Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχουμε αποτελεσματα απο καποιον που εβαλε την 11.1;

βελτιώθηκε η διαρκεια της μπαταριας;

Ναι καμια σχεση με πριν.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γενικά το κινητό πως είναι σε χρήση; Βαραίνει αρκετά;

Είμαι ακόμα με 10.3.3 και το σκέφτομαι..

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Γενικά το κινητό πως είναι σε χρήση; Βαραίνει αρκετά;

Είμαι ακόμα με 10.3.3 και το σκέφτομαι..

Μείνε έτσι μια χαρά είσαι

Με την 11.2 όταν βγει αν διορθωθούν ολα, αναβαθμίζεις

Nokia 8800 Scirocco

Μείνε έτσι μια χαρά είσαι

Με την 11.2 όταν βγει αν διορθωθούν ολα, αναβαθμίζεις

Ok, θα περιμένω!

Βασικά με ενδιαφέρει να μην "βαραίνει" πολύ το κινητό.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ok, θα περιμένω!

Βασικά με ενδιαφέρει να μην "βαραίνει" πολύ το κινητό.

Γενικά όσο αναβαθμίζεις τόσο θα βαραίνει

Αν μπορείς να μείνεις εδώ νομίζω ότι είναι μια χαρά η 10.3.3 για την συσκευή που έχεις

Nokia 8800 Scirocco

η κορη μου εχει στο 6αρι την εκδοση 9.κατι

Δεν προλαβε να αναβαθμισεις στην 10 που την εχουμε σε 5s, 6 & 6s και παει πολυ καλα.

Μολις βγει μια αποδεκτη εκδοση της 11 θα της το αναβαθμισω γιατι μπορει στη 12 να "σερνεται"

επισης ήδη με την 9 καποιες εφαρμογες απο το appstore δεν μπορει να τις χρησιμοποιησει.

Ειναι ασφαλης η 11.1 ή να περιμενω ακομα λιγο;

η κορη μου εχει στο 6αρι την εκδοση 9.κατι

Δεν προλαβε να αναβαθμισεις στην 10 που την εχουμε σε 5s, 6 & 6s και παει πολυ καλα.

Μολις βγει μια αποδεκτη εκδοση της 11 θα της το αναβαθμισω γιατι μπορει στη 12 να "σερνεται"

επισης ήδη με την 9 καποιες εφαρμογες απο το appstore δεν μπορει να τις χρησιμοποιησει.

Ειναι ασφαλης η 11.1 ή να περιμενω ακομα λιγο;

Κρίμα έπρεπε να το είχατε αναβαθμίσει σε κάποια από τις 10.3.x

Άφησε το λίγο έτσι μέχρι να βγει η 11.2

Με iOS 9 θα μείνει πίσω αρκετά από θέμα εφαρμογών σε λίγο καιρό όπως ήδη άρχισε να μένει

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...

Αγόρασα ένα καινούργιο i6 για δεύτερη συσκευή. Ήταν με 10.3.2

Το έστησα κανονικά και μέχρι τώρα 5 μέρες μετα, δεν μου έχει προτείνει να αναβαθμισω. Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα και αναγκαστώ να πάω στην 11 γιατί το κινητακι τρέχει μια χαρά όπως είναι.

Στο iPad mini 4 είχα αναβαθμίσει στην 11 και την πάτησα. Εκτός της μείωσης της αυτονομίας τα reload σε εφαρμογές όπως το Facebook είναι εκνευριστικές. Γράφεις ένα ποστ και πας στο google translate να μεταφράσεις μια φράση που θες να επισυνάψεις στο μήνυμα και όταν γυρνάς στο FB κάνει reload και χάνεις όσα έχεις γράψει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το έστησα κανονικά και μέχρι τώρα 5 μέρες μετα, δεν μου έχει προτείνει να αναβαθμισω. Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα και αναγκαστώ να πάω στην 11 γιατί το κινητακι τρέχει μια χαρά όπως είναι.

Στο iPad mini 4 είχα αναβαθμίσει στην 11 και την πάτησα. Εκτός της μείωσης της αυτονομίας τα reload σε εφαρμογές όπως το Facebook είναι εκνευριστικές. Γράφεις ένα ποστ και πας στο google translate να μεταφράσεις μια φράση που θες να επισυνάψεις στο μήνυμα και όταν γυρνάς στο FB κάνει reload και χάνεις όσα έχεις γράψει.

Μόνο του δεν πρόκειται να κάνει αναβάθμιση

Κατεβάζει την ενημέρωση και μετά σου βγάζει δύο μηνύματα

Αν δεν προσέξεις ακριβώς τι γράφει και πατήσεις θα την περάσει ίσως και την νύχτα χωρίς να καταλάβεις

Nokia 8800 Scirocco

Ακόμα και να ξεκινήσεις καταλάθος την αναβάθμιση,υπάρχει τρόπος να την σταματήσεις. Πας αποθηκευτικό χώρο και σου βγάζει ανάμεσα στις εφαρμογές την αναβάθμιση και πόσο έχει κατεβάσει μέχρι εκείνη την ώρα. Τη διαγράφεις, σταματάει και μετά πάλι από την αρχή όποτε θες. Το θέμα είναι να μην κατεβάσει όλο το OTA, μετά γειά σας Edited by dgeorge4

Ακόμα και να ξεκινήσεις καταλάθος την αναβάθμιση,υπάρχει τρόπος να την σταματήσεις. Πας αποθηκευτικό χώρο και σου βγάζει ανάμεσα στις εφαρμογές την αναβάθμιση και πόσο έχει κατεβάσει μέχρι εκείνη την ώρα. Τη διαγράφεις, σταματάει και μετά πάλι από την αρχή όποτε θες. Το θέμα είναι να μην κατεβάσει όλο το OTA, μετά γειά σας

Λάθος κάνεις

Το ανέφερα παραπάνω τι πρέπει να προσέξεις

Και να κατέβει όλη η αναβάθμιση δεν παίζει κανένα ρόλο

Nokia 8800 Scirocco

Βαλε tvos profile beta της apple και εισαι κομπλε.

Μεσω safari το περνας

Εγω το εκανα και ησυχασα στο 5s μου

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μόνο του δεν πρόκειται να κάνει αναβάθμιση

Κατεβάζει την ενημέρωση και μετά σου βγάζει δύο μηνύματα

Αν δεν προσέξεις ακριβώς τι γράφει και πατήσεις θα την περάσει ίσως και την νύχτα χωρίς να καταλάβεις

Ακόμα και να ξεκινήσεις καταλάθος την αναβάθμιση,υπάρχει τρόπος να την σταματήσεις. Πας αποθηκευτικό χώρο και σου βγάζει ανάμεσα στις εφαρμογές την αναβάθμιση και πόσο έχει κατεβάσει μέχρι εκείνη την ώρα. Τη διαγράφεις, σταματάει και μετά πάλι από την αρχή όποτε θες. Το θέμα είναι να μην κατεβάσει όλο το OTA, μετά γειά σας

Δεν έχει κατεβάσει τίποτα μέχρι στιγμής. Βέβαια όταν το εστηνα δεν πλησίασα καν το μενού για ενημέρωση λογισμικού. Εκτός αυτού το νέο λογισμικό είναι πολύ μεγάλο σαν αρχείο. Αν θυμάμαι καλά όταν πρόκειται για νέο iOS δεν το κατεβάζει αυτόματα σε αντίθεση με τα μικρά updates. Σου βγάζει την ειδοποίηση ότι υπάρχει νέα έκδοση και αφού επιλέξεις κανεις το update την κατεβάζει.

Προς το παρών δεν μου έχει βγάλει καν μπάνερ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων.

Να πατήσω κατά λάθος αποκλείεται. Έχω τον νου μου γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν έχει κατεβάσει τίποτα μέχρι στιγμής. Βέβαια όταν το εστηνα δεν πλησίασα καν το μενού για ενημέρωση λογισμικού. Εκτός αυτού το νέο λογισμικό είναι πολύ μεγάλο σαν αρχείο. Αν θυμάμαι καλά όταν πρόκειται για νέο iOS δεν το κατεβάζει αυτόματα σε αντίθεση με τα μικρά updates. Σου βγάζει την ειδοποίηση ότι υπάρχει νέα έκδοση και αφού επιλέξεις κανεις το update την κατεβάζει.

Προς το παρών δεν μου έχει βγάλει καν μπάνερ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων.

Να πατήσω κατά λάθος αποκλείεται. Έχω τον νου μου γιατί είναι πολύ σημαντικό.

Το κατεβάζει και χωρίς να καταλάβεις ότι μέγεθος και να έχει

Nokia 8800 Scirocco

Βαλε tvos profile beta της apple και εισαι κομπλε.

Μεσω safari το περνας

Εγω το εκανα και ησυχασα στο 5s μου

Πέρασα το profile tvOS 10 beta αλλά βρήκα αυτό https://www.unlockboot.com/completely-disable-ota-updates-on-iphone-ipad/

Δεν ξέρω αν περνά ολόκληρο το tvOS η κάποιο μέρος του που αποτρέπει πλέον κάθε ΟΤΑ update.

Έχω εκπλαγεί ευχάριστα με την αυτονομία του i6 (iOS 10.3.2).

Ειδικά σε αναμονή δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα. Και δεν μιλώ να το αφήσω το βράδυ με 100% αμέσως μετά από πλήρη φόρτιση που όλοι ξέρουμε ότι στα iphone το 100% παραμένει για ώρες και ξαφνικά με λίγη χρήση πέφτει στο 95. Το άφησα με 77% και το πρωί ήταν στο 74 με τα πάντα ανοικτά και τοποθεσία σε πολλές εφαρμογές.

Μου βγάζει άνετα την μέρα (μέχρι αργά το βράδυ που πάω για ύπνο) με σοβαρή χρήση ενηλίκου.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάω στην 11. Δεν το ρισκάρω.

Δεν είναι μόνο η αυτονομία αλλά γενικά η συμπεριφορά της συσκευής. Δεν δείχνει πουθενά ότι πρόκειται για hardware 4 γενιές πίσω. Ανοίγει πιο γρήγορα όλες τις εφαρμογές από το iPad mini 4 που τρέχει 11.1.2 και παρόλο την μισή ραμ τα πάει καλύτερα στο multitasking. Δεν υπάρχει λόγος να πάω στην 11. Δεν θα μου δώσει κατι που δεν έχω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχω εκπλαγεί ευχάριστα με την αυτονομία του i6 (iOS 10.3.2).

Ειδικά σε αναμονή δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα. Και δεν μιλώ να το αφήσω το βράδυ με 100% αμέσως μετά από πλήρη φόρτιση που όλοι ξέρουμε ότι στα iphone το 100% παραμένει για ώρες και ξαφνικά με λίγη χρήση πέφτει στο 95. Το άφησα με 77% και το πρωί ήταν στο 74 με τα πάντα ανοικτά και τοποθεσία σε πολλές εφαρμογές.

Μου βγάζει άνετα την μέρα (μέχρι αργά το βράδυ που πάω για ύπνο) με σοβαρή χρήση ενηλίκου.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάω στην 11. Δεν το ρισκάρω.

Δεν είναι μόνο η αυτονομία αλλά γενικά η συμπεριφορά της συσκευής. Δεν δείχνει πουθενά ότι πρόκειται για hardware 4 γενιές πίσω. Ανοίγει πιο γρήγορα όλες τις εφαρμογές από το iPad mini 4 που τρέχει 11.1.2 και παρόλο την μισή ραμ τα πάει καλύτερα στο multitasking. Δεν υπάρχει λόγος να πάω στην 11. Δεν θα μου δώσει κατι που δεν έχω.

Η έκδοση που είσαι ήταν από τις καλύτερες μακράν τον τελευταίο καιρό

Μέχρι και η 10.3.3 ήταν ένα κλικ χειρότερη

Nokia 8800 Scirocco

Η έκδοση που είσαι ήταν από τις καλύτερες μακράν τον τελευταίο καιρό

Μέχρι και η 10.3.3 ήταν ένα κλικ χειρότερη

Ναι το θυμάμαι από το iPad μου.

Κάτι μου λέει ότι τα reloads στην 11 ακόμα και στις προσφατες συσκευες είναι μια πρακτική για βελτίωση της αυτονομίας. Συσκευές όπως το i8 και Χ είναι φοβερά γρήγορες όποτε οι εφαρμογές κάνουν αστραπιαίο reload. Συνεπώς φροντίζουν να κλείνουν νωρίτερα για μείωση της κατανάλωσης. Στις παλαιότερες συσκευές όμως η επαναφόρτωση απαιτεί χρόνο.

Για μένα θα έπρεπε η apple να επιτρέπει σε παλαιότερες συσκευές την παραμονή τους σε προηγούμενες εκδόσεις κατά βούληση η να δημιουργεί ειδικες εκδόσεις που απλά να περιέχουν μικρές αλλαγές ώστε να έχουν ομοιόμορφο looking.

Αν το έκαναν θα ήταν εις βάρος των πωλήσεων καθώς θα αυξάνονταν ο χρόνος αντικατάστασης των παλαιοτάτων συσκευών.

Το καλύτερο λοιπόν είναι οι ψαγμένοι χρήστες να ακολουθούν τις αναβαθμίσεις το πολύ για 2 χρόνια.

Ναι το θυμάμαι από το iPad μου.

Κάτι μου λέει ότι τα reloads στην 11 ακόμα και στις προσφατες συσκευες είναι μια πρακτική για βελτίωση της αυτονομίας. Συσκευές όπως το i8 και Χ είναι φοβερά γρήγορες όποτε οι εφαρμογές κάνουν αστραπιαίο reload. Συνεπώς φροντίζουν να κλείνουν νωρίτερα για μείωση της κατανάλωσης. Στις παλαιότερες συσκευές όμως η επαναφόρτωση απαιτεί χρόνο.

Για μένα θα έπρεπε η apple να επιτρέπει σε παλαιότερες συσκευές την παραμονή τους σε προηγούμενες εκδόσεις κατά βούληση η να δημιουργεί ειδικες εκδόσεις που απλά να περιέχουν μικρές αλλαγές ώστε να έχουν ομοιόμορφο looking.

Αν το έκαναν θα ήταν εις βάρος των πωλήσεων καθώς θα αυξάνονταν ο χρόνος αντικατάστασης των παλαιοτάτων συσκευών.

Το καλύτερο λοιπόν είναι οι ψαγμένοι χρήστες να ακολουθούν τις αναβαθμίσεις το πολύ για 2 χρόνια.

Το iPhone 6 όσοι στο έχουν έπρεπε να μείνουν σε iOS 10

Όσο πάει θα βαραίνει πλέον

Nokia 8800 Scirocco

ios 11.2 είναι διαθέσιμη.

Μακρυά. Όποιος έχει μείνει σε 10.3.Χ μην το κουνήσει γιατί θα το μετανοιώσει. Η 11 δεν είναι για κινητά με 1G ram. Εδώ το iPad mini 4 μου που έχει 2G κάνει reload με το παραμικρό.

Συν ότι δεν πρόκειται να ξαναδείτε τέτοια αυτονομία 0b0e8f31c19239f0f1334f820ebd2165.jpg

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned