liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σε stock είμαι. Περνάω από πάνω την custom rom χωρίς να αλλάξω recovery η να κάνω root; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο. Ποια custom rom προτείνεται κοντά στην στοκ χωρίς τις σαβούρες; πρωτα ρουτ μετα custom recovery και μετα περνας rom.εγω εχω την simple lite 3.1 που ειναι debloated.με simple kernel 3.2.τσουλαει ωραια το κιν.το καλο ειναι οτι μπορεις να περασεις αυτα που εχει πεταξει.υπαρχει και η simple rom που εχει ελαφρυ debloat επισης παρα πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxomis1 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Για το boc5 που έψαξα δεν cfroot ή κάπως έτσι. Έχει για ποιο καινούργιες ή ποιο παλιές rom . παίζει ρόλο ή απλά μέσο Odin περνάω το ρουτ για την συσκευή μου N910f . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Για το boc5 που έψαξα δεν cfroot ή κάπως έτσι. Έχει για ποιο καινούργιες ή ποιο παλιές rom . παίζει ρόλο ή απλά μέσο Odin περνάω το ρουτ για την συσκευή μου N910f . δοκιμασε με οποια εχεις.και περνα την κουβεντα στις βελτιωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Παιδιά όταν είχα το s2 θυμάμαι υπήρχε ένα USB εργαλείο που το είχα αγοράσει άλλο το ebay που μηδενιζε τον μετρητή downloads. Να φανταστώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το NOTE έτσι δεν είναι Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πάντως αυτή τη λειτουργία δεν την αλλάζω με τίποτα. Με έχει "σώσει" άπειρες φορές. [ATTACH]61142[/ATTACH] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kruger Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 ερώτηση: Στο antutu υπολογίζει 640 dpi την οθόνη, ενώ όλα τα sites αναφέρουν 515 ppi (προφανώς dots έναντι pixels). Είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πάντως αυτή τη λειτουργία δεν την αλλάζω με τίποτα. Με έχει "σώσει" άπειρες φορές. [ATTACH]61142[/ATTACH] ειδικα στο αμαξι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το G2, απο προχθες νεος κατοχος και εγω Ιταλικου Note 4 με Snapdragon 805 σε μαυρο χρωμα. Ακομη ψαχνω το τηλεφωνο για να δω λιγο τι και πως γινετε, πρωτη φορα βλεπεις με Samsung τηλεφωνο. Με το που το ανοξα αμεσως εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 με BOC5, φυσικα εγινε με Hard Reset πριν και μετα. Πρωτες εντυπωσεις αναεικτες. + Πολυ καλυτερη οθονη το Note + Πολυ καλυτερη καμερα + Τρελη μαγκια το S-Pen - Αισθητα πο αργο απο το G2 και με καποια αδικαιολογητα στιγμιαια κολληματακια ανευ λογου - Δεν εχει αυτην την σπιρταδα που ειχε το G2 - Καμια σχεση η αναμονη της μπαταριας παιδια, το G2 εβγαζε 2 μερες με full χρηση, με το Note σε 20 ωρες ψαχνεις φορτιστη. Οποτε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Το μονο προβλημα που παρατηρω εως τωρα ειναι στην εφαρμογη της καμερας και δεν ξερω γιατι. Μερικες φορες (το εχει κανει 3-4 φορες) οταν παω να ανοιξω την καμερα μου λεει οτι ο Touchwiz απετηχε.... και κλεινει η καμερα. Επισης οταν κανω scorl στα μενου της καμερας για να αλλαχω π.χ. την αναλυση της καμερας τα μενου χωριζονται στη μεση... Απαραδεκτο..... το κανει και εσας ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μετα απο 1 χρονο συμβιωσης με το G2, απο προχθες νεος κατοχος και εγω Ιταλικου Note 4 με Snapdragon 805 σε μαυρο χρωμα. Ακομη ψαχνω το τηλεφωνο για να δω λιγο τι και πως γινετε, πρωτη φορα βλεπεις με Samsung τηλεφωνο. Με το που το ανοξα αμεσως εκανα αναβαθμιση σε 5.0.1 με BOC5, φυσικα εγινε με Hard Reset πριν και μετα. Πρωτες εντυπωσεις αναεικτες. + Πολυ καλυτερη οθονη το Note + Πολυ καλυτερη καμερα + Τρελη μαγκια το S-Pen - Αισθητα πο αργο απο το G2 και με καποια αδικαιολογητα στιγμιαια κολληματακια ανευ λογου - Δεν εχει αυτην την σπιρταδα που ειχε το G2 - Καμια σχεση η αναμονη της μπαταριας παιδια, το G2 εβγαζε 2 μερες με full χρηση, με το Note σε 20 ωρες ψαχνεις φορτιστη. Οποτε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Το μονο προβλημα που παρατηρω εως τωρα ειναι στην εφαρμογη της καμερας και δεν ξερω γιατι. Μερικες φορες (το εχει κανει 3-4 φορες) οταν παω να ανοιξω την καμερα μου λεει οτι ο Touchwiz απετηχε.... και κλεινει η καμερα. Επισης οταν κανω scorl στα μενου της καμερας για να αλλαχω π.χ. την αναλυση της καμερας τα μενου χωριζονται στη μεση... Απαραδεκτο..... το κανει και εσας ? Η μπαταρία θα φανεί μετά από την 3 και 4 φόρτιση οπότε περίμενε!Τώρα στα άλλα τι να πω τα γνωστά με το C και F όσο και να το κάνουμε παιδιά τα θέμα με την κάμερα στο μοντέλο F είναι τραγικά στο C παίζει να έχει αναφερθεί ένα με δύο έως κανένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Η μπαταρία θα φανεί μετά από την 3 και 4 φόρτιση οπότε περίμενε!Τώρα στα άλλα τι να πω τα γνωστά με το C και F όσο και να το κάνουμε παιδιά τα θέμα με την κάμερα στο μοντέλο F είναι τραγικά στο C παίζει να έχει αναφερθεί ένα με δύο έως κανένα! Εγω με το c ας πουμε δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Φτου φτου βεβαια:D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Σήμερα τρελάθηκε το τηλέφωνο. Είχα 70% Battery drain σε 5 ώρες. Δεν έφταιγε τίποτε άλλο εκτός της ευαισθησίας της οθόνης. Και η ζέστη. Να εξηγηθώ. Επειδή το βάζω στην κωλότσεπη με την οθόνη προς το σώμα μου ο ιδρώτας έκανε αγώγιμο υλικό το τζιν μου και δεν κλείδωνε το τηλέφωνο. Ή ακόμη και αν το έβαζα κλειδωμένο πατιόταν το κεντρικό κουμπί και άνοιγε με τα γνωστά αποτελέσματα. Βρήκα ένα σωρό φακέλους στον tsf launcher, βρήκα επαφές της μορφής Αλέκος235414654237 ή sms "Πάμε για καφέ2354623543ςεδγδσφ". Αναγκάστηκα να αφήσω το slide σαν κλείδωμα και να βάλω κωδικό. Το απόγευμα ήταν όλα καλά. Δεν ξανα-ξεκλείδωσε παρά μόνο άνοιγε καμιά φορά και προσπαθούσε να μπει στο pin κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Η μπαταρία θα φανεί μετά από την 3 και 4 φόρτιση οπότε περίμενε!Τώρα στα άλλα τι να πω τα γνωστά με το C και F όσο και να το κάνουμε παιδιά τα θέμα με την κάμερα στο μοντέλο F είναι τραγικά στο C παίζει να έχει αναφερθεί ένα με δύο έως κανένα! εμενα το ιταλικο f κανενα θεμα ουτε οταν ηταν στοκ και του περασα 5 στοκ rom.ουτε τωρα που φοραει custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 στον αδερφο μου ηρθε η λολι.εκανε Update αλλα ειδε οτι η μπαταρια κραταει πολυ λιγοτερο,απ`οτι πριν. δεν εκανε ρισετ πριν και μετα.απλα την περασε απο πανω.τι να κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Λογικο ειναι να μην κραταει...πατημενα menu+volume up+power και μολις ανοιξει τα αφηνεις και μπαινει recovery Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 και μετα?ρισετ?αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά και εγώ από σήμερα κάτοχος του συγκεκριμένου. Σας έχει τύχει ποτέ να θερμαίνεται υπερβολικά; Το έχω με μια θήκη απλή s-case και όση ώρα το έψαχνα πριν από λίγο ακούμπησα με το χέρι μου την οθόνη και έκαιγε!! Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα την έχω βγάλει και εννοείται καμιά σχέση. Υπάρχει κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα παιδιά και εγώ από σήμερα κάτοχος του συγκεκριμένου. Σας έχει τύχει ποτέ να θερμαίνεται υπερβολικά; Το έχω με μια θήκη απλή s-case και όση ώρα το έψαχνα πριν από λίγο ακούμπησα με το χέρι μου την οθόνη και έκαιγε!! Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα την έχω βγάλει και εννοείται καμιά σχέση. Υπάρχει κάτι να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και εγώ προχθές το πήρα το note 4, προερχόμενος από oneplus one και το πρώτο που παρατήρησα είναι οι θερμοκρασίες που ανεβάζει το note. Ελπίζω με κάποιο update να στρώσει γιατί δεν το βρίσκω λογικό. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Με την αλλαγη των θερμοκρασιων και εγω παρατηρω θερμανση....αρε snapdragon .... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Με την αλλαγη των θερμοκρασιων και εγω παρατηρω θερμανση....αρε snapdragon .... Φίλε μου δεν φταίει ο snapdragon. Εγώ έχω το C και παρατηρώ να ανεβάζει λίγο θερμοκρασία. Βεβαια δεν το σκίζω για να δω αν τηγανίζει αυγά κιόλας αλλά αν δεν ελαφρύνει το TW δεν θα τα πάμε καλά. Έχουμε 2,5 μήνες μα πάρουμε update. Και είμαστε στην 5.0.1. Δηλαδή οι Κορεάτες θεωρούν ότι λειτουργεί αψεγάδιαστα και δεν δίνουν ενημερώσεις; Κουράζουνε όμως, δεν μπορούμε να περιμένουμε τα χριστούγεννα. Δεν φτάνει τόσο κράξιμο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παιδιά εγώ έχω το f γερμανικό με την boc3 ούτε με την κάμερα έχω θέματα και από θερμοκρασίες μια χαρά! Όσοι περνάτε lollipop να κάνετε factory reset πάντα εμένα δουλεύει πολύ καλά εκτός από κάτι μικρολαγκακια δεν έχω αλλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 με nova launcher, λύνονται κάπως τα προβλήματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Επειδή διαβάζω ότι κ με το note 4 υπάρχουν θέματα με το mm - qcamera - deamon ποσταρω αυτό που έγραψα στο τοπικ του note 3!:O Εγώ έχω το 3 κ . μετά την lollypop -με επαναφορά πριν κ μετά το update-εχω πρόβλημα με το mm - qcamera - deamon! Όταν εμφανίζεται ζεσταίνεται το τηλέφωνο κοντά στο φακό της κάμερας, έχω battery drain κ δεν λειτουργεί το app της κάμερας -μου βγάζει ένα μνμ "σφάλμα κάμερας"! Κάποια παιδιά με το ίδιο θέμα έγραψαν κάποιες λύσεις όπως εκκαθάριση μνήμης της κάμερας επιβολή διακοπής κ μετά επανεκκίνηση αλλά σε μένα ενώ τα κανω αυτά μετά από λίγες μέρες επανέρχεται! Την τελευταία φορά που το ξανά έκανε κατάλαβα ότι σε μένα το δημιουργεί το viber k έτσι έστειλα mail στο support του! Η απάντηση ητο ταχύτατη κ είναι η ακόλουθη : Subject: Other MAY 23, 2015 | 11:41PM IDT* Karen R. replied: Hello Evangelia, Thank you for contacting Viber support. The issue you are experiencing is due to a bug with the process called mm-qcamera-daemon. This is a process that is controlled and run through your device operating system. This issue seems to happen with a number of applications, including Viber. While Google are aware of the issue and have taken steps towards correcting it, we will also include a possible fix to this issue in our next major release (Viber 5.4). Please let us know should the problem persist after this version of Viber is released. Best regards,* Karen R.* Viber Support Team* Quick question? Tweet to @ViberHelp* Απο οτι φαίνεται ειναι ενήμεροι για το πρόβλημα μάλλον θα υπάρξει λύση! !Αντε να δούμε:mad: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Επειδή διαβάζω ότι κ με το note 4 υπάρχουν θέματα με το mm - qcamera - deamon ποσταρω αυτό που έγραψα στο τοπικ του note 3!:O Εγώ έχω το 3 κ . μετά την lollypop -με επαναφορά πριν κ μετά το update-εχω πρόβλημα με το mm - qcamera - deamon! Όταν εμφανίζεται ζεσταίνεται το τηλέφωνο κοντά στο φακό της κάμερας, έχω battery drain κ δεν λειτουργεί το app της κάμερας -μου βγάζει ένα μνμ "σφάλμα κάμερας"! Κάποια παιδιά με το ίδιο θέμα έγραψαν κάποιες λύσεις όπως εκκαθάριση μνήμης της κάμερας επιβολή διακοπής κ μετά επανεκκίνηση αλλά σε μένα ενώ τα κανω αυτά μετά από λίγες μέρες επανέρχεται! Την τελευταία φορά που το ξανά έκανε κατάλαβα ότι σε μένα το δημιουργεί το viber k έτσι έστειλα mail στο support του! Η απάντηση ητο ταχύτατη κ είναι η ακόλουθη : Subject: Other MAY 23, 2015 | 11:41PM IDT* Karen R. replied: Hello Evangelia, Thank you for contacting Viber support. The issue you are experiencing is due to a bug with the process called mm-qcamera-daemon. This is a process that is controlled and run through your device operating system. This issue seems to happen with a number of applications, including Viber. While Google are aware of the issue and have taken steps towards correcting it, we will also include a possible fix to this issue in our next major release (Viber 5.4). Please let us know should the problem persist after this version of Viber is released. Best regards,* Karen R.* Viber Support Team* Quick question? Tweet to @ViberHelp* Απο οτι φαίνεται ειναι ενήμεροι για το πρόβλημα μάλλον θα υπάρξει λύση! !Αντε να δούμε:mad: Ωραίος. ..αν και εγώ ακόμα δεν έχω δει κάποιο θέμα. .. στην γυναίκα μου που έχει το ν3 δεν της έχω περάσει ακόμα την λολιποπ γιατί θα αρχίσει την γκρίνια αν δεν δουλεύει καλά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Επειδή διαβάζω ότι κ με το note 4 υπάρχουν θέματα με το mm - qcamera - deamon ποσταρω αυτό που έγραψα στο τοπικ του note 3!:O Εγώ έχω το 3 κ . μετά την lollypop -με επαναφορά πριν κ μετά το update-εχω πρόβλημα με το mm - qcamera - deamon! Όταν εμφανίζεται ζεσταίνεται το τηλέφωνο κοντά στο φακό της κάμερας, έχω battery drain κ δεν λειτουργεί το app της κάμερας -μου βγάζει ένα μνμ "σφάλμα κάμερας"! Κάποια παιδιά με το ίδιο θέμα έγραψαν κάποιες λύσεις όπως εκκαθάριση μνήμης της κάμερας επιβολή διακοπής κ μετά επανεκκίνηση αλλά σε μένα ενώ τα κανω αυτά μετά από λίγες μέρες επανέρχεται! Την τελευταία φορά που το ξανά έκανε κατάλαβα ότι σε μένα το δημιουργεί το viber k έτσι έστειλα mail στο support του! Η απάντηση ητο ταχύτατη κ είναι η ακόλουθη : Subject: Other MAY 23, 2015 | 11:41PM IDT* Karen R. replied: Hello Evangelia, Thank you for contacting Viber support. The issue you are experiencing is due to a bug with the process called mm-qcamera-daemon. This is a process that is controlled and run through your device operating system. This issue seems to happen with a number of applications, including Viber. While Google are aware of the issue and have taken steps towards correcting it, we will also include a possible fix to this issue in our next major release (Viber 5.4). Please let us know should the problem persist after this version of Viber is released. Best regards,* Karen R.* Viber Support Team* Quick question? Tweet to @ViberHelp* Απο οτι φαίνεται ειναι ενήμεροι για το πρόβλημα μάλλον θα υπάρξει λύση! !Αντε να δούμε:mad: Τελικα για Ολα τα δεινα δεν φταιει η Sammy:p:p:p!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ρε παιδιά, μου φαίνεται πως εγώ έχω άλλο τηλέφωνο. Δεν έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση αλλά ούτε με την κάμερα. Έχω την επίσημη κυπριακή και χωρίς να έχω κάνει reset μετά την αναβάθμιση, το μόνο που παρατηρώ είναι αυτά τα lags. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts