left_ace Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω μια απορια,μπορουμε καπως να απενεργοποιησουμε το να ανοιγει η οθονη οταν κουνιεται το κινητο και να αναβει μονο οταν περναω το χερι μου πανω απο τους IR sensors? Χρησιμοποιω το ambient display αλλα επειδη δεν ειμαι ατομο που δεν το αφηνει σε ησυχια το κινητο,αναβοσβηνει συνεχεια Αφού έχεις την ambient ενεργοποιημένη πως γίνεται να λειτουργούν οι σενσορες; Έχεις απενεργοποιήσει την active display; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 @Shuffle @karx... επίσημα ήρθα στη παρέα του moto X 14 κι γω :D https://www.flickr.com/photos/119579165@N05/17782963946/in/dateposted-public/ Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 @Shuffle @karx... επίσημα ήρθα στη παρέα του moto X 14 κι γω :D https://www.flickr.com/photos/119579165@N05/17782963946/in/dateposted-public/ Μπα μπα μπαααα.. το 13 τι το έκανες?:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το αντάλλαξα με το amazon Αγγλίας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το αντάλλαξα με το amazon Αγγλίας. Με 5.1 είσαι στο 14άρι? Καλορίζικοοο, πόσες ημέρες το έχεις? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 @Shuffle @karx... επίσημα ήρθα στη παρέα του moto X 14 κι γω :D Καλώς ήρθες! Πως σου φαίνεται; Εγώ περιμένω την 5.1 για να γίνει τούρμπο το κινητό, όπως έγινε και το Nexus 5. Πως έκανες την ανταλλαγή στο Amazon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Με 5.1 είσαι στο 14άρι? Καλορίζικοοο, πόσες ημέρες το έχεις? Θα θελες Νικο :p Με 4.4.4 και με αυτη θα μεινω μεχρι τη 5.1... Αντε να δουμε ποτε θα μας ερθει! Το παραλογο της υποθεσης...Τωρα που μπορω να εχω lollipop δε τη βαζω και γκρινιαζω για τη 5.1 :lol: Σημερα το πρωι παρελαβα. Το πηρα με τη γαλλικη προσφορα στα 306ευρω πριν μια εβδομαδα. Καλώς ήρθες! Πως σου φαίνεται; Εγώ περιμένω την 5.1 για να γίνει τούρμπο το κινητό, όπως έγινε και το Nexus 5. Πως έκανες την ανταλλαγή στο Amazon; Ειναι νωρις ακομα αλλα προλαβα το πρωι κατι λιγα. Στο κεντρο της Καβαλας 4G, mail και ομιλια ΟΛΑ αγγιζαν στο αριστο. Μ αυτο που επαθα πλακα... Ποιοτητα συνομιλιας αδερφε...τα σπαει. Πραγματικα. Τα του αμαζον...σε πμ διοτι θα μας παρουν χαμπαρι! ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αφού έχεις την ambient ενεργοποιημένη πως γίνεται να λειτουργούν οι σενσορες; Έχεις απενεργοποιήσει την active display; Τα ειπα λιγο αναποδα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Θα θελες Νικο :p Με 4.4.4 και με αυτη θα μεινω μεχρι τη 5.1... Αντε να δουμε ποτε θα μας ερθει! Το παραλογο της υποθεσης...Τωρα που μπορω να εχω lollipop δε τη βαζω και γκρινιαζω για τη 5.1 :lol: Σημερα το πρωι παρελαβα. Το πηρα με τη γαλλικη προσφορα στα 306ευρω πριν μια εβδομαδα. Ειναι νωρις ακομα αλλα προλαβα το πρωι κατι λιγα. Στο κεντρο της Καβαλας 4G, mail και ομιλια ΟΛΑ αγγιζαν στο αριστο. Μ αυτο που επαθα πλακα... Ποιοτητα συνομιλιας αδερφε...τα σπαει. Πραγματικα. Τα του αμαζον...σε πμ διοτι θα μας παρουν χαμπαρι! ;) Καλά κάνεις, μακάρι να είχα κι εγώ την 4.4 γιατί απλά ήταν τέλεια, όχι ότι η 5.0 είναι κακή. Αναμένουμε την 5.1. Σε κάνα μήνα λογικά θα έρθει. Σε ποιότητα ομιλίας είναι ότι καλύτερο. Το καλό είναι πάνω απ όλα έχεις τηλέφωνο, πέρα από τις δυνατότητες smartphone. Τα ειπα λιγο αναποδα :P Δε γίνεται αυτό που ρώτησες. Πακέτο πάνε δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δε γίνεται αυτό που ρώτησες. Πακέτο πάνε δυστυχώς. Το μονο ελαττωμα που εχω βρει στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 left_ace , επιτέλους σε καλωσορίζουμε! :D Θα ήθελα να σημειώσω 3 περιστατικά που μου συνέβησαν με πτώση του moto x, λόγω μεγέθους, από την τσέπη. 3/3 το κινητό έφυγε με οθόνη, 1 σε πλακάκι, 1 σε μουσαμά, 1 σε ξύλινο deck. Ειλικρινά, επειδή δεν του έχω βάλει κανένα προστατευτικό φοβήθηκα όσο τίποτα! Φυσικά, δε σημειώθηκε ούτε μία χαραγή. :) Αυτές τις μέρες με βλέπω να βάζω το paintbull... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 left_ace , επιτέλους σε καλωσορίζουμε! :D Θα ήθελα να σημειώσω 3 περιστατικά που μου συνέβησαν με πτώση του moto x, λόγω μεγέθους, από την τσέπη. 3/3 το κινητό έφυγε με οθόνη, 1 σε πλακάκι, 1 σε μουσαμά, 1 σε ξύλινο deck. Ειλικρινά, επειδή δεν του έχω βάλει κανένα προστατευτικό φοβήθηκα όσο τίποτα! Φυσικά, δε σημειώθηκε ούτε μία χαραγή. :) Αυτές τις μέρες με βλέπω να βάζω το paintbull... Καλώς σας βρήκα. Ευχαριστώ. Όσο για τις πτώσεις... και δε του φαίνεται. Χαίρομαι που ακούω ότι αντέχει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 left_ace , επιτέλους σε καλωσορίζουμε! :D Θα ήθελα να σημειώσω 3 περιστατικά που μου συνέβησαν με πτώση του moto x, λόγω μεγέθους, από την τσέπη. 3/3 το κινητό έφυγε με οθόνη, 1 σε πλακάκι, 1 σε μουσαμά, 1 σε ξύλινο deck. Ειλικρινά, επειδή δεν του έχω βάλει κανένα προστατευτικό φοβήθηκα όσο τίποτα! Φυσικά, δε σημειώθηκε ούτε μία χαραγή. :) Αυτές τις μέρες με βλέπω να βάζω το paintbull... Εγω παλι μια μικρη χαρακια στην οθονη(με το ζορι φαινεται αλλα υπαρχει) και μαλλον απο κλειδι στην τσεπη ή απο φερμουαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ούτε κι εγώ έχω καμία προστασία, αλλά δεν έχει τίποτα η οθόνη. Ευτυχώς δε μου έχει πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 καλησπερα μολις αγόρασα και εγω το moto χ και απο αυριο λογικά θα το εχω στα χέρια μου :D χαίρομε πάρα πολύ που ακούω οτι το κινητο αντέχει σε πτώσεις γιατι είχα διαβάσει ακριβώς το αντίθετο στο gsmarena και είχα φοβηθεί λιγάκι γιατι το παρουσίαζαν εξαιρετικά εύθραυστο και λέγανε κιόλας οτι απο τα 3 πόδια (περίπου 1 μετρο) ύψος αν πέσει σπάει :wacko: βέβαια καλού κακού εγώ παρήγγειλα και ένα tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomour Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλημέρα και εγώ πλέον ευτυχής κάτοχος.μετε από iphone είπα να δοκιμάσω pure android και μέχρι τώρα η αλλαγή είναι θετική!απλα επειδή το κινητό είναι με το bamboo και δεν θέλω να του βάλω θήκη,μπορείτε να προτείνετε από που να βάλω tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλημέρα και εγώ πλέον ευτυχής κάτοχος.μετε από iphone είπα να δοκιμάσω pure android και μέχρι τώρα η αλλαγή είναι θετική!απλα επειδή το κινητό είναι με το bamboo και δεν θέλω να του βάλω θήκη,μπορείτε να προτείνετε από που να βάλω tempered glass? Καλορίζικο και σ' εσένα! Δυστυχώς δεν υπάρχει tempered glass που να κάθεται καλά στο κινητό μας. Το πρόβλημα είναι στις άκρες. Αν θες μπορείς να διαβάσεις αυτό το θέμα http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/accessories/tempered-glass-screen-protectors-moto-x-t2879776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 (edited) Καλημέρα και εγώ πλέον ευτυχής κάτοχος.μετε από iphone είπα να δοκιμάσω pure android και μέχρι τώρα η αλλαγή είναι θετική!απλα επειδή το κινητό είναι με το bamboo και δεν θέλω να του βάλω θήκη,μπορείτε να προτείνετε από που να βάλω tempered glass? Καλησπέρα φιλέ εγώ πήρα ένα tempered glass απο ebay δεν μου έχει ερθει ακόμα όταν ερθει θα γράψω τις εντυπώσεις μου Παιδιά σήμερα πήρα στα χέρια μου και εγώ την συσκευή μου όλα καλά πολύ θετικες οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής το μόνο που θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει είναι αν μπορεί να μου πως κλειδώνεται ο bootloader γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης πρεπει να το είχε κανει root Edited May 19, 2015 by kostaslious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ξερει κανεις αν υπαρχει καμια ζελατινα για την πισω πλευρα του κινητου μας? γιατι δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι το bamboo ειναι λιγο ευαισθητο στις γρατζουνιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 παιδια πηρα το κινητο αλλα εχω ενα προβλημα , οταν το πηρα (μεταχειρισμενο) ειχε 4.4 και μου εβγαλε να κανω ενημερωση σε 5.0 πατησα να κανω και αφου εκανε πλεον δεν εχει σημα κινητης τηλεφωνιας καθολου μια πρωτη παρατηρησα που εκανα ειναι οτι στις ρυθμισεις δεν εμφανιζει το ΙΜΕΙ ειναι κενο δηλαδη γνωριζετε κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 παιδια πηρα το κινητο αλλα εχω ενα προβλημα , οταν το πηρα (μεταχειρισμενο) ειχε 4.4 και μου εβγαλε να κανω ενημερωση σε 5.0 πατησα να κανω και αφου εκανε πλεον δεν εχει σημα κινητης τηλεφωνιας καθολου μια πρωτη παρατηρησα που εκανα ειναι οτι στις ρυθμισεις δεν εμφανιζει το ΙΜΕΙ ειναι κενο δηλαδη γνωριζετε κατι ? Ξέρεις αν ήταν πειραγμενο; Τώρα που χάθηκε το imei δύσκολα τα πράγματα απ τα λίγα που ξέρω, εφόσον δεν είχες κάποιο backup. Επειδή εδώ το θέμα δεν έχει μεγάλη συμμετοχή και προσωπικά έχω σταματήσει να πειράζω τα κινητά μου πολύ καιρό, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις μήπως βρεις κάποια λύση στο xda. Εγγύηση έχεις τουλάχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 πρεπει να ηταν πειραγμενο για να ειχε ξεκλειδωτο bootloader εγγυηση εχει αλλα φοβαμαι οτι δεν θα με καλυψουν xda κοιταξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 πρεπει να ηταν πειραγμενο για να ειχε ξεκλειδωτο bootloader εγγυηση εχει αλλα φοβαμαι οτι δεν θα με καλυψουν xda κοιταξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο Το ήξερες ότι είχε ξεκλείδωτο bootloader; Αν δε στο είχε πει κακώς. Εδώ πάντως λέει ότι έχεις εγγύηση στο Q11 κι ας είναι ξεκλείδωτος. http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/help/wip-frequently-questions-moto-x-2014-t2876769 Επίσης κοίτα και το Q13. Δοκίμασε και το λινκ που δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Το ήξερες ότι είχε ξεκλείδωτο bootloader; Αν δε στο είχε πει κακώς. Εδώ πάντως λέει ότι έχεις εγγύηση στο Q11 κι ας είναι ξεκλείδωτος. http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/help/wip-frequently-questions-moto-x-2014-t2876769 Επίσης κοίτα και το Q13. Δοκίμασε και το λινκ που δίνει. ok φιλε ευχαριστω μου δινεις ελπίδες γιατι εχω απελπιστεί τελιως να σε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 [ATTACH]61045[/ATTACH] [ATTACH]61046[/ATTACH] Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts