Jump to content

ganache

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ganache

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  2. Από τον προήγουμενο μήνα έχω πρόβλημα με κλήσεις VoLTE σε Cosmote. Σε διάφορες στιγμές και σε διαφορετικά σημεία δεν μπορώ να καλέσω ενώ με καλούν κανονικά και φυσικά τα data δουλεύουν. Απενεργοποιώντας το VoLTE όλα μια χαρά. Μετά από λίγο ενεργοποιώντας το πάλι όλα καλά. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή και όχι το δίκτυο;
  3. Δυστυχώς και εγώ. 24 ώρες max με το πολύ τρεις ώρες οθόνη.
  4. Οι θήκες της Nillkin σε αντίθεση με τα τζαμάκια της δεν είναι καλές. Την είχα στο Mate και δε γλίτωσε το πάνω μέρος σε μια πτώση. Η θήκη είναι καλή μόνο για να μη γλιστράει το κινητό.
  5. Το έκανα αλλά δυστυχώς τα ίδια. Το απόγευμα με έδειχνε σε κλήση ενώ το κινητό είχε αποσυνδεθεί. Μόνο με χειροκίνητο refresh μέσα από τις ρυθμίσεις στρώνει. Κατά τα άλλα το κινητό δουλεύει μια χαρά και δε θέλω να το στήσω από την αρχή αλλά έτσι όπως πάει δε θα το γλιτώσω.
  6. Έβαλα τη 12.1.1 και ενώ η σύνδεση bluetooth με το αυτοκίνητο δούλευε άψογα τώρα μόνο όποτε θέλει...
  7. Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Το όχι smart και το flip είναι μη διαπραγματεύσιμα χαρακτηριστικά. Το 2051 και το R340 έχουν τις μισές κριτικές στο skroutz με προβληματικές συμπεριφορές και γι'αυτό λέω ότι δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο. Για το 3026 δεν έχω βρει κάτι και θα πρέπει να το δω από κοντά. Δε θέλω να πάρει κάτι και να ταλαιπωρείται. Η ποιότητα σε κάτι τέτοιο είναι μάλλον δύσκολο στοιχείο. Ψάχνω από Αμερική που τώρα τελευταία αναπτύσεται μια τάση για απόσχιση από τα smartphones αλλά σχεδόν όλα τα κινητά είναι κλειδωμένα στα δίκτυα εκεί και πάλι δεν έχουν σημαντικό ποσοστό καλών κριτικών.
  8. Χαιρετώ σας. Σας παρακαλώ βοηθήστε λίγο με την περίπτωση της μητέρας που θέλει ένα απλό flip/clamshell τηλέφωνο με καλή οθόνη για να βλέπει τη φωτογραφία των εγγονών της όταν το ανοίγει. Δεν έχω καμία πείρα και αυτά που βρίσκω στην ελληνική αγορά τουλάχιστον δε μου γεμίζουν το μάτι. Στο amazon βρίσκω περισσότερα αλλά τελειώς άγνωστα. Περιορισμός τιμής δεν υπάρχει αλλά δεν μπορούμε να πάμε σε smart flip phone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Είχα το silver και είναι άλλη αίσθηση. Δυστυχώς δεν μπορούσα πια να δουλέψω και στεναχωρήθηκα πολύ που το έδωσα. Όσο και να το θέλω πάντως ένα κινητό με ΒΒ10 δεν είναι πλέον λειτουργικό.
  10. Τελικά το καλώδιο ήρθε και δουλεύει. Το τηλέφωνο βλέπει το Fiio σαν ακουστικά και δεν το φορτίζει.
  11. Το έψαξα λίγο και φαίνεται πως τα DACs (ή τουλάχιστον τα Fiio) με τις android συσκευές πολλές φορές δεν τα πάνε καλά. Στο παρακάτω άρθρο αναφέρονται κάποιες αιτίες http://www.fiio.me/forum.php?mod=viewthread&tid=42792. Από ότι κατάλαβα εν συντομία λένε ότι φταίει η πληθώρα hardware και software setup. Η λύση συχνά είναι απλή και πολλοί προτείνουν αυτό το καλώδιο: https://www.ebay.com/itm/292052970340?rmvSB=true. Το κακό είναι πως υπάρχει περίπτωση στο επόμενο update να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της θύρας από τον κατασκευαστή οπότε το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά. Παρήγγειλα το καλώδιο, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για όποιον ενδιαφέρεται.
  12. Έχω ένα προβληματακι με τη σύνδεση του Mate με Fiio Mark 2. Ενώ δουλεύει μια χαρά στη μουσική δυστυχώς φορτίζει το Fiio με αποτέλεσμα η μπαταρία να διαρκεί για κανένα δίωρο το πολύ. Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει εξωτερικές συσκευές ή θα πρέπει να αλλάξω καλώδιο; Και αν αλλάξω καλώδιο θα λυθεί το πρόβλημα ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό;
  13. Τελικά μου ήρθε και εμένα. Τουλάχιστον δε χάλασε κάτι.
  14. Δεν το κατάφερα με τίποτα. Τελικά ξήλωσα την εφαρμογή και όποτε έρθει, βαρέθηκα να ασχολούμαι πια...
  15. Πάντως όσες αναβαθμίσεις και να έχει δώσει δεν έχει διορθώσει ένα ορθογραφικό που τους είχα επισημάνει από τις αρχές Ιανουαρίου στο ελληνικό emui αν και μου είπαν ότι το προώθησαν. OCD λίγο αλλά μου τη σπάει. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο αν και είναι το πρώτο μου Android.
  16. Από αίσθηση ασφάλειας τι λέει;
  17. Δοκίμασε να κάνεις ένα sign out από το amazon store και ξαναδοκίμασε.
  18. Έχω την εντύπωση ότι σε απεγκατασταση εφαρμογών android κάπου χωλαινει το θέμα. Μάλλον δεν απεγκατασταθηκε σωστά από την αρχή.
  19. Αυτό με το Viber δεν το καλαβαίνω. Αν γράψεις στο google "viber apk 5.6.5" και κατεβάσεις το αρχείο από το πρώτο αποτέλεσμα και το εγκαταστήσεις θα δουλέψει. Ή τουλάχιστον έτσι έκανα για το δικό μου.
  20. Viber 5.6.5. Messenger δεν έχω βρει.
  21. ebay... Αυτά που έβρισκα στο amazon ηταν ακριβά.
×
×
  • Create New...