Nikos_Mpl Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 παιδια μια ερωτηση. στις ρυθμισεις στα δικτυα γραφει τα εξης WCDMA ONLY GSM ONLY WCDMA (PREFERRED)/GSM LTE (PREFERRED)/WCDMA/GSM απορια. θα επρεπε καπου εκει να γραφει 3G, 4G??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πηρα απο το sellphone, χρωμα λευκο, εγγυηση δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι εχει μιας και η sony εδω μου ειπε δεν το καλυπτει, αν και το καταστημα επιμενει οτι εχει απο την sony για δυο χρονια το wcdma ειναι το 3G και το lte ειναι το 4G..οποτε στα 2 πρωτα διαλεγεις μονο 3G ή 2G (gsm only) αντιστοιχα και στο 3 3G οπου πιανει και 2G μετα. στο 4ο ξεκινας με 4G Οπου πιανει, 3G και 2g κατα σειρα..ο,τι δεν πιανει παει στο επομενο.. Εγω συστηνω το 3ο εκτος αν θες 4G Οπωσδηποτε και βρισκεις εκει που εισαι..αλλιως θα σου ξεσκιζει τη μπαταρια αν το εχεις μονιμα στο τελευταιο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras32 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Γενικά πως το βλέπεις...Από μπαταρία με ενδιαφερει λόγω των 2 σιμ πως θα τα πηγαίνει, επίσης Ελενξες για καμένα πιξελ που είναι αρκετές οι συσκευές που παρουσίασαν τα z3 Απο μπαταρία είναι δύναμη το Ζ3 αφού με κανονική χρήση σε βγάζει πάνω από 2 μέρες και παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία από το Ζ2 η μπαταρία του διαρκεί περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Η μπαταρία τού είναι πολύ καλή Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το wcdma ειναι το 3G και το lte ειναι το 4G..οποτε στα 2 πρωτα διαλεγεις μονο 3G ή 2G (gsm only) αντιστοιχα και στο 3 3G οπου πιανει και 2G μετα. στο 4ο ξεκινας με 4G Οπου πιανει, 3G και 2g κατα σειρα..ο,τι δεν πιανει παει στο επομενο.. Εγω συστηνω το 3ο εκτος αν θες 4G Οπωσδηποτε και βρισκεις εκει που εισαι..αλλιως θα σου ξεσκιζει τη μπαταρια αν το εχεις μονιμα στο τελευταιο.. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πού στην ευχή θα το βρω πού από skroutz έχει γίνει άφαντο.....μόνο σε ακριβές τιμές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Πού στην ευχή θα το βρω πού από skroutz έχει γίνει άφαντο.....μόνο σε ακριβές τιμές. Σε τι χρωμα το ψαχνεις? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σε τι χρωμα το ψαχνεις? Καλησπέρα. Κι΄εγώ ψάχνω ένα. Σε μάυρο. Βέβαια υπολόγιζα μετά τις γιορτές που θα έπεφταν οι τιμές, αλλά και τώρα να έβρισκα δεν με πείραζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Για το δικαρτο ψάχνετε; Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Sony Xperia Z3 D6603 4G 16 GB σε μαυρο υπαρχει.. :down: Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Sony Xperia Z3 D6603 4G 16 GB σε μαυρο υπαρχει.. :down: Θα ρίξω ένα τηλέφωνο άυριο να δούμε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παιδια την βοηθεια σας καθως ειμαι παντελως ασχετος με android. μετα απο 3 ημερες χρησης, η μπαταρια μου στις δεν κραταει παραπανω απο μια ημερα. ενταξει την πρωτη μερα εβαλα πολλες εφαρμογες, λογαριασμους κλπ. αλλα μετα το τηλεφωνο δεν εχει χρησιμοποιηθει πολυ. σκεφτειτε οτι εχω μεσα 1 sim καθως δεν εχω προλαβει να αλλαξω την αλλη καρτα μου σε nano sim. λεω να το αφησω λιγες ημερες να δω πως παει αλλα σκεφτομαι μηπως καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω και τρωει την μπαταρια? πως μπορω να βρω ποια ειναι? οι εφαρμογες battery save βοηθανε γενικα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παιδια την βοηθεια σας καθως ειμαι παντελως ασχετος με android. μετα απο 3 ημερες χρησης, η μπαταρια μου στις δεν κραταει παραπανω απο μια ημερα. ενταξει την πρωτη μερα εβαλα πολλες εφαρμογες, λογαριασμους κλπ. αλλα μετα το τηλεφωνο δεν εχει χρησιμοποιηθει πολυ. σκεφτειτε οτι εχω μεσα 1 sim καθως δεν εχω προλαβει να αλλαξω την αλλη καρτα μου σε nano sim. λεω να το αφησω λιγες ημερες να δω πως παει αλλα σκεφτομαι μηπως καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω και τρωει την μπαταρια? πως μπορω να βρω ποια ειναι? οι εφαρμογες battery save βοηθανε γενικα? ευχαριστω. Σίγουρα κάτι παίζει ...γιατί στο μονόκαρτο που έχω με 3+ ωρες οθόνης, 1+ ωρα ομιλίας και καμια ωριτσα νετ μου βγαζει πάνω απο 3 μερες Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παιδια την βοηθεια σας καθως ειμαι παντελως ασχετος με android. μετα απο 3 ημερες χρησης, η μπαταρια μου στις δεν κραταει παραπανω απο μια ημερα. ενταξει την πρωτη μερα εβαλα πολλες εφαρμογες, λογαριασμους κλπ. αλλα μετα το τηλεφωνο δεν εχει χρησιμοποιηθει πολυ. σκεφτειτε οτι εχω μεσα 1 sim καθως δεν εχω προλαβει να αλλαξω την αλλη καρτα μου σε nano sim. λεω να το αφησω λιγες ημερες να δω πως παει αλλα σκεφτομαι μηπως καποια εφαρμογη τρεχει απο πισω και τρωει την μπαταρια? πως μπορω να βρω ποια ειναι? οι εφαρμογες battery save βοηθανε γενικα? ευχαριστω. Γράψε τις εφαρμογές που κατέβασες. Και βγάλε 4G αν δε σε καίει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σε τι χρωμα το ψαχνεις? Copper η silver green Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isobitis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Γράψε τις εφαρμογές που κατέβασες. Και βγάλε 4G αν δε σε καίει.. καλημερα. εχω το 4g εκτος. εχω παντα το wifi και το location ανοιχτα, brightness στο auto. 1 σιμ μεσα η αλλη οχι ακομα εφαρμογες bluemail, whataspp, skype, viber, bbm, xe currency, skroutz, ebay, amazon, yahoo weather, xrysos odigos, vrisko, evernote, shazam, taxibeat, topadvisor.gr. gnotes, linkedin, FB, εορτολογιο, advanced task manager, booking.com, tripadvisor, eradio, gmail inbox kai eshop... αυτα σας επρηξα χαχα δεν εχω βγαλει κανενα απο τα προεγκατεστημενα της sony υπαρχει τροπος με κανενα battery app να δεις ποια apps κανουν drain την μπαταρια σου πιο αναλυτικα ισως? το software της sony λεει τα most draining apps ειναι το yahoo weather και το inbox. λεω να τα κουρεψω και βλεπουμε... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 To location για απενεργοποίησε το Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 τελικά το πηρα και εγω! Ειχα το Ζ2 και πήρα το Ζ3! Τιμη 500 ευρω το μαυρο απο skroutz ευρωπαικης ενωσης και ακλειδωτο. Όμως βλεπω οτι το Ζ2 εχει nano SIM ακομη πιο μικρη απο την micro SIM του Ζ2. Την κανονικη SIM την ειχα κοψει και ειχε γινει micro και τη συνεδεα με το κομματι της για να την βάλω στο tablet Galaxy Samsung που εχω. Τωρα πως θα κανω την καρτα μου nano για να χωρα στο Ζ3? Κοβεται; Αγοαρζω καποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 καλημερα. εχω το 4g εκτος. εχω παντα το wifi και το location ανοιχτα, brightness στο auto. 1 σιμ μεσα η αλλη οχι ακομα εφαρμογες bluemail, whataspp, skype, viber, bbm, xe currency, skroutz, ebay, amazon, yahoo weather, xrysos odigos, vrisko, evernote, shazam, taxibeat, topadvisor.gr. gnotes, linkedin, FB, εορτολογιο, advanced task manager, booking.com, tripadvisor, eradio, gmail inbox kai eshop... αυτα σας επρηξα χαχα δεν εχω βγαλει κανενα απο τα προεγκατεστημενα της sony υπαρχει τροπος με κανενα battery app να δεις ποια apps κανουν drain την μπαταρια σου πιο αναλυτικα ισως? το software της sony λεει τα most draining apps ειναι το yahoo weather και το inbox. λεω να τα κουρεψω και βλεπουμε... ευχαριστω κοιτα, γενικα απο τις εφαρμογες που εχεις καμια δε δικαιολογει να πεσει δραματικα αλλα να ξερεις οτι: 1, το skype αν δεν πας ρυθμισεις και να ξεκλικαρεις το auto connect ακομα και log out να κανεις τρεχει, αν δηλαδη μπει καποια επαφη σου μεσα σε βλεπει online Και αν σε παρει θα χτυπησει, και θεωρω οτι τρωει μπαταρια, εγω απο οταν του εκανα τη ρυθμιση που σου λεω βελτιωθηκε πολυ, απλα βαζω καθε φορα μαιλ για να μπω.(αν εχεις viber το σκαιπ ειναι αχρηστο πια) 2, το gmail τρωει και αυτο λενε, το κατηργησα και χρησιμοποιω το email ποου ρυθμιζεται κιολας η συχνοτητα ελεγχου μηνυματων αναλογα την μερα και ωρα και ετσι το ΣΚ και τα βραδια το αραιωνω πολυ, οικονομια και σε αυτο.. 3, το advanced task manager ειναι αχρηστο, και γενικα τετοιες εφαρμογες σε τοσο δυνατα κινητα ειναι περιττες. 4. για το bbm αν και δεν το εχω δοκιμασει, πολλες φορες το εχουν βγαλει ως το πιο ενεργοβορο. Αν τα πεταξεις αυτα, οπως εισαι, και δεις διαφορα σημαινει οτι καποιο ή ολα φταιγανε..αν οχι κατι αλλο παιζει. Ειναι πολλα που μπορει να φταινε, εγω συνηθως βαζω σιγα σιγα τις εφαρμογες εκτος απο τις κλασσικες -fb,viber κτλ για να δω τι παιζει με την καθε μια ξεχωριστα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά το πηρα και εγω! Ειχα το Ζ2 και πήρα το Ζ3! Τιμη 500 ευρω το μαυρο απο skroutz ευρωπαικης ενωσης και ακλειδωτο. Όμως βλεπω οτι το Ζ2 εχει nano SIM ακομη πιο μικρη απο την micro SIM του Ζ2. Την κανονικη SIM την ειχα κοψει και ειχε γινει micro και τη συνεδεα με το κομματι της για να την βάλω στο tablet Galaxy Samsung που εχω. Τωρα πως θα κανω την καρτα μου nano για να χωρα στο Ζ3? Κοβεται; Αγοαρζω καποια άλλη; 5 ευρω παρε μια να μην σου κανει και κολπα, εγω με κομενες ειχα θεματα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 τελικά το πηρα και εγω! Ειχα το Ζ2 και πήρα το Ζ3! Τιμη 500 ευρω το μαυρο απο skroutz ευρωπαικης ενωσης και ακλειδωτο. Όμως βλεπω οτι το Ζ2 εχει nano SIM ακομη πιο μικρη απο την micro SIM του Ζ2. Την κανονικη SIM την ειχα κοψει και ειχε γινει micro και τη συνεδεα με το κομματι της για να την βάλω στο tablet Galaxy Samsung που εχω. Τωρα πως θα κανω την καρτα μου nano για να χωρα στο Ζ3? Κοβεται; Αγοαρζω καποια άλλη; Το ότι είναι ακλείδωτο απο που το καταλαβαίνεις; Μπορείς να το δεις πριν την αγορά η αφού ανοίξεις το τηλέφωνο. Ρωτώ διότι κι΄εγώ ετοιμάζομαι να το πάρω και πρέπει να ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλομιλητο φιλε antonn!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 τελικά το πηρα και εγω! Ειχα το Ζ2 και πήρα το Ζ3! Τιμη 500 ευρω το μαυρο απο skroutz ευρωπαικης ενωσης και ακλειδωτο. Όμως βλεπω οτι το Ζ2 εχει nano SIM ακομη πιο μικρη απο την micro SIM του Ζ2. Την κανονικη SIM την ειχα κοψει και ειχε γινει micro και τη συνεδεα με το κομματι της για να την βάλω στο tablet Galaxy Samsung που εχω. Τωρα πως θα κανω την καρτα μου nano για να χωρα στο Ζ3? Κοβεται; Αγοαρζω καποια άλλη; Με γεια σου φιλε μου! Αλλαξε το avatar σου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 στην αγγελια εγραφε ότι ειναι ακλειδωτο και ευρωπαικης ενωσης http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_63&product_id=356 τωρα όμως δεν το γραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 στην αγγελια εγραφε ότι ειναι ακλειδωτο και ευρωπαικης ενωσης http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_63&product_id=356 τωρα όμως δεν το γραφει Από το ortel και εγω που είχα ήταν branded Tmobile αλλά τι σε πειραζει ?? Αλλάζει ευκολα αυτο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 στην αγγελια εγραφε ότι ειναι ακλειδωτο και ευρωπαικης ενωσης http://ortel.gr/index.php?route=product/product&path=59_63&product_id=356 τωρα όμως δεν το γραφει εγω μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι εχει logo απο εταιρια ευρωπαικη . ειναι branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Πειράζει.βρείτε unbranded Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts