Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το iOS 9 θα το πάρει και το 6αρι ;σχετικά σύντομα η οχι;Κάτι άλλο αχώριστοι το 6αρη κούτα δεν το εχω ανοίξει ακόμα αξίζει να το δώσω για το 6s ενοψη κυκλοφοριας του η οι διάφορες στην πράξη θα ειναι μικρές αφού απο εμφάνιση θα ειναι τα ίδια

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είσαι διατεθειμένος να περιμένεις τόσο;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το μεγάλο τηλέφωνο θέλει συγκεκριμένη μεταχείριση.

Στην μεταφορά υπάρχει πρόβλημα μόνο σε στενά τζιν.

Η θήκη είναι απαραίτητη γιατί όταν το δουλεύεις με ένα χέρι κινδυνεύει να σου φύγει. Οπότε χρειάζεται καλό grip και προστασία.

Το συνηθίζεις πάντως.

Το Note edge που έχει μεγάλο πλάτος δεν με προβληματίζει ακόμα και με ένα χέρι. Βοηθά πολύ όμως η γνήσια φλίπ.

Μετά με μια συσκευή 5.5 ιντσών δεν χρειάζεσαι tablet.

Ότι δεν μπορείς να κάνεις με αυτό χρειάζεται λαπτοπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν και είναι νωρίς ακόμα το 6αρι έχει ένα 15-20% καλύτερη αυτονομία από το 5s

Καλό είναι αυτό , αν υπολογίσουμε και ένα 10% κέρδος από το νέο λειτουργικό ( ios 9) , κάτι γινεται ...

Θα το σκεφτώ για το 6άρι νομίζω για Οκτώβριο ...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά με μια συσκευή 5.5 ιντσών δεν χρειάζεσαι tablet.

Ότι δεν μπορείς να κάνεις με αυτό χρειάζεται λαπτοπ.

Κώστα Συμφωνώ σε όλα , επέτρεψέ μου να διαφωνίσω λίγο μόνο σχετικά με την οθόνη 5.5 και την χρήση σαν tablet :

Το tablet δεν θεωρώ ότι μπορώ να το αντικαταστήσω με οθόνη 5.5 , πόσο μάλλον τις εργασίες του laptop.

Σίγουρα κάνεις πολύ πιο άνετα διάβασμα σε οθόνη 5.5 , σε σχέση με την 4 ‘’ , αλλά και πάλι εμένα με κουράζει η μικρή οθόνη .

Επίσης , θεωρώ ότι δεν αξίζει να κουβαλάω μια μεγάλη συσκευή όλη μέρα για να κάνω διάβασμα σελίδων το βράδυ που γυρίζω σπίτι .Στο σπίτι υπάρχει το ipad για αυτή την δουλειά , απλά έχω διαμάχες με την κόρη μου που πάντα όταν το ανοίγω , θυμάται ότι το θέλει και αυτή ...:)

Για κάποιον που χρειάζεται το browsing κατά την διάρκεια της ημέρας , συμφωνώ μαζί σου , είναι λύση.

Επίσης κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου . Επειδή και τις δυο συσκευές τις έχουν συνάδελφοι , το Note ( προσωπική μου άποψη )έχει πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι σε σχέση μετο iphone plus.Δεν λέω ότι είναι καλύτερη συσκευή , αλλά το iphone είναι μεγάλο και λεπτό , περίεργο στο κράτημα..

Θανάσης

Φιλε montoya_f1 το led οπως ειναι στα android ομως δεν αναβει την οθονη...απλα βλεπεις μονο το led.ενω στο iphone ανοιγει η οθονη και βλεπεις το μηνυμα...θεωρω καθαρα πως ειναι θεμα συνηθειας!

Επισης επειδη ειχα και 6+ και παλι εχω 6,ειχα φροντισει να παρω φορτιστη απ το ipad και τα φορτιζει υπερβολικα γρηγορα...

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Φιλε montoya_f1 το led οπως ειναι στα android ομως δεν αναβει την οθονη...απλα βλεπεις μονο το led.ενω στο iphone ανοιγει η οθονη και βλεπεις το μηνυμα...θεωρω καθαρα πως ειναι θεμα συνηθειας!

Επισης επειδη ειχα και 6+ και παλι εχω 6,ειχα φροντισει να παρω φορτιστη απ το ipad και τα φορτιζει υπερβολικα γρηγορα...

Σωστά , με την μόνη διαφορά ότι η οθόνη του σβήνει κάποια στιγμή ...

To notification led του blackberry θεωρώ ότι είναι το καλύτερο .. ( αφορά όλα τα bb αλλά κυρίως το BB Z30 που είχα στην κατοχή μου για 2 μήνες περίπου ..)

Θανάσης

Το θέμα ειναι πως το led δεν σβήνει ποτε. Εν αντίθεση με την οθόνη ή το κόλπο με το φλας που σβήνουν μετα απο λιγο.

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι γιατί στο s3 κατέληξα να το απενεργοποίηση μια και άναβε συνέχεια απο τις πολλές ειδοποιήσεις. Ωστόσο στο iOS και ετσι όπως έχω ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις θα μου άρεσε και θα ηταν αρκετά βολικό ειδικά όταν δεν εχεις το νου σου. Βέβαια ολα αυτα θα ειναι παρωχημένα (τουλάχιστον για μενα ) όταν παραλάβω το apple watch.

Κατι τελευταίο για την αυτονομία. Στο iPhone έχω τα πάντα μόνιμα ανοικτά. Σε κανενα android (ολα ναυαρχίδες) δεν τολμούσα να το κάνω αυτο. Μόνο με custom rom και boeffla kernel είχα δει προκοπή όποτε ειναι ενα μεγάλο συν

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το θέμα ειναι πως το led δεν σβήνει ποτε. Εν αντίθεση με την οθόνη ή το κόλπο με το φλας που σβήνουν μετα απο λιγο.

Την καλημέρα μου ,

Αυτό θέλω και εγώ , να μην σβήνει ώστε να βλέπεις ότι έχεις κλήση , email κτλ , χωρίς να ανοίγεις την οθόνη .Αυτός δεν είναι ο ρόλος του notification led ??

Edited by Itchrist86
Θανάσης

Την καλημέρα μου ,

Αυτό θέλω και εγώ , να μην σβήνει ώστε να βλέπεις ότι έχεις κλήση , email κτλ , χωρίς να ανοίγεις την οθόνη .Αυτός δεν είναι ο ρόλος του notification led ??

Εχεις δικιο, αλλα ειναι σαφες οτι δεν βαζουν led απο αποψη. Και δεν θα βαλουν ποτε.

Edited by Itchrist86

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εχεις δικιο, αλλα ειναι σαφες οτι δεν βαζουν led απο αποψη. Και δεν θα βαλουν ποτε.

Γιάννη καλημέρα , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ..

Ώρες ώρες ( αν και appl - άκιας ) , δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτή την ‘’άποψη ‘’ που έχουν , όχι για το notification led αλλά γενικά..

Ο μακαρίτης ο Steve ( Respect..) , δεν ήθελε μεγάλες οθόνες και ΄΄έκραζε΄΄το stylus pen λέγοντας ότι με τα τα δάχτυλα κάνεις την δουλειά του stylus..

Τελικά το iphone , μεγάλωσε ( iphone 6 ) και ακόμη περισσότερο ( 6 plus)..

Μήπως τελικά θα δούμε και άλλες αλλαγές στο μέλλον ( iphone 7 κ.τ.λ.) , που δεν φανταζόμασταν ότι η apple μπορεί να κάνει λόγω ‘’άποψης'' ??

Edited by Itchrist86
Θανάσης

Ας μη βάλουν ποτέ led. Αισθητικά κι εγώ το θεωρώ λίγο kitsch να αναβοσβηνει λαμπάκι στη συσκευή μου.

Ένα επαναλαμβανομενο ηχητικό beep ή δόνηση όμως θα έκανε την ίδια και καλύτερη δουλειά.

Σχετικά με την γρήγορη φόρτιση σημερα με 23% στο 71% σε περίπου 35 λεπτα. Πολυ καλο ετσι;

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Ο μακαρίτης ο Steve ( Respect..) , δεν ήθελε μεγάλες οθόνες και ΄΄έκραζε΄΄το stylus pen λέγοντας ότι με τα τα δάχτυλα κάνεις την δουλειά του stylus..

Μήπως τελικά θα δούμε και άλλες αλλαγές στο μέλλον ( iphone 7 κ.τ.λ.) , που δεν φανταζόμασταν ότι η apple μπορεί να κάνει λόγω ‘’άποψης'' ??

Όπως ξαφνικά μεγάλωσαν οι οθόνες και τα δάχτυλα μας μαζί θα δούμε και άλλες αλλαγές στο μήλο.

Τα ταμεία δεν γεμίζουν από άποψη ...

iPhone 16 Pro Max

Καλό είναι αυτό , αν υπολογίσουμε και ένα 10% κέρδος από το νέο λειτουργικό ( ios 9) , κάτι γινεται ...

Θα το σκεφτώ για το 6άρι νομίζω για Οκτώβριο ...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κώστα Συμφωνώ σε όλα , επέτρεψέ μου να διαφωνίσω λίγο μόνο σχετικά με την οθόνη 5.5 και την χρήση σαν tablet :

Το tablet δεν θεωρώ ότι μπορώ να το αντικαταστήσω με οθόνη 5.5 , πόσο μάλλον τις εργασίες του laptop.

Σίγουρα κάνεις πολύ πιο άνετα διάβασμα σε οθόνη 5.5 , σε σχέση με την 4 ‘’ , αλλά και πάλι εμένα με κουράζει η μικρή οθόνη .

Επίσης , θεωρώ ότι δεν αξίζει να κουβαλάω μια μεγάλη συσκευή όλη μέρα για να κάνω διάβασμα σελίδων το βράδυ που γυρίζω σπίτι .Στο σπίτι υπάρχει το ipad για αυτή την δουλειά , απλά έχω διαμάχες με την κόρη μου που πάντα όταν το ανοίγω , θυμάται ότι το θέλει και αυτή ...:)

Για κάποιον που χρειάζεται το browsing κατά την διάρκεια της ημέρας , συμφωνώ μαζί σου , είναι λύση.

Επίσης κάτι σημαντικό κατά την γνώμη μου . Επειδή και τις δυο συσκευές τις έχουν συνάδελφοι , το Note ( προσωπική μου άποψη )έχει πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι σε σχέση μετο iphone plus.Δεν λέω ότι είναι καλύτερη συσκευή , αλλά το iphone είναι μεγάλο και λεπτό , περίεργο στο κράτημα..

Εννοείται ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω βιβλίο στο κινητό.

Δίκιο έχεις. Εγώ όμως εννοώ ότι μπορώ στον καναπέ να παρακολουθώ τα φόρουμ το FB κάνα βιντεακι κλπ.

Αν θέλω κάτι περισσότερο έχω το macbook αλλά και 2 ipad (σύζυγος & κόρη).

Εμένα μου χρειάζεται η μεγάλη οθόνη γιατί κάνω πράγματα που η 1.5" ίντσα παραπάνω τα κάνει πολύ πιο άνετα.

Εξαρτάται την χρήση λοιπόν. Γι αυτό άλλωστε το Plus πούλησε πολύ λιγότερο.

Προσωπικά δεν τρελαίνομαι γιατί στο s3 κατέληξα να το απενεργοποίηση μια και άναβε συνέχεια απο τις πολλές ειδοποιήσεις. Ωστόσο στο iOS και ετσι όπως έχω ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις θα μου άρεσε και θα ηταν αρκετά βολικό ειδικά όταν δεν εχεις το νου σου. Βέβαια ολα αυτα θα ειναι παρωχημένα (τουλάχιστον για μενα ) όταν παραλάβω το apple watch.

Κατι τελευταίο για την αυτονομία. Στο iPhone έχω τα πάντα μόνιμα ανοικτά. Σε κανενα android (ολα ναυαρχίδες) δεν τολμούσα να το κάνω αυτο. Μόνο με custom rom και boeffla kernel είχα δει προκοπή όποτε ειναι ενα μεγάλο συν

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εννοείται ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω βιβλίο στο κινητό.

Δίκιο έχεις. Εγώ όμως εννοώ ότι μπορώ στον καναπέ να παρακολουθώ τα φόρουμ το FB κάνα βιντεακι κλπ.

Αν θέλω κάτι περισσότερο έχω το macbook αλλά και 2 ipad (σύζυγος & κόρη).

Εμένα μου χρειάζεται η μεγάλη οθόνη γιατί κάνω πράγματα που η 1.5" ίντσα παραπάνω τα κάνει πολύ πιο άνετα.

Εξαρτάται την χρήση λοιπόν. Γι αυτό άλλωστε το Plus πούλησε πολύ λιγότερο.

Συμφωνώ απόλυτα Κώστα :)

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως ξαφνικά μεγάλωσαν οι οθόνες και τα δάχτυλα μας μαζί θα δούμε και άλλες αλλαγές στο μήλο.

Τα ταμεία δεν γεμίζουν από άποψη ...

Απόλυτα Σωστός ..:) Καλά να είμαστε να δούμε τι θα γίνει σε μελλοντικά μοντέλα..

Θανάσης

Τουλάχιστον στο θέμα της οθόνης εκανε αυτο που ήθελε η αγορά. Κάποιοι άλλοι που κανουν ακριβώς το αντίθετο...;;

Όσον αφορά το θέμα του συγχωρεμένου και τις απόψεις του δεν σημαίνει πως εκφράζουν και τους χρήστες όπως ακριβως γίνεται τωρα με την σαμμυ και τους χρηςτες να ανακαλύπτει το premium υλικό αλλα και την αφαίρεση - "πλεον δεν χρειάζονται" χαρακτηριστικών.

Τέλος όσον αφορά τον αντίχειρα όσοι εχουν iPhone 6 και πάνω ξέρουν ποια ειναι η λύση double tap home button.

Τα παραπάνω φυσικά δεν σημαίνουν πως συμφωνώ κατα γράμμα με την πολιτική της ούτε πως δεν έχω περισσότερες απαιτήσεις.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Ώρες ώρες ( αν και appl - άκιας ) , δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτή την ‘’άποψη ‘’ που έχουν , όχι για το notification led αλλά γενικά..

Καμιά φορά και εγώ δεν καταλαβαίνω την άποψη που έχουν...

Όταν βγήκε το πρώτο άιφον, είχε μεγάλη οθόνη για την εποχή. Μέχρι και το θάνατο του Jobs η οθόνη των άιφονς δεν ήταν μικρή, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όμως, ο τομέας των κινητών , είναι ένας τομέας που αλλάζει πολύ γρήγορα. Αναπόφευκτα και οι κατασκευαστές θα πρέπει να αλλάζουν απόψεις και τάσεις. Η άπλ έχει τους δικούς της αργούς ρυθμούς. Της το επιτρέπει η μεγάλη της κερδοφορία. Δεν πιέζεται, άρα δεν βιάζεται.

Πάντως, μην είστε ορισμένοι απόλυτοι. Στην περίπτωση της άπλ , τα ταμεία γεμίζουν και λόγω "άποψης".

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Με το στησιμο μετά τι γίνεται;

φωτογραφιες κτλ; πρεπει να κανουμε καποιο back up;

Αν και εμενα ειναι ολες στο icloud αλλα θα ηθελα με την επαναφορα οι φωτογραφιες μου και οι εφαρμογες μου να εμαφανιζονται οπως τις εχω τωρα.

Να υποθεσω οτι με την επαναφορα ξεκιναω να στεινω απο την αρχή;

3>4

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Με το στησιμο μετά τι γίνεται;

φωτογραφιες κτλ; πρεπει να κανουμε καποιο back up;

Αν και εμενα ειναι ολες στο icloud αλλα θα ηθελα με την επαναφορα οι φωτογραφιες μου και οι εφαρμογες μου να εμαφανιζονται οπως τις εχω τωρα.

Να υποθεσω οτι με την επαναφορα ξεκιναω να στεινω απο την αρχή;

Όλα εξαρτώνται από τον λόγο της επαναφοράς. Εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα η συςκευη μετά την επαναφορά θα πρέπει να διαμορφωθεί ως νέα. Αυτό σημαίνει στήσιμο από την αρχή. Όλα τα δεδομένα σου καλό θα ειναι να τα αποθηκεύσεις τοπικά. Κρατάς ένα αντίγραφο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο, πριν ξεκινήσεις την διαδικασία. Οτιδήποτε συγχρονίζεται στο iCloud δεν χάνεται.

Το "προβλημα" ειναι πως αυτη την "αποψη" την ενστερνίζονται και οι άλλες εταιρίες. Πχ δείτε "αποψη" της σαμμυ στα νέα S6 και note 5. Το πιο διάσημο και σωστό UI στο android ειναι το MIUI που αποδεδειγμένα λειτουργεί - αντιγράφει το iOS (πχ δεν εχει app drawer κλπ που πολλοί κορόιδευαν την apple). Γενικά, όταν αυτη η "αποψη" υιοθετητε απο άλλους τοτε δύσκολα αλλάζει. Για τις διαστάσεις της οθόνης ηταν κατι που θα γίνοτανε αργά ή γρηγορα. Ίσως μάλιστα να γίνοτανε και πιο νωρίς αν δεν την "φρέναρε" ο jobs.

Όταν κατι υιοθετούν οι "αλλοι" ειναι αναγκαίο (πχ μη αποσπώμενη μπαταρία, έλλειψη ραδιοφώνου, χωρίς υποδοχή SD κλπ), αν το κανει η apple ειναι κωλοτουμπα... Χμ...

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το "προβλημα" ειναι πως αυτη την "αποψη" την ενστερνίζονται και οι άλλες εταιρίες. Πχ δείτε "αποψη" της σαμμυ στα νέα S6 και note 5. Το πιο διάσημο και σωστό UI στο android ειναι το MIUI που αποδεδειγμένα λειτουργεί - αντιγράφει το iOS (πχ δεν εχει app drawer κλπ που πολλοί κορόιδευαν την apple). Γενικά, όταν αυτη η "αποψη" υιοθετητε απο άλλους τοτε δύσκολα αλλάζει. Για τις διαστάσεις της οθόνης ηταν κατι που θα γίνοτανε αργά ή γρηγορα. Ίσως μάλιστα να γίνοτανε και πιο νωρίς αν δεν την "φρέναρε" ο jobs.

Όταν κατι υιοθετούν οι "αλλοι" ειναι αναγκαίο (πχ μη αποσπώμενη μπαταρία, έλλειψη ραδιοφώνου, χωρίς υποδοχή SD κλπ), αν το κανει η apple ειναι κωλοτουμπα... Χμ...

Κωλοτουμπες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως αλλαγές πλεύσης ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Για μένα έχει έλθει η ώρα να προχωρήσει η Apple σε αλλαγές που θα κάνουν το ios πιο ευέλικτο και χρηστικό.

Από την στιγμή που μπήκε στην αγορά των famplets θα πρέπει και το λειτουργικό να καλύπτει μεγαλύτερες ανάγκες. Το ίδιο φυσικά και στα iPad.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να επισυνάψεις ένα αρχείο απευθείας στο mail και να πρέπει να πας στην εφαρμογή που το έχεις αποθηκεύσει και από εκεί να το στείλεις με καινούργιο mail αφού δεν γίνεται επισύναψη σε απαντητικό mail.

Δεν μπορώ να σπάω την αλυσίδα μηνυμάτων και να στέλνω ξεκάρφωτο mail με το αρχείο, συν το χρόνο που χρειάζεται αυτή η διαδικασία.

Υπάρχουν πολλά παρόμοια προβλήματα στο ios που δυσκολεύουν την χρήση στην δουλειά μας.

Με JB υπάρχει λύση βέβαια.

Και φυσικά αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό για την ραμ.

Με λίγα λόγια πρέπει να βρεθούν λύσεις στο ios. Μπορεί το συντριπτικό ποσοστό να το χρησιμοποιεί για social, gaming, μουσική, φώτο κλπ, υπάρχει όμως παράλληλα ένα μεγάλο κοινό που χρειάζεται τα παραπάνω.

Ας δημιουργήσει τέλος πάντων μια έκδοση PRO.

Εμένα τουλάχιστον αυτά με κρατούν μακριά. Η τεχνολογία προχωρά και επιτάσσει να κάνεις On the road πολυ πιο σοβαρά πράγματα από το να ακούς Apple music.

Κωλοτουμπες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως αλλαγές πλεύσης ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Για μένα έχει έλθει η ώρα να προχωρήσει η Apple σε αλλαγές που θα κάνουν το ios πιο ευέλικτο και χρηστικό.

Από την στιγμή που μπήκε στην αγορά των famplets θα πρέπει και το λειτουργικό να καλύπτει μεγαλύτερες ανάγκες. Το ίδιο φυσικά και στα iPad.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να επισυνάψεις ένα αρχείο απευθείας στο mail και να πρέπει να πας στην εφαρμογή που το έχεις αποθηκεύσει και από εκεί να το στείλεις με καινούργιο mail αφού δεν γίνεται επισύναψη σε απαντητικό mail.

Δεν μπορώ να σπάω την αλυσίδα μηνυμάτων και να στέλνω ξεκάρφωτο mail με το αρχείο, συν το χρόνο που χρειάζεται αυτή η διαδικασία.

Υπάρχουν πολλά παρόμοια προβλήματα στο ios που δυσκολεύουν την χρήση στην δουλειά μας.

Με JB υπάρχει λύση βέβαια.

Και φυσικά αυτό που φωνάζουμε τόσο καιρό για την ραμ.

Με λίγα λόγια πρέπει να βρεθούν λύσεις στο ios. Μπορεί το συντριπτικό ποσοστό να το χρησιμοποιεί για social, gaming, μουσική, φώτο κλπ, υπάρχει όμως παράλληλα ένα μεγάλο κοινό που χρειάζεται τα παραπάνω.

Ας δημιουργήσει τέλος πάντων μια έκδοση PRO.

Εμένα τουλάχιστον αυτά με κρατούν μακριά. Η τεχνολογία προχωρά και επιτάσσει να κάνεις On the road πολυ πιο σοβαρά πράγματα από το να ακούς Apple music.

Κωστα, η απλ δεν θα αλλαξει (αν αλλαξει) επειδη εβγαλε ενα φαμπλετ. Θα το ειχε κανει πριν χρονια, οταν εβγαλε το ipad.

Τελος παντων, η εφαρμογη email βελτιωνεται στο ios9. Αν και αυτο που ζητας (και ειναι πολυ χρησιμο εννοειται) γινεται με τριτη εφαρμογη (cloud magic).

Σε γενικες γραμμες, στο ios υπαρχει μειωμενη αλληλεπιδραση μεταξυ των εφαρμογων για λογους ασφαλειας, ως γνωστον. Αυτο ισως χαλαρωσει (ηδη χαλαρωνει) αλλα δεν θα εξαλειφθει ποτε!

Κωστα, η απλ δεν θα αλλαξει (αν αλλαξει) επειδη εβγαλε ενα φαμπλετ. Θα το ειχε κανει πριν χρονια, οταν εβγαλε το ipad.

Τελος παντων, η εφαρμογη email βελτιωνεται στο ios9. Αν και αυτο που ζητας (και ειναι πολυ χρησιμο εννοειται) γινεται με τριτη εφαρμογη (cloud magic).

Σε γενικες γραμμες, στο ios υπαρχει μειωμενη αλληλεπιδραση μεταξυ των εφαρμογων για λογους ασφαλειας, ως γνωστον. Αυτο ισως χαλαρωσει (ηδη χαλαρωνει) αλλα δεν θα εξαλειφθει ποτε!

Το πιθανότερο είναι να γίνει αυτό που λες. Όμως έχουν έλθει πλέον στο ios πρώην κάτοχοι BlackBerry, κάτοχοι Android που επέστρεψαν λόγο μεγαλύτερης οθόνης. Όλοι αυτοί μάθει να χρησιμοποιουν τις συσκευές τους διαφορετικά.

Το να υπάρχει εφαρμογή, αν δεν γίνεται απλά και άμεσα δεν έχει νόημα.

Τα ημίμετρα κουράζουν.

Πάντα καταφέρνω να βρίσκω λύσεις αλλά γίνονται κουραστικες.

Έχω κάθε σεζόν 300 φωτογραφίες με τα προϊόντα που παράγουμε.

Στο Note πάω κατευθείαν στον φάκελο που τις έχω μ ένα shortcut στην οθόνη. Εκεί βλέπω την κωδική ονομασία φωτογραφία-προϊόν αλφαβητικά και είτε πηγαίνω με scrolling είτε με αναζήτηση.

To ίδιο γρήγορα μπορώ να βρω την φώτο με τον S-Finder, όπως και στο Mac μου μέσω finder.

Δεν θα έπρεπε να γίνεται και στο ipad?

Γιατί να χρησιμοποιώ το Good Reader σαν Explorer και να χρειάζομαι 10 κλικ να βρω την φωτογραφία του κωδικού που μ ενδιαφέρει?

Παρατήρησα σήμερα στην οθόνη κάτω αν την πατήσεις είναι λίγο σαν να κάθεται στον αέρα (δηλαδή πατιέται προς τα μέσα) μόνο στην κάτω μεριά δεξιά.

Το κινητό ούτε έχει πέσει ούτε έχω κάνει εγώ πατέντες. Τι γίνεται;

Παρατήρησα σήμερα στην οθόνη κάτω αν την πατήσεις είναι λίγο σαν να κάθεται στον αέρα (δηλαδή πατιέται προς τα μέσα) μόνο στην κάτω μεριά δεξιά.

Το κινητό ούτε έχει πέσει ούτε έχω κάνει εγώ πατέντες. Τι γίνεται;

Κλασικη ΒΛΑΚΕΙΑ της απλ....

Θα σου προτεινα, αν δεν εχεις αλλο παραπονο απο τη συςκευη σου, να μην κανεις τιποτα.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned