Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα! Θέλω την βοήθειά σας γιατί έχω ένα προβληματάκι. Το κινητό ήρθε την παρασκευή. Όλα ωραία και καλά, πολύ ικανοποιημένος αλλά μου κάνει κάτι πολύ περίεργο. Για κάποιο λόγο όταν ρυθμίζω τον ήχο κλήσης, όταν ρυθμίζω πόσο δυνατά να χτυπάει το κινητό, η όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος ξεκινάει πολύ χαμηλά και δυναμώνει σταδιακά. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που το κάνει αυτό. Είναι όντως κάποια ρύθμιση που αγνοώ η αντιμετωπίζω ελαττωματικό ηχείο?

Edit: Γενικότερα αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποτε παράγεται ήχος από το κινητό, ξεκινάει πολύ σιγά και δυναμώνει σταδιακά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

Edit 2: Δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο πράγμα όταν ο ήχος παράγεται από εφαρμογές όπως το youtube, το twitch κτλ. Μόνο όταν παράγεται από ήχους του κινητού φαίνεται να συμβαίνει. Υποθέτω ότι τουλάχιστον αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει το ηχείο ε?

Και εγω το παρατηρησα φιλε αλλα αν και εψαξα παντου δεν την βρηκα την ρυθμιση. Ισως το εχουν κανει επιτηδες γιατι ειναι αρκετα δυνατο το ηχειο πλεον. Ισως να ειναι παραληψη. Αν βρει καποιος την λυση ας γραψει.

Προς το παρών οι μόνες διαθέσιμες θήκες είναι οι παρακάτω,. Ωραίες δείχνουν αλλά έχω την εντύπωση ότι θα παχαίνουν πολύ το κινητό

http://www.ebay.com/itm/Rugged-Hard-TPU-PC-Cover-Stand-Holder-Case-For-Motorola-Moto-G2-G-2nd-Gen-XT1068-/390937214987?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5b05ac800b

Eλπίζω να βγει η παρακάτω που έιχα στο πρώτο Moto G και έδενε γάντι....

http://www.ebay.com/itm/MOTO-G-1-Black-Nillkin-Hard-Back-Matte-Cover-Case-Skin-LCD-Guard-For-Motorola-/271358800211?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2e3eb153

http://www.ebay.com/itm/MOTO-G-1-Black-Nillkin-Hard-Back-Matte-Cover-Case-Skin-LCD-Guard-For-Motorola-/271358800211?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2e3eb153

Αυτή παίζει Ελλάδα; (για το 1ο G)

Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Αυτή παίζει Ελλάδα; (για το 1ο G)

Δεν νομίζω, τουλάχιστον το Skroutz δεν την βρίσκει.

To Αngry Birds Star Wars 2 σας παίζει? Είπα να δοκιμάσω να δω πως παίζουν τα παιχνίδια (δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα), εγκατέστησα το συγκεκριμενο και παίρνω μια μαύρη οθονη..

Το αναμένω κι εγώ. Η βλακεία είναι πως ίσως να γινόταν να το έχω στα χέρια μου τώρα, αλλά έπεσα σε χαζούς.

Το πρωί ρωτάω στο Public στον Αγ. Δημήτριο και μου λέει πως δεν υπάρχει.

Το απόγευμα περνούσα και είπα να δω αν το έχουν στο Public στο Σύνταγμα. Ρωτάω έναν υπάλληλο, "μήπως υπάρχει το καινούριο Moto G"; Και περνάνε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς απάντηση, με τον άνθρωπο να έχει μια όψη λες και μόλις είδε κάποιο UFO. Για να βοηθήσω, επειδή βλέπω πως δυσκολεύεται, του λέω "To νέο μοντέλο το δίκαρτο". Τότε λοιπόν ξεκολλάει και μου απαντάει κατηγορηματικά όχι, και πως δεν το έχουν φέρει ακόμη.

Γυρίζοντας πίσω ξαναπερνάω από το Public στον Αγ. Δημήτριο να το χαζέψω λιγάκι, και να ρωτήσω μπας και υπάρχει καμιά παραλαβή και άλλαξε κάτι. Τίποτα όμως. Και λέω, "μήπως μπορείτε να δείτε αν υπάρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα; Στης Γλυφάδας για παράδειγμα που είναι κοντά να περάσω;" "Ευχαρίστως. Για να δω. Χμ, στης Γλυφάδας δεν υπάρχει. Μόνο στο Σύνταγμα βλέπω 7 κομμάτια...."

Τελικά το παρήγγειλα και θα το φέρουν εδώ σε 2-3 μέρες. Λευκό χρώμα. Άντε να δούμε....

Καλημέρα! Θέλω την βοήθειά σας γιατί έχω ένα προβληματάκι. Το κινητό ήρθε την παρασκευή. Όλα ωραία και καλά, πολύ ικανοποιημένος αλλά μου κάνει κάτι πολύ περίεργο. Για κάποιο λόγο όταν ρυθμίζω τον ήχο κλήσης, όταν ρυθμίζω πόσο δυνατά να χτυπάει το κινητό, η όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ο ήχος ξεκινάει πολύ χαμηλά και δυναμώνει σταδιακά. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που το κάνει αυτό. Είναι όντως κάποια ρύθμιση που αγνοώ η αντιμετωπίζω ελαττωματικό ηχείο?

Edit: Γενικότερα αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποτε παράγεται ήχος από το κινητό, ξεκινάει πολύ σιγά και δυναμώνει σταδιακά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...

Edit 2: Δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο πράγμα όταν ο ήχος παράγεται από εφαρμογές όπως το youtube, το twitch κτλ. Μόνο όταν παράγεται από ήχους του κινητού φαίνεται να συμβαίνει. Υποθέτω ότι τουλάχιστον αυτό σημαίνει ότι δεν φταίει το ηχείο ε?

Σε όλα τα moto g γίνεται αυτό..4 έχουμε!!

Λύση δεν έχω βρει ακόμα, αλλά δεν με ενοχλεί..

Προς το παρών οι μόνες διαθέσιμες θήκες είναι οι παρακάτω,. Ωραίες δείχνουν αλλά έχω την εντύπωση ότι θα παχαίνουν πολύ το κινητό

http://www.ebay.com/itm/Rugged-Hard-TPU-PC-Cover-Stand-Holder-Case-For-Motorola-Moto-G2-G-2nd-Gen-XT1068-/390937214987?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item5b05ac800b

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για flip case υπάρχει και αυτή

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Flip-Shell-Case-Cover-For-Motorola-Moto-G-2nd-Gen-5-inch-Turquoise-/400781207968?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d506be9a0

Είχα την αντίστοιχη στο 1st gen moto g και είναι πολύ καλή όσον αφορά προστασία. Τα μόνα αρνητικά είναι ότι οι άκρες φθείρονται σχετικά γρήγορα αν το έχεις στην τσέπη από τζίν παντελόνι και ότι όσο να 'ναι προσθέτει λίγο πάχος στην συσκευή, συν ότι έχει κάπως τσιμπημένη τιμή κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα άψογη προστασία και φοβερό grip

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε όλα τα moto g γίνεται αυτό..4 έχουμε!!

Λύση δεν έχω βρει ακόμα, αλλά δεν με ενοχλεί..

Στο 1st gen moto g που είχα και πλέον έχει η αρραβωνιαστικιά μου δεν γίνεται αυτό, γι αυτό με παραξένεψε τόσο πολύ και αρχικά θεώρησα ότι πρόκειται για ελαττωματικό ηχείο. Δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, απλά όταν είμαι κάπου με θόρυβο είναι πολύ πιθανό να μην αντιληφθώ μια αναπάντητη που αν χτύπαγε απευθείας στο φουλ θα την καταλάβαινα. Εντάξει, σίγουρα είναι ελάχιστο, δεν θεωρείται καν μειονέκτημα σε σχέση με το πόσο κινητάρα είναι, απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι το έχει σαν default λειτουργία χωρίς την επιλογή να το αλλάξεις.

Δεν το βρίσκεις στις ρυθμίσεις γιατί είναι default feature στο android kitkat

Σίγουρο αυτό; Στο nexus 5 που είχα μέχρι εχθές και στο xperia z που έχω για 2ο εδώ και 2 βδομάδες, που και τα 2 τρέχουν επίσημο 4.4.4, ότι ringtone έβαζα έπαιζε στην ίδια ένταση από την αρχή.

αυτο που λετε το ειχα σε samsung και εβαζα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shumoapp.disableincreasingring&hl=el και ηταν οκ μετα αρχιζε απο την αρχη χωρις αυξηση ο ηχος. δοκιμαστε το αμα σας κανει δεν εχω το κινητο εγω
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Τελικά ακύρωσα την παραγγελία γιατί είδα ορισμένα βιντεάκια και μάλλον προτιμώ καλύτερα το μαύρο. Για όποιον ενδιαφέρεται αύριο 1/10 παραλαμβάνουν νέα παρτίδα με μαύρα στα Public. Προς το παρόν τους έχουν μείνει μόνο λευκά.

Θα συμφωνησω, το λευκο που το ειδα στο Public δεν μου αρεσε οσο το μαυρο.

Ωραια συσκευη παντως, καλη οθονη και λιγο που το δουλεψα ειναι αρκετα γρηγορο σε multitask και browser.

Δυστυχως ομως δεν με βολευει το μεγεθος..

Πολλά αρνητικά είχαν ειπωθεί για την μπαταρία αλλά εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το ίδιο και καλύτερα τα παει απο τον προκάτοχο του...

Πάντως εγώ κοιτάζω λιγάκι το endurance rating από τα τεστ του gsmarena. Εν συντομία μετράνε την αυτονομία με μία ώρα κλήσεων, μία ώρα βίντεο και μία ώρα browsing την ημέρα. Στο νέο Moto G μετράει 50 ώρες σε αντίθεση με το πρώτο που είχε πετύχει 54. Νομίζω πως είναι μια χαρά. Π.χ. το Nexus 5 που είχα στην ίδια δοκιμή έβγαλε 40 ώρες. Ενδεικτικά νούμερα, αλλά μπορείς να πάρεις μια γεύση στο περίπου για το τι κάνει το καθένα αν τα συγκρίνεις μεταξύ τους.

Άντε να έρθει το μαύρο να το παραγγείλω...

Πάντως εγώ κοιτάζω λιγάκι το endurance rating από τα τεστ του gsmarena. Εν συντομία μετράνε την αυτονομία με μία ώρα κλήσεων, μία ώρα βίντεο και μία ώρα browsing την ημέρα. Στο νέο Moto G μετράει 50 ώρες σε αντίθεση με το πρώτο που είχε πετύχει 54. Νομίζω πως είναι μια χαρά. Π.χ. το Nexus 5 που είχα στην ίδια δοκιμή έβγαλε 40 ώρες. Ενδεικτικά νούμερα, αλλά μπορείς να πάρεις μια γεύση στο περίπου για το τι κάνει το καθένα αν τα συγκρίνεις μεταξύ τους.

Άντε να έρθει το μαύρο να το παραγγείλω...

Δεν είναι όμως κρίμα να μεγαλώνει το κινητό, να μην αλλάζει τίποτα στο hardware, και η Motorola να μην κατάφερε να βάλει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία στο μεγαλύτερο σασί;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίμα είναι ναι. Όπως επίσης και να μην είναι αφαιρούμενη από το χρήστη. Φαντάσου να είχες 2 και αν είσαι έξω και σου τελειώσει να ανοίγεις το καπάκι να τοποθετείς τη 2η και όλα καλά. Αλλά τι να κάνουμε. Από τη στιγμή που δεν είναι και τραγική η αυτονομία με αυτήν που έχουν βάλει, και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μας καλύπτουν, τότε το παραβλέπουμε. Προσωπικά μιλώντας.

Βρήκα και αυτήν την θήκη αλλά με προβληματίζει που δεν έχει φώτο ώστε να βλέπεις ότι είναι όντως για το κινητό. Αξιόπιστος πωλητής φαίνεται πάντως.

http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-X-Line-TPU-Case-for-Motorola-Moto-G2-G-1-G-2nd-Gen-2014-/251653493838?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a97b7944e

Εδώ και μία μέρα είμαι στο παραπεντε να το παραγγείλω από το public.

Με προβληματιζει λίγο το τι θα πρέπει να κάνω σε περίπτωση που τα φτύσει η μπαταρία. Πόσο θα κοστίζει στην αντιπροσωπία? Έψαξε κάνεις?

Γιατί σε όλους αρέσει το μαύρο? Εγώ το λευκό που είδα μόνο στο public το βρήκα πανέμορφο?

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)