Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ομορφα....:)

κοιτωντας την οθονη(σβηστη)απο κατω προς τα πανω διακρινονται και στα δικα σας καποιες ραβδωσεις?

Edited by dp8

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ααα..τοσο απλα.ενταξει γιατι κολλησα οταν συνειδητοποίησα οτι δεν εχω τους συνηθισμενους τροπους ξεκολληματος...

Thx...;)

Σημείωσε τον κάπου τον τρόπο, γιατί θα κάνεις πολύ καιρό να χρειαστεί να το κάνεις επανεκκίνηση και θα το ξεχάσεις.

Στην επιφάνεια εργασίας έχω δημιουργήσει φακέλους για να έχω μαζεμένες κάποιες εφαρμογές. Π.χ. έχω έναν φάκελο μέσα στον οποίο έχω τα εικονίδια από τα 4 gps προγράμματα που έχω εγκαταστήσει. Παρατήρησα λοιπόν, ότι με επανεκίνηση της συσκευής, φεύγουν κάποια από αυτά και συνήθως μένει μόνο ένα. Έχω το Nova Launcher. Τι μπορεί να φταίει;

Το ότι οι εφαρμογές δεν είναι στην μνήμη τηλεφώνου

Και εγώ έχω ένα εικονίδιο που σε κάθε restart το ξαναβαζω

αυτό περί εξαφάνισης εικονιδίων μου το έκανε όταν χρησιμοποιούσα για εκκίνηση το Google Now σε κάθε επανεκκίνηση (αυτό οφείλεται λέει στις εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες στην μνήμη του τηλεφώνου

στο NOVA δεν μου το κάνει αυτό.

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Σημείωσε τον κάπου τον τρόπο, γιατί θα κάνεις πολύ καιρό να χρειαστεί να το κάνεις επανεκκίνηση και θα το ξεχάσεις.

το τηλεφωνο ειναι της γυναικας μου,που δεν το εχει και πολυ με τα κινητα.ειναι ουσιαστικα,το πρωτο σοβαρο τηλεφωνακι που εχει,οποτε υπαρχουν και συνεχομενες αποριες.....:blink:

Γεια σε ολους. Εχω το εξής πρόβλημα. Οταν συνδέω στο κινητό φλασακι usb, συγκεκριμένα ενα 32 kingston με mini usb εισοδο, μου εξαφανιζει αρκετα προγραμματα, τα οποια επανερχονται με επανεκινηση. Εχει τυχει σε αλλους;

αν το κάνει αυτό που του λες σίγουρα θα ακούσουμε στα δελτία ειδήσεων για γυναίκα που χτύπησε τον άντρα της με τηγάνι στο κεφάλι γιατί της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

σχετικά με αυτό που λέγαμε για HOME κουμπί κάποιος δεν έχει δίκιο? καθώς έκανα επίτηδες να κολλήσει μια εφαρμογή λόγω μνήμης (άνοιξα επίτηδες πολλές) και το HOME όπως και τα άλλα κουμπιά φαινόντουσαν κανονικά και στην κολλημένη εφαρμογή.

επίσης έβαλα το google now εκκίνηση στο tablet να δω συμπεριφορές (δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα)

Edited by Zer0c00L

Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Γεια σε ολους. Εχω το εξής πρόβλημα. Οταν συνδέω στο κινητό φλασακι usb, συγκεκριμένα ενα 32 kingston με mini usb εισοδο, μου εξαφανιζει αρκετα προγραμματα, τα οποια επανερχονται με επανεκινηση. Εχει τυχει σε αλλους;

Και σε εμένα το είχε κάνει και δε θυμάμαι να έχει διορθωθεί έως και τώρα, απλώς εγώ δε κάνω mount USB stick.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Σπερες.

Τωρα εχω ενα xperia p που ειναι απο τα χειροτερα κινητα που ειχα.

Αθλια μπαταρια και αθλια υποστηριξη με πολλα bug κτλ.και αθλια ποιοτητα κατασκευης.

θελω να το αλλαξω επομενως και ειμαι αναμεσα σε Moto g και g3s.

Με ενδιαφερει να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης αυτονομια και απροβληματιστο λειτουργικο μιας και δεν καθομαι να το στιβω το κινητο αλλα το θελω να κανει σωστα αυτα που πρεπει να κανει.

με καλυπτει για τετοια χρηση?

Σπερες.

Τωρα εχω ενα xperia p που ειναι απο τα χειροτερα κινητα που ειχα.

Αθλια μπαταρια και αθλια υποστηριξη με πολλα bug κτλ.και αθλια ποιοτητα κατασκευης.

θελω να το αλλαξω επομενως και ειμαι αναμεσα σε Moto g και g3s.

Με ενδιαφερει να εχει καλη ποιοτητα κατασκευης αυτονομια και απροβληματιστο λειτουργικο μιας και δεν καθομαι να το στιβω το κινητο αλλα το θελω να κανει σωστα αυτα που πρεπει να κανει.

με καλυπτει για τετοια χρηση?

Και με το παραπάνω! Και τα δύο κινητά, στα οποία αναφέρεσαι είναι εξίσου καλά, άσε που είναι σχεδόν πανομοιότυπα με μία ή δύο διαφορές. Προσωπικά συστήνω το moto g λόγω λογισμικού, σχεδόν pure android.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

root παιζει στο μοτορολα?

Εάν είσαι διατεθειμένος να χάσεις την εγγύηση σου, παίζει.

Γιατι θελει ξεκλειδωμα bootloader για το root?

Εαν οχι,κανεις μια επαναφορα και τελος...

ειναι ευκολη η διαδικασια εννοω στο μοτορολα?

Θέλει ξεκλείδωμα bootloader, που για να γίνει αυτό πρέπει να ζητήσεις έναν κωδικό από τη motorola, και μετά έχασες εγγύηση.

Μαλιστα.

Ειχα μεινει στο δικο μου που δεν ηθελε αν και ηταν λιγο μπελαλιδικη διαδικασια.

Της γυναίκας σου;;; Πάρτης το και δωστης το δικό σου!

προσωπικα εχω μια καψουρα με τα samsung(περισσοτερο λογω amoled).

θα σου εξομολογηθω ομως,οτι αφου της το πηρα και ασχοληθηκα μαζι του,ειδα πως δεν θα ειχα κανενα προβλημα να το εχω σαν δικο μου τηλεφωνο...

ταχυτατο χωρις λαγκαρισματα,καλη οθονη,καλη κατασκευη και "σιγουρες" αναβαθμισεις android.

θα ηθελα μεγαλυτερη αυτονομια και καλυτερη "αυτοματη φωτεινοτητα".

γενικοτερα ομως το τηλεφωνο αξιζει τα λεφτα του μεχρι και το τελευταιο ευρω.

μπορει να χανει ποντους απο την ελλειψη φορτιστη και ακουστικων,αλλα σε αποζημιωνει με τα χαρακτηριστικα του και την συμπεριφορα του ως συσκευη...

Με τόσες μαμακίες που είναι φορτωμένο το s4 σου είναι σαν να έχει 1 gb.

*κάτοχος και του Note 4 πλέον με φουλ σαβούρα μέσα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αν είχε και 2GB RAM θα ήταν τέλειο!

Γι' αυτό και δεν αλλάζω το S4!

Επιβεβαιώνω και εγώ για το s4. To είχα σχεδόν 10 μήνες και το έδωσα αφού το με το moto δεν μου έλειπε κάτι. Καλή και η μνήμη αλλά στην τρώει το bloatware.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Αναρωτιέμαι, με τη δυνατότητα που έχει στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού να απενεργοποιείς κατά βούληση εφαρμογές, δεν σώζεται η κατάσταση κάπως; π.χ. και στο σχεδόν stock android που έχει το moto g, ορισμένες εφαρμογές δεν τις θέλω και τις κλείνω (music, movies, hangouts κλπ). Αν γίνει το ίδιο στο Samsung δε θα "ελαφρύνει";

εμένα πάντως μου αρέσουν και προτιμώ όσες συσκευές υποστηρίζουν το "pure android" ή αλλιώς καθαρό από άχρηστες εφαρμογές που βάζουν διάφορες εταιρείες όπως SONY , LG , SAMSUNG κτλ

για αυτό μου αρέσει το MOTOROLA αλλά και οι NEXUS συσκεύες.

καθώς δεν μου αρέσει η "σαβούρα κατά την άποψη μου - χρήσιμες εφαρμογές κατά την άποψη τους"

αλλά θέλω να έχω το δικαίωμα της επιλογής τι θα φορτώσω στο κινητό μου ή στο tablet ανεξάρτητα πόσους πυρήνες έχει ο επεξεργαστής , μνήμη , αποθηκευτικό χώρο.

Edited by Zer0c00L

COSMOTE (GR)

WIND (GR)

Με εκτίμηση.

Αναρωτιέμαι, με τη δυνατότητα που έχει στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού να απενεργοποιείς κατά βούληση εφαρμογές, δεν σώζεται η κατάσταση κάπως; π.χ. και στο σχεδόν stock android που έχει το moto g, ορισμένες εφαρμογές δεν τις θέλω και τις κλείνω (music, movies, hangouts κλπ). Αν γίνει το ίδιο στο Samsung δε θα "ελαφρύνει";

Σίγουρα θα "φύγουν" αρκετά MB από τις εφαρμογές που θα απενεργοποιηθούν αλλά όσο υπάρχει το TouchWiz (στο παράδειγα της Samsung) θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η πιο "βαριά" αίσθηση σε σχέση με το pure Android λογισμικό.

Πριν είχα το lg l9ii το οποίο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και είναι η νύχτα με την ημέρα, ακόμα και όταν του είχα βάλει την cm11 στο lg

Με τόσες μαμακίες που είναι φορτωμένο το s4 σου είναι σαν να έχει 1 gb.

*κάτοχος και του Note 4 πλέον με φουλ σαβούρα μέσα.

.....και 1GB ελέυθερη μνήμη όταν το Moto G έχει μόνο ~350ΜΒ στην καλύτερη περίπτωση !

Nikomas

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)