Stivpk Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ ακόμα βασανιζομαι να βρω τρόπο να κατεβαζω marshmallow μεσω OTA. Έχω αναφέρει το πρόβλημα μου και έχω ανεβάσει και σχετικό βίντεο με το τι ακριβώς συμβαίνει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μακαρι να γνωριζα ωστε να σε βοηθησω αλλα δυστυχως δεν το κατεχω το αθλημα για αυτο δεν εχω ξεκλειδωσει τον bootloader ουτε το εχω κανει root το Motorola Moto G (2nd Gen) 2014 που εχω (εκτος εγγυησης πλεον) απλα τωρα κοιταω για ειτε το νεο Motorola Moto G (3rd Gen) 2GB Ram / 16GB Storage μεσω amazon/ebay καθως θελω μοντελο που να υποστηριζει Dual Sim η κανενα Xiaomi καθως οπως πολυ σωστα ειπε καποιος φιλος πλεον το Android αν δεν εχεις μνημη (ram) 2GB και αποθηκευτικο χωρο 16-32GB δεν δουλευει σωστα. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardim Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ ακόμα βασανιζομαι να βρω τρόπο να κατεβαζω marshmallow μεσω OTA. Έχω αναφέρει το πρόβλημα μου και έχω ανεβάσει και σχετικό βίντεο με το τι ακριβώς συμβαίνει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή! Αν βρίσκεσαι Αθήνα ισως μπορούσες να ρώτήσεις στην cellcom όπου είναι το επίσημο service της Motorola. Μόνο εκεί θα είχες μια ξεκάθαρη απάντηση πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stivpk Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Δυστυχώς δεν μένω αθηνα...Έλεγα μήπως σας έχει τύχει ποτέ τίποτα παρόμοιο και πώς το αντιμετωπισατε... Έχω δει βέβαια κάποια βιντεακια αντιμετώπισης του προβλήματος αλλά φοβάμαι να το ρισκαρω...Βέβαια μπορώ να πω πως με lollipop εδώ και έναν χρόνο δεν έχω αντετωπισει προβλήματα και λαγγαρισματα μέχρι τώρα αλλα μία αλλαγή θα μου ήταν ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 καλησπέρα και εγώ τελικά την έβαλα σαν φορητός χώρος αποθηκεύσεις και όλα μια χαρά το μόνο που κάνει στην 6 από την αρχή δλδ το ακουστικό μεσώ bluetooth η δεν ακούγετε τπτ η κάνει διακοπές συνεχεία και δεν ακούω τπτ ενώ όταν το βγάλω εκτός από το ακουστικό ακούγετε τι μπορεί να συμβαίνει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι και εγω να την κανω την αναβαθμιση.Θεωρω πως πρεπει να κανω wipe cache και factory reset γιατι και τωρα το κινητο θεωρω πως δε κραταει πολυ η μπαταρια και εχω παρατηρησει και καποιες καθυστερησεις. Ομως επειδη δεν εχω ξανα κανει κατι απο τα παραπανω για αναβαθμιση εχω αποριες. Να περασω πρωτα την νεα εκδοση και μετα να κανω wipe cache και factory reset ή το αντίθετο? Επιπλεον παιζει ρολο ποιο απο τα δυο (wipe cache/factory reset) θα γινει πρωτο? Οταν κανω αυτα θα μου σβησουν κατι απο την καρτα sd?Πρεπει να σωσω τα αρχεια μου καπου?Η δε θα πειραχτουν? Αν μετα την αναβαθμιση επιλεξω να ειναι εξωτερικη δε μεταφερονται οι εφαρμογες στην sd? Και κατι τελευταιο.Αν την επιλεξω μετα την αναβαθμιση να γινει εσωτερικη μνημη θα μου σβηστουν τα αρχεια που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Εγώ ακόμα βασανιζομαι να βρω τρόπο να κατεβαζω marshmallow μεσω OTA. Έχω αναφέρει το πρόβλημα μου και έχω ανεβάσει και σχετικό βίντεο με το τι ακριβώς συμβαίνει. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν αποδεκτή! Φίλος μήπως είναι γεμάτη η εσωτερική σου. Μνήμη και δεν έχει χώρο για τις απαραίτητες ενέργειες. Το δοκίμασε να αδειάσεις χώρο και προσπάθησε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stivpk Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φίλος μήπως είναι γεμάτη η εσωτερική σου. Μνήμη και δεν έχει χώρο για τις απαραίτητες ενέργειες. Το δοκίμασε να αδειάσεις χώρο και προσπάθησε πάλι Το αρχείο κατεβαίνει η αναβάθμιση δεν γίνεται... Ναι έχω αρκετό αποθηκευτικό, έκανα και επαναφορά εργοστασιακών αλλά τίποτα. Το πρόβλημα είναι στο ότι έχω πειραγμενη (modified) συσκευή , επειδή έκανα ρουτ προηγούμενος θεωρείται τροποποιημένη άρα δεν μπορώ να κάνω ota updates , επειδη ουσιαστικά έχει αλλάξει η image recovery ( ή αρχική εικόνα του κινητού)..Με λίγα λόγια για να πάρω Ota update η πρέπει να ξαναεγκαταστησω την αρχική εικόνα (stock rcovery image) ή downgrade σε kit-kat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloudbusted Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 μετά από 2 24ωρα χρήσης, οι καλές εντυπώσεις παραμένουν. Αλλαγή - βελτίωση στην μπαταρία δεν έχω δει. Επίσης, χρησιμοποιώντας για τα mp3 μου τον Rocket Player, ο ήχος από τα ακουστικά είναι αισθητά χαμηλότερος από ότι πριν. Ο Nova δεν κολλάει καθόλου, ενώ πριν είχε θέματα (τον έβαλα μόνο και μόνο γιατί ήθελα 5Χ5 grid size και μικρότερα εικονίδια). Νομίζω ότι η 6.0 ίσως είναι και ελαφρώς καλύτερη της 4.4. Αποδεικνύεται δε, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή ότι η περίσσια χρήση της RAM σε σχέση με πριν δεν κάνει κακό, είναι θέμα διαχείρισης. Μακάρι να παραμείνει έτσι σταθερό, έχει γίνει πολύ αξιοπρεπής συσκευή. Παράθεση There's a city trapped in net. Fisherman net. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι και εγω να την κανω την αναβαθμιση.Θεωρω πως πρεπει να κανω wipe cache και factory reset γιατι και τωρα το κινητο θεωρω πως δε κραταει πολυ η μπαταρια και εχω παρατηρησει και καποιες καθυστερησεις. Ομως επειδη δεν εχω ξανα κανει κατι απο τα παραπανω για αναβαθμιση εχω αποριες. Να περασω πρωτα την νεα εκδοση και μετα να κανω wipe cache και factory reset ή το αντίθετο? Επιπλεον παιζει ρολο ποιο απο τα δυο (wipe cache/factory reset) θα γινει πρωτο? Οταν κανω αυτα θα μου σβησουν κατι απο την καρτα sd?Πρεπει να σωσω τα αρχεια μου καπου?Η δε θα πειραχτουν? Αν μετα την αναβαθμιση επιλεξω να ειναι εξωτερικη δε μεταφερονται οι εφαρμογες στην sd? Και κατι τελευταιο.Αν την επιλεξω μετα την αναβαθμιση να γινει εσωτερικη μνημη θα μου σβηστουν τα αρχεια που εχω? αν επιλεξεις να ειναι φορητος αποθηκευτικος χωρος (εξωτερικος) δεν μεταφερονται εφαρμογες εκει παρα μονο φωτογραφιες/μουσικη/βιντεο διαβαζονται απο υπολογιστη η αλλη συσκευη αν επιλεξεις να ειναι εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος (εσωτερικος) μεταφερονται εφαρμογες κτλ αλλα δεν διαβαζεται απο υπολογιστη η αλλη συσκευη καθως κρυπτογραφουνται τα δεδομενα προσοχη απαιτει καρτα μνημης class 10 uhs 1-3 για εσωτερικη τυχον δεδομενα στην καρτα διαγραφονται και στις δυο περιπτωσεις εγω κανω wipe cache / wipe data / factory reset αλλα πρωτα θα κανεις την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ και μετα αυτο. αν δεν βιαζεσαι περιμενε να σου απαντησει κανενας πιο εμπειρος απο μενα.... Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έκανα την αναβάθμιση προχθές και χθες το βράδυ σηνέβη το εξής. Το βάζω να φορτίσει και όταν το έβγαλα άρχισε να σέρνεται. Κάτι έγινε με το drive. Μαρκάρισα κάτι φωτό και βιντεο για να τα στείλω ώστε να αδειάσει η μνήμη και να κάνω μετά factory reset και το drive εγραφε 1.7GB με αποτέλεσμα να πέσει η εσωτερική μνήμη στα 700ΜΒ και το κινητό να σέρνεται! Επίσης από την στιγμή εκείνη δεν μπορώ να μπω στο μενού των ειδοποιήσεων διότι δεν υπάρχει. Το χαιδεύω προς τα κάτω να ανοίξει ειδοποιήσεις και το υπομενού αλλά τίποτα!?? Και με βγάζει συνέχεια κατειλημμένο. Τι έγινε ρε ****το; Πως τα διορθώνω όλα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ετοιμάζομαι για αγορά μίας καινούριας sd για το κινητό. Δεν είναι ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβληγμα με την απλή class 10, απλά σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ περισσότερο τις δυνατότητες του internal storage. Θέλω να είναι UHS3 ώστε να δουλεύει γρήγορα αφού θα την κάνω internal. Κοιτάω την πλέον οικονομική λύση όμως κάποια review στο amazon λένε ότι δεν κάνει λόγω χαμηλού random write κι ότι το moto g3 την βλέπει ως αργή για internal. Ήθελα λοιπόν, να ρωτήσω αν έχει κανείς σας αυτήν την κάρτα κι αν, χρησιμοποιώντας την ως Internal, έλαβε προειδοποιητικό σήμα για αργή ταχύτητα παρόλο που υποτίθεται ότι είναι UHS3. Αλλιώς, αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια που δοκιμασμένα θα δουλέψει γρήγορα ως Internal. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supacoopa Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Πιστευω οτι υπαρχει θεμα στην 6 γενικα με την χρηση της εξωτερικης καρτας μνημης. Εκανα ολικη επαναφορα πριν την αναβαθμιση, περναω την 6 και επιλεγω (αισιοδοξα) να κανει την καρτα μνημης εσωτερικο χωρο. Βγαζει μηνυμα οτι ειναι αργη, συνεχιζω για να δω τι θα γινει. Κανω wipe cache με την 6 πλεον, αλλα το τηλεφωνο λειτουργουσε γενικα σε slow motion και οι εφαρμογες απο το play εκαναν εγκατασταση με τα χιλια ζορια. Οταν πηγα να περασω facebook app, μετα απο τρελο κολλημα εκανε μονο του restart, μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα θελει διαμορφωση και χανω οτι εφαρμογες ειχα περασει. Ξανακανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων με την 6, βαζω την καρτα εξωτερικη. Καπως καλυτερη αποκριση, οι εφαρμογες εκαναν εγκατασταση πιο γρηγορα, το facebook ομως δεν περναγε με τιποτα. Κανω τριτη επαναφορα ρυθμισεων, αυτη τη φορα ομως εβγαλα εντελως την καρτα μνημης. Λοιπον το κινητο πεταει, εχει γινει πολυ smooth σε ολα, καμια σχεση με 5 αλλα και ακομα με 4.4 που ειχε αρχικα. Επισης οι εφαρμογες (συμπεριλαμβανομενου του facebook) κανουν εγκατασταση γρηγορα και δουλευουν αψογα. Τωρα βεβαια εχω μεινει χωρις αποθηκευτικο χωρο στο τηλεφωνο και σκεφτομαι να φορμαρω την καρτα (ειναι μια φθηνη 32 GB χωρις ενδειξη ταχυτητας) στο PC και να την βαλω δοκιμαστικα ως εξωτερικο χωρο, να δω πως θα συμπεριφερθει. Το παραξενο ειναι οτι αν και την τελευταια φορα το Moto την διαμορφωσε ως εξωτερικη, στο PC φαινεται ως raw/unlocated space... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Την έκανα και εγω χθες βράδυ, με εξωτερική την κάρτα μνήμης. Απλά πετάει και σε μένα, σαν καινούριο, τέλεια απόκριση. Έβαλα την 6, έκανα επαναφορά και αμέσως και wipe Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Έκανα την αναβάθμιση προχθές και χθες το βράδυ σηνέβη το εξής. Το βάζω να φορτίσει και όταν το έβγαλα άρχισε να σέρνεται. Κάτι έγινε με το drive. Μαρκάρισα κάτι φωτό και βιντεο για να τα στείλω ώστε να αδειάσει η μνήμη και να κάνω μετά factory reset και το drive εγραφε 1.7GB με αποτέλεσμα να πέσει η εσωτερική μνήμη στα 700ΜΒ και το κινητό να σέρνεται! Επίσης από την στιγμή εκείνη δεν μπορώ να μπω στο μενού των ειδοποιήσεων διότι δεν υπάρχει. Το χαιδεύω προς τα κάτω να ανοίξει ειδοποιήσεις και το υπομενού αλλά τίποτα!?? Και με βγάζει συνέχεια κατειλημμένο. Τι έγινε ρε ****το; Πως τα διορθώνω όλα αυτά; Μήπως γνωρίζει κάποιος για πιο λόγο με βγάζει συνέχεια κατειλημμένο και γιατί δεν βλέπω ειδοποιήσεις; Βοηθήστε βρε παιδιά γιατί δεν έχω κινητό!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Φίλε μου, δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό που λες. Στην θέση σου θα ξαναέκανα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τις καρτες σας micro sd συνδεστε τις σε ενα pc και καντε τις check disk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Μόλις έκανα fac res για να δούμε.. edit: Ρε παιδιά, μετά το boot έχει κανα δεκάλεπτο κολλημένο στο σήμα τις μοτορόλα, εκεί που γυρίζουν γύρω-γύρω οι διακεκομμένες γραμμές. Είναι φυσιολογικό; Edited March 22, 2016 by akanthithos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό, αλλά κι εμένα όταν έκανα factory reset είχε μείνει αρκετή ώρα εκεί. Ελπίζω να σου προχωρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ευτυχώς όλα καλά!!! :w00t: Μια απορία. Πως βάζω συντόμευση σελειδοδείκτη στην επιφάνεια εργασίας; Στα widget έχει μόνο ενα πλαίσιο για σελιδοδείκτες και όχι επιλογή για να βάλεις εναν-έναν τους σελειδοδείκτες που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν το ξέρω αυτό. Χαίρομαι που σου έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ευτυχώς όλα καλά!!! :w00t: Μια απορία. Πως βάζω συντόμευση σελειδοδείκτη στην επιφάνεια εργασίας; Στα widget έχει μόνο ενα πλαίσιο για σελιδοδείκτες και όχι επιλογή για να βάλεις εναν-έναν τους σελειδοδείκτες που θες. Φιλε, μπες στο chrome, μπες στην σελίδα που θέλεις και μετα τις 3 τέλειες πανω δεξιά και "Προσθήκη στην αρχική οθόνη" Και βγήκε στην αρχική η συγκεκριμένη σελίδα π θες Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 οταν κανεις wipe cache/data/factory reset μενει για αρκετη ωρα στο νεο λογοτυπο της M με τις γραμμες να ειναι καλα ο φιλος που ειπε πως περασε το facebook χωρις να κανει ρεσταρτ η συσκευη. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παντως ρε παιδια εχω πολλους μηνες που εχω βγαλει το facebook app και εχω βρει την χαρα μου, η πιο χαλια εφαρμογη που ειχα και στο android και στα windows phone (δεν ξερω αν εχει φτιαξει τωρα). Μπαινω με τον chrome που εχει και ειδοποιησεις και μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παντως ρε παιδια εχω πολλους μηνες που εχω βγαλει το facebook app και εχω βρει την χαρα μου, η πιο χαλια εφαρμογη που ειχα και στο android και στα windows phone (δεν ξερω αν εχει φτιαξει τωρα). Μπαινω με τον chrome που εχει και ειδοποιησεις και μια χαρα! δεν διαφωνω απλα δεν μου εκανε εγκατασταση με τιποτα φαντασου οτι εκανε ρεσταρτ το κινητο κατα την εγκατασταση ενω τωρα που εκανα το "κολπο" αφαιρωντας την νεα καρτα που εχω αγορασει εκανε εγκατασταση αμεσως σχεδον. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts