Te_salat Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ναι Κωστα, καλα κανεις, το Μ8 ειναι κοσμημα και συσκευαρα απο ολες τις αποψεις. Εγω εχω κολλημα με το wacom digitizer, για αυτο επανερχομαι ξανα και ξανα σε αυτη τη συσκευη. Τι χρησιμοποιεις σαν companion device με το Μ8? Στα του νοτε 4, βλεπω καλη μπαταρια. Σαφως καλυτερη απο το 3αρι, παρα τις αμφιλεγομενες κριτικες... Το N4 είναι το καλύτερο Note και το καλύτερο Samsung android. Δεν δουλεύω έξω, οπότε δεν χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο. Με το Μ8 και το Air χάρη στο office 365 και το Evernote κάνω μια χαρά την δουλειά μου. Πάντως είναι πρώτη φορά που δεν με απασχολούν οι νέες κυκλοφορίες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Βρε παιδιά έλεος. Ξεχωρίσαμε τα θέματα C,F για να μη μπλέξουμε με τις εκδόσεις και μερικοί τα ποστάρετε όλα εδώ ανεξαρτήτως μοντέλου. Παρακαλώ τα σχετικά με το C να γράφονται στο αντίστοιχο θέμα. Δεν είναι δύσκολο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Βρε παιδιά έλεος. Ξεχωρίσαμε τα θέματα C,F για να μη μπλέξουμε με τις εκδόσεις και μερικοί τα ποστάρετε όλα εδώ ανεξαρτήτως μοντέλου. Παρακαλώ τα σχετικά με το C να γράφονται στο αντίστοιχο θέμα. Δεν είναι δύσκολο... Οκ sorry εγω εγραψα τελαυταιος εδω γιατι εχει ποιο πολυ κινηση απο το topic του N910C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μια ερώτηση και από εμένα... Πήγα σήμερα και το είδα και μου άρεσε θα έλεγα... Αλλά επειδή ποτέ δεν είχα Note μια ερώτηση... Το spen δουλεύει μόνο με τις εφαρμογές της Samsung; δηλαδή αν βάλω Chrome θα δουλεύει ή μόνο με τον Native browser? Το ίδιο θέλω να ρωτήσω και για τις άλλες εφαρμογές κυρίως τις office εφαρμογές;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν ''χορταίνετε'' το 4 ρε παιδιά, άλλο πράγμα Η πλάκα είναι ότι φέτος τον Σεπτέμβριο δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με κάποια συσκευή, μέχρι που ......... :D Κάνει όλες τις υπόλοιπες .... συσκευούλες :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν ''χορταίνετε'' το 4 ρε παιδιά, άλλο πράγμα Η πλάκα είναι ότι φέτος τον Σεπτέμβριο δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με κάποια συσκευή, μέχρι που ......... :D Κάνει όλες τις υπόλοιπες .... συσκευούλες :p μια απο τα ιδια..ειχα βαρεθει το i phone 4s που ειχα, ρουφουσε κ την μπαταρια με το καλαμακι:lol::lol::lol:...εβλεπα κ την γυναικα μου με το note3 κ ηθελα κατι αλλο αλλα δεν υπηρχε κανενα να με ενθουσιασει...μεχρι που ειδα το 4αρι:D...ε μετα ειδα κ το 6+και καταλαβα οτι το note 4 φωναζε το ονομα μου:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 μια απο τα ιδια..ειχα βαρεθει το i phone 4s που ειχα, ρουφουσε κ την μπαταρια με το καλαμακι:lol::lol::lol:...εβλεπα κ την γυναικα μου με το note3 κ ηθελα κατι αλλο αλλα δεν υπηρχε κανενα να με ενθουσιασει...μεχρι που ειδα το 4αρι:D...ε μετα ειδα κ το 6+και καταλαβα οτι το note 4 φωναζε το ονομα μου:lol::lol: καλά εσύ πρέπει να έπαθες πολιτισμικό σοκ μετά από το 4S του '11 με την οθόνη 3,5'' :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 :) :) :) το σοκ το έπαθα περισυ που πήραμε το note 3,έβλεπα το I phone κ νόμιζα ότι είχα αταρι χε χε χε Απλά το note 4 μου ήρθε σε περίοδο που το 4s ήταν για τον κάδο. ...εντάξει τώρα για την οθόνη και τα υπόλοιπα που κάνει το 4αρι απλά νιώθω ότι πλέον είδα το φως το αληθινό. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εβγαλα μερικες φωτογραφιες για συγκριση με το S5 το βραδυ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5738955#post5738955 Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εβγαλα μερικες φωτογραφιες για συγκριση με το S5 το βραδυ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5738955#post5738955 Mπραβο, ευχαριστουμε πολυ Καλο θα ηταν να της ανεβαζες σε ενα π.χ. Flickr για να μην χρειαζεται να ανοιγουμε ολα αυτα τα links απο DB Περιμενουμε και βιντεακια. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Mπραβο, ευχαριστουμε πολυ Καλο θα ηταν να της ανεβαζες σε ενα π.χ. Flickr για να μην χρειαζεται να ανοιγουμε ολα αυτα τα links απο DB Περιμενουμε και βιντεακια. Εγινε, ανεβαζω τωρα στο flickr. https://flic.kr/ps/2XdsvS Edited November 7, 2014 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Λοιπον γραφω εδω μια και ειχα το f και το αλλαξα με το c. Εντυπωσεις καλυτερο το c by far. Ποιο γρηγορο και χωρις το γνωστο gap που ειχα στο f.το εχουν γεμισει με κατι διαφανες. Μου φαινεται και ελαφρυτερο αλλα προφανως αυτο ειναι στο κεφαλι μου Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Λοιπον γραφω εδω μια και ειχα το f και το αλλαξα με το c. Εντυπωσεις καλυτερο το c by far. Ποιο γρηγορο και χωρις το γνωστο gap που ειχα στο f.το εχουν γεμισει με κατι διαφανες. Μου φαινεται και ελαφρυτερο αλλα προφανως αυτο ειναι στο κεφαλι μου Καλυτερο σε τι; Γιατι εγω στο F δεν μπορω να παρατηρησω αν κολλαει καπου :p Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Απο το χρονο που χρειαστηκε να τα στήσω και τα 2 και το πως παει το περιβάλλον. Φυσικά και δεν ειπα οτι το f κολλάει απλα ειναι κατι που το καταλαβαινεις αν τα δουλέψεις και τα 2. Δεν θελω να είμαι σπασικλας γιαυτους που το εχουν πάρει απλα αν εχει καποιος την δυνατότητα να διαλέξει να το έχει υπόψιν. Edited November 7, 2014 by TheWizard Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Απο το χρονο που χρειαστηκε να τα στήσω και τα 2 και το πως παει το περιβάλλον. Φυσικά και δεν ειπα οτι το f κολλάει απλα ειναι κατι που το καταλαβαινεις αν τα δουλέψεις και τα 2. Δεν θελω να είμαι σπασικλας γιαυτους που το εχουν πάρει απλα αν εχει καποιος την δυνατότητα να διαλέξει να το έχει υπόψιν. από μπαταρία πως τα είδες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Απο το χρονο που χρειαστηκε να τα στήσω και τα 2 και το πως παει το περιβάλλον. Φυσικά και δεν ειπα οτι το f κολλάει απλα ειναι κατι που το καταλαβαινεις αν τα δουλέψεις και τα 2. Δεν θελω να είμαι σπασικλας γιαυτους που το εχουν πάρει απλα αν εχει καποιος την δυνατότητα να διαλέξει να το έχει υπόψιν. Καλη φαση τοτε! Μπαταρια οντως, πως παει; Επισης, πως το αλλαξες; Στο καταστημα; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheWizard Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πούλησα το f που το είχα απο Γερμανία με επιδότηση και πήρα το c απο εδω απο σκρουτζομαγαζο. Ειναι ουγγρικό. μπαταρία θα σας πω σε καναδυο μερες αφου ειναι η πρωτη μερα που εχω το c. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Πούλησα το f που το είχα απο Γερμανία με επιδότηση και πήρα το c απο εδω απο σκρουτζομαγαζο. Ειναι ουγγρικό. μπαταρία θα σας πω σε καναδυο μερες αφου ειναι η πρωτη μερα που εχω το c. Πολυ μας εχετε πριζωσει με το C και με βλεπω να κανω εξοδα ξανα :p Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Kαλός ο Εxynos και ειδικά τώρα στα 20nm αλλά δεν έχει την ωριμότητα του 805 που είναι ένας τελειοποιημένος επεξεργαστής στα 28nm έχει πάνω του ολοκληρωμένη την τεχνογνωσία της Qualcomm .... o 810 θα είναι στα 20nm Ο 805 νομίζω έχει ισχυρότερο τσιπ γραφικών Αny way, και οι δυο συσκευές είναι magic οπότε μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι. Απολαύστε όποια και να έχετε γιατί της/μας αξίζει!! Edited November 8, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Λοιπον γραφω εδω μια και ειχα το f και το αλλαξα με το c. Εντυπωσεις καλυτερο το c by far. Ποιο γρηγορο και χωρις το γνωστο gap που ειχα στο f.το εχουν γεμισει με κατι διαφανες. Μου φαινεται και ελαφρυτερο αλλα προφανως αυτο ειναι στο κεφαλι μου Εννοείς το gap μεταξύ οθόνης και πλαισίου? Αυτό δεν είναι θέμα επεξεργαστή αλλά σίγουρα παρτίδας (μπορεί να έτυχε να είχες την αρχική).. Καλά τόσο μεγάλη η διαφορά? Μήπως το F πήρε κάνα update ενδιαμέσως? Εγώ χθες εδώ που είμαι είδα κάτι πολύ περίεργο, στα carrefour είχαν έκδοση με Snapdragon και το κουτί έγραφε N910X.. Έψαξα αλλά δεν βρήκα τέτοια έκδοση, μας έχει μπερδέψει η Samsung (η τιμή ίδια με Exynos που πήρα εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Εννοείς το gap μεταξύ οθόνης και πλαισίου? Αυτό δεν είναι θέμα επεξεργαστή αλλά σίγουρα παρτίδας (μπορεί να έτυχε να είχες την αρχική).. Καλά τόσο μεγάλη η διαφορά? Μήπως το F πήρε κάνα update ενδιαμέσως? Εγώ χθες εδώ που είμαι είδα κάτι πολύ περίεργο, στα carrefour είχαν έκδοση με Snapdragon και το κουτί έγραφε N910X.. Έψαξα αλλά δεν βρήκα τέτοια έκδοση, μας έχει μπερδέψει η Samsung (η τιμή ίδια με Exynos που πήρα εγώ) Στο GSM arena δεν υπάρχει καν τέτοια έκδοση με Ν910Χ...Ωστόσο το πέτυχα και εγώ σε puplic και πλαίσιο στα εκθεσιακά που είχανε και στην ερώτηση που τους έκανα δεν γνώριζαν λεπτομέρειες.Απλά στην συζήτηση που είχαμε θεωρήσαμε ότι λογικά είναι demo τα μοντέλα αυτά.Επίσημα η samsung φέρνει το SM-N910F για Ελλάδα με τον snap... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Υπαρχει καμια συγκριση,μεταξυ του U και του C;Στο σαιτ που ειχα βαλει λινκ,ελεγαν οτι το U ειναι καλυτερο,αλλα δεν το συγκεκριμενοποιουσαν.Τους εστειλα ενα ερωτημα,αλλα δεν απηντησαν. Επισης,σε αλλα λινκ που εχω βαλει,δειχνει οτι ο C,ειναι καλυτερος σε πολλα σημεια απο τον F,αλλα υπαρχουν μερικα,αρκετα θα ελεγα σημεια,στα οποια το αποτελεσμα ειναι αντιστροφο. Τα εχει μελετησει καποιος να μαθουμε κι εμεις;:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Στο GSM arena δεν υπάρχει καν τέτοια έκδοση με Ν910Χ. Το Χ είναι τα demo που δεν έχουν πομποδέκτη σήματος κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Kαλός ο Εxynos και ειδικά τώρα στα 20nm αλλά δεν έχει την ωριμότητα του 805 που είναι ένας τελειοποιημένος επεξεργαστής στα 28nm έχει πάνω του ολοκληρωμένη την τεχνογνωσία της Qualcomm .... o 810 θα είναι στα 20nm Ο 805 νομίζω έχει ισχυρότερο τσιπ γραφικών Αny way, και οι δυο συσκευές είναι magic οπότε μην μπαίνετε σε αυτό το τριπάκι. Απολαύστε όποια και να έχετε γιατί της/μας αξίζει!! Δεν νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο. Έχουμε δει τους exynos σε άλλες συσκευές στο πρόσφατο παρελθόν και λειτουργούσαν υποδειγματικά από την πρώτη μέρα. Τι να πούμε για τον exynos του Note 2 που ακόμα και τώρα δίνει υψηλές ταχύτητες χωρίς να ταλαιπωρείται και να ανεβάζει θερμοκρασίες. Το ίδιο και ο 8 πύρινος exynos που φορούσε το S4. Από την αρχή απροβληματιστος σε σχέση με την έκδοση Qualcomm που συνήλθε μετά από 4 μηνες. Μοιάζει σαν να μην το έχει η samsung με τους Qualcomm σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές. Το οτι τους χρησιμοποιεί έχει να κάνει με την πολιτική της και τις μπάντες του LTE σε κάποιες χώρες. Με τόσα κομμάτια που πουλάει, βοηθά στην εξέλιξη των Qualcomm αφού αγοράζει περισσότερους από όσο όλοι άλλοι μαζί. Επίσης έτσι δεσμεύει την εταιρεία ως προς τα χρονοδιαγράμματα και στο ποιος θα παραλάβει πρώτος τις παραγγελίες του. Σίγουρα θα βελτιωθεί το f κάποια στιγμή, αλλά το οτι ο exynos ειναι 20αρης του δίνει ενα προβάδισμα σε κάποιους τομείς οπως η θερμοκρασία και η αυτονομία που δεν θα αλλάξουν ποτέ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Η Samsung χρησιμοποιει επεξεργαστες Snapdragon κατα βάση επειδή δε μπορεί να καλυψει physically τη ζήτηση των Exynos με in-house παραγωγη, ακόμη και αν εφοδιαζε με Exynos μόνο τις σειρές S & Note και κανένα άλλο από τα (αμέτρητα) μοντέλα της... Απλά δεν έχει την απαιτούμενη γραμμή παραγωγης για να φτάσει στα ζητούμενα μεγεθη. Είναι τόσο απλό. Και μιλάμε για μάλλον το μεγαλύτερο μη χρηματοοικονομικό όμιλο στον κόσμο, έναν πραγματικό παγκόσμιο γίγαντα, που αδυνατει να βρει τα resources να καλύψει τη ζήτηση. Φανταστειτε τί έχει γινει στην αγορά των smartphones... Προσωπικά έχω αποφασίσει να πάω στο μοντέλο με τον Exynos, λόγω του ότι εχω το Note II με Exynos εδώ και ~23 μήνες και ακόμη και σήμερα πάει κομμάτια με τον Exynos και αναπνέει ελεύθερα λόγω των 2 GB RAM :) . Δεν υπάρχει κάτι που να θέλω να κανω και να μη μπορώ με το Note II, αλλά μετά από 2+ χρόνια, δηλαδή μετά τις γιορτές που θα χουν πέσει οι τιμές, νομιζω ότι θα εχει έρθει η ωρα για μια αλλαγή :p . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts