Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως κάνουμε άλμπουμ φωτογραφιών ;

Πας φωτογραφίες, πατάς κάτω δεξιά "άλμπουμ" και μετα πανω αριστερά το σηματάκι "+". Βάζεις το όνομα του άλμπουμ και προσθέτεις φωτογραφίες μετα!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

@gadget19 Δηλαδή θα κάνω ένα folder με 2-3 χιλιάδες φωτό, θα τις περάσω στο τηλ. και μετά θα κάνω άλλα folder στο τηλ. και θα κάνω τις φωτό μια μια copy-paste στα αντίστοιχα folder που ανήκουν ???????????????? Άστο, να μου λείπει το βύσσινο.....

Πως κάνουμε άλμπουμ φωτογραφιών ;

Πάντως μέσω iTunes και iPhoto σε MacBook, συγχρονίζω κανονικά ξεχωριστά άλμπουμ φωτογραφιών.

Σε windows δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που να το αναγνωρίζει το iTunes γι' αυτή τη δουλειά;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

@gadget19 Δηλαδή θα κάνω ένα folder με 2-3 χιλιάδες φωτό, θα τις περάσω στο τηλ. και μετά θα κάνω άλλα folder στο τηλ. και θα κάνω τις φωτό μια μια copy-paste στα αντίστοιχα folder που ανήκουν ???????????????? Άστο, να μου λείπει το βύσσινο.....

Όχι βέβαια. Μάλλον δεν στο εξήγησαν σωστά. Θα φτιάξεις στον υπολογιστή έναν φάκελο μέσα στον οποίο θα βάζεις ότι φακέλους θέλεις να περνάς μέσα στο iPhone. Πχ έναν φάκελο με το όνομα Photo iPhone. Μέσα στον φάκελο λοιπόν αυτόν θα μεταφέρεις όποιον φάκελο φωτογραφιών επιθυμείς.

Μόλις το κανείς αυτό θα επιλέξεις από το iTunes να συγχρονίζεται το iPhone με τον φάκελο Photo iPhone και θα επιλέξεις να συγχρονίζονται και τα βίντεο που περιέχονται στους υποφακέλους. Από εκεί και περα, αν θέλεις να προσθέτεις και άλλους φακέλους στο iPhone ή να αφαιρεις, απλά θα κανείς copy paste ή διαγραφή αντίστοιχα τους υποφακέλους στον φάκελο Photo iPhone. Την επιλογή στο iTunes δεν θα την ξανά πειράξεις.

Αυτό ήταν. Τώρα, αν θέλεις να προσθέτεις και νέους φακέλους μέσα από την συσκευή, το λειτουργικό στο επιτρέπει. Απλα, τους φακέλους που θα φτιάξεις εσύ μέσα από το iPhone, μπορείς να τους επεξεργαστείς όπως θέλεις. Τους φακέλους που περνάς μέσω συγχρονισμού με το iTunes με τον τροπο που σου ανέφερα παραπάνω, δεν μπορείς να τους πειράξεις. Ότι αλλαγή θέλεις να κανείς σε αυτούς, θα τις κανείς στον υπολογιστή και μετά θα συγχρονίζεις.

Όχι βέβαια. Μάλλον δεν στο εξήγησαν σωστά. Θα φτιάξεις στον υπολογιστή έναν φάκελο μέσα στον οποίο θα βάζεις ότι φακέλους θέλεις να περνάς μέσα στο iPhone. Πχ έναν φάκελο με το όνομα Photo iPhone. Μέσα στον φάκελο λοιπόν αυτόν θα μεταφέρεις όποιον φάκελο φωτογραφιών επιθυμείς.

Μόλις το κανείς αυτό θα επιλέξεις από το iTunes να συγχρονίζεται το iPhone με τον φάκελο Photo iPhone και θα επιλέξεις να συγχρονίζονται και τα βίντεο που περιέχονται στους υποφακέλους. Από εκεί και περα, αν θέλεις να προσθέτεις και άλλους φακέλους στο iPhone ή να αφαιρεις, απλά θα κανείς copy paste ή διαγραφή αντίστοιχα τους υποφακέλους στον φάκελο Photo iPhone. Την επιλογή στο iTunes δεν θα την ξανά πειράξεις.

Αυτό ήταν. Τώρα, αν θέλεις να προσθέτεις και νέους φακέλους μέσα από την συσκευή, το λειτουργικό στο επιτρέπει. Απλα, τους φακέλους που θα φτιάξεις εσύ μέσα από το iPhone, μπορείς να τους επεξεργαστείς όπως θέλεις. Τους φακέλους που περνάς μέσω συγχρονισμού με το iTunes με τον τροπο που σου ανέφερα παραπάνω, δεν μπορείς να τους πειράξεις. Ότι αλλαγή θέλεις να κανείς σε αυτούς, θα τις κανείς στον υπολογιστή και μετά θα συγχρονίζεις.

Ωραία. Και τι κανείς στην απίθανη περίπτωση να βρίσκεσαι π.χ. σε κάποιο φίλο, συγγενή κλπ με δικό του PC και έχει φωτογραφίες που πολύ θα ήθελες να περάσεις στο κινητό σου; Για να μην πω για δικά σου διαφορετικά PCs, π.χ. σε γραφείο/σπίτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Δίκιο εχει ο φίλος. Πρέπει να ξέρεις να το χειριστείς αλλιώς μην λεμε το Android ετσι και αλλιώς.

Εντάξει κακό το iTunes οπως λέτε αλλα εμένα που το εχω ρυθμισμένο με βολεύει. Ειδικά σε αλλαγή συσκευής με 2 κλικ εχω μουσική, φωτογραφίες, εφαρμογές, ringtones, ηχογραφήσεις όλα στην θέση τους οπως στο προηγούμενο τηλέφωνο

Nokia 8800 Scirocco

Ωραία. Και τι κανείς στην απίθανη περίπτωση να βρίσκεσαι π.χ. σε κάποιο φίλο, συγγενή κλπ με δικό του PC και έχει φωτογραφίες που πολύ θα ήθελες να περάσεις στο κινητό σου; Για να μην πω για δικά σου διαφορετικά PCs, π.χ. σε γραφείο/σπίτι...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς αρχείων, από cloud υπηρεσίες, έως email και διάφορες εφαρμογές οι οποίες είναι συμβατές με όλα τα λειτουργικά. μην κολλάμε σε ένα iTunes.. :)

Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν το iPhone και το λειτουργικό του σύστημα, ακολουθώντας το σύνδεσμο, σε λίγες μέρες θα είναι σε πλήρη λειτουργία learn differently! beta... :)

Παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω δεν έχω το 6αρι αλλά έχω το 4S στην 8.1.2, δλδ το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν, οσων αφορά το iTunes.

Γενικά το iTunes ήταν και είναι δύσχρηστο και παλιότερα ακόμα πιο πολύ, έχει δείξει βελτίωση αλλά μόνο αν χειρίζεσαι καιρό σου φαίνεται λογικό! Τώρα όσων αφορά τις φωτό, φίλε αν έχεις windows πας στις εικόνες που έχεις τις φωτό σου και κατα προτίμηση να είναι σε φακέλους. Πας στο συγκεκριμένο που σου δείχνω στη φωτό επιλέγοντας από ποιον μέρος να είναι οι φωτό και είτε επιλέγεις όλα τα album και φωτό είτε επιλέγοντας την επιλογή "Επιλεγμένοι Φάκελοι" σου βγάζει λίστα ποιοι Φάκελοι να συγχρονιστούν τους επιλέγεις και συγχρονιστηκαν! Αυτό ήταν! Τώρα γι αυτό που αναφέρουν οι φίλοι ότι φαίνονται χύμα οι φωτό στο iPhone, να πω πως εμένα στο app με τις φωτό έχει κάτω κάτω 2 επιλογές (κανονικά είναι 3 νομίζω αλλά έχω κλείσει το iCloud)! Η μια επιλογή είναι φωτογραφίες και έχει χύμα όλες τις φωτό ταξινομημένες ανάλογα με ημερομηνία και τοποθεσία και η άλλη επιλογή είναι τα album όπου εκεί είναι ταξινομημένες σε album κανονικά όπως τις πέρασες!

Και στο 6 το ίδιο δεν είναι; Αν ναι δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο, εντάξει drag and drop δεν είναι αλλά και πάλι τόσο δύσκολο δεν είναι! Τώρα για την εισαγωγή μουσικής και ringtones εκεί απλά είναι ένα drag and drop απλά όλο αυτό γίνεται μέσω iTunes! Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!

[ATTACH]53911[/ATTACH]

Παιδιά συγνώμη που επεμβαίνω δεν έχω το 6αρι αλλά έχω το 4S στην 8.1.2, δλδ το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν, οσων αφορά το iTunes.

Γενικά το iTunes ήταν και είναι δύσχρηστο και παλιότερα ακόμα πιο πολύ, έχει δείξει βελτίωση αλλά μόνο αν χειρίζεσαι καιρό σου φαίνεται λογικό! Τώρα όσων αφορά τις φωτό, φίλε αν έχεις windows πας στις εικόνες που έχεις τις φωτό σου και κατα προτίμηση να είναι σε φακέλους. Πας στο συγκεκριμένο που σου δείχνω στη φωτό επιλέγοντας από ποιον μέρος να είναι οι φωτό και είτε επιλέγεις όλα τα album και φωτό είτε επιλέγοντας την επιλογή "Επιλεγμένοι Φάκελοι" σου βγάζει λίστα ποιοι Φάκελοι να συγχρονιστούν τους επιλέγεις και συγχρονιστηκαν! Αυτό ήταν! Τώρα γι αυτό που αναφέρουν οι φίλοι ότι φαίνονται χύμα οι φωτό στο iPhone, να πω πως εμένα στο app με τις φωτό έχει κάτω κάτω 2 επιλογές (κανονικά είναι 3 νομίζω αλλά έχω κλείσει το iCloud)! Η μια επιλογή είναι φωτογραφίες και έχει χύμα όλες τις φωτό ταξινομημένες ανάλογα με ημερομηνία και τοποθεσία και η άλλη επιλογή είναι τα album όπου εκεί είναι ταξινομημένες σε album κανονικά όπως τις πέρασες!

Και στο 6 το ίδιο δεν είναι; Αν ναι δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο, εντάξει drag and drop δεν είναι αλλά και πάλι τόσο δύσκολο δεν είναι! Τώρα για την εισαγωγή μουσικής και ringtones εκεί απλά είναι ένα drag and drop απλά όλο αυτό γίνεται μέσω iTunes! Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!

[ATTACH]53911[/ATTACH]

To μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι να περάσεις/συγχρονίσεις τους φακέλους αυτούς σε κάποιο PC με iTunes, αλλά το τι μπάχαλο θα γίνει αν επιχειρήσεις το ίδιο αργότερα από άλλα PCs, το δε πρόβλημα επεκετείνεται και σε άλλα αρχεία, όπως τα μουσικά, όπου γίνεται το σώσε, καθώς το iTunes θα σου σβήσει τη συλλογή που δημιούργησες στο πρώτο PC για να σου περάσει έστω και ένα τραγούδι που βρίσκεται σε ένα δεύτερο PC (αντί να λειτουργεί προσθετικά). Δράμα... :cry:

To μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι να περάσεις/συγχρονίσεις τους φακέλους αυτούς σε κάποιο PC με iTunes, αλλά το τι μπάχαλο θα γίνει αν επιχειρήσεις το ίδιο αργότερα από άλλα PCs, το δε πρόβλημα επεκετείνεται και σε άλλα αρχεία, όπως τα μουσικά, όπου γίνεται το σώσε, καθώς το iTunes θα σου σβήσει τη συλλογή που δημιούργησες στο πρώτο PC για να σου περάσει έστω και ένα τραγούδι που βρίσκεται σε ένα δεύτερο PC (αντί να λειτουργεί προσθετικά). Δράμα... :cry:

Και γιατί να συγχρονίζεις το iPhone με τόσους υπολογιστές? Ένας δεν φτάνει?

Άψογος..!!!!! Λέω κι' εγώ..!!!! Το έκανα μέσα σε 1 λεπτάκι και όλα οκ, μου κράτησε και τους φακέλους μου και τα πάντα...!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...:):):):) Λιτός και περιεκτικότατος...!!!!!! Με τη μουσική και τον συγχρονισμό έχω βγάλει άκρη, καμιά απλή διαδικασία και για ringtones μήπως γνωρίζεις ????

@idomeneas, pharmex, gadget, tasos.... Φυσικά και του δίνω ευκαιρίες και κάνω υπομονή γιατί τα πονάω τα λεφτάκια που έσκασα, σιγά σιγά αρχίζω και μαθαίνω 5 πραγματάκια.... Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για την βοήθειά σας και να είστε σίγουροι ότι δεν την γλιτώσατε, θα επανέλθω με πολλές ερωτήσεις ακόμα...!!!:):)

Χρήστος.

Και γιατί να συγχρονίζεις το iPhone με τόσους υπολογιστές? Ένας δεν φτάνει?

Κάποιοι έχουν και laptop και desktop και PC στο εξοχικό, αλλά και έτσι να μην είναι πες ότι βρίσκεσαι κάπου μακριά από το PC σου και σου δίνει ένας φίλος μια τέλεια συλλογή σε στικάκι. Τι κάνεις για να την περάσεις στο iPhone σου;

Επιλογή 1: Βρίσκεις/Έχεις ένα πάμφθηνο καλώδιο USB OTG (on the go), συνδέεις το στικάκι και μεταφέρεις τα μουσικά αρχεία στο τηλέφωνό σου. Μπάαα, άγνωστες έννοιες για την Apple (σε Android φυσικά μπορείς).

Επιλογή 2: Βγάζεις την κάρτα μνήμης του κινητού σου (την ποιά, Apple; ), τη βάζεις σε ένα card reader και τα περνάς μέσω του PC του φίλου σου (ή αν έχεις μαζί σου καλώδιο USB, αποφεύγεις και το card reader). Γίνεται αυτό με το iPhone; Μπάαα, πόσο μάλλον αν ο φίλος σου δεν έχει επίσης iPhone και φυσικά εγκατεστημένο το iTunes. Για να μην πω να έχει και καλώδιο lightning, ενώ όλο και κάπου θα έχει ένα κλασσικό πλέον microUSB.

Eπιλογή 3: Ανεβάζεις τη συλλογή του φίλου σου στο iCloud/Google Drive/Dropbox κλπ. και μετά την κατεβάζεις στο κινητό σου. Καλά να είναι καμμιά δεκαριά τραγούδια. Αν είναι καμμιά πεντακοσαριά (ή ας πούμε 1GB), πόση ώρα θα κάνεις να τα ανεβάσεις και πόση να τα ξανακατεβάσεις; Πόσα δεδομένα θα χαλάσεις αν το κάνεις μέσω δικτύου κινητής (καλά, αυτό είναι ίσως τραβηγμένο, αλλά και πάλι πιθανό και σίγουρα κάτι που ποτέ δε θα απασχολήσει κατόχους Android); Αλλά ακόμη και αν το κάνεις μέσω WiFi, αν αντί αρχείων μουσικής είναι αρχεία video, εκεί τι κάνεις; Πόσο θα πρέπει να ασχοληθείς και πόση ώρα να περιμένεις;

Αν έχω ξεχάσει κάποιο τρόπο, παρακαλώ όπως με διορθώσετε/συμπληρώσετε!

Το είπα το iTunes είναι από τα χειρότερα προγράμματα που υπάρχουν και ευτυχώς από το iOS 5 και μετά σταμάτησε να είναι και τόσο απαραίτητο (εννοώ ότι χρειαζόταν οπωσδήποτε iTunes για να έχει I device) τώρα για το συγχρονισμό με αλλά δικά σου pic νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι άμα αντιγράψεις ένα φάκελο του iTunes που είναι στα έγγραφα σου και τον βάλεις σε όλους τους υπολογιστές σου και επίσης κανείς και authorize από το iTunes τότε μέχρι 5 υπολογιστές μπορείς να έχεις ταυτόχρονα! (Και πάλι λέω δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει κάπου το είχα δει, αλλά αυτό με τον φάκελο το είχα κάνει όταν είχα κάνει format το pc)

Αλλά και πάλι είναι πολύ σπαστικό προγράμμα, θέλει να το δουλεύεις συνέχεια και να το μάθεις καλά για να σου φανεί εύκολο στη χρήση! Η σύγκριση με το android δεν νομίζω να είναι της παρούσης γιατί μιλάμε για ένα λογισμικό που μπορείς να κανείς κουμάντο όποτε θέλεις και από όπου θέλεις ενώ στο iOS η Apple κάνει το κουμάντο της και αυτό δεν είναι 100% αρνητικό!

Κάποιοι έχουν και laptop και desktop και PC στο εξοχικό, αλλά και έτσι να μην είναι πες ότι βρίσκεσαι κάπου μακριά από το PC σου και σου δίνει ένας φίλος μια τέλεια συλλογή σε στικάκι. Τι κάνεις για να την περάσεις στο iPhone σου;

Επιλογή 1: Βρίσκεις/Έχεις ένα πάμφθηνο καλώδιο USB OTG (on the go), συνδέεις το στικάκι και μεταφέρεις τα μουσικά αρχεία στο τηλέφωνό σου. Μπάαα, άγνωστες έννοιες για την Apple (σε Android φυσικά μπορείς).

Επιλογή 2: Βγάζεις την κάρτα μνήμης του κινητού σου (την ποιά, Apple; ), τη βάζεις σε ένα card reader και τα περνάς μέσω του PC του φίλου σου (ή αν έχεις μαζί σου καλώδιο USB, αποφεύγεις και το card reader). Γίνεται αυτό με το iPhone; Μπάαα, πόσο μάλλον αν ο φίλος σου δεν έχει επίσης iPhone και φυσικά εγκατεστημένο το iTunes. Για να μην πω να έχει και καλώδιο lightning, ενώ όλο και κάπου θα έχει ένα κλασσικό πλέον microUSB.

Eπιλογή 3: Ανεβάζεις τη συλλογή του φίλου σου στο iCloud/Google Drive/Dropbox κλπ. και μετά την κατεβάζεις στο κινητό σου. Καλά να είναι καμμιά δεκαριά τραγούδια. Αν είναι καμμιά πεντακοσαριά (ή ας πούμε 1GB), πόση ώρα θα κάνεις να τα ανεβάσεις και πόση να τα ξανακατεβάσεις; Πόσα δεδομένα θα χαλάσεις αν το κάνεις μέσω δικτύου κινητής (καλά, αυτό είναι ίσως τραβηγμένο, αλλά και πάλι πιθανό και σίγουρα κάτι που ποτέ δε θα απασχολήσει κατόχους Android); Αλλά ακόμη και αν το κάνεις μέσω WiFi, αν αντί αρχείων μουσικής είναι αρχεία video, εκεί τι κάνεις; Πόσο θα πρέπει να ασχοληθείς και πόση ώρα να περιμένεις;

Επιλογή 4: παίρνεις το στικάκι σπίτι σου ;)

http://store.apple.com/us/accessories/all-accessories/digital-cameras

Δεν τα κάνει τόσο εύκολα όπως το android ξαναλέω αλλά υπάρχουν και αυτές οι επιλογές! Ίσως με ένα jailbreak να γίνονται και πιο γνωστές αυτές έννοιες που λες! Πάντως δεν νομίζω κάποιος που θέλει να πάρει iPhone να έχει στο νου του ανταλλαγές αρχείων με bt, nfc, χρήση micro usb και γενικά την τέλεια συνδεσιμότητα! Γιατί άμα θέλει τέτοια τα βρίσκει με το 1/6 της τιμής σε άλλες πλατφόρμες! Προφανώς και ξέρουμε τι μας παρέχει και τι όχι η Apple γι αυτό επιλέγουμε αυτές τις συσκευές!

Παιδιά ίσως είμαι λίγο off topic, αλλά κάποιος ανέφερε το authorize. Αν χαλάσει το PC, συνεχίζει να μετράει ως 1 από τα 5 που μπορείς να κάνεις authorize; υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσεις από αυτή τη λίστα, αν ο υπολογιστής δεν ανοίγει;

Παιδιά ίσως είμαι λίγο off topic, αλλά κάποιος ανέφερε το authorize. Αν χαλάσει το PC, συνεχίζει να μετράει ως 1 από τα 5 που μπορείς να κάνεις authorize; υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσεις από αυτή τη λίστα, αν ο υπολογιστής δεν ανοίγει;

Μπορεις να κανεις unauthorize ολους τους υπολογιστες μαζι απο καποιον που δουλευει και μετα να κανεις authorize ξανα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Να ρωτήσω κάτι και γω;;; Μόλις αναβαθμίστηκα σε 6+, αλλά αν και στο κινητό έκανα επαναφορά από iCloud backup όποτε όλα απλά μεταφέρθηκαν "μόνα" του χωρίς να κάνω τπτ, όλα καλά μέχρις εδώ. Τις φωτογραφίες που είναι στο iCloud μου (η ροή φωτό μου) πως μπορώ να τις βλέπω και στο κινητό;;

Πολυ σωστα ολα, μονο που on the go παιρνεις και ενα πακετο λεξοτανιλ

Διαβασε η γιαγια μου τo ποστ και μου εστειλε, μεσα στα γελια, με email το link για να το δω και εγω

Μου εγραφε υποσημειωση: καλα ο τυπακος ακομα με στικακια κυκλοφορει, δεν γνωριζει το cloud η οτι για μουσικη κυκλοφορει το Spotify?

Της εξηγησα βεβαια αλλα συνεχιζει να μην το καταλαβαινει.

το παραπανω κειμενο ειναι χιουμοριστικο

Να συμπληρωσω λοιπον οτι, αγοραζεις μια συσκευη με Android και εισαι ετοιμος, δεν κανει για εσενα το iPhone.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Να ρωτήσω κάτι και γω;;; Μόλις αναβαθμίστηκα σε 6+, αλλά αν και στο κινητό έκανα επαναφορά από iCloud backup όποτε όλα απλά μεταφέρθηκαν "μόνα" του χωρίς να κάνω τπτ, όλα καλά μέχρις εδώ. Τις φωτογραφίες που είναι στο iCloud μου (η ροή φωτό μου) πως μπορώ να τις βλέπω και στο κινητό;;

Δες αν στις ρυθμίσεις -> Φωτογραφίες και Κάμερα ειναι ενεργός ο συγχρονισμός!!!

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Διαβασε η γιαγια μου τo ποστ και μου εστειλε, μεσα στα γελια, με email το link για να το δω και εγω

Μου εγραφε υποσημειωση: καλα ο τυπακος ακομα με στικακια κυκλοφορει, δεν γνωριζει το cloud η οτι για μουσικη κυκλοφορει το Spotify?

Της εξηγησα βεβαια αλλα συνεχιζει να μην το καταλαβαινει.

το παραπανω κειμενο ειναι χιουμοριστικο

Να συμπληρωσω λοιπον οτι, αγοραζεις μια συσκευη με Android και εισαι ετοιμος, δεν κανει για εσενα το iPhone.

Το θέμα είναι ότι μέσα στα 200 τόσα κινητά της συλλογής μου έχω και όλα τα iPhones και μου αρέσουν κιόλας! Όπως όμως καταλαβαίνεις, έχοντας εμπειρίες από όλα μπορώ να είμαι αντικειμενικός, αντί απλά να υποστηρίζω την εκάστοτε επιλογή μου (καθώς όλα μα όλα τα κορυφαία είναι και επιλογές μου!). Τα άσχημα, λοιπόν, πρέπει να γράφονται, όπως και τα καλά που φυσικά έχει πολλά το iPhone. Απλά τώρα έτυχε να ασχοληθούμε με ένα από τα άσχημα...

Όσο για το cloud, sorry αλλά δε θα εμπιστευτώ τα αρχεία μου στον "αέρα" και στις διαθέσεις του εκάστοτε δικτύου/internet, αλλά και του εκάστοτε hacker που μπορεί να τα διαγράψει/υποκλέψει... Προτιμώ να τα έχω κοντά μου, γι' αυτό και επιλέγω πάντα τις μεγαλύτερες διαθέσιμες χωρητικότητες κάθε συσκευής.

Δες αν στις ρυθμίσεις -> Φωτογραφίες και Κάμερα ειναι ενεργός ο συγχρονισμός!!!

Φίλε μου αυτές είναι οι ρυθμίσεις στο φωτογραφίες και κάμερα.

[ATTACH]53955[/ATTACH]

Διαβάζω τακτικά για το iTunes ότι είναι δύσχρηστο και υπάρχει μια γκρίνια.

Από την στιγμή που αγοράζετε ένα iPhone γνωρίζετε ότι αυτά τα δυο πάνε πακέτο.

Τόσο δύσκολο είναι να ασχοληθείτε λίγο μαζί του και να το μάθετε; Πιστέψτε με είναι πολύ εύκολο.

Και αν τελικά δεν μπορείτε να το καταλάβετε υπάρχουν διάφορα προγράμματα/managers τύπου iTunes που μπορείτε να μεταφέρετε ότι θέλετε με drag n drop

π.χ. το πάρα πολύ καλό iTools , τo iFunBox και άλλα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Διαβάζω τακτικά για το iTunes ότι είναι δύσχρηστο και υπάρχει μια γκρίνια.

Από την στιγμή που αγοράζετε ένα iPhone γνωρίζετε ότι αυτά τα δυο πάνε πακέτο.

Τόσο δύσκολο είναι να ασχοληθείτε λίγο μαζί του και να το μάθετε; Πιστέψτε με είναι πολύ εύκολο.

Και αν τελικά δεν μπορείτε να το καταλάβετε υπάρχουν διάφορα προγράμματα/managers τύπου iTunes που μπορείτε να μεταφέρετε ότι θέλετε με drag n drop

π.χ. το πάρα πολύ καλό iTools , τo iFunBox και άλλα

Πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους δε τους έχω καταλάβει τόσα χρόνια.

Το iTunes ήταν αυτό που με έβαλε σε τάξη προσωπικά, πριν από αυτό είχα 100 φακέλους στο laptop μου με εικόνες και μουσική από 'δω και από κει, χαμένους τίτλους σε τραγούδια, απουσία φυσικά artwork... Με το που αγόρασα το πρώτο μου 3G και άρχισα να χρησιμοποιώ το iTunes συμμάζεψα τα πάντα. Πλέον δε μπορώ χωρίς αυτό, είναι ο music player μου και ήταν όταν είχα και Windows.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned