Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως βγαίνουνε αυτές οι ωρες χρήσης ρε παιδιά?εμενα το ipad air 2 και με το ζόρι να φτάσει 5 ωρες χρήσης

πρεπει να παιζεις μονο βαρια παιχνιδια για να σου βγαζει τις ωρες που λες το ipad

Edited by Itchrist86
Γιαννης

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεκολλήστε ρε παιδιά να βλέπετε την χρήση που λέει σε ώρες.

Αν κολλήσει κάτι αυτό θα γράφει συνέχεια. Μπορεί στο 5s να κολλούσε κάτι και να έγραφε παρά πάνω ενώ δεν τα δούλεψες.

Δεν είναι σωστό να κοιτάς την χρήση.

Nokia 8800 Scirocco

Είχα το 16άρι 10 μέρες και μου έβγαζε ΑΝΕΤΑ 2 μέρες.

Εχω από το Σάββατο το 64άρι, του έκανα την πρώτη φόρτιση το βράδυ της Κυριακής. Δευτέρα πρωί το έβγαλα απο την πρίζα και το ξαναφόρτισα Τετάρτη βράδυ (είχε φτάσει στο 16%), δηλ. 2,5 μέρες. Πραγματικά έχω πάθει την πλάκα μου με την αυτονομία της μπαταρίας και σε συνδυασμό με τα αρνητικά που διάβαζα εδώ. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν έβγαζα τη μέρα και αυτό βγάζει άνετα τις 2.

Σημείωση: έχω τα πάντα ανοικτά ακόμα και το 4G (εκτός από το nfc) αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εχω από το Σάββατο το 64άρι, του έκανα την πρώτη φόρτιση το βράδυ της Κυριακής. Δευτέρα πρωί το έβγαλα απο την πρίζα και το ξαναφόρτισα Τετάρτη βράδυ (είχε φτάσει στο 16%), δηλ. 2,5 μέρες. Πραγματικά έχω πάθει την πλάκα μου με την αυτονομία της μπαταρίας και σε συνδυασμό με τα αρνητικά που διάβαζα εδώ. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν έβγαζα τη μέρα και αυτό βγάζει άνετα τις 2.

Σημείωση: έχω τα πάντα ανοικτά ακόμα και το 4G (εκτός από το nfc) αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια.

υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε το NFC? :O

Στο ιντερνετ ποση ωρα περίπου ?

Guest bossgs3
Ανάλογα πως το δουλεύουμε παιδια..... Σε μένα κανένα δεν βγαζει πανω απο μέρα το πολυ 14 ωρο χοντρά χοντρά γτ δουλεύω δυο κινητά ταυτόχρονα με ολα στο φουλ ..... Αυτα που Ακούω βιάζεται 2-3 μερες δεν με αγγίζουν κάν ......

Γεια σας έχω το iphone 6 εδω και ένα μηνα και σημερα παρατήρησα οτι μου μαύρισε το καλώδιο μήπως μπορεί να μου πει κάποιος απο τη έγινε μαύρο ???

Γεια σας έχω το iphone 6 εδω και ένα μηνα και σημερα παρατήρησα οτι μου μαύρισε το καλώδιο μήπως μπορεί να μου πει κάποιος απο τη έγινε μαύρο ???

Μπορείς να ανεβάσεις μία photo γιατί μαύρο με μαύρο διαφέρει; δοκίμασε με ένα μωρομάντιλο να δεις αν καθαρίζει ή έχει αλλοιωθεί το χρώμα του.

Στο ιντερνετ ποση ωρα περίπου ?

1 με 1:30 ώρα ημερησίως.

Γιατί νόμιζα ότι έχω κλειστό το nfc? μάλλον μπερδεύτηκα με το Galaxy s4...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Χθες το τσιμπησα.Το προτιμησα απ το plus λογω μεγεθους και εκανα υποχωρηση οσον αφορα τη μπαταρια.

Πολυ καλη αισθηση στο χερι και νομιζω για την εποχη ιδανικο μεγεθος οθονης.

Οι Αμερικάνοι,το βρήκαν,κινδυνεύετε...

http://rt.com/news/221427-iphone-separation-anxiety-study/

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Οι Αμερικάνοι,το βρήκαν,κινδυνεύετε...

http://rt.com/news/221427-iphone-separation-anxiety-study/

Θα πάρω το Note σου για δυο ημέρες και μετά να δούμε τι θα πάθεις ... :p

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι στο ipad μου μπαίνοντας στις ρυθμίσεις- iCloud, έχει από κάτω με αχνά γράμματα ....@icloud.com ενώ αντίστοιχα στο iPhone έχει ....@hotmail.com.

Λογικο ειναι οταν βλεπει αλλο λογαριασμο να μην στα δειχνει ηδη αγορασμενα! Δοκιμασε logout & login με τον λογαριασμο που τα χεις αγορασει ομως!

Ο δικος μου λογαριασμος @me.com & @icloud.com βλεπουν τις ιδιες αγορες αλλα ο @gmail.com οχι!

κ @ τ @ ν τ ι @

Λογικο ειναι οταν βλεπει αλλο λογαριασμο να μην στα δειχνει ηδη αγορασμενα! Δοκιμασε logout & login με τον λογαριασμο που τα χεις αγορασει ομως!

Ο δικος μου λογαριασμος @me.com & @icloud.com βλεπουν τις ιδιες αγορες αλλα ο @gmail.com οχι!

Δεν πρέπει να φταίει αυτό γιατί τα ringtones δεν τα έχω ούτε στο ipad ούτε στο iPhone. Μου κάνει εντύπωση πάντως που το iPhone το σετάρισα αρχικά (δύο φορές κιόλας) με ..@icloud.com με τον κωδικό που τα αγόρασα και στις ρυθμίσεις μου βγάζει το Hotmail. Και όταν πάω να αλλάξω στις ρυθμίςεις το Mail από το Hotmail στο iCloud μου λέει ο κωδικός χρησιμοποιείται!!!

Δηλαδή σαν δέχεται τον ίδιο κωδικό σε δύο διαφορετικά Mail.

Ωστόσο δέχομαι ότι μπορεί να μην κάνω εγώ κάτι σωστά ή να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά. Τα ringtones υπάρχουν στο iTunes (τα βλέπω μέσα από το laptop μου) αλλά δεν συγχρονίζονται σε καμμία συσκευή.

Τέλος πάντων αφού δεν έχω άλλο πρόβλημα το αφήνω έτσι και ας είναι μόνο τα ringtones το θέμα μου και συγνώμη παιδιά αν σας κούρασα.

Το @icloud.com δημιουργείται αυτόματα για να συγχρονίσεις σημειώσεις, σελιδοδείκτες κλπ. Δοκίμασε να βάλεις το Apple ID όπως το @hotmail, πχ **********@icloud.com αντί για *********@hotmail :)

Στην μπαταρια ειναι μεγαλη η διαφορα με το plus ;

Έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις κατά το παρελθόν για το θέμα αυτό.

Κάνε τον κόπο να ανατρέξεις στις πρόσφατες πίσω σελίδες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδία πήρα και εγώ το iPhone6 πριν μερικές μέρες και μπορώ να πω ότι είναι πραγματικά πολύ καλό, όπως το περίμενα. Ένα μικρό θέμα έχω, όταν το γυρνάω σε multitasking screen, μου εμφανίζει όλα τα recent contacts.

Εάν κάποιος με πάρει τηλέφωνο εμφανίζεται εκεί. Μετά πάω στα recent calls και το διαγράφω το call, τελικά εξαφανίζεται και το συγκριμένο contact από το recent list. Αν όμως έχω ανταλλάξει SMS με το συγκεκριμένο ή άλλο άτομο, το contact τότε δεν εξαφανίζεται από την λίστα ακόμα και αν το διαγράψω το sms. Τι παίζει εκεί ξέρει κανείς;

(Μην μου πείτε να το κλείσω τα contacts από τον app switcher στα settings, τα recent contacts θέλω να εμφανίζονται εκεί, αλλά να είναι όντος 'recent' όχι ενός μήνα, πχ μετά από μερικές μέρες να φεύγουν).

Μετα την θετικότατη επι πάντως θέματος εμπειρία μου με τόνο iPad Air 2 εκανα την μετάβαση (επωφελούμενος απο επιδότηση,δωροεπιταγή και πώληση του πολυαγαπημένου μου g2) και ξαναγύρισα στο iOS και στο iPhone 6.

Η εμπειρία μου ειναι θετικότατη.τοποθετησα κιόλας tampered glass με στρογγυλεμένες άκρες περιμετρικά και στο Touch ID και όλα καλα..

Επισης ειμαι στην 8.1 12Β411 δεν έχω κανενα παράπονο η θεμα εκτός απο το σίγμα που αρκετές φορές μπαίνει σαν τελικό σιγμα μεςα στην λέξη, πράγμα που δεν μου συμβαίνει στο air 2 ( βέβαια εκει φοράω την 8.1 12Β410). Τι γίνεται με αυτο το θεμα ?Εχει περάσει κανεις την 8.2? λύνεται το προβλημα ?

Edited by Itchrist86

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

:!:Θα σας παρακαλέσω για πολλοστή φορά να χρησιμοποιείτε το θέμα των αξεσουάρ για οτιδήποτε έχει να κάνει με θήκες, screen protectors κτλ.:!:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το iOS 8. 1 .3 αυτήν εβδομάδα δεν αναμένεται;

Έτσι έχουν αναφέρει κάποια site. Μπορεί να σκάσει μύτη και αύριο. Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το iOS 8. 1 .3 αυτήν εβδομάδα δεν αναμένεται;

Απο φήμες έτσι διαβάσαμε. Δεν είναι τιποτα σίγουρο όμως όποτε μην περιμένουμε άδικα

Nokia 8800 Scirocco

Ξέρουμε περίπου τι να περιμένουμε απο αυτήν την αναβάθμιση;

Διορθώσεις σε bug. Δεν αναμένουμε κάποιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Με την 8.2 περιμένουμε υποστήριξη του apple watch.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned