Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο μονος τροπος να ξεκλειδωσουμε το κινητο, οταν ειναι σε αναμονη με μαυρη την οθονη, ειναι να πιεσουμε το πληκτρο στα δεξια, Power ON/Off. ωστε να αναψει η οθονη και να την ξεκλειδωσουμε.Τη ημερα μπορει καποιος να ξεκλειδωσει το κινητο του για 50-100-200 φορες...!Θα αντεξει αυτο το πληκτρο σε τοσα "πατηματα' καθημερινως?

(Το παλιο NOKIA που ειχα, με οποιο κουμπι κ να παταγες αναβε η οθονη, κ ετσι μπορουσες να την ξεκλειδωσεις διχως να πιεζεις συνεχως το ιδιο κουμπι.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Σκεφτομαι να το αγορασω αυριο . Εχω καποιες αποριες ομως.

1. Η μπαταρια με ομιλια πανω απο μια ωρα και συνεχως ανοιχτο 3G ποσες ωρες μπορει να βγαλει ;

2. Οι καρτες sim δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα ; ( δεν ειχα ποτε dual sim) . Αν μιλαω ας πουμε στη γραμμη 1 και με καλεις καποιος στην 2 τι γινεται σε εκεινη την περιπτωση ;

Ευχαριστω.

My Name Is George V.

Γεια σας. Σκεφτομαι να το αγορασω αυριο . Εχω καποιες αποριες ομως.

1. Η μπαταρια με ομιλια πανω απο μια ωρα και συνεχως ανοιχτο 3G ποσες ωρες μπορει να βγαλει ;

2. Οι καρτες sim δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα ; ( δεν ειχα ποτε dual sim) . Αν μιλαω ας πουμε στη γραμμη 1 και με καλεις καποιος στην 2 τι γινεται σε εκεινη την περιπτωση ;

Ευχαριστω.

Δυστυχώς δεν είναι dual active αλλά dual stand by, όπερ σημαίνει πως όταν μιλάς στη μία και κληθείς στην άλλη, θα δείχνει πως είσαι απενεργοποιημένος. Και θα σου έρχεται μετά για το ποιός σε κάλεσε.

Όσον αφορά τη μπαταρία εξαρτάται τι άλλο θα κάνεις. Αν το έχεις μόνο για ομιλία γύρω στη μιάμιση ώρα τη μέρα βγάζεις κανά τριήμερο άνετα. Αν στο ενδιάμεσο χρησιμοποιήσεις δεδομένα ή wi-fi τότε ο χρόνος αυτός μειώνεται αρκετά. Πάντως πολύ δύσκολα να μη σου βγάλει τη μέρα ότι κι αν του κάνεις.

Sent from my Ulefone Power

Δυστυχώς δεν είναι dual active αλλά dual stand by, όπερ σημαίνει πως όταν μιλάς στη μία και κληθείς στην άλλη, θα δείχνει πως είσαι απενεργοποιημένος. Και θα σου έρχεται μετά για το ποιός σε κάλεσε.

Όσον αφορά τη μπαταρία εξαρτάται τι άλλο θα κάνεις. Αν το έχεις μόνο για ομιλία γύρω στη μιάμιση ώρα τη μέρα βγάζεις κανά τριήμερο άνετα. Αν στο ενδιάμεσο χρησιμοποιήσεις δεδομένα ή wi-fi τότε ο χρόνος αυτός μειώνεται αρκετά. Πάντως πολύ δύσκολα να μη σου βγάλει τη μέρα ότι κι αν του κάνεις.

Μιλαω πολυ και εχω ανοιχτο συνεχεια facebook και καμια 10αρια ακομα chat . Δηλαδη θα ερχεται sms ποιος με πηρε τηλεφωνο αν τυχει και μιλαω ετσι ; Δεν βολευει...

My Name Is George V.

Μιλαω πολυ και εχω ανοιχτο συνεχεια facebook και καμια 10αρια ακομα chat . Δηλαδη θα ερχεται sms ποιος με πηρε τηλεφωνο αν τυχει και μιλαω ετσι ; Δεν βολευει...

Δύσκολα πάντως θα βρείς δίκαρτο dual active. Τα περισσότερα έτσι είναι δηλ. dual stand by. Τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω κάποιο. Ίσως κάποιος άλλος να μπορέσει να σε βοηθήσει ή εναλλακτικά το googlάρεις.

Δύσκολα πάντως θα βρείς δίκαρτο dual active. Τα περισσότερα έτσι είναι δηλ. dual stand by. Τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω κάποιο. Ίσως κάποιος άλλος να μπορέσει να σε βοηθήσει ή εναλλακτικά το googlάρεις.

Καταλαβα. Κοιτα θα το παρω και θα βαλω μια καρτα-απλο. ΙΣως μια δευτερη ετσι για απλες κλησεις οταν δεν θα εχω μοναδες στην αλλη.

Η μπαταρια ειναι πιο καλη απο το προηγουμενο moto G ;

My Name Is George V.

Στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο είναι η μπαταρία....

Καλημερα ! Μια χαρα τοτε...ΤΟ μεσημερι θα το εχω. Κατι που πρεπει να προσεξω ; Για να μην διαβαζω ολο το νημα ;

My Name Is George V.

Στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο είναι η μπαταρία....

Ελαφρώς μόνο χειρότερη με βάση τις μετρήσεις που έχουν γίνει, πράγμα λογικό μιας και η οθόνη είναι μεγαλύτερη.

Αγόρασα αυτόν τον φορτιστή και κάνω διάφορες δοκιμές και μετρήσεις με το πρόγραμμα elixir 2 που μου συνέστησε ο φίλος ageranos. Θα σας γράψω άλλη στιγμή όταν δοκιμάσω καλύτερα κάποια συμπεράσματα. Σε πρώτη φάση, ο φορτιστής του 1Α που είχα μάλλον ούτε τα μισά δεν βγάζει, ενώ φαίνεται πως παίζει μεγάλο ρόλο και το καλώδιο.

θελω να ρωτησω κατι αν και ειναι λιγο off topic αλλα σας εχουν σταματησει και εσας να ερχονται updates απο το play store;;
Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

κάνω διάφορες δοκιμές και μετρήσεις με το πρόγραμμα elixir 2 που μου συνέστησε ο φίλος ageranos. Θα σας γράψω άλλη στιγμή όταν δοκιμάσω καλύτερα κάποια συμπεράσματα. Σε πρώτη φάση, ο φορτιστής του 1Α που είχα μάλλον ούτε τα μισά δεν βγάζει, ενώ φαίνεται πως παίζει μεγάλο ρόλο και το καλώδιο.

Τι εννοείς όταν λες ούτε το μισά. Δεν βγάζει?

Να σου πω. Μιλάω για έναν τέτοιο φορτιστή :

http://image.dhgate.com/albu_323962476_00-1.0x0/white-eu-usb-wall-home-charger-ac-adapter.jpg

Είναι μάλλον αντίγραφο του φορτιστή της Apple και τον είχα πάρει από κατάστημα 5€ βλέποντας ότι βγάζει ρεύμα εντάσεως 1Α.

Το δοκίμασα σε άλλο τηλέφωνο που έτρεχε το πρόγραμμα(γιατί το Moto G ήταν σχεδόν γεμάτο και εκεί δείχνει μικρά νούμερα, για αυτό και περιμένω να το δοκιμάσω όταν αδειάσει). Πάνω από 200-300mA δεν έβγαζε. Κάτι που δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση, καθώς είχα δοκιμάσει να φορτίσω ένα powebank των 2600mA και έπαιρνε πάνω από 8 ώρες(μην πω και 10), τη στιγμή που σε usb θύρα υπολογιστή φόρτιζε σαφώς γρηγορότερα. Την ίδια στιγμή ο φορτιστής που αγόρασα* έδειχνε 1150 ±50mA και αυτός των 2Α από το Lenovo tablet που έχω 1250 ±50.

*Ο πωλητής μου είπε πως ο διπλός φορτιστής που πήρα βγάζει στη μία έξοδο 2100 και στην άλλη 1000mA. Τελικά όπως αποδείχτηκε βγάζει 1000 και στις 2 (1050 για την ακρίβεια, εξού και το 2100 που αναγράφει στη συσκευασία), αλλά τελικά δεν έχει στην πράξη μεγάλη διαφορά συγκριτικά με τον 2Α(εκτός και αν και εκείνος δεν βγάζει καθαρά τόσα). Αλλά είμαι σίγουρος πως έχει να κάνει και με το καλώδιο. Αν μπορούσαμε δηλαδή να έχουμε ένα πολύ κοντό καλώδιο (~5cm) ίσως να είχε μικρότερες απώλειες και να έφτανε περισσότερο ρεύμα στην άκρη. Ή με πιο χοντρό καλώδιο.

Εγώ το g πάντως το φορτίζω με αυτόν του Milestone. Βέβαια έχουν σβήσει τα γράμματα και δεν ξέρω τι έξοδο έχει.. Είπα να χρησιμοποιήσω τον φορτιστή του Nexus 7 αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι όσο πιο πολλά τα Α που φορτίζει την μπαταρία, τόσο μειώνεται η διάρκεια ζωής της.

Πάντως κάποια στιγμή το καλώδιο του Nexus είχε χαλάσει και του έβαλα από ένα κινητό... Απλά δεν φορτίζε. Οπότε όλα παίζουν κάποιο ρόλο. Το ότι η μοτορολα είναι πλέον cool ως προς την φόρτιση όμως δείχνει ότι μας ψιλό δουλεύουν γενικά

Ναι, έχεις δίκιο. Το έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν είναι καλό να φορτίζεις με πολλά mA την μπαταρία για την μακροβιότητά της. Όμως σκέφτομαι ότι υπάρχει και άλλος ένας παράγοντας που επίσης παίζει ρόλο για τη μπαταρία. Η θερμοκρασία. Γενικά όσο πιο πολύ ζεσταίνεται τόσο το χειρότερο. Έχω παρατηρήσει πως το Moto G δεν ζεσταίνεται και τόσο πολύ. Δηλαδή αν το δουλεύω απλά με wi-fi την ώρα που φορτίζει άντε να φτάσει τους 37°C, και πραγματικά δεν το έχω νιώσει ποτέ ιδιαίτερα ζεστό στο χέρι. Σε αντίθεση με το Nexus 5 που είχα, και στις ίδιες συνθήκες ήταν χαλαρά στους 43-44°. Θέλω να αδειάσω το Motorola για να χρησιμοποιήσω και σε αυτό τον νέο μου φορτιστή να δω. Γιατί σε πρώτη φάση έδειχνε να παίρνει λιγότερο ρεύμα(με τον ίδιο πάντα φορτιστή). Όμως ήταν το επίπεδο της μπαταρίας στο 79%. Θέλω να δοκιμάσω από κάπως πιο χαμηλά. Γιατί αν γενικά τραβάει λιγότερο ρεύμα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως πράγματι ελέγχει την ένταση(όπως λέει η motorola ότι αν βάλεις και μεγαλύτερο από 1,5Α θα το αναπροσαρμόσει). Και ίσως να το κάνει με κάπως δραστικό τρόπο, έτσι ώστε να κρατάει τη μπαταρία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Απλά υποθέσεις κάνω.

Ναι, έχεις δίκιο. Το έχω ακούσει κι εγώ ότι δεν είναι καλό να φορτίζεις με πολλά mA την μπαταρία για την μακροβιότητά της. Όμως σκέφτομαι ότι υπάρχει και άλλος ένας παράγοντας που επίσης παίζει ρόλο για τη μπαταρία. Η θερμοκρασία. Γενικά όσο πιο πολύ ζεσταίνεται τόσο το χειρότερο. Έχω παρατηρήσει πως το Moto G δεν ζεσταίνεται και τόσο πολύ. Δηλαδή αν το δουλεύω απλά με wi-fi την ώρα που φορτίζει άντε να φτάσει τους 37°C, και πραγματικά δεν το έχω νιώσει ποτέ ιδιαίτερα ζεστό στο χέρι. Σε αντίθεση με το Nexus 5 που είχα, και στις ίδιες συνθήκες ήταν χαλαρά στους 43-44°. Θέλω να αδειάσω το Motorola για να χρησιμοποιήσω και σε αυτό τον νέο μου φορτιστή να δω. Γιατί σε πρώτη φάση έδειχνε να παίρνει λιγότερο ρεύμα(με τον ίδιο πάντα φορτιστή). Όμως ήταν το επίπεδο της μπαταρίας στο 79%. Θέλω να δοκιμάσω από κάπως πιο χαμηλά. Γιατί αν γενικά τραβάει λιγότερο ρεύμα, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως πράγματι ελέγχει την ένταση(όπως λέει η motorola ότι αν βάλεις και μεγαλύτερο από 1,5Α θα το αναπροσαρμόσει). Και ίσως να το κάνει με κάπως δραστικό τρόπο, έτσι ώστε να κρατάει τη μπαταρία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Απλά υποθέσεις κάνω.

Δεν έχει σημασία πόσα mAh παραπάνω είναι ο φορτιστής μιας και η συσκευή ''τραβάει'' αυτά που χρειάζεται. Άρα καλύτερα να χρησιμοποιούμε ένα φορτιστή 2mAh και κατά προτίμηση κάποιον επώνυμο, παρά NoName 1mAh.

Επίσης φυσικά ρόλο παίζει ΚΑΙ το καλώδιο.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ram ποσο σας μενει ελευθερη πανω κατω;

Περίπου στα 300mb είναι ελεύθερα.

θελω να ρωτησω κατι αν και ειναι λιγο off topic αλλα σας εχουν σταματησει και εσας να ερχονται updates απο το play store;;

Τα updates έρχονται κανονικά. Ίσως να πρέπει να μπεις στο store και να τα κάνεις απο κεί χειροκίνητα.

Περίπου στα 300mb είναι ελεύθερα.

Τα updates έρχονται κανονικά. Ίσως να πρέπει να μπεις στο store και να τα κάνεις απο κεί χειροκίνητα.

σου εχει ερθει καποιο προσφατα; γτ εμενα δεν εχει ερθει για καποια εφαρμογη της Google, μπορει και να ειναι επειδη δουλευανε το Android L.

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Χτες συγκεκριμένα ήρθε update για το facebook. Όπως σου είπα και πρίν ίσως χρειάζεται να μπεις στο store=>οι εφαρμογές μου=> εγκατεστημένες και κει θα δεις αν υπάρχει κάποιο update.

Υπάρχει κάποιος λόγος που στις ενδείξεις για την κατανάλωση μπαταρίας δείχνει συνεχώς ενεργοποιημένο το wifi?

Νομιζω το βρήκα.. Ηταν ενεργοποιημένη η "σάρωση παντα διαθέσιμη για εντοπισμό θέσης"

Edited by dimitrispm

same here.. τα πλαϊνά κουμπιά παίζουν λίγο. δεν νιωθω οτι θα φυγουν, και δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο, αλλα και εγω στην δεξια μερια τα ακουω..

ισως το μονο αρνητικο (κατασκευαστικό) του κινητου

Εκτός από αυτό παρατήρησα ότι χρειάζονται λίγη πίεση παραπάνω . Γενικώς μου φαίνονται λίγο περίεργα πχ στο παλιό μου κινητό κρατούσα πατημένο το κουμπί έντασης και δυνάμωνε ή χαμηλωνε τέρμα ενώ σε αυτό το τηλέφωνο πρέπει να πατήσω αρκετές φορές γιατί χαμηλώνει ή δυναμώνει σταδιακά . Έτσι είναι σε όλα η είχε κάποιο πρόβλημα η παρτίδα ? Να μας πει ίσως κάποιος που είχε πάρει πιο παλιά πχ Σεπτέμβρη . (Εγώ το αγόρασα την Παρασκευή)

Edited by omg4

Δεν ισχύει αυτό που λες. Με παρατεταμένο πάτημα αυξάνει ή χαμηλώνει η ένταση κανονικά κι όχι σταδιακά. Αγορασμένο Σεπτέμβρη.

Καλά...το τηλέφωνο είναι ένα εξαιρετικό σύνολο. Απίστευτος συνδυασμός ποιότητας, λειτουργικότητας και τιμής! :bow:

Δείγματα από την ικανοποιητική του κάμερα. Τα δύο πρώτα είναι κανονικές λήψεις και το τρίτο σε HDR που δείχνει να έχει πολύ καλό αποτέλεσμα όταν συνυπάρχουν σκιερά και ηλιόλουστα σκηνικά.

Και εμενα μου αρεσει αρκετα η καμερα του, ενω πολλοι λενε οτι ειναι χαλια! Εγω πιστευω πως για τα λεφτα του μια χαρα ειναι και η μπροστινη και η πισω καμερα!

Edited by navi55
αφαίρεση τεράστιας παράθεσης

Ερωτηση νεοπα...Αν ξεκλειδωσω bootloader και κανω root θα μπορω να λαβω την 5.0 απροβληματιστα η θα πρεπει να ξανακλειδωσω και να κανω unroot?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ερωτηση νεοπα...Αν ξεκλειδωσω bootloader και κανω root θα μπορω να λαβω την 5.0 απροβληματιστα η θα πρεπει να ξανακλειδωσω και να κανω unroot?

Όταν με το καλό βγει το android 5.0

θα βγει σίγουρα flashable zip και θα το φλασαρεις σε cstom recovery..

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)