Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παίδες μια βοήθεια, ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να στείλω μήνυμα (sms) και ξαφνικά μου βγάζει να περάσω τον κωδικό του gmail λογαριασμού που έχω στα mail (όχι τον κωδικό του apple id π.χ. στο app store αλλά του gmail). Λέω κανένα κόλλημα του gmail και δεν δίνω σημασία, έλα όμως που μόλις τον περνάω μου ζητάει και του δεύτερου gmail μου και του hotmail !! και σαν να μην έφτανε αυτό χάνει και τον κωδικό του wifi του σπιτιού μου!!!

το κερασάκι της τούρτας ήταν ότι η εφαρμογή alpha safe access της Alpha Bank (αυτή που βγάζει κωδικούς αντί να έχω ξεχωριστή συσκευή dongle) έβγαλε διαφορετικό credential ID (σαν να είναι εγκατεστημένη σε διαφορετική συσκευή). Επίσης μου ήρθε και mail ότι το όνομα_του_μήλου_μου (το όνομα της συσκευής μου) was automatically removed as a trusted device from two-step verification for your Apple ID (t•••••@gmail.com)

το μόνο που μου δεν έφαγε κόλλημα είναι ότι όλες οι εφαρμογές είναι ακόμα εδώ, και κανα δυο με αποθηκευμένους κωδικούς δουλεύουν (π.χ. taptalk). Να πω ότι είναι 6 plus (ελπίζω ότι δεν είμαι off topic) με την 8.2 και back up στο icloud. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το σκάλωμα;;;

Δες εδώ. https://support.apple.com/en-us/HT204152

Κάτι έκανες και τριγκαρες την προστασία. Μπες από υπολογιστή και κάνε έλεγχο σε όλα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες εδώ. https://support.apple.com/en-us/HT204152

Κάτι έκανες και τριγκαρες την προστασία. Μπες από υπολογιστή και κάνε έλεγχο σε όλα.

Οταν λες να μπω απο υπολογιστή και να κανω έλεγχο σε ολα;;; Μπήκα και ξαναέκανα authorize το κινητό, αλλά δε βρίσκω τι μπορεί να έφταιξε και να το "πέταξε" έξω απο τις trusted συσκευές

Καλησπέρα στην ομάδα κάτοχος για μια ακόμη φορά του plus 128gb έκδοση με το εξής θέμα:

Κάποιες στιγμές στο άσχετο μου χάνει τον κωδικό του wifi και ζητάει εκ νέου τον κωδικό.

Το θέμα με το δίκτυο που κάποια στιγμή έχανε το σήμα ενώ εμφάνιζε σήμα κανονικά διορθώθηκε με επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Κάποιο άλλο θέμα δεν έχω και γενικά σε όλα τα άλλα μια χαρά.

Εαν κάποιος ξέρει κάτι δεκτό.

Καλησπέρα στην ομάδα κάτοχος για μια ακόμη φορά του plus 128gb έκδοση με το εξής θέμα:

Κάποιες στιγμές στο άσχετο μου χάνει τον κωδικό του wifi και ζητάει εκ νέου τον κωδικό.

Το θέμα με το δίκτυο που κάποια στιγμή έχανε το σήμα ενώ εμφάνιζε σήμα κανονικά διορθώθηκε με επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Καλημέρα φίλε μου, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έκανες restore και setup as new;

κάνε setup as new (βάλε το σε recovery και από εκεί μέσω από iTunes περνά το λογισμικό) μην επα αφερεις κάποιο backup παλιότερο, περνά μόνο επαφές σημειώσεις από το i cloud πχ

Καλημέρα φίλε μου, ποτέ ήταν η τελευταία φορά που έκανες restore και setup as new;

Καλημέρα το έχω δουλέψει σαν νέα συσκευή οπότε back up δεν έχω κάνει και όλα τα έχω εγκαταστήσει απ την αρχή.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κάνε setup as new (βάλε το σε recovery και από εκεί μέσω από iTunes περνά το λογισμικό) μην επα αφερεις κάποιο backup παλιότερο, περνά μόνο επαφές σημειώσεις από το i cloud πχ

OK θα το τρέξω και αυτό το σενάριο.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα. Περιμένω αυριο το νέο μου, χρυσό plus.

Τι να προσέξω κατα την παραλαβη;

Το θέμα ειναι θα με αφήσουν να το ανοίξω το πακέτο πριν πληρώσω;

Αγορά απο media markt, δεν το στέλνουν με courier, αλλα με μεταφορικη απο κατάστημα, καθώς δεν υπήρχε στοκ στα κεντρικά.

Να φοβάμαι για ανακατασκευασμένη ή μεταχειρισμένη συσκευή;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Παίδες τελικά δεν ευδοκιμησε το project plus οπότε και το έδωσα. Αν και το είχα και παλιότερα αυτά τα προβλήματα είτε με το wifi κάθε 3+λιγο αποσύνδεση αλλά και το πιο βασικό θέμα με το σήμα ήταν ο λόγος του χωρισμού.

Μάλλον το βλέπω να τα ξαναπούμε κατά το 6plus+ όταν με το καλό......

Προς το παρόν καλό Πάσχα στην ομάδα.

Αν έχεις κρατημένο backup και δεν σε ενοχλεί αν χαθεί οτιδήποτε μεταγενέστερο, κάνε επαναφορά μέσα από τη συσκευή και επαναφορά από backup.

Ένα ευχαριστώ, είναι οκ πλέον, με επαναφορά από back up. Μου πήρε βέβαια κανα 10 ωρο μέχρι να ξανακατεβουν όλα, αλλά έστρωσε πλέον.

Μια ερώτηση, τους κωδικός του wifi για να τους αποθηκεύει, ενεργοποιώ την κλειδοθήκη στις ρυθμίσεις -> iCloud και μετά τους κρατάει;

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Ένα ευχαριστώ, είναι οκ πλέον, με επαναφορά από back up. Μου πήρε βέβαια κανα 10 ωρο μέχρι να ξανακατεβουν όλα, αλλά έστρωσε πλέον.

Μια ερώτηση, τους κωδικός του wifi για να τους αποθηκεύει, ενεργοποιώ την κλειδοθήκη στις ρυθμίσεις -> iCloud και μετά τους κρατάει;

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

Γενικότερα η κλειδοθήκη αποθηκεύει όλους τους κωδικούς κρυπτογραφημένους και τους μοιράζει σε κάθε idevice που εσύ θελήσεις κατά την ενεργοποίηση του. Επομένως η κλειδοθήκη θα αποθηκεύσει τον κωδικό και θα τον μοιραστεί και με τα άλλα devices που την χρησιμοποιούν.

Καλό Πάσχα σε όλους.

καλησπέρα μεγάλο βήμα και για μένα τοσα χρόνια χρήστης Windows phones , android phones αλλά και iPad εκανα το βήμα για τι iPhone. πιστεύω να το έχω σε κάνα δυο μέρες οπότε θα μπορώ να γράψω σύγκριση με τα θετικά και τα αρνητικά της μετάβασης. ...καλώς σας βρήκα
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

καλησπέρα μεγάλο βήμα και για μένα τοσα χρόνια χρήστης Windows phones , android phones αλλά και iPad εκανα το βήμα για τι iPhone. πιστεύω να το έχω σε κάνα δυο μέρες οπότε θα μπορώ να γράψω σύγκριση με τα θετικά και τα αρνητικά της μετάβασης. ...καλώς σας βρήκα

Καλώς όρισες φίλε μου, περιμένουμε εντυπώσεις :)

Λοιπόν αρχικά χαίρομαι για την επιλογή του μεγάλου μοντέλου με το ζόρι με βγάζει η μπαταρία και σ αυτό φαντάζομαι θα είχα μετανιώσει με το μικρό. το μέγεθος συνηθίζεται μέρα με τη μέρα όποτε δεν μπαίνει θέμα , τώρα η μετάβαση από αντριοντ έχει και θετικά και αρνητικά . μου λείπει η ελεύθερια του sharing στο αντριοντ η Apple είναι απογοήτευση σε αυτό το θέμα μπερδεύομαι με το μενού από κάτω σε όλα τα αντριοντ είναι από πάνω σαν συσκευή το iPhone φαίνεται καλό δεν έχω να πω αρνητικά θα μπορούσε να διαθέτει ένα back button ειδικά για το plus γιατί οι περισσότερες εφαρμογές έχουν το back arrow πάνω αριστερά ενώ αντριοντ είναι υπέροχα βολικό να μην αλλάζει θέση το χέρι ειδικά σε μεγάλες συσκευές. κάποιες παιδικές ασθένειες με τα notifications sounds που δεν αλλάζουν ενώ μπορείς να επιλέξεις το iPhone διαλέγει μόνο του στο τέλος αυτό που θέλει πχ tweeter γενικά λεπτομέρειες είναι μικρές αυτά που συνηθίζονται με τον καιρό. ένα σημαντικό που μου λείπει είναι ότι στο αντριοντ κατεβάζεις ότι θέλεις από το τηλέφωνο το αναπαράγεις όπως είναι στη συσκευή , η επιλογή να ανοίγεις με οποίο app θέλεις ένα αρχείο αυτά με εκνευρίζουν προς το παρόν στο iPhone , η οθόνη είναι άπιαστη σε λευκά και μαύρα αν και στο αντριοντ υπάρχουν μερικές φανταστικές οθόνες πλέον στον τομέα αυτό δε πιάνεται η Apple. φωτογραφίες εντάξει δεν τρελένομαι υπέροχες φυσικά σε ανάλυση και χρώματα αλλά εξίσου καλές έβγαζα και με αντριοντ το βίντεο όμως είναι αρκετά καλύτερο στο iPhone. ποιότητα ήχου πολύ καλή βέβαια με τίποτα όπως το htc αλλά έχει ποιοτικό ήχο δυνατό πολύ ικανοποιητικό , γραφικά πολύ καλά , δεν Λαγκαρει πουθενά που στο αντριοντ παρά τα τρέλα specs συμβαίνει συχνά . τιμή απαράδεκτα υψηλή αλλά με τις υγιές μας από τη στιγμή που το αποφασίζει κάποιος , με πειράζει που οι εφαρμογές Google υστερούν πολύ στο iPhone πραγματικά η Google έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο αντριοντ ας ελπίσουμε να φτιάχνουν αργότερα , με ενοχλεί που δεν έχει ξεχωριςτη επιλογή ήχου για το ξυπνητήρι γιατί μα τινάζει στον αέρα κάθε μέρα , έχει πολύ καλή ποιότητα ραδιοεπικοινωνιών συμαντικο για μένα που είχα πρόβλημα με το αντριοντ , το gps είναι πολύ καλύτερο και πιο γρήγορο από τα αντροιντ , το τελευταίο λολιποπ είναι πραγματικά όμορφο και γρήγορο λειτουργικό και με καλύτερη εμφάνιση από το iOS βέβαια είναι όπως είπα θέμα συνήθειας γενικά αυτά τα ψιλό διαφορετικά αυτές τις πρώτες μέρες έχω ανάμεικτα συναισθήματα με τον καιρό θέλω να πιστεύω ότι θα με βολεύει σε ότι θέλω να κάνω . εδώ θα είμαστε θα δούμε
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

θα μπορούσε να διαθέτει ένα back button ειδικά για το plus γιατί οι περισσότερες εφαρμογές έχουν το back arrow πάνω αριστερά ενώ αντριοντ είναι υπέροχα βολικό να μην αλλάζει θέση το χέρι ειδικά σε μεγάλες συσκευές.

Μπορείς να πηγαίνεις ένα βήμα πίσω σέρνοντας το δάχτυλό σου από την αριστερή πλευρά της οθόνης προς τη δεξιά. Ισχύει για όλες τις ενσωματωμένες εφαρμογές του iOS, καθώς και σε εφαρμογές τρίτων.

με ενοχλεί που δεν έχει ξεχωριςτη επιλογή ήχου για το ξυπνητήρι γιατί μα τινάζει στον αέρα κάθε μέρα

Αλλάζει. Δες εδώ πως.

Δες και αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν φταίει η συσκευή....και σε εμένα μου το κάνει το ipad ωρες ωρες οταν είμαι μακρυά απο το ρουτερ μου...το 6αρι που εχω δεν μου το κάνει..καμμιά φορά μου κάνει αποσυνδεση....αλλά αυτά που σου λέω τα κάνει μόνο στο δικό μου ρουτερ...σε άλλα δεν εχω θέμα..αυτό το πάθανε πολλοί κάτοχοι που ξέρω και αλλάξανε ρουτερ

Δεν φταίει η συσκευή....και σε εμένα μου το κάνει το ipad ωρες ωρες οταν είμαι μακρυά απο το ρουτερ μου...το 6αρι που εχω δεν μου το κάνει..καμμιά φορά μου κάνει αποσυνδεση....αλλά αυτά που σου λέω τα κάνει μόνο στο δικό μου ρουτερ...σε άλλα δεν εχω θέμα..αυτό το πάθανε πολλοί κάτοχοι που ξέρω και αλλάξανε ρουτερ

Αντε και να δεχτώ το ότι φταίει το router στο σήμα φταίει ο παροχος οπότε να αλλάξω παροχο;;

Για ένα τηλέφωνο της τάξης των 900 περίπου ευρώ είναι θέμα όταν δίπλα του ταυτόχρονα ένα iPad mini 1gen /note edge / nexus6 / και το iphone 6 & 5 δουλεύουν μια χαρά μαλλον να το κοίταξω αυτό εεεε τι λες;;;;

Αντε και να δεχτώ το ότι φταίει το router στο σήμα φταίει ο παροχος οπότε να αλλάξω παροχο;;

Για ένα τηλέφωνο της τάξης των 900 περίπου ευρώ είναι θέμα όταν δίπλα του ταυτόχρονα ένα iPad mini 1gen /note edge / nexus6 / και το iphone 6 & 5 δουλεύουν μια χαρά μαλλον να το κοίταξω αυτό εεεε τι λες;;;;

Σήμα εννοείς κινητής τηλφωνίας ? και σε μένα μια φορά απο το Δεκέμβρη που εχω το τηλ μια φορά μου εβγαλε καμμιά υπηρεσία αλλά διορθώθηκε με hard reset και οχι επαναφορές κλπ

Για το wifi το κάνει και σε μένα σπίτι το AIR 2....απλά δοκίμασε το και σε αλλα wifi..αν σε αυτά δουλέυει κανονικά τότε πας για αλλαγή ρουτερ σπίτι...και το δικό μου πρόβλημα εχει αλλά βαριέμαι να το αλλάξω..απλά πηγαίνω πιο κοντά στο ρούτερ:)

Κατα την αρχική διαμόρφωση της συσκευής είχες κάνει επαναφορά απο προηγούμενη; Αν ναι καλό θα ήταν να κανείς setup ως νέα συσκευή και να το παρακολουθήσεις :)

Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα κανένα με το wifi.το μόνο σπαστικό που έχει η συσκευή του αδερφού μου είναι οι χρόνοι χρήσης δεν εμφανίζονται ποτέ μόνο την πρώτη μέρα μετά παυλες

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Σήμα εννοείς κινητής τηλφωνίας ? και σε μένα μια φορά απο το Δεκέμβρη που εχω το τηλ μια φορά μου εβγαλε καμμιά υπηρεσία αλλά διορθώθηκε με hard reset και οχι επαναφορές κλπ

Για το wifi το κάνει και σε μένα σπίτι το AIR 2....απλά δοκίμασε το και σε αλλα wifi..αν σε αυτά δουλέυει κανονικά τότε πας για αλλαγή ρουτερ σπίτι...και το δικό μου πρόβλημα εχει αλλά βαριέμαι να το αλλάξω..απλά πηγαίνω πιο κοντά στο ρούτερ:)

Δείχνει ότι έχει σήμα αλλά είναι πλασματικο. Αυτό είναι το θέμα ότι λόγο δουλειάς δεν μπορώ να χάνω κλήσεις και βέβαια για το εάν έχει ή δεν έχει σήμα όταν το κοιτάω είναι ένα θέμα αφού δεν ξέρω ισχύει ή όχι αυτό που βλέπω;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατα την αρχική διαμόρφωση της συσκευής είχες κάνει επαναφορά απο προηγούμενη; Αν ναι καλό θα ήταν να κανείς setup ως νέα συσκευή και να το παρακολουθήσεις :)

Ποτέ δεν κάνω επαναφορά από προηγούμενη συσκευή για να αποφεύγω τέτοια θέματα. Το μεγάλο θέμα που περιγράφω και σε παραπάνω post είναι με το σήμα που εκεί πραγματικά καίγομαι.

Ευχαριστω πάντως για τις υποδείξεις. ☺.

• 2 weeks later...
Καλος ηρθα και εγω μετα απο ενα χρόνο απουσιας απο το ios με ένα iPhone 6 plus 64GB Space Gray :p

Pixel 6a

Καλος ηρθα και εγω μετα απο ενα χρόνο απουσιας απο το ios με ένα iPhone 6 plus 64GB Space Gray :p

Καλώς όρισες φίλε μου ο,τι χρειαστείς ως υπενθύμιση εδώ είμαστε. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις γιατί έφυγες απο το iOS και γιατί τελικά ξαναγύρισες :)

Καλώς όρισες φίλε μου ο,τι χρειαστείς ως υπενθύμιση εδώ είμαστε. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις γιατί έφυγες απο το iOS και γιατί τελικά ξαναγύρισες :)

Οι λόγοι ηταν δύο που δεν μπορουσε να με καλυψει το 5S που ειχα, μικρή οθόνη και μικρή διαρκεια μπαταριας(επρεπε να το φορτηζω δυο φορες την μέρα). Αυτοί οι περιορισμοί δεν υπαρχουν πλέον με το 6 plus και θέλω να πιστευω οτι θα μου βγάζει 24ωρες το smartphone. Το οτι ξαναγυρισα έχει να κάνει με το οτι πιστευω οτι το ios είναι οτι καλυτερο για λειτουργικό smartphone και αν το συνδιάσεις με ένα Mac ακόμη καλύτερα(το android απέχει πολύ κατα την ταπεινή μου γνώμη).

Pixel 6a

Και μια πρωτη εικονα χρησης της μπαταριας... επαθα πλακα https://www.dropbox.com/s/xko3hi8gwnvsj6h/battery.jpg?dl=0

Pixel 6a

• The topic was unpinned