Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν θέλεις ποιό πολλές ωρες χρήσης πας στο 6+ λόγω μπαταρίας....οι υπόλοιπες διαφορές με το 6 αρι είναι η μεγαλύτερη οθόνη το landscape mode και το OIS ο σταθεροποιητης για τη κάμερα....εγω προσωπικά προτίμησα το 6 αρι καθαρά λογω μεγεθους....δεν με πειράζει η μικρότερη μπαταρία ουτε το OIS το μόνο που θα ηθελα απο το plus ειναι το landscape mode....είναι απαράδεκτο νομίζω να είσαι στο μενου πχ και επειδή δεν χωράει ολόκληρη η πρόταση για μία ρύθμιση να σου εχει τελίτσες και να προσπαθείς να μαντέψεις το υπόλοιπο.

Και για μένα προέχει το μέγεθος. Για αυτό προσανατολίζομαι στο 6αρι μια και στο χέρι μου κάθεται καλύτερα απο πχ Note 3/ 6+.

OIS και landscape δεν με ενδιαφέρουν καν αλλά η μπαταρία και η FullHD οθόνη (κάτι που ξέχασες) με ενδιαφέρουν. Καλόμαθε η γριά στο νοτε και τώρα μου κακοφαίνεται :p

Οπότε συμβιβάζομαι :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα !!

Αν περάσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου στο one drive αν τα διαγράψω μετα από την συσκευή θα υπάρχουν στο one drive ?

Καλησπέρα !!

Αν περάσω τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου στο one drive αν τα διαγράψω μετα από την συσκευή θα υπάρχουν στο one drive ?

Φυσικά. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

3>4

Φυσικά. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Ευχαριστώ πολύ !!! Κατέβασα την εφαρμογή μήπως και εξοικονομήσω χώρο στο τηλέφωνο αλλα από οτι κατάλαβα τον μεγαλύτερο χώρο μου τον εχουν πιάσει οι εφαρμογές . :(

Ευχαριστώ πολύ !!! Κατέβασα την εφαρμογή μήπως και εξοικονομήσω χώρο στο τηλέφωνο αλλα από οτι κατάλαβα τον μεγαλύτερο χώρο μου τον εχουν πιάσει οι εφαρμογές . :(

Πρόσεχε μόνο μην έχεις κάνει κάποιου είδους συγχρονισμό. Πρόσεξε τις ρυθμίσεις σου.

Για περίμενε και μια δεύτερη απάντηση μήπως και λέω κουταμάρες. Με ανησυχεί το ότι τις φωτογραφίες σου τις πέρασες μέσω της εφαρμογής. :O

3>4

Δυστυχως αν εχεις το "μικρο" και το εχεις γεμισει εφαρμογες ο χωρος δε φτανει ουτε για ζητω.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Πρόσεχε μόνο μην έχεις κάνει κάποιου είδους συγχρονισμό. Πρόσεξε τις ρυθμίσεις σου.

Για περίμενε και μια δεύτερη απάντηση μήπως και λέω κουταμάρες. Με ανησυχεί το ότι τις φωτογραφίες σου τις πέρασες μέσω της εφαρμογής. :O

Γιατι καλε ;

Οπότε μάλλον αύριο πάωisquare...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θα πρέπει να τους πάω και το κουτί με φορτιστή, hands free κλπ ή μόνο την συσκευή;

*Το κινητό είναι από το σκρουτζομάγαζο και είναι από Αγγλία... Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει θέμα;

Συνεχίζω για να υπάρχει ολοκληρωμένη η πορεία..

Δευτέρα πρωί πηγαίνω istorm τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Αναφέρω για το καμμένο pixel και μια σκούρη χροιά που έχει η οθόνη το επάνω μέρος. Η μπροστινή κάμερα έχει και τον δακτύλιο που δημιουργείται όταν μετατοπίζεται η κάμερα, αλλά ξέχασα να το αναφέρω..

Ευγενέστατος ο υπάλληλος στο service παραλαμβάνει την συσκευή, αφου προηγουμένως εντοπίζει και ο ίδιος τα παραπάνω προβλήματα.

Σήμερα το πρωί με ειδοποιούν ότι έχει γίνει αντικατάσταση της συσκευής και να πάω να την παραλάβω.

Πηγαίνω και αφού κάνω έναν εξωτερικό έλεγχο και διαπιστώνω ότι η συσκευή είναι άψογη, την μπουτάρω.

Από τον έλεγχο που έκανα, δεν υπάρχει κανένα καμμένο pixel ενώ δεν υπάρχει και η σκούρα περιοχή στο επάνω μέρος της οθόνης! Επίσης δεν υπάρχει και το θέμα με την μπροστινή κάμερα...

Όλα μια χαρά. Τώρα μόλις τελείωσα και το σετάρισμα και όλα κύλησαν ομαλά...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Συνεχίζω για να υπάρχει ολοκληρωμένη η πορεία..

Δευτέρα πρωί πηγαίνω istorm τσιμισκή Θεσσαλονίκης. Αναφέρω για το καμμένο pixel και μια σκούρη χροιά που έχει η οθόνη το επάνω μέρος. Η μπροστινή κάμερα έχει και τον δακτύλιο που δημιουργείται όταν μετατοπίζεται η κάμερα, αλλά ξέχασα να το αναφέρω..

Ευγενέστατος ο υπάλληλος στο service παραλαμβάνει την συσκευή, αφου προηγουμένως εντοπίζει και ο ίδιος τα παραπάνω προβλήματα.

Σήμερα το πρωί με ειδοποιούν ότι έχει γίνει αντικατάσταση της συσκευής και να πάω να την παραλάβω.

Πηγαίνω και αφού κάνω έναν εξωτερικό έλεγχο και διαπιστώνω ότι η συσκευή είναι άψογη, την μπουτάρω.

Από τον έλεγχο που έκανα, δεν υπάρχει κανένα καμμένο pixel ενώ δεν υπάρχει και η σκούρα περιοχή στο επάνω μέρος της οθόνης! Επίσης δεν υπάρχει και το θέμα με την μπροστινή κάμερα...

Όλα μια χαρά. Τώρα μόλις τελείωσα και το σετάρισμα και όλα κύλησαν ομαλά...

Σου έκαναν αντικατάσταση ή επισκεύασαν τη δίκη σου τελικά;

Σου έκαναν αντικατάσταση ή επισκεύασαν τη δίκη σου τελικά;

Αντικατάσταση

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Εγω δηλαδή που εχω αμερικανικό δεν πάω I storm?να παω istorm γιατί είμαι και σερρες τώρα και ειναι να κατέβω Θεσσαλονίκη ...

Πήρα τηλέφωνο στην info quest και μου ειπαν να τους το στείλω Αθήνα ...

Εγω δηλαδή που εχω αμερικανικό δεν πάω I storm?να παω istorm γιατί είμαι και σερρες τώρα και ειναι να κατέβω Θεσσαλονίκη ...

Πήρα τηλέφωνο στην info quest και μου ειπαν να τους το στείλω Αθήνα ...

κανονικα πας istorm δεν παιζει ρολο που ειναι αμερικανικο.

Γιαννης

Γεια σας θα ήθελα να σας πω ένα πρόβλημα που εχω. Είχα στη κατοχή μου ένα 5s στο οποίο δεν είχα ενεργοποιήσει το 4g κ σερνόταν στο Ίντερνετ τόσο σε 3g όσο κ σε wifi . Όταν έκανα αίτηση κ ενεργοποίησα το 4g το κινητό μετά πέταγε ακόμα κ σε 3G ενώ περιέργως βελτιώθηκε κ το wifi λες κ αναβάθμισαν τ δίκτυο μου η κοσμοτε. Όταν πήρα το 6 η ταχύτητα συνεχίστηκε όπως το 5s τώρα όμως έχω το 6 με τα 64gb και πάλι σέρνεται στο Ίντερνετ κ δε ξέρω τι να κάνω. Πιάνω πχ 4mbps στο wifi ενώ μπορώ να πιάσω 10 κ ενώ με τα προηγούμενα 2 κινητά έπιανα τώρα με το 64αρι δε πιάνω :( επίσης όταν κατεβάζω εφαρμογή από το store σέρνεται κ παγώνει! Δοκίμασα ν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα! Καμία βοήθεια;

Γεια σας θα ήθελα να σας πω ένα πρόβλημα που εχω. Είχα στη κατοχή μου ένα 5s στο οποίο δεν είχα ενεργοποιήσει το 4g κ σερνόταν στο Ίντερνετ τόσο σε 3g όσο κ σε wifi . Όταν έκανα αίτηση κ ενεργοποίησα το 4g το κινητό μετά πέταγε ακόμα κ σε 3G ενώ περιέργως βελτιώθηκε κ το wifi λες κ αναβάθμισαν τ δίκτυο μου η κοσμοτε. Όταν πήρα το 6 η ταχύτητα συνεχίστηκε όπως το 5s τώρα όμως έχω το 6 με τα 64gb και πάλι σέρνεται στο Ίντερνετ κ δε ξέρω τι να κάνω. Πιάνω πχ 4mbps στο wifi ενώ μπορώ να πιάσω 10 κ ενώ με τα προηγούμενα 2 κινητά έπιανα τώρα με το 64αρι δε πιάνω :( επίσης όταν κατεβάζω εφαρμογή από το store σέρνεται κ παγώνει! Δοκίμασα ν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά τίποτα! Καμία βοήθεια;

Πολυ περίεργο μου φαίνεται. Ειδικά η ταχύτητα του wifi δεν έχει σχέση με αυτά που λες. Βγάλε την κάρτα sim και δοκίμασε πάλι την ταχύτητα του wifi

Nokia 8800 Scirocco

Δε νομίζω ότι είναι αυτό αλλά θυμάμαι όταν πήγα σε 4g έκλεισα κ το άνοιξα πάλι κ πήγαινε σφερα κ η διαφορά ήταν άμεση. Θα δοκιμάσω τ εξής. Μόλις πάω χαλκιδα π έχει 4g θα κάνω επαναφορά δικτύου κ θα σας πω. Ενώ πάντως χαλκιδα είχα πιάσει 67mbps εχτές έπιασα μόνο 40. Αλλά θα δούμε σήμερα θα κάνω επαναφορά δικτύου πριν δοκιμάσω πάλι :(

Δε νομίζω ότι είναι αυτό αλλά θυμάμαι όταν πήγα σε 4g έκλεισα κ το άνοιξα πάλι κ πήγαινε σφερα κ η διαφορά ήταν άμεση. Θα δοκιμάσω τ εξής. Μόλις πάω χαλκιδα π έχει 4g θα κάνω επαναφορά δικτύου κ θα σας πω. Ενώ πάντως χαλκιδα είχα πιάσει 67mbps εχτές έπιασα μόνο 40. Αλλά θα δούμε σήμερα θα κάνω επαναφορά δικτύου πριν δοκιμάσω πάλι :(

Η ταχύτητα στο δίκτυο δεν ειναι σταθερή μπορεί να κανεις 10 τεστ μια δυο ώρες και να δεις νούμερα με μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους.

Οι συνθήκες επηρεάζουν ώρες αιχμής δηλαδή και λοιπά.

Το wifi όμως δεν έχει σχέση με την ταχύτητα των δεδομένων

Nokia 8800 Scirocco

αυτά που λες ισχύουν αλλά εμένα το πρόβλημα είναι σταθερό. Δηλαδή είμαι μόνιμα σε αργές ταχύτητες σε σχέση με τη προηγούμενη συσκευή. Δοκίμασα ξανά σε 4g αλλά τίποτα. Δεν είναι τυχαίο πάντως πως όταν με αναβάθμισε η κοσμοτέ σε 4g ξαφνικά πέταγε το κινητό και σε 3g ενώ αμέσως πριν σέρνονταν. Τώρα που άλλαξα συσκευή ίσως πρέπει να επικοινωνήσω με κοσμοτέ να δω αν κάνουν κάποιου είδους αναβάθμιση εκ νέου.

edit: υπάρχει περίπτωση παιδιά να το έφτιαξα. Πήγα "ρυθμίσεις" = "δεδομένα" = "κινητό δίκτυο δεδομένων" και έκανα επαναφορά και φαίνεται να πάει λίγο καλύτερα. Θα σας κρατήσω ενήμερους.

Edited by johnb

Εγώ όταν ζήτησα από τη Vodafone να μου ενεργοποιήσει το 4G μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα.

Δεν το έχω κάνει ακόμα, γιατί εγκαθιστά κάποιο profile. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει;

Μετά μπορείς να το σβήσεις/αφαιρέσεις το profile αυτό χωρίς restore;

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Εγώ με αυτό που έκανα παραπάνω το πρόβλημα διορθώθηκε κ πλέον τ κινητό πάει καλά σε wifi αύριο θ το δοκιμάσω κ σε 4g αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει στρώσει κ είναι ήδη πολύ σταθερό στις ταχύτητες

Καλησπέρα παιδιά

Επειδή συγχρονίζω τις φωτό στο 6 αρι με το icloud ( Bιβλιοθήκη φωτογραφιών ) υπάρχει καμμιά περίπτωση να διαγράψω φωτό απο τη συσκευή χωρίς να διαγραφούν και απο το icloud ? Ισως να εχει απαντηθεί αυτο το ερωτημα ...Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά

Επειδή συγχρονίζω τις φωτό στο 6 αρι με το icloud ( Bιβλιοθήκη φωτογραφιών ) υπάρχει καμμιά περίπτωση να διαγράψω φωτό απο τη συσκευή χωρίς να διαγραφούν και απο το icloud ? Ισως να εχει απαντηθεί αυτο το ερωτημα ...Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου, οι φωτογραφίες στο iCloud photo libeary, αποθηκεύονται αυτόματα, δεν συγχρονίζονται. Αυτό σημαίνει πως ανεβαίνουν και παραμένουν εκεί. Αντίγραφο αυτών, διατηρείται στο iPhone είτε πλήρες είτε σε βελτιστοποιημένη έκδοση, μειώνοντας τον αποθηκευτικό χώρο που καταλαμβάνουν στη συσκευή σου. Μόνο που πρέπει να προσέξεις καθώς είναι ακόμη σε beta μορφή.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα. Όταν βγάζω φωτογραφίες το βράδυ ορισμένες φορές δημιουργούνται κάτι κουκιδες στην φωτογραφία που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν. Αυτό συμβαίνει συνήθως αν έχει κάποια πηγή φωτός. Συμβαίνει και σε εσάς ;

Μερικά παραδείγματα:

[ATTACH]58822[/ATTACH]

[ATTACH]58823[/ATTACH]

[ATTACH]58824[/ATTACH]

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα. Όταν βγάζω φωτογραφίες το βράδυ ορισμένες φορές δημιουργούνται κάτι κουκιδες στην φωτογραφία που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν. Αυτό συμβαίνει συνήθως αν έχει κάποια πηγή φωτός. Συμβαίνει και σε εσάς ;

Μερικά παραδείγματα:

[ATTACH]58822[/ATTACH]

[ATTACH]58823[/ATTACH]

[ATTACH]58824[/ATTACH]

Εάν επιλέξεις αυτόματη βελτίωση, εξαφανίζονται;

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned