Nikos_Mpl Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Χμμμ...πως το βλεπω αυτο? fb xperia και twitter xperia κάτι είχε βγάλει μια φορά αλλά δεν έδωσα βάση. ρυθμισεις, λογαριασμοι... Απο εκει και περα, εφαρμογες πας και ο,τι μπορεις να καταλαβεις τι ειναι και δεν το θες καντο διαγραφη ή απενεργοποιηση.. Αν δεν ξερεις τι ειναι σημειωσε τες και ή google ή ρωτα εδω ολες μαζι, δε χρειαζεται να καεις με τις μικροεφαρμογες συστηματος, πιο πολυ αυτες που εχουν εικονιδιο, τιποτα xperia lounge, social Και τετοιες μπουρδες που φαινονται κιολας τι ειναι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καιρός να αλλάξεις αβαταρ ταξιδιώτη αλλά και φωτογραφία χαχ δεν το πιστευω,αλλαξα....οπως και κινητο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 δεν το πιστευω,αλλαξα....οπως και κινητο Το μαύρο που το βρήκες; Εκτός και αν την τσιμπησες από το ίντερνετ! Όπως και να έχει είναι ωραία φωτογραφία. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλομιλητο ταξιδιώτη, τέλειο το Ζ3.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) σας ευχαριστω παιδια. την εικονα απο ιντερνερ. μα να ρωτησω κατι,εχει παρουσιασει τιποτα θεμα με κιτρινιλα στην οθονη?απο θερμοκρασιες? η οθονη ειναι φανταστικη,στο λευκο βεβαια παρατηρω οτι προς τη δεξια πλευρα και απο την μεση και κατω,ειναι λιγο πιο κυανο το χρωμα,ελαχιστα. Edited February 13, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ούτε κίτρινιλες εχω ούτε θερμοκρασίες μη φυσιολογικές. Μια χαρά ειςαι,πήρες και το καλύτερο χρώμα! Κάτσε να χαρείς την ΚΙΝΗΤΑΡΑ σου!! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ούτε κίτρινιλες εχω ούτε θερμοκρασίες μη φυσιολογικές. Μια χαρά ειςαι,πήρες και το καλύτερο χρώμα! Κάτσε να χαρείς την ΚΙΝΗΤΑΡΑ σου!! να σε καλα.ερωτηση,το λευκο ειναι σε ολη την οθονη καταλευκο?η κανει και καμια αλλη αποχρωση εστω και μικρη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 να σε καλα.ερωτηση,το λευκο ειναι σε ολη την οθονη καταλευκο?η κανει και καμια αλλη αποχρωση εστω και μικρη ΠΡΈΠΕΙ να είναι λευκό σε όλη την επιφάνεια της οθόνης (λόγω τεχνολογίας υπό γωνία υπάρχουν αλλοιώσεις! αλλά αυτό το ξέρεις) κατέβασε κάποιο screen rgb test που να έχει και αποχρώσεις του γκρι και δες αν υπάρχει αλλοίωση και στα άλλα χρώματα (ΛΕΥΚΌ - ΓΚΡΙ - κόκκινο - ΜΠΛΕ - πράσινο) Σε περίπτωση που δεις έστω και ελάχιστα αλλοιώσεις (ανοιχτόχρωμο γκρι - μπλε και φυσικά στο λευκό) πας για αντικατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Α όχι δεν έχω καμία αλλοίωση.απλά μονο στο λευκό έχω την εντύπωσή ότι κάτω αριστερά είναι ελάχιστα πιο θερμό και δεξιά πιο ψυχρό,σαν κυανό πολύ ανοιχτό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι,λευκό σε οθόνη πού να είναι ομοιόμορφο δεν έχω δει ακόμα.και τα κοιτάω πάντα με προσοχή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) να σε καλα.ερωτηση,το λευκο ειναι σε ολη την οθονη καταλευκο?η κανει και καμια αλλη αποχρωση εστω και μικρη Ομοιομορφο παντού από άκρη εις άκρως σε εμένα που δοκίμασα σε απόλυτη λευκή εικόνα με 70% φωτεινότητα όπως το βλέπω φάτσα το κινητό. Ποιας χώρας είναι η συσκευη σου; Branded η unbranded είναι; Εφόσον η μπαταρία είναι βράχος,δεν εχεις pixel,δεν εχεις bleeding έστω και ελαφρύ,δεν εχεις μη φυσιολογικές θερμοκρασίες,τα κουμπιά on/off και volume έχουν άριστη απόκριση και αίσθηση κάθεσαι στα αυγα σου. Edited February 14, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Α όχι δεν έχω καμία αλλοίωση.απλά μονο στο λευκό έχω την εντύπωσή ότι κάτω αριστερά είναι ελάχιστα πιο θερμό και δεξιά πιο ψυχρό,σαν κυανό πολύ ανοιχτό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι,λευκό σε οθόνη πού να είναι ομοιόμορφο δεν έχω δει ακόμα.και τα κοιτάω πάντα με προσοχή. Αν μπορείς πήγαινε σε κάποια καταστήματα πού το έχουν ανοικτό και σύγκρινε την οθόνη δίπλα-δίπλα με το δικό σου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν μπορείς πήγαινε σε κάποια καταστήματα πού το έχουν ανοικτό και σύγκρινε την οθόνη δίπλα-δίπλα με το δικό σου. Ναι καλύτερα έτσι και μόνο αν βρεις αισθητή διαφορά το σκέφτεσαι για επιστροφή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά συγγνώμη για το off topic αλλά στο νημα του Ζ1 δεν απαντάει κανείς... Επειδή άκουσα ότι το Ζ1 κυκλοφορεί και με οθόνη που περισεψε από τα Ζ, γίνεται να το καταλάβω από κάπου, κάποιον κωδικό ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Α όχι δεν έχω καμία αλλοίωση.απλά μονο στο λευκό έχω την εντύπωσή ότι κάτω αριστερά είναι ελάχιστα πιο θερμό και δεξιά πιο ψυχρό,σαν κυανό πολύ ανοιχτό. Η αλήθεια πάντως είναι ότι,λευκό σε οθόνη πού να είναι ομοιόμορφο δεν έχω δει ακόμα.και τα κοιτάω πάντα με προσοχή. Γιαννη Την sim στην αλλαξαν δωρεαν η πληρωσες τα 5Ε ; Επισης εχει ανταπτορα απο mini sim σε nano sim ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ομοιομορφο παντού από άκρη εις άκρως σε εμένα που δοκίμασα σε απόλυτη λευκή εικόνα με 70% φωτεινότητα όπως το βλέπω φάτσα το κινητό. Ποιας χώρας είναι η συσκευη σου; Branded η unbranded είναι; Εφόσον η μπαταρία είναι βράχος,δεν εχεις pixel,δεν εχεις bleeding έστω και ελαφρύ,δεν εχεις μη φυσιολογικές θερμοκρασίες,τα κουμπιά on/off και volume έχουν άριστη απόκριση και αίσθηση κάθεσαι στα αυγα σου. Δίκιο έχεις,βασικά είμαι τόσο ψείρας πού μπορεί και να μου φαίνεται. Επίσης νομίζω δεν έχουν αναφερθεί θέματα και στο εξωτερικό για πρόβλημα στην οθόνη,πέρα αν κάτσει pixel και κάτι με το touch. Το τηλέφωνο λειτουργεί υποδειγματικά ως τώρα.για να δούμε. Με την κάρτα sim τώρα,την πάτησα εκεί κι έτρεχα τελευταία στιγμή για κόψιμο. Έχει ανταπτορα η συσκευή πού μπαίνει μέσα η sim. Edited February 14, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δίκιο έχεις,βασικά είμαι τόσο ψείρας πού μπορεί και να μου φαίνεται. Επίσης νομίζω δεν έχουν αναφερθεί θέματα και στο εξωτερικό για πρόβλημα στην οθόνη,πέρα αν κάτσει pixel και κάτι με το touch. Το τηλέφωνο λειτουργεί υποδειγματικά ως τώρα.για να δούμε. Με την κάρτα sim τώρα,την πάτησα εκεί κι έτρεχα τελευταία στιγμή για κόψιμο. Έχει ανταπτορα η συσκευή πού μπαίνει μέσα η sim. ΚΑτσε γιατι σε εχασα...Εχει ανταπτορα ; δηλαδη την κανει μεγαλη απο νανο ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ΚΑτσε γιατι σε εχασα...Εχει ανταπτορα ; δηλαδη την κανει μεγαλη απο νανο ; Όχι,γιατί να το κάνει αυτό από την στιγμή πού βάζει nano,σιγά μην έχει ανταπτορα πού να σε αφήνει να βάλεις την κάρτα σε άλλη συσκευή. Απλά έχει έναν ανταπτορα συρτάρι πού μπαίνει η nano μέσα και μετά μπαίνει στην συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Όχι,γιατί να το κάνει αυτό από την στιγμή πού βάζει nano,σιγά μην έχει ανταπτορα πού να σε αφήνει να βάλεις την κάρτα σε άλλη συσκευή. Απλά έχει έναν ανταπτορα συρτάρι πού μπαίνει η nano μέσα και μετά μπαίνει στην συσκευή. ναι ρε παιδι μου ενταξει λογικο αυτο απλα λεω αν την μικρη καρτα θες να την βαλεις ας πουμε σε S5 υπαρχει ανταπτορας ξερεις ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Α ναι,υπάρχει κανονικά.στο εμπόριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 @Ταξιδιώτη ... σου λείπουν οι 5.5" ?? Εννοώ προσαρμοστηκες στις 5,2 θέλω ειλικρινή απάντηση ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 @Ταξιδιώτη ... σου λείπουν οι 5.5" ?? Εννοώ προσαρμοστηκες στις 5,2 θέλω ειλικρινή απάντηση ;) Πάντα ειλικρινής απάντηση δίνω. Λοιπόν,χθες μου φάνηκε κάπως,ξέρεις λίγο στενόμακρο,μου φάνηκε παράξενο στο χέρι,πιο μικρό,είχα συνηθίσει το fat Lg μου. Επίσης και η γραμματοσειρά μου φάνηκε ελάχιστα πιο μικρή. Όχι όμως ότι με χάλασε. Ξέρεις,σύνολό το είχα 5 μήνες σχεδόν το g3 κι όπως και να χει,φάνηκε κάπως στην αρχή. Στην ουσία όμως το δουλεύω κάπως πιο άνετα το z3 Επίσης και να είσαι σίγουρος,αν δε μου άρεσε κι αν με είχε χαλάσει σήμερα θα το είχα στις αγγελίες,όχι όμως για επιστροφή στο g3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σωραιος ταξιδιώτη :D αστειεύομαι, απλά δίπλα δίπλα ξέρεις η οθόνη του g3 σε κερδίζει αμέσως και λόγω της 5μηνης συμβίωσης μαζί του, μετράει η γνώμη σου. Η απάντηση σου με κάλυψε, ευχαριστησου λοιπόν το νέο σου κινητό ;):) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά στο z3 μπορώ να βάλω την sim του g3 ή παίρνει nano sim όπως τα iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά στο z3 μπορώ να βάλω την sim του g3 ή παίρνει nano sim όπως τα iphone; Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω θα δεις ότι αναφέρω για nano. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν διαβάσεις λίγο πιο πάνω θα δεις ότι αναφέρω για nano. Άρα θέλω άλλη κάρτα φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση σου,πως βλέπεις την μετάβαση από g3 σε z3 αξίζει;είναι όντως καλύτερη η κάμερα του g3;φαντάζομαι στη μπαταρία δεν υπάρχει σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts