stendor Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ποσοι απο την παρεα μας-ευτυχεις κατοχοι του iphone 6plus, ειχαν "διαφορα" θεματακια με την εκδοση 9, προς της αναβαθμισης σε 9.0.1 τα οποια προκληθηκαν απο απλο update ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΜΕ CLEAN INSTALL??? Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε κ η Apple απο μονη της, αυτες τις μεγαλες αναβαθμισεις να μην τις επιτρεπει με απλο update... Και δη μεσω wifi! Εγώ δεν παρατήρησα κανένα θέμα με την αναβάθμιση από την Gm της 9 στην τελική 9.0 ούτε από την 9.0 στην 9.0.1. Εγώ έκανα set up as new γιατί από τον καλοκαίρι ήμουν με beta εκδόσεις και ήταν ευκαιρία για να την περάσω από την αρχή αφού δεν θα μπλέξω πάλι με beta εκδόσεις. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι το whatsapp χτυπάει όποτε γουστάρει εκείνο. Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εγώ δεν παρατήρησα κανένα θέμα με την αναβάθμιση από την Gm της 9 στην τελική 9.0 ούτε από την 9.0 στην 9.0.1. Εγώ έκανα set up as new γιατί από τον καλοκαίρι ήμουν με beta εκδόσεις και ήταν ευκαιρία για να την περάσω από την αρχή αφού δεν θα μπλέξω πάλι με beta εκδόσεις. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι το whatsapp χτυπάει όποτε γουστάρει εκείνο. Δεν έχω κάποιο άλλο θέμα. Μια απο τα ιδια κ εγω! Κανενα απολυτως προβλημα, περα απο τις χαμενες ειδοποιησεις με συνδεση του bluetooth και μονο εκει! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Εγώ βλέπω μεγαλύτερη κατανάλωση... Δυστυχώς. Θα κάνω επαναφορά κάποια στιγμή βέβαια... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 απλα ειδα στο βιντεο που ανεβαζες σαν να ειχε φωτακι γυρο γυρο το κουμπι και σκεφτηκα μηπως το καναν και για τις ειδοποιησεις... Υπάρχει λειτουργία "Λάμψη για υπενθυμίσεις". Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Λάμψη σε υπενθυμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Πάντως εμένα το κινητό δεν ρολάρει όπως πριν με τη 8!Δυστυχως υπάρχει λαγκ το οποίο με στεναχωρεί γιατί έχω περάσει και από iPhone 4s και από iPad retina και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πάντως εμένα το κινητό δεν ρολάρει όπως πριν με τη 8!Δυστυχως υπάρχει λαγκ το οποίο με στεναχωρεί γιατί έχω περάσει και από iPhone 4s και από iPad retina και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο! Θα συμφωνήσω φίλε , παρότι πήραμε νέα στοιχεία ωραία δυστυχώς δεν ρολάρει το ίδιο με την 8. Βαριέμαι να γυρίσω πίσω όποτε θα ανεχτώ τη κατάσταση . Επίσης μου τη σπάει η νέα γραμματοσειρά και το πληκτρολόγιο . Τι πήγαν και τα άλλαξαν. Πάντως απο θέμα μπαταρία είμαι ακόμα καλύτερα απο το iOS 8. Απλά δεν τελειώνει ποτέ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Θα συμφωνήσω φίλε , παρότι πήραμε νέα στοιχεία ωραία δυστυχώς δεν ρολάρει το ίδιο με την 8. Βαριέμαι να γυρίσω πίσω όποτε θα ανεχτώ τη κατάσταση . Επίσης μου τη σπάει η νέα γραμματοσειρά και το πληκτρολόγιο . Τι πήγαν και τα άλλαξαν. Πάντως απο θέμα μπαταρία είμαι ακόμα καλύτερα απο το iOS 8. Απλά δεν τελειώνει ποτέ Ευελπιστώ σε κάποια νέα αναβάθμιση να πάει καλύτερα Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Θα συμφωνήσω φίλε , παρότι πήραμε νέα στοιχεία ωραία δυστυχώς δεν ρολάρει το ίδιο με την 8. Βαριέμαι να γυρίσω πίσω όποτε θα ανεχτώ τη κατάσταση . Επίσης μου τη σπάει η νέα γραμματοσειρά και το πληκτρολόγιο . Τι πήγαν και τα άλλαξαν. Πάντως απο θέμα μπαταρία είμαι ακόμα καλύτερα απο το iOS 8. Απλά δεν τελειώνει ποτέ Σε όποιον δεν αρέσει το νέο πληκτρολόγιο όπου εμφανίζονται με μικρά τα γράμματα όταν δεν είναι επιλεγμένο το caps lock και θέλουν την παλιά εμφάνιση, θα το αλλάξουν από τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - Πληκτρολόγιο - εμφάνιση πεζών πλήκτρων - κλειστός διακόπτης Η νέα γραμματοσειρά και μένα αρχικά με ξένισε αλλά με την χρήση διαπίστωσα ότι είναι πολύ πιο ξεκούραστη στο μάτι. Στο browsing είναι πιο ευανάγνωστα τα κείμενα. Τελικά είναι όλα θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επειδή έψαξα στο YouTube για το θέμα του λαγκαρισματος στο ios 9 βρήκα ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι που κάνοντας κάποια από αυτά που λέει το παλικάρι είδα καλύτερη συμπεριφορά του κινητού!Οποιος,λοιπόν,δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση του iPhone ας δει το βιντεάκι μπορεί να του φανεί χρήσιμο!Ιδου Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επειδή έψαξα στο YouTube για το θέμα του λαγκαρισματος στο ios 9 βρήκα ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι που κάνοντας κάποια από αυτά που λέει το παλικάρι είδα καλύτερη συμπεριφορά του κινητού!Οποιος,λοιπόν,δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση του iPhone ας δει το βιντεάκι μπορεί να του φανεί χρήσιμο!Ιδου πολύ ωραιο το βιντεακι!αρκετα χρησιμο τουλάχιστον μεχρι τη μεση!Μετα το παρακάνεις αμα τα κλεινεις όλα!:lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Επειδή έψαξα στο YouTube για το θέμα του λαγκαρισματος στο ios 9 βρήκα ένα πολύ χρήσιμο βιντεάκι που κάνοντας κάποια από αυτά που λέει το παλικάρι είδα καλύτερη συμπεριφορά του κινητού!Οποιος,λοιπόν,δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση του iPhone ας δει το βιντεάκι μπορεί να του φανεί χρήσιμο!Ιδου Αυτα ολα κλειστα τα είχα εγώ σε όλες τις εκδόσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Και μια ακομη πληροφορία: SAR Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 πολύ ωραιο το βιντεακι!αρκετα χρησιμο τουλάχιστον μεχρι τη μεση!Μετα το παρακάνεις αμα τα κλεινεις όλα!:lol: Ε καλά ναι γι αυτό είπα ότι σβήνεται ότι δεν σας χρειάζεται!εγω έκανα κάποια από τα πρώτα κυρίως και το κινητό άλλαξε συμπεριφορά!! ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια ακομη πληροφορία: SAR Για το s μιλάς όχι για το plus το δικό μας!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Εγώ επέστρεψα στην αγαπημένη 8.4.1 . Παιδιά είχα ξεχάσει τι κινητό είχα . Πηγαίνει σφερα! Θα ξανάβαλω την 9 αφού σταθεροποιηθεί πάλι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Εγώ επέστρεψα στην αγαπημένη 8.4.1 . Παιδιά είχα ξεχάσει τι κινητό είχα . Πηγαίνει σφερα! Θα ξανάβαλω την 9 αφού σταθεροποιηθεί πάλι Όταν τα έλεγα εγώ κάποιοι με κοροιδευαν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το iOS 9 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα προέρχονται από το setup σας και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και έχουν να αναβαθμιστούν από το 1821. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το iOS 9 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα προέρχονται από το setup σας και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και έχουν να αναβαθμιστούν από το 1821. Προγραμματιστης της Apple είσαι? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το iOS 9 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα προέρχονται από το setup σας και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και έχουν να αναβαθμιστούν από το 1821. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λες!!Δεν δικαιολογείται να κάτσει καλά στης γυναίκας μου με 5s ,που βάζει ότι βλακεία βρει από εφαρμογές και σε μένα που το προσέχω ευλαβικά να έχει τέτοιο θέμα!Και εγκαθιστώντας την 9 πανομοιότυπα φυσικά και στα δύο κινητά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το iOS 9 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα προβλήματα προέρχονται από το setup σας και εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και έχουν να αναβαθμιστούν από το 1821. Δεν είμαι κανένας τυχαίος πάνω στα setup των κινητών . Προφανώς ή δεν έχεις iPhone 6 ή απλά δεν σε ενδιαφέρει . Άμα θες να τρολαρεις ή να προσβάλεις την νοημοσύνη του άλλου πήγαινε άλλου. Το iOS 9 ακόμα δεν είναι σταθερό είτε σου αρέσει είτε όχι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Δεν καταλαβαινω τι παει να πει "φταιει το setup". Εφαρμογες απο το app store ειναι, εγκεκριμενες απο τη μαμα απλ. Δηλαδη θα πρεπει να εχεις τιποτα ιδιαιτερες γνωσεις για να δουλευει σωστα το τηλεφωνο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Δεν καταλαβαινω τι παει να πει "φταιει το setup". Εφαρμογες απο το app store ειναι, εγκεκριμενες απο τη μαμα απλ. Δηλαδη θα πρεπει να εχεις τιποτα ιδιαιτερες γνωσεις για να δουλευει σωστα το τηλεφωνο? Το δικό μου iPhone λειτουργεί άψογα με όλες τις εκδόσεις του OS, που μπαίνουν με ΟΤΑ μόλις κυκλοφορήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το δικό μου iPhone λειτουργεί άψογα με όλες τις εκδόσεις του OS, που μπαίνουν με ΟΤΑ μόλις κυκλοφορήσουν. Και εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με το άιφον, ούτε με το ipad με το ios9. Για άλλους που έχουν θέμα, ναι, φταίει το setup, αλλά και για το setup, έχει ευθύνη η apple. Αν κάποιες εφαρμογές προκαλούν προβλήματα, δεν θα έπρεπε να υπήρχαν διαθέσιμες στο store. Πάντως ο χρήστης που χρησιμοποιεί αποκλειστικά λογισμικό ελεγμένο και εγκεκριμένο από την άπλ, σίγουρα δεν έχει ευθύνη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Λοιπον μετά από ένα 4μηνο σχεδόν συνύπαρξης με το plus θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου για την συσκευή ,η οποία πιθανώς βοηθήσει κάποιον υποψήφιο αγοραστή!Η Apple συνεχίζει και δημιουργει καλοφτιαγμένα προϊόντα ,πολύ ελκυστικά στο μάτι και κομψά!Παροτι φέτος έκανε το φάουλ με τις γραμμές για το σήμα και την κάμερα που προεξεχει(ας όψεται το αναγκαστικό αδυνάτισμα της συσκευής),δεν παύει να είναι ένα κόσμημα της τεχνολογίας από οποία πλευρά και αν το κοιτάξεις!Θεωρω,όμως,οτι στο οπτικό κομμάτι θα φέρει την επανάσταση αν μειώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτά τα τραγικά bezels!Αν κατάφερνε και τα έφερνε σε επίπεδο G4 τότε δεν θα είχε αντίπαλο!Στον τομέα της κάμερας συνεχίζει και σου προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη φωτογραφία που μπορεί να τραβήξει κάποιος με ένα shoot!Σιγουρα με τις android ναυαρχιδες αν παίξεις με τις manual ρυθμίσεις και τα πιο πολλά megapixels που διαθέτουν θα βγάλεις καλύτερες φωτό,αλλά για μια γρήγορη φωτό χωρίς ρυθμίσεις και τα σχετικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το iPhone!Τωρα όσον αφορά το ios εδώ τα πράγματα είναι λίγο μυστήρια!Παροτι μιλάμε για ένα πανάλαφρο λογισμικό (εξου και οι 2 πυρήνες κτλ) που δεν γονατίζει τη συσκευή και δεν σε πετάει συχνά πυκνά από εφαρμογές και παιχνίδια,έχω την εντύπωση πάνε εκεί στην Apple να χαλάσουν την μαγιά και να λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και να μου θυμίζει εποχές android και lollipop που οι περισσότεροι παρακαλαγαμε να είμασταν στο kit kat !Αυτο φαίνεται που λέω από τις 3 αναβαθμίσεις που έχει δώσει σε τόσο μικρό διάστημα!Ελπιζω σε άμεση βελτίωση!Περα από αυτό το iOS για μένα εξακολουθεί να είναι το τοπ λογισμικό τόσο σε φιλικότητα ως προς τον χρήστη όσο και σε χρηστικότητα!Αν καταφέρουν και απελευθερώσουν κάποια πραγματάκια τύπου Bluetooth κτλ θα είναι αξεπέραστο!Για να ολοκληρώσω και να μην σας κουράζω άλλο δεν θα μπω στη διαδικασία να πω οτι το iPhone είναι το καλύτερο τηλέφωνο κτλ κτλ!Και δεν θα μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να πείσω κάποιον που είναι σε σκέψη να πάρει iPhone ή κάποιο android ,γιατί να είναι "καλύτερο" ένα τηλέφωνο που έχει μόνο 2 πυρήνες έναντι των άλλων με 4,6,8 κτλ πυρήνες!Αυτο μόνο που θα πω είναι οτι οποίος έχει περάσει μια φορά από iOS καταλαβαίνει γιατί πουλάει τόσο πολύ αυτή η συσκευή!Σιγουρα είναι πανάκριβη κ γι αυτό δεν την προτείνω σχεδόν ποτέ και πάντα ρωτάω ποσά λεφτά διαθέτει ο εκάστοτε αγοραστής!Αλλα σίγουρα αν κάποιος το αγοράσει και είναι συνειδητοποιημένος ,τότε ξενοιαζει για 3-4 χρόνια από άλλη αγορά smartphone! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Λοιπον μετά από ένα 4μηνο σχεδόν συνύπαρξης με το plus θα ήθελα να παραθέσω την άποψη μου για την συσκευή ,η οποία πιθανώς βοηθήσει κάποιον υποψήφιο αγοραστή!Η Apple συνεχίζει και δημιουργει καλοφτιαγμένα προϊόντα ,πολύ ελκυστικά στο μάτι και κομψά!Παροτι φέτος έκανε το φάουλ με τις γραμμές για το σήμα και την κάμερα που προεξεχει(ας όψεται το αναγκαστικό αδυνάτισμα της συσκευής),δεν παύει να είναι ένα κόσμημα της τεχνολογίας από οποία πλευρά και αν το κοιτάξεις!Θεωρω,όμως,οτι στο οπτικό κομμάτι θα φέρει την επανάσταση αν μειώσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτά τα τραγικά bezels!Αν κατάφερνε και τα έφερνε σε επίπεδο G4 τότε δεν θα είχε αντίπαλο!Στον τομέα της κάμερας συνεχίζει και σου προσφέρει την καλύτερη και ποιοτικότερη φωτογραφία που μπορεί να τραβήξει κάποιος με ένα shoot!Σιγουρα με τις android ναυαρχιδες αν παίξεις με τις manual ρυθμίσεις και τα πιο πολλά megapixels που διαθέτουν θα βγάλεις καλύτερες φωτό,αλλά για μια γρήγορη φωτό χωρίς ρυθμίσεις και τα σχετικά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το iPhone!Τωρα όσον αφορά το ios εδώ τα πράγματα είναι λίγο μυστήρια!Παροτι μιλάμε για ένα πανάλαφρο λογισμικό (εξου και οι 2 πυρήνες κτλ) που δεν γονατίζει τη συσκευή και δεν σε πετάει συχνά πυκνά από εφαρμογές και παιχνίδια,έχω την εντύπωση πάνε εκεί στην Apple να χαλάσουν την μαγιά και να λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα και να μου θυμίζει εποχές android και lollipop που οι περισσότεροι παρακαλαγαμε να είμασταν στο kit kat !Αυτο φαίνεται που λέω από τις 3 αναβαθμίσεις που έχει δώσει σε τόσο μικρό διάστημα!Ελπιζω σε άμεση βελτίωση!Περα από αυτό το iOS για μένα εξακολουθεί να είναι το τοπ λογισμικό τόσο σε φιλικότητα ως προς τον χρήστη όσο και σε χρηστικότητα!Αν καταφέρουν και απελευθερώσουν κάποια πραγματάκια τύπου Bluetooth κτλ θα είναι αξεπέραστο!Για να ολοκληρώσω και να μην σας κουράζω άλλο δεν θα μπω στη διαδικασία να πω οτι το iPhone είναι το καλύτερο τηλέφωνο κτλ κτλ!Και δεν θα μπω στη διαδικασία να προσπαθήσω να πείσω κάποιον που είναι σε σκέψη να πάρει iPhone ή κάποιο android ,γιατί να είναι "καλύτερο" ένα τηλέφωνο που έχει μόνο 2 πυρήνες έναντι των άλλων με 4,6,8 κτλ πυρήνες!Αυτο μόνο που θα πω είναι οτι οποίος έχει περάσει μια φορά από iOS καταλαβαίνει γιατί πουλάει τόσο πολύ αυτή η συσκευή!Σιγουρα είναι πανάκριβη κ γι αυτό δεν την προτείνω σχεδόν ποτέ και πάντα ρωτάω ποσά λεφτά διαθέτει ο εκάστοτε αγοραστής!Αλλα σίγουρα αν κάποιος το αγοράσει και είναι συνειδητοποιημένος ,τότε ξενοιαζει για 3-4 χρόνια από άλλη αγορά smartphone! Κάπως έτσι είναι. Ποιοτικές συσκευές δεν αμφιβαλλει κανείς αλλά στο iOS κάποια πράγματα δεν αρέσουν σε όλους. Τα bezel μην νομίζεις πάντα είναι βολικό να είναι μικρά. Έχω LG G2 και ξέρω. Προτιμώ το home button του iPhone. Και επιτέλους ας τα κάνουν λίγο πιο παχιά το 5s δηλαδή είναι χοντρό? Ας το κάνουν τόσο να μπει και μεγάλη μπαταρία να κρυφτεί και η κάμερα. Έλεος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Κάπως έτσι είναι. Ποιοτικές συσκευές δεν αμφιβαλλει κανείς αλλά στο iOS κάποια πράγματα δεν αρέσουν σε όλους. Τα bezel μην νομίζεις πάντα είναι βολικό να είναι μικρά. Έχω LG G2 και ξέρω. Προτιμώ το home button του iPhone. Και επιτέλους ας τα κάνουν λίγο πιο παχιά το 5s δηλαδή είναι χοντρό? Ας το κάνουν τόσο να μπει και μεγάλη μπαταρία να κρυφτεί και η κάμερα. Έλεος Ε είναι η τάση της εποχής να είναι όσο πιο λεπτά γινεται Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts