Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο edge έχουμε boc6. Μάλλον νεότερο built.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο edge έχουμε boc6. Μάλλον νεότερο built.

Noμιζω και το F πηρε boc6 .Οποτε αναμενουμε και μεις λογικα

Δημήτρης

Ολλανδική BOC3 και πιο πριν την γερμανική. ειδικά στο tapatalk φαίνεται η διαφορά. Δεν βλέπω κάτι άλλο πάντως και από μπαταρία θα δείξει σε 2-3 μέρες ..

Καρφωτη την περασες ? ή καθαρη ?

Την κατεβασες απο xda http://forum.xda-developers.com/note-4/general/910f-official-lolipop-germany-dbt-t3029508/page139 Ισραηλ?

Το csc σου αλλαξε?

Με στοκ TW ειδες διαφορα,recent apps...

Ευχαριστω

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Έβαλες την Ισραηλινή ρομ?

Υπάρχει κάποιο θέμα έως τώρα?

Προσωπικα ολα καλα με την boc5 εκτος απο την προβολη ''Προσφατα'' στην Συλλογη. Τό σκρόλίνγκ πάνώ κάτώ κάπόίές φόρές κάνέί σκάλώμάτά κάί κάπόίές φόρές έίνάί όμάλό.. κάί έχώ λίγές φώτόγράφίές

Έβαλες την Ισραηλινή ρομ?

Υπάρχει κάποιο θέμα έως τώρα?

Καρφωτη την περασες ? ή καθαρη ?

Την κατεβασες απο xda http://forum.xda-developers.com/note-4/general/910f-official-lolipop-germany-dbt-t3029508/page139 Ισραηλ?

Το csc σου αλλαξε?

Με στοκ TW ειδες διαφορα,recent apps...

Ευχαριστω

Χωρίς κανένα wipe έβαλα την multi csc rom που ανέβασε στα τελευταία post ένας dev απτό link του anergos13.

Δεν έχει κανένα θέμα η rom όπως δεν είχε και η ολλανδική .. το μόνο που παρατήρησα είναι ελάχιστα βελτιωμένη μπαταρία που δεν ξέρω ακόμα αν οφείλεται στην rom και το scrolling στο tapatalk βελτιώθηκε. Περάστε την άφοβα παιδιά. Εννοείτε δεν γράφει knox.

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

και την Ολλανδικη την ειχες περασει χωρις wipe?

με TW πως παει?

kitkat vodafone Ελληνική ->Γερμανική lollipop-> Ολλανδική -> Ισραηλινή

Όλες χωρίς wipe (μόνο cache στην ολλανδική) και είναι λογικό μιας και μιλάμε για original update. Παλιά στο s4 δεν καθόταν με τίποτα ROM χωρίς wipe, τώρα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Βέβαια από χρήστη σε χρήστη διαφέρει αυτό ανάλογα και με τις εφαρμογές του.. με 100+ εφαρμογές πάντως δεν είδα error! Δεν δοκίμασα TW, nova prime rules! Αλλά φαντάζομαι να είναι όπως και στην Ολλανδική, απλός και γρήγορος!

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Εγώ ρε παιδιά μετά από μία εβδομάδα συμβίωσης, πιστεύω ότι βρήκα το λιμάνι μου. Μιλάμε για την κορυφαία υλοποίηση συνολικά στο Android. Χρόνια πολέμιος της Samsung και έχω εντυπωσιαστεί και μάλλον θα αράξω για καιρό. Επιτέλους μία συνολικά σοβαρή συσκευή από τη Samsung μέσα-έξω! Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική και σοβαρή όσο πρέπει. Λιτές γραμμές και επιτέλους επέστρεψε στο τετράγωνο σχήμα που λατρεύω. Επιπλέον έχουμε την κορυφαία κάμερα και οθόνη εκεί έξω (δεν συνυπολογίζω το S6 γιατί δεν το έχω δει ακόμα) μία παραπάνω από καλή αυτονομία με τη μπαταρία να σε βγάζει ένα γεμάτο 24ωρο χωρίς να αγχώνεσαι αν θα σε αφήσει. Εγώ προσωπικά ό,τι και αν του έχω κάνει δεν με έχει αφήσει.. Και μίλαμε και σκληρή χρήση εκτός σπιτιού. Επιπλέον έχουμε κάρτα SD που για μένα είναι εκ των ων ουκ άνευ, αποσπώμενη μπαταρία (αδιάφορο για μένα αλλά δεν με χαλάει να μπορώ με μικρό κόστος να την αλλάξω μετά από κάνα 6μηνο που θα χει πέσει η απόδοση), μέγεθος πολύ καλό για τα δεδομένα μου και χωρίς on sceen buttons. Να συμπεριλάβω και τα καλούδια του S-Pen που νόμιζα ότι δεν θα χρησιμοποιώ αλλά και μόνο το ότι γράφω με το στυλό και τα μετατρέπει σε κείμενο το χω λιώσει! :p

Λοιπόν, δεν βρίσκω λόγο να μην κάτσω με αυτό το κινητό μέχρι να τα φτύσει. Και ξαναλέω, τα γράφει αυτά κάποιος που μετά το S2/Νote 1 δεν ήθελε να ξαναπιάσει Samsung. Στο μόνο αρνητικό είναι φυσικά ο ΚΝΟΧ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περασα και εγω την Ισραηλινη αφου εκανα μονο wipe cache....ολα καλα..

Βελτιωση βλεπω γενικα σε ανεση...τα recent σαν να ψιλοεφτιαξαν....

Ακομα και σε TW...πανε καλα τα πραγματα ...σε Nova ακομα καλυτερα....!!!!

Για να περάσω την Ισραηλινή από 4.4.4 θα πρέπει να βάλω μετά και τον bootloader - modem που δίνει ο dev ή δεν χρειάζεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

Για να περάσω την Ισραηλινή από 4.4.4 θα πρέπει να βάλω μετά και τον bootloader - modem που δίνει ο dev ή δεν χρειάζεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

Εγω φιλε μου κατεβασα μονο την rom...την εβαλα οπως ειπα πανω απο την Ολλανδικη.. knox 0x0 ...ολα καλα!!!

Edited by anergos13

Υπήρξε κάποιο changelog κάτι, πήρε το μάτι κανενός;

Τουλάχιστον να μαθαίνουμε τι αλλαγές φέρνει το κάθε firmware.

Παντως η λογικη της Sammy φετος στις αναβαθμισεις ισως ειναι Θετικη ,αντι να βγαλει μια και εξω την lollipop με τα τοσα bugs που εχουν παρουσιαστει στο stock android, την βελτιωνει δινοντας την σε λιγες Χωρες και σε λιγο διαστημα Θα δωσει την τελικη Μαζικα....

Αλλωστε ειχε παθει περσι και ενα καζο με το s4...

Εγω φιλε μου κατεβασα μονο την rom...την εβαλα οπως ειπα πανω απο την Ολλανδικη.. knox 0x0 ...ολα καλα!!!

Ευχαριστώ.

Μπορει καποιος να μου πει ποιο νουμερο ειναι το σωστο για την ελευθερη ram?

[ATTACH]59743[/ATTACH]

[ATTACH]59744[/ATTACH]

Τα περιλαμβάνει όλα η rom που είπα παραπάνω!

Changelog η samsung μια φορά σε κάθε συσκευή και αν θα μας πει. . Από το changelist όμως φαίνεται ότι αρκετά πράγματα under the hood έχουν αλλάξει συν ότι αρκετοί αισθανόμαστε πιο smooth το κινητό και δεν νομίζω να είναι placebo .. μακάρι να μη βγω ψεύτης !!

Μπορει καποιος να μου πει ποιο νουμερο ειναι το σωστο για την ελευθερη ram?

Περίεργο, αν και δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά πιστεύω το δεύτερο, το μικρότερο δηλαδή. Έτσι δουλεύει το android γενικότερα, εφόσον δεν νιώθεις την συσκευή σου να "ζορίζεται" ας μην έχει και καθόλου, περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα.

Εμένα είναι μόνιμα με γύρω στα 400mb ελεύθερα.

Τα περιλαμβάνει όλα η rom που είπα παραπάνω!

Changelog η samsung μια φορά σε κάθε συσκευή και αν θα μας πει. . Από το changelist όμως φαίνεται ότι αρκετά πράγματα under the hood έχουν αλλάξει συν ότι αρκετοί αισθανόμαστε πιο smooth το κινητό και δεν νομίζω να είναι placebo .. μακάρι να μη βγω ψεύτης !!

Ωραία ευχαριστώ μάλλον θα προχωρήσω κι εγώ όταν βγει και στις υπόλοιπες χώρες.

Κάτι άλλο, σε αυτές τις τελευταίες εκδόσεις σας βγάζει εικονίδιο αριστερά στη status bar όταν η μπαταρία πιάνει 100% όπως όταν συνήθιζε με kit kat; Εννοώ τη διαφορά του 100% και της ειδοποίησης του "Πλήρως φορτισμένη"που έγραφε κανένα τέταρτο αργότερα.

Παιδιά καλημέρα!

Κατοχος κ γω απο χθες του 910F μετα απο μεταβαση απο ΝΟΤΕ 3 εχω να πω τα καλυτερα!

Η συσκευη ειναι απο COSMOTE κ επειδη εχει ακομη 4.4.4 λεω να περάσω την ισραηλινη που εχετε ανεβασει παραπανω!

Θα έχω κανενα θέμα επειδη η συσκευη ειναι branded ή να προχωρήσω αφοβα?? Ειδα ότι κυκλοφορει κ αντιστοιχη LOLLIPOP της Cosmote, γι΄αυτό ρωτάω!

Θεωρω ότι δε με δεσμευει κάτι να πρέπει να περασω οπωσδήποτε branded λογισμικο. Σωστά?

Αν ειναι δυνατον με το ΝΟΤΕ 3 είχα LOLLIPOP εδω κ 3 μηνες τουλαχιστον (εστω κ unofficial) χωρίς κανένα θέμα κ με το 4 να είμαστε επισημα ακόμη στο ΚΙΤΚΑΤ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!!

Παιδιά χθες το βράδυ στις 21.30 τελείωσα φόρτιση με 98% μπαταρία .λιγο ίντερνετ και το βράδυ το άφησα με 85%. Σήμερα το πρωί βλέπω 12%.Πρωτη φορά βλέπω στη αναμονή τέτοια κατανάλωση. Σίγουρα κάτι έγινε. Βλέπω στη κατανάλωση το 58% είναι Facebook. Αλλά είχα κλείσει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Είναι official kit kat. Έχει τύχει σε κανένα σας? Πάω για Hard reset?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά χθες το βράδυ στις 21.30 τελείωσα φόρτιση με 98% μπαταρία .λιγο ίντερνετ και το βράδυ το άφησα με 85%. Σήμερα το πρωί βλέπω 12%.Πρωτη φορά βλέπω στη αναμονή τέτοια κατανάλωση. Σίγουρα κάτι έγινε. Βλέπω στη κατανάλωση το 58% είναι Facebook. Αλλά είχα κλείσει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Είναι official kit kat. Έχει τύχει σε κανένα σας? Πάω για Hard reset?

Ριχτου μια επανεκκίνηση κ θα στρώσει!! Αν όχι, κανε εκκαθαριση δεδομένων ή απεγκατασταση στο φατσοβιβλιο που σου εφαγε τη μπαταρια κ ξαναεγκατεστησε το μετα!!

Δεν ειναι κάτι πάντως...κ μενα μου το εκανε προχθες κ με επανεκκινηση ηρθε στα ισα του!!

Αλλα καιρος να περασουμε LOLLIPOP κ οι δυο θα έλεγα!

Ριχτου μια επανεκκίνηση κ θα στρώσει!! Αν όχι, κανε εκκαθαριση δεδομένων ή απεγκατασταση στο φατσοβιβλιο που σου εφαγε τη μπαταρια κ ξαναεγκατεστησε το μετα!!

Δεν ειναι κάτι πάντως...κ μενα μου το εκανε προχθες κ με επανεκκινηση ηρθε στα ισα του!!

Αλλα καιρος να περασουμε LOLLIPOP κ οι δυο θα έλεγα!

Ναι και εμένα η επανεκκίνηση μου στο μυαλό και το έκανα απευθείας. Και εγώ είπα να περιμένω για lollipop αλλά μου φαίνεται θα την περάσω. Όταν ξεπεράσω βέβαια το φόβο μήπως γράψει ο Knox :)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)