Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλυτερα να παρεις το Ζ5 αλλα το πορτοφολι σου το ξερει καλυτερα αυτο

Ακόμα και το z5 c να πάρω πέρα απο την ανάλυση λίγο μικρότερη μπαταρία και 1 GB ραμ λιγότερο είναι λίγο ποιο ακριβότερο από το z3

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κλεινει τελειως ολο το κινητο, και πρεπει να το ξαναανοιξεις.

Νομίζω είναι θέμα μπαταρίας

Πήγαινε στο service και πες τους ότι έχω δείχνει ότι έχει μπαταρία, κάνει shutdown

Ακόμα και το z5 c να πάρω πέρα απο την ανάλυση λίγο μικρότερη μπαταρία και 1 GB ραμ λιγότερο είναι λίγο ποιο ακριβότερο από το z3

Σε σχέση με το z5 compact, καλύτερα το z3. Η μικρότερη οθόνη δεν θα σου αρέσει έχοντας συνηθίσει στο Z. Όντας κάτοχος του Z3 εδω και 1 χρόνο, θα σου έλεγα να κρατήσεις το 100αρικο και να πάρεις το Z3. Εκτός και αν έχεις σκοπό να παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια(μελλοντικά, καθώς τα τωρινά τα παίζει όλα),ή ζητάς κάτι παραπάνω απο την κάμερα. Η διαφορά του z πάντως με του z3 είναι χαοτική. Το έχει ο συγκάτοικος του z και το επιβεβαιώνω καθημερινά.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

για μενα απο τα 3 γιγα να πεσεις στα 2 γιγα ειναι μια μη σοφη κινηση. κατσε με το Ζ3 ή παρε το Ζ5

All it takes is a swipe...

εγω εχω το xperia z φιλε μου και επιδη τα Ζ3 Ζ5 ειναι κοντα για αυτο ρωταω

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε σχέση με το z5 compact, καλύτερα το z3. Η μικρότερη οθόνη δεν θα σου αρέσει έχοντας συνηθίσει στο Z. Όντας κάτοχος του Z3 εδω και 1 χρόνο, θα σου έλεγα να κρατήσεις το 100αρικο και να πάρεις το Z3. Εκτός και αν έχεις σκοπό να παίζεις πολύ βαριά παιχνίδια(μελλοντικά, καθώς τα τωρινά τα παίζει όλα),ή ζητάς κάτι παραπάνω απο την κάμερα. Η διαφορά του z πάντως με του z3 είναι χαοτική. Το έχει ο συγκάτοικος του z και το επιβεβαιώνω καθημερινά.

πρωτα δεν παιζω games στο κινητο

καμια φοτογραφια τραβαω

ακουω μουσικη απο τα ακουστικα γιατι κυνουμε με τα ποδια

λιγο Internet fb viber e-mails τιποτα αλο δεν κανω

εγω εχω το xperia z φιλε μου και επιδη τα Ζ3 Ζ5 ειναι κοντα για αυτο ρωταω

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πρωτα δεν παιζω games στο κινητο

καμια φοτογραφια τραβαω

ακουω μουσικη απο τα ακουστικα γιατι κυνουμε με τα ποδια

λιγο Internet fb viber e-mails τιποτα αλο δεν κανω

Η μόνη ουσιαστική διαφορά του Ζ5 από το Ζ3 είναι στην κάμερα και στην μελλοντική υποστήριξη. Στα συν και η αδιαβροχοποίηση χωρίς καπάκια. Από εκεί και πέρα το Z3 θα σε υπερκαλύψει και έχει και καλύτερη αυτονομία. Για πολύ καιρό ακόμα θα μπορεί να τρέχει τα πάντα και είναι πολύ φθηνότερο από το Ζ5.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

νομιζω εχει και καλυτερη οθονη, στα ματια μου τουλαχιστον. Εχει πιο φυσικα χρωματα απο τα μπλεδιστικα του Ζ3. Βασικα απο τα Ζ και μετα μονο του Ζ5 και του Ζ2 μου αρεσαν.
All it takes is a swipe...

η πρωτη φορτηση ποσες ωρες θελει για να γεμισει στο full αν και το Z εγω οταν παει στο 20% με 15% το κλεινω παντα και το βαζω με το dk26 να φωρτισει

παντως οταν το παραλαβω θα το βαλω να φωρτισει μεχρι το 100% και μετα θα το βγαλω

η θηκη της sony την εχει δωκιμασει κανεις?

Magnetic Charging Cable μου προτινεται?

η να παρω την βαση

ευχαριστω

δλδ ποσες ωρεςςς εγω με το Ζ με το dk το αφηνω π.χ μεσιμερι και μεχρι της 5 το εχω ετοιμο μπορει να αργει αλα σκεψου οτι το δικο μου γραφει αυτονομια 6 ημερες με 330 εφαρμογες και ειναι 2 ετων κινητο και δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα 2 ωρες κανει και ειναι γεματο

BILLY5 η μαγνητική φόρτιση καλή χρυσή, αλλά αργεί πολύ ρε φίλε...

Γιατι ειναι αργη;

Εχω ενα καλωδιο που δείχνει volt και ampere και με το μαμα φορτιστή 1,3A τραβαει το κινητο, ειτε απο το μαγνητικο καλωδιο είτε απο τη θύρα usb.

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

απο το 10% εως το 100% κλειστο το κινητο ποσες ωρες φορτιζει

Πάνω από 3,5 ώρες θέλει. Ένα από τα μειονεκτήματα του κινητού. Εγώ το φορτίζω κάθε βράδυ οπότε δε με απασχολεί.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Σε ευχαριστώ αλά σκέφτομαι να πάρω τον νέο φωτιστη που δίνει στο Ζ5 και έτσι θα μειωθεί ο χρόνος. Γιαλυ ή μευρανη να πάρω ? Ή μπορώ να βάλω και τα δύο ευχαριστώ

Έχω παραγωγοί και την θήκη δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα πάντως στο Ζ μεβρανες εμπρός πίσω έχω βάλει και δεν έχω θέμα μην πως πάρω γυαλί και για το Ζ και μετά περασω από πάνω μεβρανες.

Λετε να το φωρτηση ποιο γρηγορα ? Quick Charger UCH10

Edited by BILLY5

• Administrators
Σε ευχαριστώ αλά σκέφτομαι να πάρω τον νέο φωτιστη που δίνει στο Ζ5 και έτσι θα μειωθεί ο χρόνος. Γιαλυ ή μευρανη να πάρω ? Ή μπορώ να βάλω και τα δύο ευχαριστώ

Γιαλι σίγουρα, και τα δυο... σε καμία περίπτωση.

Modpic.gif

Παίδες έχετε καμιά ιδέα από που θα μπορούσα να βρω το dark theme του z5?? Στο Official store των θεμάτων πάντως δεν υπάρχει.. :-/

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

το e-shop φερνει απο την sony mobile hellas η δικια της εισαγωγη γιατι απο εκει θα το παρω στα 325

Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια μοντέλα φέρνει παραεισαγωγές. Μπορείς να το ρωτήσεις για το συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει όμως κάτι να σε προβληματίζει, αρκεί να είναι ευρωπαικό. Η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά και ενδέχεται η συσκευασία να είναι πιο πλούσια από την ελληνική(screen protector, doch station κλπ).

Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια μοντέλα φέρνει παραεισαγωγές. Μπορείς να το ρωτήσεις για το συγκεκριμένο. Δεν υπάρχει όμως κάτι να σε προβληματίζει, αρκεί να είναι ευρωπαικό. Η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά και ενδέχεται η συσκευασία να είναι πιο πλούσια από την ελληνική(screen protector, doch station κλπ).

Στο plus το φέρνει το Ζ3 γράφει GR

Το e-shop γράφει "GR" και για το Z5 premium που δεν κυκλοφόρησε ποτε επίσημα! Γι' αυτό σου προτείνω να το πάρεις απο ενα σκρουτζομάγαζο, να του περάσεις την ελληνική rom, και θα είσαι άρχοντας! :-)

• The title was changed to Sony Xperia Z3