Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θεωρητικά, πάντα, οι φορτιστές συνεχίζουν να στέλνουν ρεύμα, απλά το κύκλωμα φόρτισης το κόβει. αλλά.., κάθε χ δευτερόλεπτα ελέγχει την κατάσταση της μπαταρίας έτσι λαμβάνει για μικρό χρονικό διάστημα ρεύμα. το λεγόμενο spike. Με αυτό τυχόν ξεστρατισμένα ιόντα ευθυγραμμίζονται στην μπαταρία και η μπαταρία παρότι έχει το ίδιο voltage, καταλήγει να έχει πιο ομοιογενές φορτίο. γι αυτό και σε όλες τις μπαταρίες (από κινητά μέχρι αεροπλάνα) συστήνεται να μένουν στη φόρτιση λίγο ακόμα, ανάλογα τη χωρητικότητα που έχουν.

η τεχνική του spike στις πιο μεγάλες υλοποιήσεις με ακριβούς φορτιστές, εφαρμόζεται με μεγαλύτερο ρεύμα φόρτισης του νορμαλ, αλλά ακόμα και έτσι κάνει κάποια δουλειά. αυτά τα θεωρητικά.

Εννοείς ότι είναι πολωμένα μεν επειδή είναι σε σύνδεση αλλά το κύκλωμα "ανοίγει" για να μην περνάει ρεύμα επειδή έχει φορτίσει πλήρως.

Αρα, τι θα δεις στο Αμπερόμετρο; Τι σου προσφέρει το spike και μέχρι πόσο μπορεί να "δώσει";

Το σχεδιασμένο για αυτή την δουλειά κύκλωμα και ειδικά στην περίπτωση του iphone το κύκλωμα σε σχέση με την μπαταρία του και τον φορτιστή του μαζί με το software (όλα σχεδιασμένα και ελεγχόμενα απο μια εταιρία) "ξέρουν" και το κάνουν ήδη αυτό που περιγράφεις χωρίς να το καταλάβεις.

Θεωρητικά αυτό που λες γίνεται ήδη. Δώρο άδωρο να το έχεις στην πρίζα. Θα ήταν χρήσιμο αυτό που λες σε μπαταρίες των οποίων έπεσε η απόδοση.

Τέλος, σε σκάφη, αμάξια και αεροπλάνα (που αναφέρεις) έχουν τελείως διαφορετική λογική μια και φορτίζουν συνέχεια όσο είναι σε λειτουργία σε συνδυασμό με το regulator του "δυναμό" οπότε δεν μπορείς να πεις ότι κάνουν το ίδιο με μια συσκευή που βγαίνει τελείως απο την πρίζα.

Σε κάθε περίπτωση το να αφήσουμε το iphone στην πρίζα για μισή ώρα μετά το 100% έχει μηδενική πρακτική αξία. Και για να το θέσω καλύτερα για την "θεωρία" έχει σχεδόν μηδενική πρακτική αξία. Προσωπική μου άποψη και εξήγησα το γιατί παραπάνω. Απο εκεί και πέρα ο καθένας με βάση τις ανάγκες του θα χρησιμοποιήσει την συσκευή όπως τον βολεύει.

Προσωπικά προσέχω μεν αλλά δεν σκάω για την μπαταρία. Χαρείτε την συσκευή σας :)

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τέλος, σε σκάφη, αμάξια και αεροπλάνα (που αναφέρεις) έχουν τελείως διαφορετική λογική μια και φορτίζουν συνέχεια όσο είναι σε λειτουργία σε συνδυασμό με το regulator του "δυναμό" οπότε δεν μπορείς να πεις ότι κάνουν το ίδιο με μια συσκευή που βγαίνει τελείως απο την πρίζα.

δεν εννοώ αυτό, εννοώ τη φόρτιση εκτός κυκλώματος ή αλλιώς φόρτιση συντήρησης. τέλος πάντων το θέμα έχει εξαντληθεί σε όλες τις τεχνικές σχολές του πλανήτη οπότε peace.. ;-)

Εννοείς ότι είναι πολωμένα μεν επειδή είναι σε σύνδεση αλλά το κύκλωμα "ανοίγει" για να μην περνάει ρεύμα επειδή έχει φορτίσει πλήρως.

Αρα, τι θα δεις στο Αμπερόμετρο; Τι σου προσφέρει το spike και μέχρι πόσο μπορεί να "δώσει";

Το σχεδιασμένο για αυτή την δουλειά κύκλωμα και ειδικά στην περίπτωση του iphone το κύκλωμα σε σχέση με την μπαταρία του και τον φορτιστή του μαζί με το software (όλα σχεδιασμένα και ελεγχόμενα απο μια εταιρία) "ξέρουν" και το κάνουν ήδη αυτό που περιγράφεις χωρίς να το καταλάβεις.

Θεωρητικά αυτό που λες γίνεται ήδη. Δώρο άδωρο να το έχεις στην πρίζα. Θα ήταν χρήσιμο αυτό που λες σε μπαταρίες των οποίων έπεσε η απόδοση.

Σε κάθε περίπτωση το να αφήσουμε το iphone στην πρίζα για μισή ώρα μετά το 100% έχει μηδενική πρακτική αξία. Και για να το θέσω καλύτερα για την "θεωρία" έχει σχεδόν μηδενική πρακτική αξία. Προσωπική μου άποψη και εξήγησα το γιατί παραπάνω. Απο εκεί και πέρα ο καθένας με βάση τις ανάγκες του θα χρησιμοποιήσει την συσκευή όπως τον βολεύει.

Προσωπικά προσέχω μεν αλλά δεν σκάω για την μπαταρία. Χαρείτε την συσκευή σας :)

Πρακτικά είναι διαπιστωμένο χρόνια τώρα ότι αν το αφήσεις μισή ώρα θα έχεις πραγματικά πλήρη φόρτιση καθως το 100% που βλέπεις δεν είναι πραγματικό.

Μπορείς ευκολα να το διαπιστώσεις αν αφαιρέσεις την συσκευή απο τον φορτιστή αμέσως με το που δείξει 100%. Θα δεις οτι το ποσοστό θα πέσει πιο γρήγορα απ οτι αν το αφήσεις μιση ωρα παραπανω.

Αλλωστε το έχουμε επιβεβαιώσει με διάφορα app από Sydia όπου ενώ η συσκευή έπιανε το 100%, η εφαρμογή έγραφε ότι χρειάζεται χ λεπτά για να γίνει πλήρης φόρτιση.

Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστευω οτι το ποσοστό που δίνει η συσκευή είναι πλασματικό. Φαίνεται άλλωστε από το εξης:

Μετά απο πραγματικά πλήρη φόρτιση, συνεχίζει να δείχνει για μεγάλο χρονικό διαστημα μηδενική πτώση. Αντιθέτως μετά το 90-92% πέφτει αισθητά πιό γρήγορα.

Συμπέρασμα η apple προτιμά να διακόπτει την φόρτιση πριν φουλάρει. Δεν γνωρίζω τον λόγο. Πιθανώς κάτι τέτοιο να συμβάλει στο να δίνεται στην μπαταρία μεγαλύτερη διαρκεια ζωής.

Κάτι που επίσης δεν έχω διαπιστώσει σε όσα iphone πέρασαν από τα χερία μου. Εξαίρεση τα ipad.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (δεν εννοώ την αυτονομία) και η ευκολία με την οποία κάνει γραμμούλες το κρύσταλλο της οθόνης, είναι τα δυο πραγματα που μ ενοχλούν στα iPhone.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (δεν εννοώ την αυτονομία) και η ευκολία με την οποία κάνει γραμμούλες το κρύσταλλο της οθόνης, είναι τα δυο πραγματα που μ ενοχλούν στα iPhone.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 2 χρόνια. Κρατάς προσωπικά εσύ συσκευή τόσο; (εγώ κρατάω βέβαια) Το κόστος αντικατάστασής της είναι 25€ ...

τι εννοείς γραμμούλες;

Ας επιχειρήσουμε...

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου 2 χρόνια. Κρατάς προσωπικά εσύ συσκευή τόσο; (εγώ κρατάω βέβαια) Το κόστος αντικατάστασής της είναι 25€ ...

τι εννοείς γραμμούλες;

To 5s μου είναι 18 μηνών και το health της μπαταρίας είναι στο 95%.

Καθόλου άσχημα νομίζω...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

The salat μην με βάζεις να ξαναγράφω τα ίδια.

Μου μιλάς για μπακαλιστικους τρόπους και πράγματα τα οποία ειναι φήμες στο Ίντερνετ μια και δεν εχουν αποδειχτεί. Εγώ πηρα μέτρηση και εσυ μου λες για προγράμμα απο το cydia το οποίο αυτο που κανει ειναι να σου δείχνει αυτο που διαβάζει ήδη το κινητό απλά ΕΣΥ δεν το βλέπεις.

Μαλλον θα έχει να κανει με αυτο που λες στο τέλος, ότι δηλαδή η φόρτιση γίνεται μεν στο 100% αλλά όπως το αντιλαμβάνεται το κινητό.

Αυτο που δεν μπορείται να αντιληφθείτε εσείς και πρακτικά ειναι και αυτο που ρωτάω, πως θα κερδίσεις κατι εσυ απο την στιγμή που το κινητό σταματάει την φόρτιση;!!

Μου θυμίζει σκηνικό S3 με boefla kernel όπου είχα την δυνατότητα να παραξαμψω κάποιους περιορισμούς πχ να το κάνω να δέχεται 1.1A αντί για 1 αλλά αυτο προϋποθέτει root

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Μου μιλάς για μπακαλιστικους τρόπους και πράγματα τα οποία ειναι φήμες στο Ίντερνετ μια και δεν εχουν αποδειχτεί. Εγώ πηρα μέτρηση και εσυ μου λες για προγράμμα απο το cydia το οποίο αυτο που κανει ειναι να σου δείχνει αυτο που διαβάζει ήδη το κινητό απλά ΕΣΥ δεν το βλέπεις.

Μαλλον θα έχει να κανει με αυτο που λες στο τέλος, ότι δηλαδή η φόρτιση γίνεται μεν στο 100% αλλά όπως το αντιλαμβάνεται το κινητό.

Αυτο που δεν μπορείται να αντιληφθείτε εσείς και πρακτικά ειναι και αυτο που ρωτάω, πως θα κερδίσεις κατι εσυ απο την στιγμή που το κινητό σταματάει την φόρτιση;!!

Μου θυμίζει σκηνικό S3 με boefla kernel όπου είχα την δυνατότητα να παραξαμψω κάποιους περιορισμούς πχ να το κάνω να δέχεται 1.1A αντί για 1 αλλά αυτο προϋποθέτει root

Αυτο που λέω είναι οτι οταν σε ειδοποιεί οτι φορτιστηκε και αναγράφει 100%, δεν ισχύει. Δεν έχει πιάσει το 100%.

Διακόπτει την φορτιση νωρίτερα και δεν ισχύει το ποσοστό που βλέπεις.

Φυσικά και δεν κερδίζεις κατι αν πραγματι η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως.

@DDR2 Γιάννη το iPad2 το έχω απο 4 χρόνια και η μπαταρία παραμένει σε επίπεδα καλύτερα από του macbook μου στο ιδιο διαστημα. Ομως σε iphone 4s που είχα πάρει μεταχειρισμένο ηταν ηδη πεσμενη στο 85% μετά από 8 μήνες που το αγόρασα. Στο 5s μου που το έδωσα σε 6 μηνών και μάλιστα με μικρή χρήση γιατί χρησιμοποιούσα αλλη συσκευή σαν κύρια, επεσε στο 94.

Αλλωστε στο φορουμ στα θέματα των δυο αυτών συσκευών είναι γεματά απο παραπονα για ερωτήσεις για αλλαγή μπαταρίας.

@tna Γνήσιες μπαταρίες με 25 ευρώ? Μηπως εννοείς αυτες που πωλούν στο ebay? Ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά iPhone στο εμπόριο και δεν φαντάζομαι ότι σου κάνουν αλλαγή με τόσα χρήματα στο επίσημο σερβις.

Γραμμούλες εννοώ τα σημάδια που γεμίζει πανευκολα η οθόνη και φαίννται υπο γωνία αν το χρησιμοποιήσεις έστω και λίγο καιρό χωρίς προστατευτικό. Και δεν ισχύει για όλες τις συσκευές.

Περνούν πολλά τηλέφωνα απο τα χέρια μου κάθε χρόνο και κάνω την ίδια χρήση - στην αριστερη τσεπη χωρίς τιποτα αλλο). Δεν είναι συμπτωση λοιπόν αλλά κακή ποιότητα κρυστάλλου. Δεν μιλώ για γρατσουνιές. Αυτές μπορούν να γίνουν σε όλες τις συσκευές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@te salat

Προχθές είδα το 5s και είναι στο 95% όπως σου είπα. Βέβαια, με προσεκτική χρήση, μερικές φορτίσεις κλπ.

Το δε macbook, έχει 37 κύκλους, είναι 9 μηνών και είναι ακόμα στο 102 - 103%. Εκεί η άπλ είναι για προσκύνημα...

Για το 4s τώρα, τι να σου πώ...

Και σου ξαναλέμε δοκίμασε μόνος σου να βγάλεις το κινητό από την φόρτιση με το που φτάσει το 100% και μετά από μισή ώρα! Με την ίδια χρήση δες σε πόση ώρα θα φτάσει στο 95% και στο 90%. Άρα το κινητό ΔΕΝ σταματάει την φόρτιση, από την στιγμή που φτάσει στο 100%.

Τώρα για να φέρουμε την συζήτηση σε ήρεμα επίπεδα, πιστεύω πως με το που φτάσει η συσκευή στο 100% είσαι καλυμμένος. Η Apple θεωρώ πως το κάνει αυτό γιατί αλλιώς θα σου εμφάνιζε άλλη μισή ώρα φόρτιση μέχρι να φτάσει στο 100. Πράγμα που δεν συμφέρει κανέναν καθώς θέλουμε την λιγότερη δυνατή διάρκεια φόρτισης.

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα! Σε προηγούμενα ποστ είπες πως έχεις μετρητές και τα σχετικά για να γνωρίζεις τι γίνεται με την φόρτιση και μετά μας λες πως δεν σε νοιάζει και τόσο η μπαταρία! Πρέπει να αποφασίσεις και τι θέλεις.

Και σου ξαναλέμε δοκίμασε μόνος σου να βγάλεις το κινητό από την φόρτιση με το που φτάσει το 100% και μετά από μισή ώρα! Με την ίδια χρήση δες σε πόση ώρα θα φτάσει στο 95% και στο 90%. Άρα το κινητό ΔΕΝ σταματάει την φόρτιση, από την στιγμή που φτάσει στο 100%.

Τώρα για να φέρουμε την συζήτηση σε ήρεμα επίπεδα, πιστεύω πως με το που φτάσει η συσκευή στο 100% είσαι καλυμμένος. Η Apple θεωρώ πως το κάνει αυτό γιατί αλλιώς θα σου εμφάνιζε άλλη μισή ώρα φόρτιση μέχρι να φτάσει στο 100. Πράγμα που δεν συμφέρει κανέναν καθώς θέλουμε την λιγότερη δυνατή διάρκεια φόρτισης.

Συζήτηση κάνουμε εδώ και δεν θέλουμε να επιβληθεί κανενός η γνώμη. Αλλά να μιλάμε και με αποδείξεις. Εγώ ζήτησα να μου το εξηγήσετε πιο "επιστημονικά". Όντως δεν με ενδιαφέρει η μπαταρία. Στα παραπάνω ποστ έκανα την δοκιμή για να δω αν ισχύει αυτό που λέτε.

Εσύ μου λες πως φορτίζει ενώ μου δείχνει ακόμα 100%. Αφού τα διάβασες όμως τα παραπάνω ποστ θα είδες πως η διαφωνία βρίσκεται στο γεγονός πως την αφήνετε για 30 λεπτά αφού πάει 100%. Οσο "λάθος" και να είναι η μέτρηση απο το κινητό δεν δικαιολογείτε να το αφήνουμε τόση ώρα.

Είναι σαν να έχουμε ένα μπουκάλι ενός λίτρου, να βλέπουμε με τα μάτια μας ότι έχει γεμίσει και κλείνοντας την βρύση να περιμένουμε να στάξουν μερικές ακόμα σταγόνες! Οσο και να ισχύει κάτι τέτοιο όμως υπάρχουν δυο προβλήματα. Αν κλείσει το κύκλωμα παύει να "παίρνει ρεύμα" και δεύτερον, ακόμα και αν πάρει θα είναι της τάξης των λίγων mA ποσοστό της τάξης του 0,001%.

Φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του. Ήλπιζα απλώς μια πιο "λογική" εξήγηση για αυτό που αναφέρεται αλλά...

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα! Σε προηγούμενα ποστ είπες πως έχεις μετρητές και τα σχετικά για να γνωρίζεις τι γίνεται με την φόρτιση και μετά μας λες πως δεν σε νοιάζει και τόσο η μπαταρία! Πρέπει να αποφασίσεις και τι θέλεις.

Δεν χρειάζεται να "αρπαζόμαστε"! Συζήτηση κάνουμε. Βλέποντας όμως την τροπή που παίρνει καλύτερα να μη γράψω τίποτα άλλο, δεν κερδίζει κανένας κάτι.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Συζήτηση κάνουμε εδώ και δεν θέλουμε να επιβληθεί κανενός η γνώμη. Αλλά να μιλάμε και με αποδείξεις. Εγώ ζήτησα να μου το εξηγήσετε πιο "επιστημονικά". Όντως δεν με ενδιαφέρει η μπαταρία. Στα παραπάνω ποστ έκανα την δοκιμή για να δω αν ισχύει αυτό που λέτε.

Εσύ μου λες πως φορτίζει ενώ μου δείχνει ακόμα 100%. Αφού τα διάβασες όμως τα παραπάνω ποστ θα είδες πως η διαφωνία βρίσκεται στο γεγονός πως την αφήνετε για 30 λεπτά αφού πάει 100%. Οσο "λάθος" και να είναι η μέτρηση απο το κινητό δεν δικαιολογείτε να το αφήνουμε τόση ώρα.

Είναι σαν να έχουμε ένα μπουκάλι ενός λίτρου, να βλέπουμε με τα μάτια μας ότι έχει γεμίσει και κλείνοντας την βρύση να περιμένουμε να στάξουν μερικές ακόμα σταγόνες! Οσο και να ισχύει κάτι τέτοιο όμως υπάρχουν δυο προβλήματα. Αν κλείσει το κύκλωμα παύει να "παίρνει ρεύμα" και δεύτερον, ακόμα και αν πάρει θα είναι της τάξης των λίγων mA ποσοστό της τάξης του 0,001%.

Φυσικά ο καθένας έχει την άποψη του. Ήλπιζα απλώς μια πιο "λογική" εξήγηση για αυτό που αναφέρεται αλλά...

Δεν χρειάζεται να "αρπαζόμαστε"! Συζήτηση κάνουμε. Βλέποντας όμως την τροπή που παίρνει καλύτερα να μη γράψω τίποτα άλλο, δεν κερδίζει κανένας κάτι.

Αν θες να γράψεις κάτι και να κερδίσεις τότε γράψε στον διαγωνισμό για το nexus 6! :D

Ένα δυο τεστ. Έχω γράψει πόσα ακόμα και δεν μου τα εμφανίζει! Περίμενε να τα ξαναγράψω!

Όπως έγραψα και πριν αλλά το tapatalk είχε άλλα σχέδια, εμείς κοιτάμε να ευχαριστηθούμε την συσκευή που έχουμε! Προσωπικά έχω παρατηρήσει όπως και πόσοι άλλοι ότι αν βγάλεις την συσκευή με το που πιάσει το 100% θα "αδειάσει" πιο γρήγορα! Επείσης έχουμε παρατηρήσει πως στο 100% και μετά ο φορτιστής δεν ζεστένεται άρα σταματάει η φόρτιση! Οπότε δεν μας απασχολεί αν θα αφήσουμε την συσκευή για μισή, μια ώρα στον φορτιστή! Κοίτα και εσύ να ευχαριστηθείς την συσκευή σου!

Καλό σου απόγευμα!

( Τα είχα γράψει πιο ωραια πριν αλλά δεν δημοσιεύτηκαν! )

Edited by antonispap40

Είμαστε εδώ για να μιλάμε για την αγαπημένη μας συσκευή και να λεμε τις απόψεις μας. Δεν υπάρχει λόγος να αρπαζόμαστε ούτε να προσπαθούμε να επιβάλουμε την άποψη μας ούτε να ειρωνευόμαστε. Ξέρουμε όλοι πως ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος και ότι από το πουθενά ξεκινάνε αντιπαραθέσεις. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές και τις κουβεντιάζουμε.

Ας συνεχίσουμε την κουβέντα μας ήρεμα και ωραία. Ευχαριστώ :D

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα παιδιά

Εγω φταίω :lol::lol:που ξεκίνησα τη συζήτηση για τις μπαταρίες ενω ξέρω οτι τετοιες συζητησεις κρατάνε σε μάκρος γιατί είναι πολύ δύσκολα θέματα.

Το καλύτερο απ ολα το είπε ενας φίλος να χαρούμε τη συσκευή και να μη σκάμε για μπαταρίες κλπ..αλλωστε μπρίζες υπάρχουν παντού;)

Πάντως δεν θέλει και πολύ σκοτούρα απ οτι κατάλαβα και το λέω γιατί εχει και η γυναίκα μου το 5 αρι απο το 2012 και το φορτίζει οπως της κατέβει στο μυαλό και η μπαταρία είναι ακόμα αστέρι οπως το εχω τσεκάρει

Και χωρίς ούτε ΜΙΑ γρατζουνιά στην οθόνη αν και το αμολαει μεσα στη τσάντα της με ολα τα συμπράγκαλα που εχει και χωρίς ΚΑΜΜΙΑ προστασία οθόνης

Ευχαριστώ

μονο με jailbreak μπορω δλδ? το ιοσ 8.3 φταιει? η ετσι κ αλλιως δεν μπορουσαμε? με προηγουμενο ios γινοταν?

Δεν υπάρχει εφαρμογή, στο App Store, η οποία να ανοίγει αρχεία torrent ή να επιτρέπει τη λήψη δεδομένων μέσω του πρωτοκόλλου BitTorrent.

Αναγκαστικά θα πρέπει να προβείς σε jailbreak αν θέλεις εγκαταστήσεις τέτοια εφαρμογή.

Ποτέ δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει τέτοια εφαρμογή στο App Store. Ο λόγος φυσικά είναι ευνόητος...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μου επεσε η συσκευη απο καλο υψος και εσπασε η οθονη. Τι κανω? Το στελνω και αγοραζω ανακατασκευασμενο με εγγυηση η να παω να του αλλαξω οθονη και να χασω την εγγυηση?
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Μου επεσε η συσκευη απο καλο υψος και εσπασε η οθονη. Τι κανω? Το στελνω και αγοραζω ανακατασκευασμενο με εγγυηση η να παω να του αλλαξω οθονη και να χασω την εγγυηση?

Ωχ άσχημο αυτό. Πας και αλλάζεις οθόνη την εγγύηση δεν την χάνεις ποιος θα το καταλάβει;

Ωχ άσχημο αυτό. Πας και αλλάζεις οθόνη την εγγύηση δεν την χάνεις ποιος θα το καταλάβει;

Δεν φαινεται οτι εχει λυθει η συσκευη? Η οτι η οθονη ειναι αλλη?

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Δεν φαινεται οτι εχει λυθει η συσκευη? Η οτι η οθονη ειναι αλλη?

Μαλλον οχι.

Δενπορω να δω κανένα βίντεο από τις εφαρμογές που ανεβάζουν στο App Store τι φταίει; Μήπως να κάνω επαναφορά αλλά δε θέλω να χάσω εφαρμογές κ περιεχόμενο! Πως τ κάνω;

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned