dinkat2002 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Πάρε το Doogee Y6 max 6.5" (όπου έχει ανύπαρκτα bezels) που είναι πολύ μικρότερο απο το phab plus και έχει και οθοναρα με 120€ και άσε το passport το οποίο ήταν κάποτε τέλειο τηλέφωνο αλλά δυστυχώς χωρίς εφαρμογές πλέον. (Και εγώ το phab plus είχα και έκανα την παραπάνω έξυπνη κίνηση). cmvr καλημέρα . Έχεις δίκιο μου φαίνεται . Αλλά θέλω να αποκτήσω ένα blackberry και μου αρέσει το passport αλλά είναι πολύ ακριβό και σαν μεταχειρισμένο...Ότι θέλουν ζητάνε...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 cmvr καλημέρα . Έχεις δίκιο μου φαίνεται . Αλλά θέλω να αποκτήσω ένα blackberry και μου αρέσει το passport αλλά είναι πολύ ακριβό και σαν μεταχειρισμένο...Ότι θέλουν ζητάνε...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Αν βρεις ποιοτικα σαν κατασκευη καλυτερο πες μας κ εμας....μην συγκρινεις βουρτσες με π...ες, ποιο doogee ...ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 cmvr καλημέρα . Έχεις δίκιο μου φαίνεται . Αλλά θέλω να αποκτήσω ένα blackberry και μου αρέσει το passport αλλά είναι πολύ ακριβό και σαν μεταχειρισμένο...Ότι θέλουν ζητάνε...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Αν το πάρεις μόνο σαν συλλεκτικό ή περίμενε το mercury που το κατασκευάζει η TCL vπου φτιάχνει και τα Alcatel για λογαριασμό της BB. Ο μόνος λόγος απόκτησης του αφού είναι τελειωμένο προϊόν σε άποψη λογισμικού είναι για την συλλογή συσκευών που είναι ότι καλύτερο έβγαλε σεβλ ποιότητα στο δικό της εργοστάσιο η BB. Αν βρεις ποιοτικα σαν κατασκευη καλυτερο πες μας κ εμας....μην συγκρινεις βουρτσες με π...ες, ποιο doogee ...ελεος Μια χαρά είναι το doogee που είναι τσάμπα και πολυ τηλέφωνο για τα λεφτά του έχει παρόμοια ταχύτητα και τρέχει όλες τις εφαρμογές του android. Κρατώντας τις 6.5" οριζόντια είναι πάλι ποιο ευανάγνωστη η οθόνη και έχει το ίδιο σχεδόν πλάτος. Και η ποιότητα του passport σαν κέλυφος είναι μοναδική αλλά το hardware & software πλεον παρωχημένο χωρίς υποστήριξη. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Αν το πάρεις μόνο σαν συλλεκτικό ή περίμενε το mercury που το κατασκευάζει η TCL vπου φτιάχνει και τα Alcatel για λογαριασμό της BB. Ο μόνος λόγος απόκτησης του αφού είναι τελειωμένο προϊόν σε άποψη λογισμικού είναι για την συλλογή συσκευών που είναι ότι καλύτερο έβγαλε σεβλ ποιότητα στο δικό της εργοστάσιο η BB. Μια χαρά είναι το doogee που είναι τσάμπα και πολυ τηλέφωνο για τα λεφτά του έχει παρόμοια ταχύτητα και τρέχει όλες τις εφαρμογές του android. Κρατώντας τις 6.5" οριζόντια είναι πάλι ποιο ευανάγνωστη η οθόνη και έχει το ίδιο σχεδόν πλάτος. Και η ποιότητα του passport σαν κέλυφος είναι μοναδική αλλά το hardware & software πλεον παρωχημένο χωρίς υποστήριξη. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Καταρχην οποιος δουλεψε bb10 δν ξαναγυρισε σε android k ios...το passport ειναι μοναδικο...κ φτηνο γιαυτο που προσφερει...αν θελετε παιχνιδια κ social media τοτε δν κανει γισ εσας...το passport ειναι τηλεφωνο με ολη την εννοια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 (edited) Καταρχην οποιος δουλεψε bb10 δν ξαναγυρισε σε android k ios...το passport ειναι μοναδικο...κ φτηνο γιαυτο που προσφερει...αν θελετε παιχνιδια κ social media τοτε δν κανει γισ εσας...το passport ειναι τηλεφωνο με ολη την εννοια του Το καλύτερο OS του κόσμου είναι το BBos αλλά με τις ******** της BB το καθάρισαν. Στα χέρια μου ήρθε το τηλέφωνο και μπορώ να πω ότι είναι μοναδικό. Θα το κρατούσα άλλα το θέμα με το λογισμικό ειναι πολύ σοβαρό αφού δεν μπορούν να τρέξουν και επαγγελματικές εφαρμογές της φορητής τιμολόγησης κλπ. Το θέμα με το λογισμικό ειναι πολύ ποιο σοβαρό αφού πλέον δεν έχει developer. Την οθονάρα αυτή που είναι σε φάρδος όσο μια 6.5” όταν την κρατάς όρθια όπως κάνω με το doogee y6 max ή το phab plus που αναγκάστηκα να αγοράσω να έχω την ίδια θέαση πληροφορίας που έχει το passport. Παρακάτω η εικόνα που έφτιαξα για σύγκλιση μεγέθους οθονών. http://i66.tinypic.com/qsaa7p.jpg Το android δεν υποστηρίζει 1:1 οθόνες οπότε δεν μπορείτε ποτέ να δούμε πάλι τηλέφωνο της TCL με τέτοια οθονάρα όπως του passport. Το mercury ειναι γραμματόσημο η οθόνη του δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Κρίμα πραγματικά. Edited January 13, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 cmvr καλημέρα . Έχεις δίκιο μου φαίνεται . Αλλά θέλω να αποκτήσω ένα blackberry και μου αρέσει το passport αλλά είναι πολύ ακριβό και σαν μεταχειρισμένο...Ότι θέλουν ζητάνε...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται... θα συμφωνησω μαζι σου φιλε.προσπαθω να αγορασω ενα passport εδω και πολυ καιρο και οι τιμες των μεταχειρισμενων για ενα smartphone που σε λιγο θα μπορει να παιρνεις και να απαντας κλησεις ειναι παρα πολλα. Προσωπικα χρησιμοποιω blackberry απο την εποχη του 9700 και θα κανω την μεταβαση σε ios. Oσο αφορα το phab plus ,το αγορασα εκ μερους φιλης μου, για λιγο που ασχοληθηκα ειναι τρομερο value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 θα συμφωνησω μαζι σου φιλε.προσπαθω να αγορασω ενα passport εδω και πολυ καιρο και οι τιμες των μεταχειρισμενων για ενα smartphone που σε λιγο θα μπορει να παιρνεις και να απαντας κλησεις ειναι παρα πολλα. Προσωπικα χρησιμοποιω blackberry απο την εποχη του 9700 και θα κανω την μεταβαση σε ios. Oσο αφορα το phab plus ,το αγορασα εκ μερους φιλης μου, για λιγο που ασχοληθηκα ειναι τρομερο value for money. Συμφωνω μαζι σου....αντε στο ios να παιζετε με instagram k facebook.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν ειναι θεμα για το fb και το Instagram.δεν ασχολουμαι με αυτα. Ειναι θεμα σεβασμου του καταναλωτη απι την εταιρια. Ρωτηστε τους κατουρας του playback που διαβεβαιωναν οτι θα παρει os10 και δεν πηρε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ρε παιδιά στο ινσομνια τα σκοτώνουν από 200 ευρώ και κάτω... Γιατί δεν βρίσκετε ένα από εκεί; Και γιατί ξαναλέω δεν τσεκάρετε την λύση του priv; Το expansys το σκοτώνει. Το πήρα χωρίς φπα στα 320 σφραγισμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Κωστα εχεις δικιο ,απο εκει ηθελα να το παρω αλλα αν ο αλλος δεν στελνει και ο αλλος μου λεει ελα τωρα να το παρεις τι να κανω..Δεν ειναι ολοι σαν εμας που κανουμε συναλλαγες σε 5 λεπτα και με 2 μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Τσακωθηκα και με κάποιους στο insomnia που το έχω βάλει για ανταλλαγή. Ότι θέλουν ζητάνε..Βρε γελοιε , παραλίγο να γράψω σε κάποιον , ζητάς 250 μεταχειρισμένο ενώ έβγαλε προσφορά το skroutz για λίγο 246 ευρώ..Άλλου για αλλού. Δώσε μου 150 και το lenovo σου , μου είπε. Απαντώ σου δίνω ένα καινούργιο phab ενώ το δικό σου βγήκε το 2014 . Ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Το πήρα 250 από 300 με παζάρια διότι λίγοι αγοράζουν phablet , τώρα κοστίζει 220 καινούργιο και θες τόσα λεφτά ; Έλεος. Τέλος πάντων θέλω το passport έτσι γιατί μου αρέσει...Είναι παλιό και υπερεκτιμημένο....Τετραπύρηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Τσακωθηκα και με κάποιους στο insomnia που το έχω βάλει για ανταλλαγή. Ότι θέλουν ζητάνε..Βρε γελοιε , παραλίγο να γράψω σε κάποιον , ζητάς 250 μεταχειρισμένο ενώ έβγαλε προσφορά το skroutz για λίγο 246 ευρώ..Άλλου για αλλού. Δώσε μου 150 και το lenovo σου , μου είπε. Απαντώ σου δίνω ένα καινούργιο phab ενώ το δικό σου βγήκε το 2014 . Ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Το πήρα 250 από 300 με παζάρια διότι λίγοι αγοράζουν phablet , τώρα κοστίζει 220 καινούργιο και θες τόσα λεφτά ; Έλεος. Τέλος πάντων θέλω το passport έτσι γιατί μου αρέσει...Είναι παλιό και υπερεκτιμημένο....Τετραπύρηνο. Οκ...τα εχεις μπερδεψει λιγο....αν πηγαινες να αγορασεις το iphone 5s μεταχειρισμενο ποσο θα το επαιρνες;;; να σου πω εγω...220-250 οταν καινουριο εχει ακριβως τοσο....δν διαφερει τοσο η apple με blackberry...και ιδιως οταν μιλαμε για passport...και στο κατω κατω η lenovo δν θεωρειται καλη εταιρεια...προσωπικα θα αγοραζα αλλο κινεζικο παρα lenovo Edited January 14, 2017 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) .Είναι παλιό και υπερεκτιμημένο....Τετραπύρηνο. να με συγχωρεις αλλα κανεις εδω μεσα δε παιρνει το Passport για τους...πυρηνες του ! Aν το κανεις εσυ μεινε με το Lenovo καλυτερα,εμεις που εχουμε το Passport το πηραμε για πολλους αλλους λογους που πολλακις εχουν αναλυθει στο παρων νημα.... Τσακωθηκα και με κάποιους στο insomnia που το έχω βάλει για ανταλλαγή. Ότι θέλουν ζητάνε..Βρε γελοιε , παραλίγο να γράψω σε κάποιον , ζητάς 250 μεταχειρισμένο ενώ έβγαλε προσφορά το skroutz για λίγο 246 ευρώ. Αν βρηκες 250 το Silver μια χαρα το βρηκες! Edited January 14, 2017 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Γιατί ασχολείστε με πυρήνες σε ενα τηλέφωνο με λειτουργικό πιο ελαφρύ και από Windows Phone; Ναι αυτά τα flagship, τα εξαπυρηνα με αχρειαστους πυρήνες.. Το passport, απαξ και ανοίξει δεν θα σου κολλήσει ποτέ. Να μου πεις για q10 / classic , να σου πω οκ, τα τρώνε που και που τα λαγκαριαμσατάκια τους. Αλλά τα πράγματα είναι αλλιώς εδώ.. Θέλω να πω και γω τη γνώμη μου. Έχω αλλάξει παμπολλες συσκευές με OS10, κυρίως με ανταλλαγές μέσα από ινσομνια αλλά και καθαρές αγορές. Μιλάμε για περίπου 20 passport και άλλα τόσα classic, q10,z10 κλπ. Εχω κρατησει ολα τα porsche design μοντέλα για συλλεκτικά, αλλά και για να μου θυμίζουν το καλύτερο λειτουργικό που έχει βγει ποτέ. Πάντα ήμουν εχθρός της μάζας των android και apple, λειτουργικά τα οποία μου φανταζαν αχρωμα, βαρετά και συνηθισμένα. Δεν έβλεπα καμία διαφορά στις αυγοειδης συσκευές με τις μεγάλες οθόνες που τα υποστηριζαν, μιας και όλες σε λειτουργία ήταν παρόμοιες λες και τις έβγαλε μια ίδια εταιρεία. Όμως... Υπάρχει δυστυχώς και ένα όμως... Το βατομουρο εγκαταληφθηκε. Δεν μιλάω για εφαρμογές τόσο. Κακά τα ψέμματα δεν μπορω να διαβάζω καποιους να λένε για έλλειψη εφαρμογών επειδή τάχα δεν υποστηριζεται μια εφαρμογή της...δουλειας τους... Ελεος αν κάποιος χρησιμοποιεί εφαρμογή κινητού για να εμπιστεύεται την επαγγελματική δραστηριότητα του. Οι καθημερινές εφαρμογές του αντροιντ υποστηριζονται θαυμάσια. Viber (5.6.5), skype, facebook (browser), soundhound, κλπ δουλεύουν τέλεια δοκιμασμενες χιλιάδες φορές. Πιο πολύ μου κάνει εγκαταληψη χρηστών. Και εγώ ο ίδιος μετεβην σε Priv. Αισθάνομαι ότι έχω το κ..ολειτουργικο που όλοι χρησιμοποιούν αλλά την ιδιαιτεροτητα μιας μάρκας που ξεχωρίζει και που λιγοι ξερουν και εκτιμούν. Ισως αν δεν ασχολουμουν τόσο και με παιχνίδια να μην εφευγα ποτέ. Απλά αισθανομαι εδώ και καιρό ότι το 10αρι υπερλειτουργικο, θα καταντησει ενα Meego, απλά με πιο σύγχρονη υποστήριξη, για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.. Το qwerty, για μένα είναι τρόπος χρήσης ενός κινητού. Αλλοι το κράζουν ως οπισθοδρομηση. Κοιτωντας όμως τα υπέροχα πλήκτρα του 9983, ξέρω πως δεν πρόκειται να ξαναβγει τέτοιο κόσμημα ποτέ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Οκ...τα εχεις μπερδεψει λιγο....αν πηγαινες να αγορασεις το iphone 5s μεταχειρισμενο ποσο θα το επαιρνες;;; να σου πω εγω...220-250 οταν καινουριο εχει ακριβως τοσο....δν διαφερει τοσο η apple με blackberry...και ιδιως οταν μιλαμε για passport...και στο κατω κατω η lenovo δν θεωρειται καλη εταιρεια...προσωπικα θα αγοραζα αλλο κινεζικο παρα Δεν έχει μπερδέψει τίποτα. Το δίνουν πολύ ακριβά για μεταχειρισμένο ένα μοντέλο του 2014 . Και μία εταιρία που έχει χάσει πλέον το κύρος της.Φίλοι που ασχολούνται μου είπαν ότι είμαι τρελλός που πάω τώρα να πάρω blackberry. Η lenovo δηλαδή η IBM μαζί με δύο τρεις μάρκες κυριαρχούν πλέον....Εγώ το θέλω διότι είναι διαφορετικό από τα άλλα....Πάντως έχουν αλλάξει τα πράγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Με τι ακριβώς ασχολούνται αυτοί οι φίλοι σου...; :) Γιατί στάνταρ ούτε 9900 δεν παίζει να έχουν πιάσει στα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Είχαν blackberry δεν θυμάμαι τα μοντέλα . Μσλιστα ο ένας μου έδωσε το passport του για δύο μερες. Εγώ έγραψα ότι ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Δυστυχώς. Ο καθένας ότι θέλει ζητάει.. Εγώ γι'αυτό έχω τσαντιστει. Παράδειγμα. Δεν μπορεί καινούργιο το silver τώρα στην Ελλάδα να έχει 570 και εσύ να ζητάς μεταχειρισμένο 350 για μοντέλο του 2014 . Δεν γράφω για έξω που το βρήκα από Κορέα καινούργιο 250 συν 13 έξοδα. Εκεί είναι το πρόβλημα μου . Είναι παλιό μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει η blackberry 3 μοντέλα από τότε και ετοιμάζει το τέταρτο........ Edited January 15, 2017 by dinkat2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Είχαν blackberry δεν θυμάμαι τα μοντέλα . Μσλιστα ο ένας μου έδωσε το passport του για δύο μερες. Εγώ έγραψα ότι ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Δυστυχώς. Ο καθένας ότι θέλει ζητάει.. Εγώ γι'αυτό έχω τσαντιστει. Παράδειγμα. Δεν μπορεί καινούργιο το silver τώρα στην Ελλάδα να έχει 570 και εσύ να ζητάς μεταχειρισμένο 400 για μοντέλο του 2014 . Δεν γράφω για έξω που το βρήκα από Κορέα καινούργιο 250 συν 13 έξοδα. Εκεί είναι το πρόβλημα μου . Είναι παλιό μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει η blackberry 3 μοντέλα από τότε και ετοιμάζει το τέταρτο........ Βρε φιλε το iphone 5s ποτε βγηκε; ποσο εχει τωρα καινουριο;ποσο μεταχειρισμενο; ριξε μθα ματια κ τα ξαναλεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Είχαν blackberry δεν θυμάμαι τα μοντέλα . Μσλιστα ο ένας μου έδωσε το passport του για δύο μερες. Εγώ έγραψα ότι ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Δυστυχώς. Ο καθένας ότι θέλει ζητάει.. Εγώ γι'αυτό έχω τσαντιστει. Παράδειγμα. Δεν μπορεί καινούργιο το silver τώρα στην Ελλάδα να έχει 570 και εσύ να ζητάς μεταχειρισμένο 400 για μοντέλο του 2014 . Δεν γράφω για έξω που το βρήκα από Κορέα καινούργιο 250 συν 13 έξοδα. Εκεί είναι το πρόβλημα μου . Είναι παλιό μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει η blackberry 3 μοντέλα από τότε και ετοιμάζει το τέταρτο........ Για το Passport δεν ισχυουν ιδιαιτερα τα "περι παλιου μοντελου" και "κυκλοφοριας 3-4 νεοτερων μοντελων" λογω του μοναδικου form factor που διαθετει (περισσοτερο) και του BB 10 OS (λιγοτερο).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) Παντως εγω ψαχνω για κινητο,ανοιξα και thread εδώ,να μου πουν τα παιδια την γνωμη τους για καποια μοντελα,το εψαξα,και μαλλον για ΒΒ passport θα καταληξω η το priv ...,θα κανω υπομονή κανα μηνα ακομα μηπως βρω κανενα passport silver.... Θα είναι η 4η φορα που παιρνω ΒΒ..... ΥΓ: Kοιταγα και το L950 αλλα δεν με καλυπτει,τελειως διαφορετικη φιλοσοφια Edited January 14, 2017 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Είχαν blackberry δεν θυμάμαι τα μοντέλα . Μσλιστα ο ένας μου έδωσε το passport του για δύο μερες. Εγώ έγραψα ότι ο Έλληνας δεν ξέρει τι γίνεται στην αγορά. Δυστυχώς. Ο καθένας ότι θέλει ζητάει.. Εγώ γι'αυτό έχω τσαντιστει. Παράδειγμα. Δεν μπορεί καινούργιο το silver τώρα στην Ελλάδα να έχει 570 και εσύ να ζητάς μεταχειρισμένο 400 για μοντέλο του 2014 . Δεν γράφω για έξω που το βρήκα από Κορέα καινούργιο 250 συν 13 έξοδα. Εκεί είναι το πρόβλημα μου . Είναι παλιό μοντέλο. Έχει κυκλοφορήσει η blackberry 3 μοντέλα από τότε και ετοιμάζει το τέταρτο........ Πουθενά στο ινσομνια δεν δίνουν πανω από 350 το ασημί, ούτε υπαρχει "στην Ελλάδα" . Τα σκρουτζομαγαζα δεν ειναι Ελλάδα. Επίσης οσα μπλακμπερρυ και νοκια βρίσκεις στο ebay, είναι είτε ανακατασκευασμενα, είτε ψεύτικα (ναι ακόμα και στο ebay). Η μπλακμπερρυ επίσης δεν κυκλοφορησε κανένα άλλο ος10 τηλέφωνο μετά το ασημί. Ολα ήταν αντροιντ. Και μην τα βάζεις με αυτόν που το δίνει 400 από 570 για "το παλιό τηλέφωνο που θες" . Βαλτα με το μαγαζί που τα δίνει τόσο. Το πασπορτ είναι ένα ιδιαίτερο και συλλεκτικό τηλέφωνο. Δεν μπορεί να στο δώσει κάνεις 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 https://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_4_12?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&k=blackberry+passport&i=aps&sprefix=blackberry+p παιδιά όποιος το ψάχνει εδώ σε λογικές τιμές. Τα Ελληνικά μαγαζιά είναι υπερβολικά ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Πουθενά στο ινσομνια δεν δίνουν πανω από 350 το ασημί, ούτε υπαρχει "στην Ελλάδα" . Τα σκρουτζομαγαζα δεν ειναι Ελλάδα. Επίσης οσα μπλακμπερρυ και νοκια βρίσκεις στο ebay, είναι είτε ανακατασκευασμενα, είτε ψεύτικα (ναι ακόμα και στο ebay). Η μπλακμπερρυ επίσης δεν κυκλοφορησε κανένα άλλο ος10 τηλέφωνο μετά το ασημί. Ολα ήταν αντροιντ. Και μην τα βάζεις με αυτόν που το δίνει 400 από 570 για "το παλιό τηλέφωνο που θες" . Βαλτα με το μαγαζί που τα δίνει τόσο. Το πασπορτ είναι ένα ιδιαίτερο και συλλεκτικό τηλέφωνο. Δεν μπορεί να στο δώσει κάνεις 100 ευρώ. Συμφωνώ αλλά είναι ακριβό....Τα έχει δώσει σε άλλες εταιρίες . Το διάβασα. Πάντως αν βρω μία ευκαιρία λογική , όχι τις παράλογες , θα το πάρω . Μου αρέσει και αξίζει . Τα αλλα μου τα έχω γράψει πριν. Καλημερα ! Edited January 15, 2017 by dinkat2002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 https://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_4_12?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&k=blackberry+passport&i=aps&sprefix=blackberry+p παιδιά όποιος το ψάχνει εδώ σε λογικές τιμές. Τα Ελληνικά μαγαζιά είναι υπερβολικά ακριβά. αξιζει να παρει καποιος από amazon η ebay.. η θα είναι κλειδωμενο...??:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganache Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εγώ πάντως το πήρα από ebay πριν τα Χριστούγεννα και δεν είναι κλειδωμένο. Μάλιστα ήρθε από Αμερική χωρίς θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts