pafimal Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα πέρασα με odin την τελευταία ρωσική 5.1.1 χωρίς βέβαια να τρυπήσει ο knox,τώρα από την μια είδα ελαφρά καλύτερους χρόνος στην μπαταρία τουλάχιστον μισή+ ώρα ανοιχτής οθόνης αρκετά πιο γρήγορο αλλά υπάρχουν φορές που παγώνει το τηλέφωνο σε ορισμένες εφαρμογές πχ Facebook, το έχει προσέξει κανείς? Ξέχασα να αναφέρω ότι μετα την εγκατάσταση έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων για αποφυγή τυχών προβλημάτων Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Σε ποιες στο κάνει? Το app του fb γενικά έχει θέματα. Γενικά από την 5.1.1(παρόλο που τώρα είμαι σε custom 5.1.1) έμεινα πάρα πολύ ευχαριστήμενος, με μόνο θέμα το lag στο άνογμα της ενεργής σημείωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μαλλον πλησιαζει ο καιρος της 5.1.1 και για το fy. Στο sammobile εμφανιστηκαν και rom αλλων χωρών για το f. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Επειδή βλέπω αργεί η όλη διαδικασία για 5.1.1, όσοι είστε και θέλετε να παραμείνετε stock με root μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. 1. Κατεβάζετε και περνάτε twrp recovery για το μοντέλο σας (μέσω Odin και Download mode) 2. Κατεβάζετε και κάνετε install emotion kernel από εδώ μέσω twrp (είναι beta δεν έχει δημοσιευτεί, αν τον αφήσετε χωρίς αλλαγές σε synapse είναι φουλ στοκ χωρίς τα restrictions) 3. Επανεκκίνηση ξανά σε twrp recovery mode 4. Κάνετε install το SuperSU από εδώ. 5. Επανεκκίνηση Καλού κακού προτείνω φυσικά και wipe cache/dalvik cache μετά από την όλη διαδικασία. Για να είστε σίγουροι πως όλα "ξεκινάνε καθαρά". Edited September 22, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ουπς δεν τις είχα δει, ευχαριστώ! Κατεβάσω τη 2η για δοκιμή. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ είσαι σαν τη stock Για πες μας εντυπώσεις φίλε μου; δοκίμασες καμία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Επειδή βλέπω αργεί η όλη διαδικασία για 5.1.1, όσοι είστε και θέλετε να παραμείνετε stock με root μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. 1. Κατεβάζετε και περνάτε twrp recovery για το μοντέλο σας (μέσω Odin και Download mode) 2. Κατεβάζετε και κάνετε install emotion kernel από εδώ μέσω twrp (είναι beta δεν έχει δημοσιευτεί, αν τον αφήσετε χωρίς αλλαγές σε synapse είναι φουλ στοκ χωρίς τα restrictions) 3. Επανεκκίνηση ξανά σε twrp recovery mode 4. Κάνετε install το SuperSU από εδώ. 5. Επανεκκίνηση Καλού κακού προτείνω φυσικά και wipe cache/dalvik cache μετά από την όλη διαδικασία. Για να είστε σίγουροι πως όλα "ξεκινάνε καθαρά". αυτη ειναι η διαδικασια για ρουτ σε 5.1.1 ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 αυτη ειναι η διαδικασια για ρουτ σε 5.1.1 ετσι ? Ναι, προς το παρών ολίγον τι πολύπλοκη. :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Για πες μας εντυπώσεις φίλε μου; δοκίμασες καμία; Για ένα 3ήμερο έπαιζα με του micky, σαν stock με ροοτ συν κάποια extradakia (π.χ. θέματα στο tw) Από χθες έχω βάλει αυτή τη river, έχει αρκετά στοιχεία από s6 & note 5 αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος, άλλωστε είναι beta, βασικά σε ταχύτητα μια χαρά τα πάει, ο δρόμος αφορά τα features(π.χ. δεν έχει θέματα, δεν έχει την ενεργή σημείωση του 5, δεν έχει το screen off memo του 5, δεν έχει το πολλαπλό screenshot του 5, επίσης επειδή είναι ο tw του 5 την πλαινή μπάρα την αναγνωρίζει όπως o nova, κλπ) Από άποψη ταχύτητας πάντως είναι πολύ κοντά στη stock αμφότερες, επίσης σε αμφότερες τις rom παίζει άψογα το xposed, αυτονομία stock/micky/river πάνω/κάτω στα ίδια μου φαίνονται. Aν βγάλω τη river, μάλλον θα πάω στη stock με ροοτ(με τη μέθοδο του σοφού) Εdit: Πως μπορώ να κρύψω από τη stock έκθεση όσους φακέλους δεν θέλω να φαίνονται? (Οκ λύθηκε) Edited September 23, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ερωτηση για το φορτιστη: σας ζεσταίνετε πολύ οταν φορτίζει ? Εχω παρατηρησει πως ειναι συνεχως πολυ ζεστος! (μιλώ για τον γνησιο φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αν φορτίζεις με fast charging είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Οχι, όλα κανονικά στη φόρτιση, αν και συνηθως το αφήνω να φορτιζει στο PC όλη νυχτα. Με το φορτιστη είναι κομπλέ. Τις 4-5 φορές που έχω χρειαστεί τη γρηγορη φόρτιση, επίσης κανενα θέμα υπερθέρμανσης. Είναι πιο ζεστός βεβαια από τη θερμοκρασια περιβάλλοντος, αλλά μέχρι εκεί. Σιγουρα δεν καίει. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 O καθένας αντιλαμβανεται αλλιώς τη θερμότητα, σήμερα το πρωί φόρτισα με fast charge γιατί ξέχασα να το βάλω το βράδυ και ο φορτιστής ήταν πολύ ζεστός(σχεδόν εκαιγε) Επίσης, για όποιον παίζει με customs αναμένεται από το dev της river, port της rom του Note 5 με την πλαϊνά οθόνη να δουλεύει όπως στο s6 edge plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά πέτυχα σήμερα στο εβαυ αυτό το προστατευτικό οθόνης, το έχει κανένας η έχει καμία άποψη;;; http://www.ebay.com/itm/Fr-Samsung-Galaxy-Note-Edge-N9150-Full-Covered-LCD-Tempered-Glass-Film-Protector-/252094614788?var=&hash=item3ab2028d04 Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Επίσης, για όποιον παίζει με customs αναμένεται από το dev της river, port της rom του Note 5 με την πλαϊνά οθόνη να δουλεύει όπως στο s6 edge plus. Τι διαφορές έχουνε οι πλαϊνές οθόνες γνωρίζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τι διαφορές έχουνε οι πλαϊνές οθόνες γνωρίζουμε; Δουλεύει διαφορετικά σε σχέση με note edge. Δες εδώ: από το 6' & μετά. Το έφτιαξες ή ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα παίζει καμία εγχώρια θηκούλα πλάτης για το εργαλείο μας? Έχω μια flip case και θέλω και μια πλάτης ... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δουλεύει διαφορετικά σε σχέση με note edge. Δες εδώ: από το 6' & μετά. Το έφτιαξες ή ακόμα? μαλιστα ...για να δουμε τι θα δουμε! οχι ρε φιλε μου δεν το πηρα ακομη! εχει κλεισει 20 μερες ! ..ειναι δυνατον να αργει τοσο πολυ ? αυριο παω για φασαρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 μαλιστα ...για να δουμε τι θα δουμε! οχι ρε φιλε μου δεν το πηρα ακομη! εχει κλεισει 20 μερες ! ..ειναι δυνατον να αργει τοσο πολυ ? αυριο παω για φασαρια! Είναι πολλές μέρες φίλε μου, παρ' τους οπωσδήποτε. Όσο για τη rom πιστεύω θα δούμε πολύ ωραία πράγματα, ήδη η river που φοράω (είναι από την ίδιο dev) είναι εξαιρετικά σταθερή και γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Είναι πολλές μέρες φίλε μου, παρ' τους οπωσδήποτε. Όσο για τη rom πιστεύω θα δούμε πολύ ωραία πράγματα, ήδη η river που φοράω (είναι από την ίδιο dev) είναι εξαιρετικά σταθερή και γρήγορη. Κατσε να το παρω παλι στα χερια μου και θα το περιποιηθω κατάλληλα ..!:lol: ναι 20 μερες ειναι παρα πολυ ! οχι τηλ χαμος θα γινει αυριο ! αν ειναι δυνατον ! τελος παντων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Νεο firm για 915FY ....Αγγλικο με νεο build number:) http://www.sammobile.com/firmwares/download/56349/N915FYXXU1COI1_N915FYOXA1COI1_BTU/ Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Την περασα..τελικα απο πανω απο την ρωσικη ...βελτιωση βλεπω... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Την περασα..τελικα απο πανω απο την ρωσικη ...βελτιωση βλεπω... που βελτιωση ? το F εχεις,σωστα ? το black edition τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 που βελτιωση ? το F εχεις,σωστα ? το black edition τι σημαινει? Για F & FY οι rom είναι ουσιαστικά είναι κοινές.(Οι μεν παίζουν στα δε & τούμπαλιν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πώς το περνάμε από πάνω απλά οντιν και στην ουσία αναβάθμιση. ..? Το νέο build number έχω την ρωσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Από το Note4 να παω στο Edge??Αξίζει η να κάτσω στ'αυγα μου?Έχουνε κάποιες σημαντικές διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts