Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά προτιμώ να έχω τις εφαρμογές στην κάρτα καθώς έχει διπλάσιο μέγεθος από την εσωτερική μνήμη, οπότε γιατί να γεμίζω την εσωτερική. Αυτό βέβαια είναι καθαρά προσωπική προτίμηση, αντικειμενικά δεν κερδίζεις/χάνεις τίποτα

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το παρήγγειλα και εγώ. Οπότε από το Σάββατο θα είμαι επίσημα μέλος της παρέας σας. :-D

Το πήρα από την wind σε λευκό

Αν είναι θέμα του λειτουργικού λογικά δεν θα διαφέρει κάτι σε αυτό με αλλαγή launcher. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις κάτι. Αλήθεια όμως, τι θα κερδίσουμε με τη μετακίνηση στην κάρτα; Μιλάμε για την περίπτωση που έχουμε πολλές και τεράστιες;

Θέμα λειτουργικού πρέπει να είναι, με Google launcher χάθηκαν και σε εμένα εικονίδια..

μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζονται στα contacts μου οι φίλοι μου απο το facebook???

έχει κανείς κανέναν καλό dialer και addressbook app που να δουλεύει άψογα με τις δύο sim??

Θέμα λειτουργικού πρέπει να είναι, με Google launcher χάθηκαν και σε εμένα εικονίδια..

Για κάποιο λόγο εμένα στο Nova δεν χάνονται πλέον μετά από επανεκκίνηση, είναι εκεί που τα είχα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει, αλλά πλέον για μένα ο Nova είναι must, γιατί με ενοχλεί πολύ να μου χάνονται οι συντομεύσεις μου μετά από επανεκκίνηση

Για κάποιο λόγο εμένα στο Nova δεν χάνονται πλέον μετά από επανεκκίνηση, είναι εκεί που τα είχα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει, αλλά πλέον για μένα ο Nova είναι must, γιατί με ενοχλεί πολύ να μου χάνονται οι συντομεύσεις μου μετά από επανεκκίνηση

φαντάζομαι είναι bug του Google Launcher τοτε, και ο στοκ της moto ειναι βασισμένος σε αυτον..

Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγώ σε μαύρο.

Έχω 2 απορίες σχετικά με τις 2 sim, αν ξέρει κάποιος (δεν είχα ποτέ 2 sim σε smartphone, μόνο σε "απλό")....

Είναι και οι 2 sim 3g? Αυτό το ρωτάω διότι στην πρώτη sim δεν με αφήνει να διαλέξω δίκτυο μεταξύ 2g και 3g. Είναι μόνιμα σε 2g και δεν μπορώ να πατήσω πάνω του. Στην δεύτερη sim μπορώ να διαλέξω μεταξύ 2g και 3g χωρίς πρόβλημα.

Να αναφέρω ότι σαν πρώτη sim έχω vodafone και σαν δεύτερη whatsup.

Η άλλη απορία-πρόβλημα που έχω, έχει να κάνει με τις εμφαρμογές της κάθε εταιρίας κινητής, όταν είμαι με δεδομένα... Το πρόβλημα που έχω εδώ έχει να κάνει με το ότι "λειτουργεί" μόνο η εφαρμογή της κάρτας που έχω σαν πρώτη sim. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, έτσι όπως έχω τώρα τις κάρτες, μπαίνω με δεδομένα της vodafone και λειτουργεί μια χαρά η εφαρμογή της. Μπαίνω με δεδομένα whatsup και δεν λειτουργεί η εφαρμογή της, μου λέει ότι είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες whatsup..... Για να λειτουγήσει η εφαρμογή της whatsup θα πρέπει να απενεργοποιήσω την πρώτη sim (vodafone). Αν αλλάξω τις κάρτες τότε θα λειτουργεί η εφαρμογή της whatsup και όχι της vodafone....

ενεργοποίησε τα data στην πρώτη και θα αλλάξει η επιλογή. και σε εμένα έτσι ήταν και πάτησα να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα άλλαξα.

για το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει λυση..

ενεργοποίησε τα data στην πρώτη και θα αλλάξει η επιλογή. και σε εμένα έτσι ήταν και πάτησα να ενεργοποιηθούν τα δεδομένα άλλαξα.

για το δευτερο δεν ξερω αν υπαρχει λυση..

Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει :D

Ευχαριστώ ;)

Η εφαρμογή του what's up θέλει εκτός από δεδομένα και να ταυτοποιήσει το νούμερο. Άρα αναγκαστικά θα μπει σαν 1η sim. Της Vodafone από την άλλη μπορεί να δουλέψει με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο κάνει την ίδια δουλειά αν κανείς log in με τον κωδικό σου, ακόμα και αν έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων από το cosmote(ή φυσικά το Wi-Fi). Οπότε μπαίνει η Vodafone σαν 2η sim και απλά κανείς log in επιλέγοντας να αποθηκεύσει όνομα και κωδικό και από εκεί και έπειτα τα πράγματα είναι απλά. Έτσι το έχω εγώ τουλάχιστον με συνδυασμό wu/CU και με έχει βολέψει.

Η εφαρμογή του what's up θέλει εκτός από δεδομένα και να ταυτοποιήσει το νούμερο. Άρα αναγκαστικά θα μπει σαν 1η sim. Της Vodafone από την άλλη μπορεί να δουλέψει με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο κάνει την ίδια δουλειά αν κανείς log in με τον κωδικό σου, ακόμα και αν έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων από το cosmote(ή φυσικά το Wi-Fi). Οπότε μπαίνει η Vodafone σαν 2η sim και απλά κανείς log in επιλέγοντας να αποθηκεύσει όνομα και κωδικό και από εκεί και έπειτα τα πράγματα είναι απλά. Έτσι το έχω εγώ τουλάχιστον με συνδυασμό wu/CU και με έχει βολέψει.

Δεν έχω λογαριασμό στην vodafone....με βόλευε και χωρίς λογαριασμό η εφαρμογή οπότε δεν είχα φτιάξει.

Οπότε αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, κάνω ένα account, log in όπως λες και όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ :)

Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν οι ενδείξεις για τις sim στην notification bar δεν μου αρέσουν στο μάτι και αν το πάρω σκοπεύω να το χρησιμοποιώ με μία sim.

Με μια το χρησιμοποιώ (έχω και μια δεύτερη μέσα βασικά αλλά απενεργοποιημενη) και φαίνεται απλά το κλασικό σήμα. Αυτό μόνο σε custom ROMs το έχω δει να μπορεί να φύγει..

Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν οι ενδείξεις για τις sim στην notification bar δεν μου αρέσουν στο μάτι και αν το πάρω σκοπεύω να το χρησιμοποιώ με μία sim.

Όταν χρησιμοποιείς μια φαίνεται μόνο το δικό της σήμα.

Λοιπόν, πριν πέσω για ύπνο το έβαλα σε flight mode με τη μπαταρία στο 62%. 8 ώρες μετά ήταν στο ίδιο επίπεδο. Οπότε κάτι που λέγαμε ότι σε f/m καταναλώνει 2-3% δεν παίζει. Τίποτα απολύτως... Καλού κακού προηγουμένως είχα κλείσει όλες τις εφαρμογές στον task manager, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...

Τώρα είμαι συνολικά στις 16 ώρες από τότε που το φόρτισα πλήρως, με 2 ώρες και 35 λεπτά οθόνη, 1 ώρα κλήσεων σε 3G και η μπαταρία μου βρίσκεται στο 58%. Καθόλου άσχημα...

Μια ερώτηση παιδιά. Οθόνες πως μπορούμε να προσθέσουμε ή δεν γίνεται? Προσπάθησα αλλά δε βρήκα κάτι παρα μόνο τις τρείς αρχικές.
Sent from my Ulefone Power

Αν συρεις ενα εικονίδιο εκτός οθόνης δημιουργεί καινούργια...

Ο.Κ το βρήκα.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Sent from my Ulefone Power

Με μια το χρησιμοποιώ (έχω και μια δεύτερη μέσα βασικά αλλά απενεργοποιημενη) και φαίνεται απλά το κλασικό σήμα. Αυτό μόνο σε custom ROMs το έχω δει να μπορεί να φύγει..

Οκ κομπλέ έτσι το θέλω κ εγώ.

καλησπερα παιδια. ξερει κανεις καποια εφαρμογη για να επιλεγω τραγουδι για ηχο ξυπνητηριου, περα απο τα προεπιλεγμενα?

καλησπερα παιδια. ξερει κανεις καποια εφαρμογη για να επιλεγω τραγουδι για ηχο ξυπνητηριου, περα απο τα προεπιλεγμενα?

Πρώτα εγκατέστησε τον ES file manager. Στη συνέχεια άνοιξέ τον, και πήγαινε στο φάκελο που έχεις τον ήχο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Πάτησε μια φορά πάνω του και θα σε ρωτήσει με ποιο πρόγραμμα να ξεκινήσει την αναπαραγωγή. Επέλεξε ES αναπαραγωγέας ήχου. Αφού ξεκινήσει πάτησε το πλήκτρο ιδιοτήτων πάνω δεξιά(αυτό με τις 3 τελείες) και επέλεξε ορισμός κουδουνίσματος και έπειτα ορισμός ξυπνητηριού. Λογικά είσαι έτοιμος μετά.

Μεταφορα εφαρμογων στην sd πως κανατε;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Όταν πας στις εφαρμογές στις ρυθμίσεις και πατήσεις στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, αν μπορεί θα σου έχει επιλογή "μετακίνηση στην κάρτα SD".

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)