cyberbop Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ...είναι απο ενα φιλαρακι το κινητο:D τωρα εχω κανει παλι unlock & pass CWM_Touch_Titan_v2 recovery... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Την έχω πατήσει στο παρελθον και πλεον δεν πειραζω τα κινητά. Μπορεί τα ροοτ και οι custom roms να τα κάνουν πιο γρήγορα αλλά δεν είναι ποτε ασφαλή. Και για μένα το Moto G είναι τόσο smooth εξ ορισμού που δεν χρειάζεται πείραγμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 +1 Ένα πολύ γρήγορο κινητό όπως το Nexus 5 για παράδειγμα θα το πείραζα μόνο για να βελτιώσω την αυτονομία που ήταν κάπως. Το Moto G είναι αρκούντως γρήγορο και με πολύ καλή αυτονομία από τη μάνα του, οπότε κι εγώ δεν βλέπω κανένα λόγο να το πειράξω. Οκ, ένα adaway δεν θα μου ήταν άσχημο, αλλά προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 2 χρόνια και ας βλέπω και καμιά διαφήμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ...και του εχω πει να μην πειραζει.....:cool: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά μια ίσως χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορώ να το βρω μόνος μου. Μέσα στο μενού δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη σειρά που ταξινομεί τα εικονίδια των εφαρμογών; Παρατηρώ ότι είναι ταξινομημένα αλφαβητικά. Επίσης στην home screen φάκελο δεν μπορούμε να φτιάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Στο Moto G 1ης γενιάς που έχω, δε μπορείς να αλλάξεις την ταξινόμηση στο App Drawer. Είναι αλφαβητικά by default! Φάκελο μπορείς να φτιάξεις σέρνοντας ένα εικονίδιο (μια εφαρμογής) πάνω σε ένα άλλο. Μετά τον ονομάζεις κι όπως θες. ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Και ένα συγκριτικό (http://www.androidpit.com/best-android-phone), όπου το κινητό μας φιγουράρει στην 9η θέση μεταξύ των 10 καλύτερων κινητών του έτους! Φυσικά και λαμβάνεται υπόψη και ο όρος vfm. Μπράβο στη Motorola πάντως για την αξιόλογη προσπάθεια που έχει κάνει! Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Στο συγκριτικο αναφερει στα connectivity specs υποστηριξη lte κατι που φυσικα δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδια καλησπερα. Εχω ενα μαιλ που ειχα στο iphone (icloud.com) κ προσπαθω να το συγχρονισω στην εφαρμογη μαιλ του μοτο κ μου ζηταει να το κανω χειροκινητη ρυθμιση αλλα δε βγαζω ακρη..Ξερει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 H default android εφαρμογή δεν είναι και οτι καλυτερο. Δοκίμασε κάποια σαν το mymail η το blue mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 H default android εφαρμογή δεν είναι και οτι καλυτερο. Δοκίμασε κάποια σαν το mymail η το blue mail. Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδια το κινητο ραδιοφωνο εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ναι έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδιά το κινητό είναι πλέον στα ~180€(skroutz)...Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο VFM στην Ελληνική αγορά! :blink: Λίγο μεγαλύτερη μπαταρία να είχε (είναι και 10mm+) και 2gb ram και θα ήταν το απόλυτο κινητό και ας έκανε 10-15€ παραπάνω... Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Παιδιά το κινητό είναι πλέον στα ~180€(skroutz)...Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο VFM στην Ελληνική αγορά! :blink: Λίγο μεγαλύτερη μπαταρία να είχε (είναι και 10mm+) και 2gb ram και θα ήταν το απόλυτο κινητό και ας έκανε 10-15€ παραπάνω... Συμφωνώ με όσα αναφέρεις για το κινητό! Έχω μία ένσταση όμως για την αύξηση της ram που αναφέρεις. Φοβάμαι πως η τιμή του θα εκτοξευόταν αρκετά σε σχέση την τωρινή. Το καλό είναι πως και με το 1Gb που έχει, το κινητό πάει σφαίρα! Αναμένουμε φυσικά την έλευση της L, όπου θα απογειώσει θεωρητικά το κινητό λόγω του Vanilla Android που φοράει. Τα καλά νέα είναι πως Motorola ξεκίνησε από σήμερα να δίνει ΟΤΑ την L στης 1ης Γενεάς Moto G - Google Play Edition. http://techmaniacs.gr/motorola-moto-g-google-play-edition-gets-lollipop-first/ Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Καλησπερα και απο μενα...Δεν βλεπω παντωσ πολυ κινηση για ρομ στο xda γεγονος που με κανει να πιστευω οτι αν ερθει το γλειφιτζουρι θα αργησουμε να δουμε flashable.zip γιαυτους που εχουν ρουταρει το κινητο...και μια απορια..Εχω ρουταρει το κινητο εχω βαλει TWRP αλλα οταν παω στο recovery και το δουλεψω κανα δεκαλεπτο κλεινει και μου κανει επανεκινηση σε normal mode...Καμμια βοηθεια γιαυτο?Με φοβιζει το γεγονος οτι να καποια στιγμη παω να φλασσαρω μεγαλα αρχεια μηπως στην διαρκεια του φλασαρισματος με πεταξει και κολλησει η ακομα χειροτερα μπρικαρει και δεν μπορω να το επαναφερω,,Η μεθοδος που ακολουθησα ειναι αυτη που αναφερεται σε προυγουμενο ποστ συατο το νημα.. Edited October 31, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν μπορώ να πιστέψω πως το g πρώτης γενιάς θα αναβαθμιστεί πριν από τα Nexus και τα κινητά μας σειράς της μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Είπα να ενεργοποιήσω τις επιλογές για προγραμματιστές (developer settings) στις ρυθμίσεις με συνεχή πατήματα στον αριθμό build, και να δω γιατί θυμόμουν πως είχε κάποια επιλογή για το πως τρέχουν οι εφαρμογές. Κάτω κάτω λοιπόν άνοιξα εκεί που γράφει όριο διεργασιών παρασκηνίου, και ενώ είχε επιλεγμένο το "τυπικό όριο" το άλλαξα σε "το πολύ 4 διεργασίες". Μετά από αυτό παρατηρώ πως δεν κλείνει συνέχεια τις εφαρμογές. Π.χ. είμαι στο Facebook και ανοίγω ένα link από εκεί. Αν πατήσω back με πάει στο σημείο που ήμουν και δεν τα φορτώνει όλα από την αρχή όπως έκανε πριν πολλές φορές. Έπειτα βγήκα στην αρχική οθόνη, άνοιξα Skype, Tapatalk, Viber και chrome και στη συνέχεια πάω πίσω στο fb και ήταν πάλι στο σημείο που το είχα αφήσει. Είμαι με stock launcher και εδώ και 10 λεπτά που έκανα την αλλαγή redraw όταν επιστρέφω στην αρχική οθόνη δεν έχω ξαναδεί. Αν συνεχισθούν όλα καλά μάλλον βρήκα λύση στο μοναδικό θέμα που έχει το τηλέφωνο που με χάλαγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν το ήξερα αυτό. Μικρό το κακό καθώς είναι εύκολο να το ρυθμίσω. Επίσης δοκίμασα να γυρίσω το χρόνο εκτέλεσης σε art. Χάλι μαύρο... Πήγαινε σαφώς χειρότερα, σε κάθε επανεκκίνηση έκανε βελτιστοποίηση 63 εφαρμογών και πάνω στην εγκατάσταση μιας βαριάς εφαρμογής κόλλησε και έπρεπε να πατήσω το power επί 10" για να ανοίξει ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ...... και εγω που δοκιμασα το αρτ ...μια απο τα ιδια...:lol: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ....γνωρίζει κάποιος συμβατό call recorder μιας και εγώ δεν το έχω ροουτάρει ακόμη..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Είπα να ενεργοποιήσω τις επιλογές για προγραμματιστές (developer settings) στις ρυθμίσεις με συνεχή πατήματα στον αριθμό build, και να δω γιατί θυμόμουν πως είχε κάποια επιλογή για το πως τρέχουν οι εφαρμογές. Κάτω κάτω λοιπόν άνοιξα εκεί που γράφει όριο διεργασιών παρασκηνίου, και ενώ είχε επιλεγμένο το "τυπικό όριο" το άλλαξα σε "το πολύ 4 διεργασίες". Μετά από αυτό παρατηρώ πως δεν κλείνει συνέχεια τις εφαρμογές. Π.χ. είμαι στο Facebook και ανοίγω ένα link από εκεί. Αν πατήσω back με πάει στο σημείο που ήμουν και δεν τα φορτώνει όλα από την αρχή όπως έκανε πριν πολλές φορές. Έπειτα βγήκα στην αρχική οθόνη, άνοιξα Skype, Tapatalk, Viber και chrome και στη συνέχεια πάω πίσω στο fb και ήταν πάλι στο σημείο που το είχα αφήσει. Είμαι με stock launcher και εδώ και 10 λεπτά που έκανα την αλλαγή redraw όταν επιστρέφω στην αρχική οθόνη δεν έχω ξαναδεί. Αν συνεχισθούν όλα καλά μάλλον βρήκα λύση στο μοναδικό θέμα που έχει το τηλέφωνο που με χάλαγε... Το εκανα και αυτο αλλα εγω εχω τρομερο προβλημα με τα redraws. Ειναι το μελανο σημειο της συσκευης αλλα σε πολυ μεγαλο βαθμο. Ελπιζω να διορθωθει με την L γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εγώ πάντως έκανα μια επαναφορά σε εργοστασιακό εχθές για να δοκιμάσω κάτι, και μετά πάει πολύ καλύτερα. Αφού πέρασα τις εφαρμογές μου φυσικά, και με τη ρύθμιση που αναφέρω δεν έχω δει redraw από το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παιδια μολις χτες προσπαθησα να στειλω αρχεια με bluetooth και υπαρχει καποιο προβλημα.:( - οταν δοκιμαζω να στειλω πολλα επιλεγμενα αρχεια μαζι σε μια συσκευη, στελνει μονο το πρωτο αρχειο και μετα μου πεταει μυνηματα στην οθονη για τα αλλα , οτι δεν εσταλησαν.Οταν επιλεγω να στειλω ενα αρχειο, το στελνει κανονικα. -οταν προσπαθω να στειλω αρχεια με bluetooth σε ενα στικακι που εχω στο pc, εκει δεν στελνει ουτε πολλα μαζι, ουτε ενα-ενα. Πρωτη φορα εχω συσκευη android και δε ξερω πως να το χειριστω.:worry: Ξερει κανεις τι μπορει να "παιζει"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 [KERNEL] Furnace-1.0.0 for Moto G (2nd Gen) [sTOCK][10/28/2014][RGB][soundControl] τον έχει δοκιμασει καποιος..?????...οι κριτικες λένε είναι καλός & σταθερός....?!??!?!!?!? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts