Theo_Pech Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ούτε εγώ είπα ότι η συσκευή κολλάει και δεν κουνιέται. Με την κάμερα δεν έιχα ποτέ πρόβλημα, θέμα έχω όταν πατάω να δω την εικόνα και άλλες φορές την εμφανίζει κατευθείαν άλλες φορές εξαιρετικά σπάνια κάνει και 4-5 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι λαγκ; Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει λαγκ και στην οθόνη κλειδώματος με κύλιση που εξαλείφεται κατά πολύ αν επιλέξουμε pin. Άλλες φορές ξεκλειδώνει τέλεια κι άλλες φορές η κίνηση που κάνουν τα εικονίδια, ανεβαίνουν από κάτω προς τα πάνω, το εφέ δηλαδή αυτό, είναι σπασμοδικό και φαίνεται σαν να τρέμει. Και το έχω παρατηρήσει και στου αδερφού μου το note 4. Καλά για τα recents apps ούτε λόγος, λαγκ κι άγιος ο Θεός. Το memory leak εμφανίζεται συνεχώς, δεν θα δούμε βελτίωση αν δεν μας δώσει την 5.1. Επίσης όταν πατάω το μενού, τις τελείες δεξιά εννοώ, το πρώτο swipe έχει λαγκ. Απαράδεκτο. Είναι θεματάκια που χρήζουν επίλυση για συσκευή αξίας 849 ευρώ και θεωρείται η αμέσως προηγούμενη ναυαρχίδα της. Κι εγώ και ο αδερφός μου έχουμε το C και οι δύο παρατηρούμε τα ίδια και στις 2 συσκευές διότι είναι θέμα software. Όσο για θερμοκρασίεα και μπαταρία κανένα πρόβλημα. Εντωμεταξύ εγώ το πήρα τέλη νοεμβρίου σε μαύρο και ο αδερφός μου μέσα φεβρουαρίου σε άσπρο. Όντως το άσπρο είναι πιο άγριο από πίσω. Σήμερα διέκρινα κι άλλη διαφορά. Του αδερφού μου έχει πιο ψυχρό και φωτεινό λευκό, και τα 2 με τις ίδιες ρυθμίσεις να τονίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Φίλε μου από το ios απουσιάζουν δεκάδες λειτουργίες σε σχέση με το Android και ακόμα περισσότερες σε σχέση με το NOTE. Όλα αυτά κάνουν το λειτουργικό πολύ πιο ελαφρύ. Ασε που τελευταία όταν άρχισαν να προσθέτουν πράγματα έχουν κι αυτοί προβλήματα. Δεν είναι λοιπόν το θέμα εκεί. Το πρόβλημα είναι στην samsung. Οι υπεύθυνοι εκεί, δεν θεωρούν πρόβλημα τα λαγκ. Προτιμούν άχρηστες λειτουργίες που βαραίνουν τις εφαρμογές τους, πχ την ταξινόμηση φωτογραφιών με βάση τι δείχνουν, δηλαδή ζώα, οχήματα κλπ. Κάθε τέτοια λειτουργία επιβαρύνει το σύστημα. Και υπάρχουν δεκάδες τέτοιες οι οποίες είναι άχρηστες στα smartphone. Πάμε στον dialer. Εκεί και αν υπάρχουν άχρηστες δυνατότητες. Συγκρίνετε αυτόν του iphone και θα καταλάβετε πόσο ελαφρύς είναι. Και τέλος, η samsung δεν κάνει το αυτονόητο. Να φροντίσει μέσω ρυθμίσεων του συστήματος, κάποιες βασικές εφαρμογές της, να μην κλείνουν ποτέ. Όπως έκανε με την εφαρμογή της κάμερας στο S6. Επι της ουσιας δεν διαφωνω σε οτι λες.. Και μακαρι καποια στιγμη να αποφασισουν να τα διορθωσουν ολα αυτα (αν και δε βλεπω τετοια θεληση..η μονη εννοια ειναι να iphonizei πια..) γιατι εχει οθοναρα και εξαιρετικη καμερα. Μπορει με την 5.1 να εξαλειφθουν καποια πραγματακια..ειδωμεν.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω το C. Δεν παρατηρώ τίποτα από τα προβλήματα που αναφέρετε. Δεν αμφισβητώ φυσικά ότι όντως τα έχετε και ούτε σας λέω τρελούς. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνει. Στο δικό μου (επαναλαμβάνω το C μοντέλο) δεν έχω δει ως τώρα ούτε κολλήματα, ούτε υπερθερμάνσεις κτλ. Και έχω βάλει κανονικά lolipop (συγκεκριμένα και πριν και μετά επαναφορά εργ ρυθμίσεων) Επίσης να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ restart το τηλέφωνο και ούτε έχει κολλήσει ποτέ. Τέλος να πω ότι προέρχομαι από S4. Θα ήθελα απο τη Samsung day 1 updates και όχι να επηρεάζονται από τους παρόχους, και να μην βάζει καθόλου δικές της εφαρμογές αλλά να τις έχει είτε στο play store είτε στο δικό της store και να τις κατεβάζεις επιλεκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 πάντως να σας πω, ότι τo μόνο lag που έχω παρατηρήσει, είναι το εξής: όταν πατάς το recent apps, μερικές φορές κάνει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει σε όλα πάνω το "x". ίσως γιατί δεν το έχω φορτώσει, και έχω τα βασικά. Να δω πότε θα τολμήσω nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 πάντως να σας πω, ότι τo μόνο lag που έχω παρατηρήσει, είναι το εξής: όταν πατάς το recent apps, μερικές φορές κάνει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει σε όλα πάνω το "x". ίσως γιατί δεν το έχω φορτώσει, και έχω τα βασικά. Να δω πότε θα τολμήσω nova launcher. Μα δεν είναι κάτι ο Nova πρόγραμμα που αλλάζει την εμφάνιση είναι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ! Προφανώς είσαι καινούριος στον κόσμο του Android! Βάλε Nova launcher και αμα μπορείς τον Prime για να έχεις και τις χειρονομίες και θα είσαι πένα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Έχω το C. Δεν παρατηρώ τίποτα από τα προβλήματα που αναφέρετε. Δεν αμφισβητώ φυσικά ότι όντως τα έχετε και ούτε σας λέω τρελούς. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνει. Στο δικό μου (επαναλαμβάνω το C μοντέλο) δεν έχω δει ως τώρα ούτε κολλήματα, ούτε υπερθερμάνσεις κτλ. Και έχω βάλει κανονικά lolipop (συγκεκριμένα και πριν και μετά επαναφορά εργ ρυθμίσεων) Επίσης να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ restart το τηλέφωνο και ούτε έχει κολλήσει ποτέ. Τέλος να πω ότι προέρχομαι από S4. Θα ήθελα απο τη Samsung day 1 updates και όχι να επηρεάζονται από τους παρόχους, και να μην βάζει καθόλου δικές της εφαρμογές αλλά να τις έχει είτε στο play store είτε στο δικό της store και να τις κατεβάζεις επιλεκτικά Τη μόνη υπερθέρμανση που παρατήρησα,ήταν μόνον την πρώτη φορά που το φόρτισα ασύρματα.Μετά,κανένα πρόβλημα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Knox 0x1 => CM 12.1. Δεν την πάλευα άλλο. Απελπιστική η κατάσταση. Και η μπαταρία έφευγε νεροφίδα αλλά και γενικά η απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Knox 0x1 => CM 12.1. Δεν την πάλευα άλλο. Απελπιστική η κατάσταση. Και η μπαταρία έφευγε νεροφίδα αλλά και γενικά η απόκριση. CM & note δεν πάνε μαζί παντώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 CM & note δεν πάνε μαζί παντώς. Αν εννοείς το πενάκι συμφωνώ. Δεν το δουλεύω καθόλου. Το τηλέφωνο το πήρα μόνο και μόνο για το κορυφαίο HW της αγοράς και απλά χαραμίζεται. Ελπίζω να στρώσει τώρα η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Knox 0x1 => CM 12.1. Δεν την πάλευα άλλο. Απελπιστική η κατάσταση. Και η μπαταρία έφευγε νεροφίδα αλλά και γενικά η απόκριση. αν θες δοκιμασε απο το xda την simplelite του psyho.εγω την εχω καταβρει πολυ καλη μπαταρια.extreme debloating και τσουλαει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν εννοείς το πενάκι συμφωνώ. Δεν το δουλεύω καθόλου. Το τηλέφωνο το πήρα μόνο και μόνο για το κορυφαίο HW της αγοράς και απλά χαραμίζεται. Ελπίζω να στρώσει τώρα η κατάσταση. Κάτα βάση το πενάκι και τα κόλπα του εννοούσα αλλά αφού δεν σε ενδιαφέρουν τότε αλλάζει το πράγμα, νομίζω πάντως ότι χάνει και η κάμερα σε cm, τέσπα αν δεις ότι σε βολεύει & σε καλύπτει το κρατάς εννοείται σε cm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπερα παιδες.Μια βοηθεια απο οποιον γνωριζει.Εχω βαλει μοτιβο κλειδωματος και δεν μπορω να τον απενεργοποιησω:(:(:( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Καλησπερα παιδες.Μια βοηθεια απο οποιον γνωριζει.Εχω βαλει μοτιβο κλειδωματος και δεν μπορω να τον απενεργοποιησω:(:(:( Ρυθμίσεις - συσκευή - κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ρυθμίσεις - συσκευή - κλείδωμα οθόνης Μεχρι εκει σωστα αλλα η κυλιση απενεργοποιηθηκε απο τον διαχειριστη, με βλεπω για reset Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μα δεν είναι κάτι ο Nova πρόγραμμα που αλλάζει την εμφάνιση είναι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ! Προφανώς είσαι καινούριος στον κόσμο του Android! Βάλε Nova launcher και αμα μπορείς τον Prime για να έχεις και τις χειρονομίες και θα είσαι πένα...! Εγω με nova παλι εχω battery drain. Το android system παει στο θεο και η μπαταρια σε μιση μερα ειναι off. Οσο για το lag σας εχω και χειροτερο. Στις ρυθμισεις το περισσοτερα δικτυα για να ανοιξεις το 3g. Ε αυτο και αν δεν μπορω να το συνηθισω με τιποτα... Εγω παντως δε θυμαμαι αλλο note με τοσο lag (σε μερικα σημεια) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ρυθμίσεις / ασφάλεια, και κάνε εκκαθάριση διαπιστευτηριων . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Μαθατε τα Νεα...? Φημες? Θα δουμε.... http://www.phonearena.com/news/Samsung-might-announce-the-Galaxy-Note-5-in-July-wants-to-beat-Apple-iPhone-6s-Plus-to-the-chase_id69392 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδιά έχω και εγώ τρομερό battery drain... Εκκαθάριση διαπιστευτηριων δε με "αφηνει" να κάνω... Είναι γκρι... Αν πάω για hard reset που παίρνω back up.. 1η φορά σε Android οπότε θέλω λεπτομέρειες :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Μαθατε τα Νεα...? Φημες? Θα δουμε.... http://www.phonearena.com/news/Samsung-might-announce-the-Galaxy-Note-5-in-July-wants-to-beat-Apple-iPhone-6s-Plus-to-the-chase_id69392 Μακάρι... Να δούμε και πιο νωρίς το tw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 antivirus τι προτείνετε ρε παιδιά έχω δοκιμάσει κάνα δυο cmc και avg χωρίς αυτά το κινητό είναι πιό σβέλτο η να μην βάλω τίποτα προς το παρόν σαν καθαρισμό έχω.*Power Clean πολύ καλητερο από clean Master τι λέτε, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Βασικά να μην βάλεις ούτε antivirus ούτε clean master Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 antivirus τι προτείνετε ρε παιδιά έχω δοκιμάσει κάνα δυο cmc και avg χωρίς αυτά το κινητό είναι πιό σβέλτο η να μην βάλω τίποτα προς το παρόν σαν καθαρισμό έχω.*Power Clean πολύ καλητερο από clean Master τι λέτε, Τπτ απολύτως και μακριά από αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες περί antivrus & task killers. Είναι κρίμα να βάζετε τέτοια προγράμματα & να βαραίνετε τις συσκευές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες περί antivrus & task killers. Είναι κρίμα να βάζετε τέτοια προγράμματα & να βαραίνετε τις συσκευές σας. μακρια απο της σαβουρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS19780 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά το κατάλαβα και εγω με την αναβάθμιση στην lollipop μόλις πήγενα να κάνω ενημερώσεις από play store μου καθυστερούσε πολύ να της περάσει μέσα είχα το Avg λέω κάτι παίζει το σβήνω περνάω το cm λίγο καλητερα τα πράγματα, τα βγάζω όλα πετάει το κινητό παντού,πραγματικά το μόνο που αξίζει σαν εφαρμογή είναι power Clean φοβερός και εύκολος καθαρισμός αρχείων και πολύ ελαφρύ καμιά σχέση με το Master Clean.μόνο αυτό σας συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts