gustavo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλημέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα. Έβαλα μία καινούργια free 2 go κάρτα και δε δουλεύουν τα δεδομένα. Έβαλα την κάρτα σε ένα galaxy s2 και συνδέεται στο ίντερνετ χωρίς πρόβλημα. Σημειωτέο πριν είχα μία κάρτα vodafone συμβόλαιο και τα δεδομένα δούλευαν. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 αυτο το icloud σωζει ζωες παντως. Μεγαλη υποθεση να αγοραζεις πχ απο 5αρι σε 6αρι και να τα εχεις ολα στο cloud και να μην χρειαζεται να περασεις τιποτα να ειναι ολα οπως στο παλιο σου. συμφωνω.αν και αποσο γνωριζω δεν κανει ενα σημαντικο πραμα..τα αποθηκευμενα wifi Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustavo Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλημέρα παιδιά, Έχω το εξής πρόβλημα. Έβαλα μία καινούργια free 2 go κάρτα και δε δουλεύουν τα δεδομένα. Έβαλα την κάρτα σε ένα galaxy s2 και συνδέεται στο ίντερνετ χωρίς πρόβλημα. Σημειωτέο πριν είχα μία κάρτα vodafone συμβόλαιο και τα δεδομένα δούλευαν. Καμιά ιδέα; Τελικά το έλυσα το πρόβλημα. Στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Προφίλ διέγραψα το προφίλ της vodafone που είχε ξεμείνει. Τώρα λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 αυτο το icloud σωζει ζωες παντως. Μεγαλη υποθεση να αγοραζεις πχ απο 5αρι σε 6αρι και να τα εχεις ολα στο cloud και να μην χρειαζεται να περασεις τιποτα να ειναι ολα οπως στο παλιο σου. συμφωνω.αν και αποσο γνωριζω δεν κανει ενα σημαντικο πραμα..τα αποθηκευμενα wifi Εμενα παντως δεν εφερε ουτε τους κωδικους απο accounts σε MS Exchange σε οσα 5αρια γυρισα σε 6. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 (edited) συμφωνω.αν και αποσο γνωριζω δεν κανει ενα σημαντικο πραμα..τα αποθηκευμενα wifi κ ομως το κανει! Εμενα παντως δεν εφερε ουτε τους κωδικους απο accounts σε MS Exchange σε οσα 5αρια γυρισα σε 6. κ αυτο επισης! ολοι οι λογαριασμοι επανηλθαν χωρις να κανω απολυτως τιποτα! οπως και οι λογαριασμοι της otenet που για να δουλεψουν σωστα θελουν ενα μεροκαματο Edited February 12, 2015 by mavrios Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 κ αυτο επισης! ολοι οι λογαριασμοι επανηλθαν χωρις να κανω απολυτως τιποτα! οπως και οι λογαριασμοι της otenet που για να δουλεψουν σωστα θελουν ενα μεροκαματο Κρατησε απο exchange τον κωδικο; Εμενα ουτε με icloud ουτε με itunes backup τους κρατησε. :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κρατησε απο exchange τον κωδικο; Εμενα ουτε με icloud ουτε με itunes backup τους κρατησε. :p και δε ξερω και πως! σε νεα συσκευη! οποτε αποκλειεται να ειχαν ξεμεινει απο πριν :p Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 κ ομως το κανει! κ αυτο επισης! ολοι οι λογαριασμοι επανηλθαν χωρις να κανω απολυτως τιποτα! οπως και οι λογαριασμοι της otenet που για να δουλεψουν σωστα θελουν ενα μεροκαματο ποσο σιγουρος εισαι?σε δυο restore που εκανα,δεν εφερε τιποτα. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ποσο σιγουρος εισαι?σε δυο restore που εκανα,δεν εφερε τιποτα. 100% και σε συσκευες iOS και σε iMac/Macbook κλπ! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 100% και σε συσκευες iOS και σε iMac/Macbook κλπ! Να ρωτήσω. Η κλειδοθήκη του iCloud ήταν ενεργοποιημένη; Έχω την εντύπωση πως αν δεν είναι ενεργοποιημένη δεν αποθηκεύει τους κωδικούς στο backup. Επιπρόσθετα μέσα από iTunes για να αποθηκεύσει τους κωδικούς στο τοπικό backup θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε το encryption του backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Να ρωτήσω. Η κλειδοθήκη του iCloud ήταν ενεργοποιημένη; Έχω την εντύπωση πως αν δεν είναι ενεργοποιημένη δεν αποθηκεύει τους κωδικούς στο backup. Επιπρόσθετα μέσα από iTunes για να αποθηκεύσει τους κωδικούς στο τοπικό backup θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε το encryption του backup. Και τα δυο ειναι ενεργοποιημενα, ισως γι αυτο δουλεψαν ολα οπως ηταν χωρις να κανω κατι εκτος απ το να βαλω το Apple iD μου Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και τα δυο ειναι ενεργοποιημενα, ισως γι αυτο δουλεψαν ολα οπως ηταν χωρις να κανω κατι εκτος απ το να βαλω το Apple iD μου Kαι σε μενα το ιδιο .. μονο το apple ID και ολα μα ολα δουλεψαν κανονικα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και τωρα βλεπω οτι εχει βαλει και τους ιδιους "καιρους" σε ολες τις συσκευες επισης! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημερα παιδια, ενω στο κινητο μου βγαζει οτι εχω updates για pages, numbers, keynote,itunesu,garageband και αλλο ενα app, στο itunes δεν μου βγαζει οτι υπαρχουν διαθεσιμες αναβαθμισεις για αυτα τα app. Οταν μπαινω ομως στο app store του itunes και ψαχνω μια μια τις εφαρμογες μου λεει update. Μηπως ξερετε γιατι δεν μου τις εμφανιζει κατευθειαν ως διαθεσιμες αναβαθμισεις και πρεπει να τις ψαξω μια μια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδια καλησπερα και απο μενα. Να σας κανω καποιες ερωτησεις χωρις να θελω να σας κουρασω.Λοιπον προερχομενος απο android σκεφτομαι στο τελος του μηνα να μπω στο δυναμικο της apple και ν'αγορασω το 5s 16gb. Θα ηθελα να μου πειτε καθως δεν γνωριζω αν μπορω να συνδεσω το iphone με bluetooth headset οποιουδηποτε ειδους ή αν πρεπει να ειναι οποσδηποτε της apple ή κατι παρομοιο. Επισης να σας ρωτησω τι μου προτεινετε να παρω οπως ειπα τωρα το 5s και ενα ipad με την πρωτη ευκαιρια ή να παρω μετα το πασχα το iphone 6plus για να συνδιασω και τα δυο; Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει καθοτι πελωριο μεγεθος...γι'αυτο ρωταω και για το bluetooth. Και μια τελευταια ερωτηση,ταινιες που εχω κατεβασει στον υπολογιστη θα μπορω να τις βλεπω στις apple συσκευες αν τις συγχρονισω μεσω itunes(θα το μαθω αν και δεν γνωριζω καθολου) ή θα πρεπει να τις κατεβασω απο το ιδιο το itunes για να μπορω να τις δω; Ευχαριστω και συγγνωμη για την φλυαρια.Οι γνωστες παρακαλω τα φωτα σας... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλησπέρα παιδια, θα αλλάξω σύντομα συσκευή κ σκέφτομαι η να πάω σε 5s η να πάω στο 6. Σημερα ομως πήγα για ενα test drive πριν την τελική απόφαση κ απογοητευτικά λιγο απο την κάμερα κ των δυο σε σχέση με το 5 που εχω τωρα. Συγκεκριμένα τράβηξα φωτο εντός του καταστηματος ακριβώς το ιδιο αντικείμενο κ το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, στο 5s k στο 6 τα χρώματα ήταν θαμπά κ η μαύρη ετικέτα που έπαιρνα φωτο φαινόταν μπλε κ στα δυο ενώ στο δικό μου ήταν μαύρη όπως στην πραγματικότητα. Το 6 ήταν πιο κοντά στα πραγματικά χρώματα αλλα κ παλι υστερούσε σε σχέση με το 5 μου. Πραγματικα δεν ξέρω γιατι γινόταν αυτό κ τράβηξα αρκετές ακόμα φωτο αλλα παλι τα ίδια... Μεχρι κ ο υπάλληλος που ήρθε να με ρωτήσει για βοήθεια έμεινε με την απορία... Το ξέρω οτι η κάμερες ειναι βελτιωμένες στα χαρτιά κ εξελιγμένες αλλα γιατι έγινε αυτό; Τωρα δεν ξέρω τι να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα παιδια, θα αλλάξω σύντομα συσκευή κ σκέφτομαι η να πάω σε 5s η να πάω στο 6. Σημερα ομως πήγα για ενα test drive πριν την τελική απόφαση κ απογοητευτικά λιγο απο την κάμερα κ των δυο σε σχέση με το 5 που εχω τωρα. Συγκεκριμένα τράβηξα φωτο εντός του καταστηματος ακριβώς το ιδιο αντικείμενο κ το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, στο 5s k στο 6 τα χρώματα ήταν θαμπά κ η μαύρη ετικέτα που έπαιρνα φωτο φαινόταν μπλε κ στα δυο ενώ στο δικό μου ήταν μαύρη όπως στην πραγματικότητα. Το 6 ήταν πιο κοντά στα πραγματικά χρώματα αλλα κ παλι υστερούσε σε σχέση με το 5 μου. Πραγματικα δεν ξέρω γιατι γινόταν αυτό κ τράβηξα αρκετές ακόμα φωτο αλλα παλι τα ίδια... Μεχρι κ ο υπάλληλος που ήρθε να με ρωτήσει για βοήθεια έμεινε με την απορία... Το ξέρω οτι η κάμερες ειναι βελτιωμένες στα χαρτιά κ εξελιγμένες αλλα γιατι έγινε αυτό; Τωρα δεν ξέρω τι να κανω. Καλημέρα φιλε μου, εάν αναζητήσεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο που έχουν ληφθεί με iPhone 6, θα δεις πως ειναι εκπληκτικές. Πολλά παίζουν ρόλο κατα τη λήψη και πρώτα απ´ όλα η κατάσταση της ίδιας της συσκευής. Θα σε συμβούλευα να βρεις κάποιον γνωστό με iPhone 6 για να κάνεις σύγκριση κι οχι με Demo devices :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Γεια σας παιδια Θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω καποιο προβλημα αν παρω iphone απο σκρουτζομαγαζο... πχ βλεπω τιμη απο 614 ξεκινανε...γιατι ομως τοση μεγαλη διαφορα απο πχ πλαισιο... ?? μηπως δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο/γλωσσα παιζει κατι με την εγγυηση?? πχ http://www.gadget-shop.gr/apple-iphone-6-16gb-silver-white-eu http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/apple/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-1131112100802.htm Edited February 16, 2015 by panos23 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γεια σας παιδια Θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω καποιο προβλημα αν παρω iphone απο σκρουτζομαγαζο... πχ βλεπω τιμη απο 614 ξεκινανε...γιατι ομως τοση μεγαλη διαφορα απο πχ πλαισιο... ?? μηπως δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο/γλωσσα παιζει κατι με την εγγυηση?? πχ http://www.gadget-shop.gr/apple-iphone-6-16gb-silver-white-eu http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/apple/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-1131112100802.htm Απολύτως τίποτα κανένα προβλημα δεν θα έχεις. Διασφάλισε μόνο την εγγύηση DOA των πρώτων ημερών. Την εγγύηση την αναλαμβάνει η isquare για 2 χρόνια, έχοντας την απόδειξη αγοράς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γεια σας παιδια Θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω καποιο προβλημα αν παρω iphone απο σκρουτζομαγαζο... πχ βλεπω τιμη απο 614 ξεκινανε...γιατι ομως τοση μεγαλη διαφορα απο πχ πλαισιο... ?? μηπως δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο/γλωσσα παιζει κατι με την εγγυηση?? πχ http://www.gadget-shop.gr/apple-iphone-6-16gb-silver-white-eu http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/apple/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-1131112100802.htm Όπως σου τα είπε και ο din fun . Έχω αγοράσει το δικο μου αλλα και της κοπέλας μου απο γνωστά σκρουτζομαγαζα και κανενα απο τα 2 δεν ειχε το παραμικρό. Όλα όπως έπρεπε να ειναι ( κουτιά μενού αξεσουάρ γλώσσα , τα παντα ) Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι ίσα ίσα λεφτα μπορείς να γλυτώσεις και μάλιστα ενα αρκετά σεβαστό ποσό. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Γεια σας παιδια Θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω καποιο προβλημα αν παρω iphone απο σκρουτζομαγαζο... πχ βλεπω τιμη απο 614 ξεκινανε...γιατι ομως τοση μεγαλη διαφορα απο πχ πλαισιο... ?? μηπως δεν εχουν ελληνικο πληκτρολογιο/γλωσσα παιζει κατι με την εγγυηση?? πχ http://www.gadget-shop.gr/apple-iphone-6-16gb-silver-white-eu http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/apple/Apple-iPhone-6-16GB-Silver-1131112100802.htm Οι περισσότεροι εδώ μέσα απο σκρουτζομάγαζα είμαστε αδερφέ! Μην αγχώνεσαι!!! Όλα είναι κομπλέ!!! Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος μου είχε χθες ένα ατύχημα με το Iphone 6 του. Έπεσε στο πεζοδρόμιο και λύγισε (το γνωστό πρόβλημα, για το οποίο έγινε χαμός όταν βγήκε). Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Καλύπτεται από την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Υπαιτιότητα πελάτη......Δεν λαμβάνεται στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος μου είχε χθες ένα ατύχημα με το Iphone 6 του. Έπεσε στο πεζοδρόμιο και λύγισε (το γνωστό πρόβλημα, για το οποίο έγινε χαμός όταν βγήκε). Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Καλύπτεται από την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το iPhone 6 δεν λυγίζει ο ντόρος έγινε για το plus τώρα να λυγίσει απο πτώση αρκετά τραβηγμένο μου φαίνεται. Πάντως όντως δεν καλύπτεται απο την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος μου είχε χθες ένα ατύχημα με το Iphone 6 του. Έπεσε στο πεζοδρόμιο και λύγισε (το γνωστό πρόβλημα, για το οποίο έγινε χαμός όταν βγήκε). Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Καλύπτεται από την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι,ρε φίλε.πως λυγισε δηλαδή;τι είναι αυτά που μας λες; Edited February 18, 2015 by billys_541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts