Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυο πραγματα απέφευγε να λες.Ποτέ και παντα ;-)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν το iphone ειχε τα specs του note 4 .

.

Να σε διορθώσω ήδη η CPU-GPU στα iPhone είναι ανώτερα απο τα ίδια του Note 4.

Αν είχε τα specs του air 2 θα έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί η Sammy(δεν συζητάω για τα tablet της διότι εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι)

Που να δεις ο Α9 Samsung καταςκευης τη διαφορά θα εχει απο αυτα που βάζει στις δικές της συσκευές η Sammy.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δίκιο έχεις Αργυρή γενικότερα αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνω τη μοναδική-μοναδική εξαίρεση(προσωπική γνώμη πάντα,λάθος η σωστό αλλα αυτη η γνώμη μου)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να σε διορθώσω ήδη η CPU-GPU στα iPhone είναι ανώτερα απο τα ίδια του Note 4.

Αν είχε τα specs του air 2 θα έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί η Sammy(δεν συζητάω για τα tablet της διότι εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι)

Που να δεις ο Α9 Samsung καταςκευης τη διαφορά θα εχει απο αυτα που βάζει στις δικές της συσκευές η Sammy.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δίκιο έχεις Αργυρή γενικότερα αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνω τη μοναδική-μοναδική εξαίρεση(προσωπική γνώμη πάντα,λάθος η σωστό αλλα αυτη η γνώμη μου)

Στο Μανο πήγαινε το ποστ μου ;-)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αργυρη σοφά τα λογια σου φιλε γιαυτο και εγω δυσκολα λεω το ποτε.

Απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση ημουν κοντα να κανω το βήμα λόγο οτι με καλυπτε σε οθόνη αν και δυσαναλογα μεγαλο φυσικο μεγεθος και στα 2 βασικα συν του που εγραψα και τα οποία όμως δεν ειναι πλεον τοσο υπερ του οπως πριν λιγο καιρο.

Αντιθετα τα μειον του για μενα ειναι αναριθμητα οποτε χωρίς να παραγνωριζω οτι σε πολλά ειναι κορυφή και ειναι δουλεμενη συσκευη,(π.χ. η καμερα με μονο 8 κανει πολλες με τα διπλασια και βαλε mpxls να μη νιωθουν ανετα ή το fingerscaner που ειναι απιστευτο ενω εγω απλα δε το εχω on στα galaxy)στο τελος η ζυγαρια για μενα επαναλαμβανω γερνει ευκολα υπερ του android lolipop που πλεον εχει κλεισει και στο τελευταιο οχυρο τη ψαλιδα ενω ειναι πολυ ελευθερο και κυριως παραμετροποιησημο out of the box και με συνεχη και τεραστια αλματα προοδου.

Οποτε ποτε ΔΕΝ ειπα αλλα πιστεύω οτι το κεφαλαιο μηλο που δε σου κρυβω με απασχολούσε το τελευταίο χρονο εκλεισε για μενα μεχρι...νεωτερας(και δε φαινεται αλλαγη στον οριζοντα).

Αν μετα λιγα χρονια το μηλο αποκτηση πργματα και ελευθεριες που θελω ή το android το παει κατα διαολου η google καλα να ειμαστε και κανα ψιλο να εχουμε να κανουμε το χομπι μας και συναμα τη δουλεια μας βεβαιως.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η ψαλίδα γέρνει υπέρ του Android πλέον.. Και πιστεύω με lollipop ακόμα έχουμε να δούμε αρκετά πράγματα στο μέλλον... Βέβαια το ίδιο πίστευα και με το ios 7 αλλά διαψευστηκα... Είχα το 5sεβαλα και ios 8... Απογοήτευση... Προσπάθησα στο mail μέσω drive να επισυνάψω φώτο. Όχι... Πήγα να κάνω share μέσω Google Drive.. Όχι... Να πω την αλήθεια μου μου φάνηκε και κάπως βαρύ... Φιλαράκι πήρε το iPhone 6..εντάξει δεν έχω λόγια... Σε design δεν παίζεται... Ας παίρνουν και άλλες εταιρίες μαθήματα... Και να πω ότι είχα όλα τα iPhone από το original μέχρι και το 5s...πλεον για αυτή την χρονιά και θα είναι η πρώτη μου δεν θα πάρω iPhone... Δεν μου λείπει τίποτα οπότε προς το παρόν Android...

Ειπώθηκαν δυο σημαντικά στην προηγούμενη σελίδα

αυτό που είπε ο Μάνος

''Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν καλές επιλογές για όλους και για ότι βολεύει το καθένα''

και δεύτερον του Αργύρη

''Δυο πράγματα απέφευγε να λες. Ποτέ και πάντα ;-)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πάνω που έβαλα αγγελία το Note 3 και είπα να πάρω το Plus, βαλθήκατε να με κάνετε να το σκεφτώ καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα τα λαγκ και βαρέθηκα να περιμένω την αναβάθμιση.

Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, θέλω να πάω στο Plus και αν μου λείψει τόσο πολύ το android, που δεν νομίζω, τότε θα πάω στο Note 4.

Πάνω που έβαλα αγγελία το Note 3 και είπα να πάρω το Plus, βαλθήκατε να με κάνετε να το σκεφτώ καλύτερα.

Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα, θέλω να πάω στο Plus και αν μου λείψει τόσο πολύ το android, που δεν νομίζω, τότε θα πάω στο Note 4.

Πολύ σωστό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμείς πολλές φορές που παίρνουμε την αναβάθμιση την ίδια μέρα μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε.

Τα lag στην Samsung είναι ανεκτίμητη αξία. Το Plus νομίζω είναι κατώτερη μπάντες συσκευή από το Note 4 αλλά όλα τα αλλά iPhone τα προτιμώ από κάθε συσκευή Android

Nokia 8800 Scirocco

Είχα ξεχάσει να τεστάρω τον ήχο και ειναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με ακουστικά (έχω τα QC15 της Bose κυρίως για ταξίδια με αεροπλάνο)... Αφιερωμένο κι ένα ωραίο κομμάτι λίγο διαφορετικό ☺️

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση για κατι περιεργο που μου συνεβη.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι θεμα iTunes ή ios ή iPhone 6 plus αλλα ειπα να το ποσταρω εδω.

Εχω το plus 16άρι και πριν απο λιγες μερες μου εβγαλε μηνυμα οτι τελειωνει η μνημη. Ειχε μεινει περιπου στα 900-800 MB. Το συνδεσα στο iTunes και επειδη αποφασισα να σβησω εφαρμογες, ειπα να κανω πρωτα ενα transfer purchases to iTunes. Το εκανα, και μετα απο τον συγχρονισμο προς ευχαριστη εκπληξη μου, το κινητο ειχε 2.1 Gb ελευθερα. Υπαρχει λογικη σε αυτο ή ειχε φαει κανενα σκαλωμα το κινητο και συνηλθε με το sync?

Είχα ξεχάσει να τεστάρω τον ήχο και ειναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με ακουστικά (έχω τα QC15 της Bose κυρίως για ταξίδια με αεροπλάνο)... Αφιερωμένο κι ένα ωραίο κομμάτι λίγο διαφορετικό ☺️

E ναι, macραν ότι καλύτερο σε ήχο!

Ωραίο ήταν η εκπαιδευτική εκδρομή στο android αλλά θα κάνω πολύ πολύ καιρό να το ξαναδώ.

Άλλη ποιότητα το iOS και τα καινούρια 6αρια, άλλη!!!

Edited by Jig

Ωραίο ήταν η εκπαιδευτική εκδρομή στο android αλλά θα κάνω πολύ πολύ καιρό να το ξαναδώ.

Άλλη ποιότητα το iOS και τα καινούρια 6αρια, άλλη!!!

:mad:

:chair: :chair:

Τελοσπαντων τετοιες μέρες ας φανώ μεγαλοψυχη:happy:

:lol::lol:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους :D :D

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Πλάκα πλάκα όμως κουτσουρεμένο ξεκουτσουρεμένο τα νέα μήλα ειδικά το PLUS είναι οι πιο smooth συσκευές.

Και σε ταχύτητα των oem app's δεν έχουν αντίπαλο μέχρι στιγμής.

Αλλά δε κάνουν για όλους είπαμε.

Παντα φιλικα Μανος

Πλάκα πλάκα όμως κουτσουρεμένο ξεκουτσουρεμένο τα νέα μήλα ειδικά το PLUS είναι οι πιο smooth συσκευές.

Προσπαθείς να κρατηθεις.Το βλέπω

Loooollll

Πλάκα κάνω.Καλες γιορτές Μανο μου

Καλημερα παιδια.τι να διαλεξω;;;;;;;;;;;;1520 ή 6plus?μπορω να τα βρω απο το εξωτερικο σε σχετικα καλη τιμη. Ειμαι πολλα χρονια στο ios και ελεγα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Τι λετε;

Τελοσπαντων τετοιες μέρες ας φανώ μεγαλοψυχη:happy:

:lol::lol:

Καλά Χριστούγεννα σε όλους :D :D

Merry Christmas γλυκο κοριτσι και σε περιμενουμε εδω, στο Plus :p

Σωστα Μανο!

Καλημερα παιδια.τι να διαλεξω;;;;;;;;;;;;1520 ή 6plus?μπορω να τα βρω απο το εξωτερικο σε σχετικα καλη τιμη. Ειμαι πολλα χρονια στο ios και ελεγα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Τι λετε;

Αφου σε εχει πιασει για αλλαγη να την κανεις και αν δεις οτι δεν ..... παλι εδω ειμαστε :D

Προσπαθείς να κρατηθεις.Το βλέπω

Loooollll

Πλάκα κάνω.Καλες γιορτές Μανο μου

Χάχα ωραίος! :)

Έτσι είναι τα καλά να λέγονται.

Καλές γιορτές Αργύρη μου και σε σένα φίλε :)

Παντα φιλικα Μανος

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!

Το widget του Ημερολογίου σας το εμφανίζει; Εμένα μετά από καιρό σταμάτησε να δείχνει κάτι!

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!

Το widget του Ημερολογίου σας το εμφανίζει; Εμένα μετά από καιρό σταμάτησε να δείχνει κάτι!

ναι το εμφανίζει κανονικά. Απλά δεν εμφανίζει τα ολοήμερα γεγονότα. Πχ σήμερα που έχει δύο γιορτές στο widget του fantastical τα δείχνει ενώ στο widget του μαμά ημερολογίου δεν εμφανίζει κάτι. Το widget του ημερολογίου εμφανίζει μόνο τα γεγονότα που έχουν συγκεκριμένες ώρες έναρξης και λήξης.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Είχε στο Facebook ένα τριήμερο και μάλλον για αυτό! Φαντάσου έγραφε ημερολόγιο και μετά πήγαινε αμέσως στο επόμενο! Τώρα το διέγραψα και περιμένω να δω αν εμφανίζει κάτι.

Θέλω να αγοράσω έναν φορτιστή αυτοκινήτου για iphone 6 plus.

Τι να προσέξω;

Έχω εντοπίσει αυτούς τους δύο. Ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/fortistis-aytokinitoy-universal-usblightning-belkin-f8j026bt04-blk-mayro/prod4500157pp/

http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/fortistes/fortistis-aytokinitoy-universal-usblightning-12w-belkin-boost-up-car-charger-f8j121bt04-blk-mayro/prod6020130pp/

Και οι 2 κάνουν, απλά ο δεύτερος (ο ακριβός) θα φορτίσει πιο γρήγορα το κινητό.

Κυκλοφορούν αρκετοί στην αγορά, με λιγότερη χωρητικότητα (μικρότερη από 1Α) με αποτέλεσμα το κινητό να δείχνει ότι φορτίζει ενώ στην πραγματικότητα χάνει φορτίο κατά την διάρκεια χρήσης gps.

Δεν είχα δει ότι τον έχει το Public και το έχω παραγγείλει από Ιρλανδία/eBay.

Τον περιμένω αυτές τις ημέρες.

Έχει οutput: 5V/2.1A, που σημαίνει γρήγορη φόρτιση, δλδ. ότι πρέπει για το Plus!

edit:

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ το link

http://www.ebay.co.uk/itm/201121955393

Edited by Jig
edit

Δεν είχα δει ότι τον έχει το Public και το έχω παραγγείλει από Ιρλανδία/eBay.

Τον περιμένω αυτές τις ημέρες.

Έχει οutput: 5V/2.1A, που σημαίνει γρήγορη φόρτιση, δλδ. ότι πρέπει για το Plus!

edit:

Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ το link

http://www.ebay.co.uk/itm/201121955393

Πήρα ακριβώς το ίδιο σετ αλλα περιέχει και ένα φορτιστή με διπλό usb πάνω όποτε φορτίζει παράλληλα το iphone και το note2 της γυναίκας μου το βράδυ. Το καλώδιο να ξέρεις δεν φορτίζει καλά την συσκευή (αργεί και μπορεί να σου βγάλει μήνυμα this accessory is not recognized ή κάτι τέτοιο) όποτε εγω χρησιμοποιώ αυτό της συσκευασίας

• The topic was unpinned