tzotol Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Περιέχονται στη συσκευασία του Ευχαριστω για την απαντηση! Α γιατί στο public στα περιεχόμενα δεν αναφέρει θήκη κ μεμβράνη. Κανένα νέο για αυτό το κιν. Από κάποιον που το έχει? :-) Edited October 13, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Tελικά δεν ροοτάρεται με τίποτα αυτό το μαραφέτι; Μετά από πολλές δυσκολίες το rootαρα.Ο οδηγός είναι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5.Στο τέλος κατεβάζουμε στο pc το superSU-v2.02.zip, το βάζουμε στη root της sd και ανοίγοντας το κινητό σε CWM mode κάνουμε εγκατάσταση αυτό τον zip file και είμαστε root. Ανέβηκε στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ανέβηκε στο πρώτο post. ;) :fool::fool::fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 (edited) SOS ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΧΩ ΤΟ LENOVO A536 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ TO APP ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤO LAUNCHER ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? - Ομάδα Διαχείρισης - Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited October 15, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλημέρα! εχω το lenovo a536 και δεν ξερω πως εχει χαθει η εφαρμογη του κινητου app '' επαφες '' . Υπαρχει καποιος τρόπος να το επαναφέρω χωρις να χρειαστει να κάνω επαναφορα του κινητου ; Μεσα στις ρυθμισεις στις εφαρμογες υπαρχει η εφαρμογη των επαφων. και το κακο ειναι σε αυτο το κινητο οτι δεν εχει καπου μαζεμενες τις εφαρμογες για να μπορεσω να το συρω και να το μεταφερω οπου θελω. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. October 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλημέρα! εχω το lenovo a536 και δεν ξερω πως εχει χαθει η εφαρμογη του κινητου app '' επαφες '' . Υπαρχει καποιος τρόπος να το επαναφέρω χωρις να χρειαστει να κάνω επαναφορα του κινητου ; Μεσα στις ρυθμισεις στις εφαρμογες υπαρχει η εφαρμογη των επαφων. και το κακο ειναι σε αυτο το κινητο οτι δεν εχει καπου μαζεμενες τις εφαρμογες για να μπορεσω να το συρω και να το μεταφερω οπου θελω. Ευχαριστω! Mήπως αν πας στις ρυθμίσεις-εφαρμογές και κάνεις εκκίνηση της εφαρμογής από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzogia Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Το έκανα και αυτό αλλα και πάλι τίποτα!Πουθενά το εικονίδιο των επαφών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Γεια σας παιδιά. Επειδή μου αρέσει αυτό το κινητό έχω κάποιες ερωτήσεις. Έχει notification Led? Τα κουμπιά πλοήγησης είναι φωτιζομενα? Είδα αρκετά βίντεο και δεν έχω καταλάβει αν με βάση το ui της lenovo μπορεί να μπει widgets πλήρως ανεπτυγμένη στη κεντρική οθόνη /οθόνες. Ευχαριστώ Edited October 23, 2014 by Getapen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Γεια σας παιδιά. Επειδή μου αρέσει αυτό το κινητό έχω κάποιες ερωτήσεις. Έχει notification Led? Τα κουμπιά πλοήγησης είναι φωτιζομενα? Είδα αρκετά βίντεο και δεν έχω καταλάβει αν με βάση το ui της lenovo μπορεί να μπει widgets πλήρως ανεπτυγμένη στη κεντρική οθόνη /οθόνες. Ευχαριστώ Έχει led Τα κουμπιά δεν φωτίζονται Τα εικονίδια μετακινούνται όπου θες και μπορείς να βάλεις πλήρως ανεπτυγμένα widgets Εγώ άλλαξα τον μαμίσιο laucher γιατί δε μου πολυάρεσε με τον Nova απο το play store και τον παραμετροποίησα όπως ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Έχει led Τα κουμπιά δεν φωτίζονται Τα εικονίδια μετακινούνται όπου θες και μπορείς να βάλεις πλήρως ανεπτυγμένα widgets Εγώ άλλαξα τον μαμίσιο laucher γιατί δε μου πολυάρεσε με τον Nova απο το play store και τον παραμετροποίησα όπως ήθελα. Ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως overall είναι μια καλή αγορά? Από αυτονομία πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Το έκανα και αυτό αλλα και πάλι τίποτα!Πουθενά το εικονίδιο των επαφών! Το εικονίδιο δεν μπορει να χαθηκε γιατί δεν είναι εικονιδιο συντόμευσης αλλά η ίδια η εφαρμογή Κοίτα μήπως έχει μπει κατα λάθος μέσα σε κανένα φάκελο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως overall είναι μια καλή αγορά? Από αυτονομία πως πάει? Κοίτα εμένα δεν με ενθουσιάζει στο θέμα της αυτονομίας, αλλά αυτό εξαρτάται απο το χρήστη. Αν αναλογιστείς οτι εχει 5" οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή και προπαντός την τιμή του, δεν νομίζω να μείνεις παραπονούμενος. Δεν είναι απλώς μια καλή αγορά. Δείχνει το δρόμο στην κατηγορία του. Τίμιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getapen Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Επίσης μήπως κάνεις γνωρίζει ποια εταιρεία έχει το service της lenovo στα smartphones? ρωτάω γιατί στα laptop το service είναι απογοήτευτικο Αν κάποιος έχει εμπειρία σχετική ας την μοιραστεί. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό θέμα το service. Έχω ήδη δει service σε LG και arvato και έμεινα ευχαριστημένος αλλά για τη lenovo δεν έχω ιδέα. Edited October 24, 2014 by Getapen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Εμπειρία service: Σε 35 μέρες απο την αγορά του τηλεφώνου μου κάηκε το ακουστικό. Πήγα στο μαγαζί που το αγόρασα (Κωτσόβωλος) και μου είπαν πως αυτοί δεν έχουν καμιά σχέση με το service του προιόντος που μου πούλησαν !!!!! Μου έδωσαν (καλοσύνη τους) ένα νουμέρο τηλεφώνου και μου είπαν "καλή επιτυχία"!!! Κάλεσα το service (Arvato) και πολύ ευγενικά μου είπαν να τους δώσω τα στοιχεία μου για να έρθει η courier να το παραλάβει απο το σπίτι μου, σ'ένα χωριό στη νότια Κρήτη.Όπως και έγινε. Στίς 3/11 το παραλάβανε και στις 7/11 μου το φέρανε πίσω επισκευασμένο. Και τα μεταφορικά πληρωμένα. ΑΨΟΓΟΙ !!! Υ.Γ. Το ΙΜΕΙ που μου γράψανε πάνω στην απόδειξη αγοράς οι "πωλητάρες" του Κωτσόβολου ήταν διαφορετικό απ'αυτό της συσκευής. Το παρατηρήσανε και μάλιστα εγγράφως στο service της arvato αλλά παρ'όλα αυτά το φτιάξανε. Edited November 9, 2014 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Στην android kitkat 4.4 το κουρτινακι με τα κουμπια για το wifi κτλ ειναι διαφορετικα απο την 4.2 κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Bάζω το usb stick στο κινητό μέσω otg καλωδίου, ανοίγω την εφαρμογή οtg disk explorer pro (έχω χρησιμοποιήσει και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές) και μου βγάζει μήνυμα ότι το usb είναι κατεστραμμένο.Στο laptop δουλεύει κανονικά.Του έκανα format σε NTFS και σε fat32, αλλά τα ίδια.Να σημειώσω ότι όταν βάζω στο otg ποντίκι, δουλεύει κανονικά.Καμία λύση;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam1985 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπερα, μια ερωτηση γιατι δεν εχω εμπειρια απο android μιας και μεχρι εχτες ημουν με ενα iphone 3gs, εχω το lenovo A536 και πιο πολυ απ ολα που με ενδιαφερει ειναι αυτο που λεει: GPS που λειτουργεί εκτός σύνδεσης Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η περιήγηση στην πόλη: το A536 περιλαμβάνει GPS που ελέγχεται από δορυφόρο για να σας οδηγήσει με ακρίβεια, ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. 2 apps που μπορω να βρω στο κινητο ειναι το google maps και ενα πλοηγηση που γραφει route 66 στο εικονιδιο, ομως και τα 2 μου ζητανε ιντερνετ για να λειτουργησουν.. πρεπει ν κατεβασω καποιο app? η υπαρχει και δεν το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos13 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα, μια ερωτηση γιατι δεν εχω εμπειρια απο android μιας και μεχρι εχτες ημουν με ενα iphone 3gs, εχω το lenovo A536 και πιο πολυ απ ολα που με ενδιαφερει ειναι αυτο που λεει: GPS που λειτουργεί εκτός σύνδεσης Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η περιήγηση στην πόλη: το A536 περιλαμβάνει GPS που ελέγχεται από δορυφόρο για να σας οδηγήσει με ακρίβεια, ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. 2 apps που μπορω να βρω στο κινητο ειναι το google maps και ενα πλοηγηση που γραφει route 66 στο εικονιδιο, ομως και τα 2 μου ζητανε ιντερνετ για να λειτουργησουν.. πρεπει ν κατεβασω καποιο app? η υπαρχει και δεν το βρισκω? Καλησπερα το συγκεκρμενο μοντελο ειναι το dual sim ? ή κανω λαθος ? Τωρα οσο για κανενα προγραμματακι χωρις ιντερνετ ειναι το Map factor gps navigation https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator Ειναι παρα πολυ καλο και ανανεωνει πολυ συχνα τους χαρτες. Πες μου σε παρακαλω αν ειναι αυτο το μοντελο που σου ειπα και αν ναι, πες μου αν εισαι ευχαριστημενος γενικα απο αυτο. Παράθεση SV 7 DMT Nikos Amateur Radio V.H.F. REPEATER R2 XANTHIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 δοκιμασε και τους here maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros_84 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα το συγκεκρμενο μοντελο το dual sim το εχω κ εγω, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το gps.Μήπως μπορεί κανεις να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 εμενα στο a859 μου εκανε τα ιδια και επρεπε να το βγαλω στο δρομο να ενεργοποιηθει και να πιασει δορυφορους και ακομα και τωρα δεν εχει ακριβη σημα φιλε κανε μου μια χαρη αν μπορεις εχεις τσεκαρει οταν πας στις ρυθμισεις επαφων και εμφανιση απο αν ξετσεκαρεις τις επαφες του μειλ σου και του δωσεις εντολη να δειχνει μονο του τηλ αν στις δειχνει η αν παλι τις δειχνει ολες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα το συγκεκρμενο μοντελο το dual sim το εχω κ εγω, αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το gps.Μήπως μπορεί κανεις να με βοηθε Πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς τοποθεσία.Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Γεια σας παιδιά! Σήμερα παρέλαβα αυτό το κιν. Πόσες ώρες να το αφήσω να φορτίσει για πρώτη φόρτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μέχρι να φτάσει στο 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Παιδια ξερει καποιος αν μπορω να δημιουργησω φακελο? Αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts