Driver_3 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δενπορω να δω κανένα βίντεο από τις εφαρμογές που ανεβάζουν στο App Store τι φταίει; Μήπως να κάνω επαναφορά αλλά δε θέλω να χάσω εφαρμογές κ περιεχόμενο! Πως τ κάνω; Για αρχή κάνε ένα hard reset αν δεν έχεις κάνει. Κρατάς πατημένα power button και home button μέχρι να δεις το μήλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το έχω κάνει και δε διορθώθηκε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το έχω κάνει και δε διορθώθηκε τίποτα Εάν αναφέρεσαι σε video streaming κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δυστυχώς συνεχίζει ν μην φορτώνει κανένα βίντεο μέσα από το AppStore:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Δυστυχώς συνεχίζει ν μην φορτώνει κανένα βίντεο μέσα από το AppStore:( Τι εννοείς video από το App Store, γίνε πιο συγκεκριμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Όταν πας σε ένα παιχνίδι δε σου έχει ένα βίντεο να δεις πως είναι πριν τ αγοράσεις; Ε αυτά τα βίντεο δε φορτώνουν ποτέ! Πατάς πάνω και γράφει φόρτωση αλλά δε ξεκινά ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Όταν πας σε ένα παιχνίδι δε σου έχει ένα βίντεο να δεις πως είναι πριν τ αγοράσεις; Ε αυτά τα βίντεο δε φορτώνουν ποτέ! Πατάς πάνω και γράφει φόρτωση αλλά δε ξεκινά ποτέ! Τώρα κατάλαβα, δοκίμασε να κάνεις log out από το λογαριασμό σου κι sign in ξανά μήπως ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έστρωσε αλλά παγώνει για λίγο κ αργεί στην αρχή σε σχέση με παλιά ενώ ξέρω ότι εχω καλή σύνδεση στο Ίντερνετ ελπίζω να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έστρωσε αλλά παγώνει για λίγο κ αργεί στην αρχή σε σχέση με παλιά ενώ ξέρω ότι εχω καλή σύνδεση στο Ίντερνετ ελπίζω να διορθωθεί με την επόμενη αναβάθμιση δεν νομίζω να φταίει η αναβάθμιση, καθώς σε μένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Πιο πιθανό είναι η συσκευή σου, να χρειάζεται μία επαναφορά και διαμόρφωση ως νέα. Εδώ θα πρέπει να λάβεις υπόψιν πως θα γίνει πλήρης διαγραφή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Πήγαινε στην εφαρμογή του AppStore και πάτα δέκα φορές το εικονίδιο κάτω αριστερά που γράφει "προτάσεις" και έχει ένα αστέρι. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ρε παιδιά, πως γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών του τηλεφώνου, με αυτές του Facebook, ώστε να βγαίνει η φωτό στην κλήση ...??? Ρυθμίσεις ---> Facebook---> Ενημέρωση όλων των επαφών, το έχω κάνει, ξανά και ξανά, αλλά μου βγάζει ότι καμία επαφή δεν ενημερώθηκε ... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Ρε παιδιά, πως γίνεται ο συγχρονισμός των επαφών του τηλεφώνου, με αυτές του Facebook, ώστε να βγαίνει η φωτό στην κλήση ...??? Ρυθμίσεις ---> Facebook---> Ενημέρωση όλων των επαφών, το έχω κάνει, ξανά και ξανά, αλλά μου βγάζει ότι καμία επαφή δεν ενημερώθηκε ... καλημέρα αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός (Ρυθμίσεις > Facebook > εναλλαγή επαφές > on) θα πρέπει να πας στις ομάδες επαφών και να τις τικάρεις. Εάν το όνομα είναι όμοιο ο συγχρονισμό θα γίνει κατευθείαν ειδάλλως θα πρέπει να κάνει χειροκίνητα τη συγχώνευση των επαφών. Edited June 30, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) καλημέρα αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός (Ρυθμίσεις > Facebook > εναλλαγή επαφές > on) θα πρέπει να πας στις ομάδες επαφών και να τις τικάρεις. Εάν το όνομα είναι όμοιο ο συγχρονισμό θα γίνει κατευθείαν ειδάλλως θα πρέπει να κάνει χειροκίνητα τη συγχώνευση των επαφών. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, όμως : Και έχω δώσει πρόσβαση στο Facebook στις επαφές μου Και έχω τικάρει στο Facebook να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό μου Και έχω τικάρει στις ομάδες, να φαίνονται και οι επαφές του Facebook Πατάω λοιπόν ενημέρωση επαφών, αλλά στις επαφές μου, δε βγάζει όλες τις επαφές του Facebook, αλλά κάποιες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να συγχρονίσω έστω και χειροκίνητα ... Edited July 1, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου, όμως : Και έχω δώσει πρόσβαση στο Facebook στις επαφές μου Και έχω τικάρει στο Facebook να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό μου Και έχω τικάρει στις ομάδες, να φαίνονται και οι επαφές του Facebook Πατάω λοιπόν ενημέρωση επαφών, αλλά στις επαφές μου, δε βγάζει όλες τις επαφές του Facebook, αλλά κάποιες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να συγχρονίσω έστω και χειροκίνητα ... Δοκίμασε ένα log out κι επανασύνδεση μήπως έχει κολλήσει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Κατέβασε την εφαρμογή Sync.ME για τις επαφές. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Κατέβασε την εφαρμογή Sync.ME για τις επαφές. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! Μόνο έτσι έκανα τη δουλειά μου τελικά ... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 καλησπέρα..να με συγχωρείτε δεν έχω παρακολουθήσει το thread.. σκέφτομαι να δωσω το s6 για το 6αρι. από μπαταρία πως τα πάει; γιατι το s6 έχει τραγική αυτονομία. τέλος τι να προσέξω. τα ευρωπαϊκά μοντέλα τί κωδικό έχουν; φαινεται στο πίσω μέρος της συσκευής όπως στο 5s που είχα πχ; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Στο πρώτο μήνυμα του παρόντος θέματος, αναγράφονται όλοι οι κωδικοί των κυκλοφορούντων μοντέλων του iPhone 6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 καλησπέρα..να με συγχωρείτε δεν έχω παρακολουθήσει το thread.. σκέφτομαι να δωσω το s6 για το 6αρι. από μπαταρία πως τα πάει; γιατι το s6 έχει τραγική αυτονομία. τέλος τι να προσέξω. τα ευρωπαϊκά μοντέλα τί κωδικό έχουν; φαινεται στο πίσω μέρος της συσκευής όπως στο 5s που είχα πχ; Θα σε πάρουν μυρωδιά οι σαμσουγκάκιδες που λες τέτοιο πράμα και θα σε κρεμάσουν :p Πέρα απο την πλάκα, το 6αρι έχω και εγώ και επειδή θυμάμαι πως το 5S σου είχε αρέσει νομίζω πως θα σου αρέσει πολύ περισσότερο το 6. Προτείνω, επειδή είχαμε μιλήσει και λίγο απο κοντά, το 6+ αλλά αυτό είναι δική σου επιλογή. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το 6 μετά το 5S και Note 3. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μέρες που είναι..... Παιδιά..μετά την 8.4 ενώ μπαίνει στο ιντερνετ και στο icloud κανονικά μεσω wifi εντούτοις δεν μου κάνει ενημερώσεις στις εφαρμογές.....γενικά ενα μπέρδεμα....ενω μου δείχνει οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση μόλις πατάω οκ δε κάνει τίποτα.Το εχει δεί κανείς αυτο? ουτε στο 6 αρι μου ουτε στο ipad ..εκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση στο apple store αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μήπως είχες προσπαθήσει να ενεργοποιήσεις το Apple Music? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μέρες που είναι..... Παιδιά..μετά την 8.4 ενώ μπαίνει στο ιντερνετ και στο icloud κανονικά μεσω wifi εντούτοις δεν μου κάνει ενημερώσεις στις εφαρμογές.....γενικά ενα μπέρδεμα....ενω μου δείχνει οτι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση μόλις πατάω οκ δε κάνει τίποτα.Το εχει δεί κανείς αυτο? ουτε στο 6 αρι μου ουτε στο ipad ..εκανα αποσύνδεση και επανασύνδεση στο apple store αλλά τίποτα Άλλαξαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για αυτό. Πάτα ότι συμφωνείς χειροκίνητα και θα σου γίνουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 (edited) Άλλαξαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για αυτό. Πάτα ότι συμφωνείς χειροκίνητα και θα σου γίνουν κανονικά. Α Μπράβο Μόλις το είδα και εγώ αλλά δεν μου το ελεγε απο την αρχή αλλά μετά απο hard reset που εκανα σε ολες τις συσκευές , 6αρι 5αρι και ipad Aλλά παρατήρησα οτι μόνο στο 6 αρι μου εβγαλε αυτό το μήνυμα για αλλαγή ορων ενώ στις αλλες οχι αλλά ολες ενημερώνουν κανονικά τώρα...επίσης παρατήρησα πιο πρίν που το εψαχνα οτι μετά την 8.4 επρεπε να ξαναβάλω τα συνθηματικά στο itunes store Ευχαριστώ φίλε μου πάντως EDIT Tελικά πλάκα πλάκα με αυτες τις ιστορίες για αποδοχή ορων στο itunes store κλπ ενώ το 6 αρι και 5αρι ολα οκ το ipad επαθε..τραμπάκουλο και χωρίς να πειράξω τίποτα σταμάτησε η περιστροφή οθόνης.Αναγκάστηκα και εκανα επαναφορά μόνο ρυθμίσεων αλλά μου εκανε τις οθόνες ενα ανακάτεμα γιατί δεν διαγράφηκαν μεν οι εφαρμογές και το περιεχόμενο αλλά απλωθήκανε οι εφαρμογές σε ολες τις οθόνες επειδή δεν υπάρχουν πια οι φακέλουι που τις είχα και τώρα εχω καμμιά...δεκαριά οθόνες....Ενα..κουσούρι που εμεινε είναι οτι στο εικονίδιο του apple store εχει μία ειδοποίηση για ενημέρωση ενω ολες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες...Θα το αφήσω οπως είναι και οταν βγει το ios 9 θα του κάνω ενα restore. Edited July 1, 2015 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παιδιά έχω το 5c και αγόρασα το 6 έχω κάνει backup στο icloud και στον υπολογιστή αλλά επειδή έφυγα από το σπίτι σε διακοπές μπορώ να βάλω την κάρτα και να το στήσω το 6 με το backup icloudη δεν θα τα επαναφέρει όλα; Επίσης αν το συνδεσο σε κανέναν υπολογιστή εδώ πέρα και κάνω αντίγραφο από το 5c και μετά το περάσω στο 6; Μετά όταν πάω σπίτι μου και το συνδεσο στον υπολογιστή θα σβηστούν; Γενικά πως θα λειτουργήσει; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Κάνε με icloud, θα στο κάνει ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts