konv Δημοσιεύτηκε October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2004 Ποια θεωρείται ως την πιο ωραία έκπληξη να κάνει κανέις στον αγαπημένο του; Περιμένω να διαβάσω κάτι πρωτότυπο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Να σε πιάσει στο κρεβάτι με τον καλύτερό του φίλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Auto den einai ekpliski, alla egefaliko............ :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (11 Οκτ. 2004 , 00:26) Να σε πιάσει στο κρεβάτι με τον καλύτερό του φίλο χαχαχαχαχαχαχαχα http://jacquesp.www5.50megs.com/best-post.JPG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 ένα ταξίδι σε ένα ερημικό νησί... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (11 Οκτ. 2004 , 07:40) ένα ταξίδι σε ένα ερημικό νησί... Μόνη της φυσικά... :lol: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Θα του έκλεινα ένα ραντεβού με τη Ν.Κάρτωνα (η φαντασίωση του) αλλά θα διάλεγα εγώ το μέρος :D για να είμαι σίγουρη ότι θα έχει κόσμο :p . .... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Bungee jumping tandem στην γεφυρα της Χαλκιδας ;) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 @maggie_25: Προοδευτική σε βρίσκω.. :p Εγώ σκόπευα τώρα στις 28 να κατέβω Κρήτη να τη δω χωρίς να της πω τίποτα για να μείνει στον τόπο αλλά δεν άντεξα και της το φανέρωσα... :( Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (11 Οκτ. 2004 , 08:08) @maggie_25: Προοδευτική σε βρίσκω.. :p Εγώ σκόπευα τώρα στις 28 να κατέβω Κρήτη να τη δω χωρίς να της πω τίποτα για να μείνει στον τόπο αλλά δεν άντεξα και της το φανέρωσα... :( Φοβερή έκπληξη.... μπράβο :lol: δεν πειράζει που της το είπες. Θα είναι μέσα στην τρελλή χαρά μέχρι να σε δεί.... :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος emufear (11 Οκτ. 2004 , 10:08) @maggie_25: Προοδευτική σε βρίσκω.. :p Εγώ σκόπευα τώρα στις 28 να κατέβω Κρήτη να τη δω χωρίς να της πω τίποτα για να μείνει στον τόπο αλλά δεν άντεξα και της το φανέρωσα... :( Καλά που της το είπες... Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια. :o :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 eeela..kakies oloi sas!!!eipame na poume sobara kapoia pragmata.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Πες τότε :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Να πω εγώ;;;;;; Λοιπόν, ο αγαπημένος μου σπούδαζε στην Αγγλία και ήμασταν χώρια.... :cry: :cry: :cry: Λεφτά δεν είχα να πάω γιατί είχα ήδη πάει δυο φορές. Είχαμε κάνει πλούσιο τον ΟΤΕ αλλά γράφαμε και γραμματάκια! Μια μέρα αποφασίζω να μην του στείλω γράμμα αλλά κασέτα (για να σας προλάβω δεν ήταν βιντεοκασέτα!!!) Μετά πήγα super market και πήρα σοκολάτες όλων των ειδών και όλων των μεγεθών, τα έβαλα σε ένα κουτί, πλήρωσα πολλά στο courier (!) και τα έστειλα στο πιο γλυκό παιδί!! Τρελάθηκε και ...πήρε κανα-δυο κιλά εκείνο το διάστημα!! :p Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konv (10 Οκτ. 2004 , 23:13) Ποια θεωρείται ως την πιο ωραία έκπληξη να κάνει κανέις στον αγαπημένο του; Περιμένω να διαβάσω κάτι πρωτότυπο.... - αγάπη μου κέρδισα το λαχείο!!! - Σοβαρά??? τι χαρά! και εταοιμάζεις τις βαλίτσες για να πάμε ταξίδι αγάπη μου? - όχι, πας στη μάνα σου... :whistle: Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Εγχείρηση αλλαγής φύλου. Και γαμ... τις εκπλήξεις, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stelios nikaia (11 Οκτ. 2004 , 16:36) Εγχείρηση αλλαγής φύλου. Και γαμ... τις εκπλήξεις, ε; Μετα ομως δεν θα μπορεις να γαμ...!! :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Ρε παιδιά καλά όλα αυτα αλλά θα ήθελα και κάτι σοβαρότερο. Υπάρχει κατι κατα νου να να εκπλήξεις θετικά τον καλό/ή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Βάζεις σ' ένα χλιδάτο καπάκι από αυτά των κοσμημάτων ένα χαρτάκι που γράφει σ' αγαπώ! (Σε ταινία το έχω δει :p) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 KAi ta ksmhmata leipoun.(ta xeis poulhsei/petaxei etc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 (11 Οκτ. 2004 , 17:11) Μετα ομως δεν θα μπορεις να γαμ...!! :D Νομίζω ότι θα μπορείς. Είπα : Νομίζω. (Δεν το ΄χω δοκιμάσει). :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 poli apla ena triantafilo sto amaksi ths to bradi kai na to brei to prwi !!! kati aplo omorfo kai sunaisthimatiko ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 poso gay akouystike auto ! oxi paidia eimai str8. alla eimai ligo romantikouli sumfona me ta legomena tis kopelas mou ~! cu guys! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (13 Οκτ. 2004 , 01:27) poli apla ena triantafilo sto amaksi ths to bradi kai na to brei to prwi !!! kati aplo omorfo kai sunaisthimatiko ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. :) Πολλές φορές κάτι πολύ απλό μπορεί να χαρίσει πολύ χαρά και να σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα. Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Ωραίος ρε Smoky_B! Μήπως να κανονίσουμε ένα romantic guys' myphone meeting; :p :o Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts