Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα εγκατάσταση με το pc companion ξανά από πάνω, έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τπτ! Θα δοκιμάσω το βράδυ επιδιόρθωση κι αν δεν φτιάξει θα ξαναπάω μια βόλτα από το πλαίσιο στο κέντρο για αντικατάσταση! Ελπίζω μόνο να έχουν φέρει κάποιο άλλο κομμάτι γιατί πήρα το τελευταίο!

Σας ευχαριστώ όλους, αν έχετε κάποια άλλη ιδέα εδώ είμαστε!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για να μην απανταμε προφανως δεν μας εχει τυχει. :p:p:p δεν το θεωρω ανησυχητικο παντως

Εγώ ρώτησα για να μου πει κάποιος μια γνώμη που ίσως να ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω. Για την υπόθεση δεν το ξανακανε οπότε το ανάγω προς το παρόν σε τυχαίο κόλλημα και είδωμεν. Είναι που έχει το κενό και μου κάθεται στο λαιμό, αν έχει και θέμα με το modem του θα φύγει σούμπιτο. :worry:

Υ.Γ.: Τα δεδομένα απενεργοποιούνται μόνα τους όταν κάνετε κλήση;

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Έκανα εγκατάσταση με το pc companion ξανά από πάνω, έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τπτ! Θα δοκιμάσω το βράδυ επιδιόρθωση κι αν δεν φτιάξει θα ξαναπάω μια βόλτα από το πλαίσιο στο κέντρο για αντικατάσταση! Ελπίζω μόνο να έχουν φέρει κάποιο άλλο κομμάτι γιατί πήρα το τελευταίο!

Σας ευχαριστώ όλους, αν έχετε κάποια άλλη ιδέα εδώ είμαστε!

Στείλτε το επιτόπου.

Αφου έκανες επαναφορά μετά την εγκατάσταση δεν ειναι καθόλου φυςιολογικο να συνεχίζεται.

Ελαττωματική παρτιδα σου έκατσε.

Μην ασχολείσαι παραπάνω.

Πρώτη φορά ακούω τέτοιο θέμα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα σε όλους. Όσοι έχουν το dual (C6633) μπορούν να μου απαντήσουν ποιο sms app χρησιμοποιούν για 160 χαρακτήρες;

Εγώ ρώτησα για να μου πει κάποιος μια γνώμη που ίσως να ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω. Για την υπόθεση δεν το ξανακανε οπότε το ανάγω προς το παρόν σε τυχαίο κόλλημα και είδωμεν. Είναι που έχει το κενό και μου κάθεται στο λαιμό, αν έχει και θέμα με το modem του θα φύγει σούμπιτο. :worry:

Υ.Γ.: Τα δεδομένα απενεργοποιούνται μόνα τους όταν κάνετε κλήση;

Το θέμα με το κενό, δυστυχώς το έχουν τα περισσότερα. Προσωπικά δεν το πήγα πίσω γιατί μετά μπορεί να μου τύχαινε κάτι που θα με ενοχλούσε περισσότερο(έχω καεί με οθόνη σε vaio). Το θέμα με τα data είναι θέμα Software πιστεύω, δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Θα το δείς εν καιρώ. Αν στο ξανακάνει, κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με το pc companion.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καλησπέρα σε όλους. Όσοι έχουν το dual (C6633) μπορούν να μου απαντήσουν ποιο sms app χρησιμοποιούν για 160 χαρακτήρες;

Textra sms

update! βρηκα τι εφταιγε! με ολα αυτα που εγιναν ειχα ξεχασει να σας πω οτι καθε φορα που εβαζα τον φορτιστη στο κινητο επαιζε ενα βιντεακι (διαφημιση και καλα του κινητου) με τις λειτουργιες κλπ που εχει και εκει πανω που επαιζε το βιντεακι εχανα ολες τις ρυθμισεις! πηγα λοιπον στις εφαρμογες και βρηκα ενα αρχειο σε λειτουργια, το retail demo το οποιο μολις εκανα διακοπη δεν επαιζε το βιντεο και δεν χαλαγαν οι ρυθμισεις! με βαση το retail demo on xperia βρηκα εναν κωδικο σε καποιο φορουμ ( *#*#73556673#*#* ) και μολις τον πληκτρολογησα το αρχειο σβηστικε! εκανα επανεκκινηση το κινητο μηπως και ξαναπαιξει το βιντεο, τιποτα! ολα καλα! εκανα κι επαναφορα ρυθμισεων πουθενα το βιντεο! θα δοκιμασω να ξανακανω εγκατασταση απο πανω την λολιποπ με το pc companion (να βεβαιωθω οτι σε μελοντικη αναβαθμιση δεν θα παιξει καποιο βιντεο παλι) κι αν ολα καλα το κινητο θα μου κανει παρεα για πολυ καιρο!

σας ευχαριστω ολους και παλι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Το θέμα με το κενό, δυστυχώς το έχουν τα περισσότερα. Προσωπικά δεν το πήγα πίσω γιατί μετά μπορεί να μου τύχαινε κάτι που θα με ενοχλούσε περισσότερο(έχω καεί με οθόνη σε vaio). Το θέμα με τα data είναι θέμα Software πιστεύω, δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Θα το δείς εν καιρώ. Αν στο ξανακάνει, κάνε μια καθαρή εγκατάσταση με το pc companion.

Σε ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με το κενό από την στιγμή που δεν έχω light leak δεν θα ασχοληθώ. Διάβασα και σε ξένα forum ότι μια πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ των 2 πλευρών του πλαισίου είναι ανεκτή, τα περισσότερα έχουν.

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Εφαρμογες ηχογραφησης κλησης οπως το Acr παιζουν στο z3;

Ευχαριστω

Παίζει τέλεια.

update! βρηκα τι εφταιγε! με ολα αυτα που εγιναν ειχα ξεχασει να σας πω οτι καθε φορα που εβαζα τον φορτιστη στο κινητο επαιζε ενα βιντεακι (διαφημιση και καλα του κινητου) με τις λειτουργιες κλπ που εχει και εκει πανω που επαιζε το βιντεακι εχανα ολες τις ρυθμισεις! πηγα λοιπον στις εφαρμογες και βρηκα ενα αρχειο σε λειτουργια, το retail demo το οποιο μολις εκανα διακοπη δεν επαιζε το βιντεο και δεν χαλαγαν οι ρυθμισεις! με βαση το retail demo on xperia βρηκα εναν κωδικο σε καποιο φορουμ ( *#*#73556673#*#* ) και μολις τον πληκτρολογησα το αρχειο σβηστικε! εκανα επανεκκινηση το κινητο μηπως και ξαναπαιξει το βιντεο, τιποτα! ολα καλα! εκανα κι επαναφορα ρυθμισεων πουθενα το βιντεο! θα δοκιμασω να ξανακανω εγκατασταση απο πανω την λολιποπ με το pc companion (να βεβαιωθω οτι σε μελοντικη αναβαθμιση δεν θα παιξει καποιο βιντεο παλι) κι αν ολα καλα το κινητο θα μου κανει παρεα για πολυ καιρο!

σας ευχαριστω ολους και παλι!

Περασε απο το μυαλο σου ή καλυτερα σε ενημερωσαν οτι σου εδωσαν απο εκει που το αγορασες demo συσκευη?Οτι δηλαδη σου εδωσαν αυτη που ειχαν στο ραφι για επιδειξη??

Poco X3 nfc 6/128

Δεν υποστηρίζει dual sim....

Δες και το evolve SMS

Αλλιώς δυστυχώς πας σε go SMS

Καλημέρα,

ξέρει κανείς αν μπορείς να καταλάβεις την ημερομηνία παραγωγής της συσκευής από το ΙΜΕΙ της;

Φαντάζομαι πως το IMEI είναι serial number, και όσο περνά ο καιρός θα μεγαλώνει ο αριθμός...

Σχετικά με το κενό που έχει η συσκευή μου μεταξύ οθόνης και πλαισίου, με ενημέρωσαν να παω να το δούν ώστε να μου το αντικαταστήσουν...

Να ενημερώσω κι εγώ την παρέα με τη σειρά μου.

Τελικώς, μετά απο επιστολή που έστειλα στην Sony Hellas και στο Public από όπου και αγόρασα το τηλέφωνο, με κάλεσαν από το Public να το δει ο τεχνικός. Αφού λοιπόν το πήρε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και είδε τη χαραμάδα φωτός μεταξύ οθόνης και πλαισίου, μου εξέδωσε ένα πιστωτικό και πήρα το (τελευταίο) διαθέσιμο μαύρο του καταστήματος.

Η νέα συσκευή δεν έχει το κενό στα δεξιά που είχε η παλαιά, οπότε όλα καλά (ελπίζω και στεγανά).

Εδώ να σημειώσω την εξαιρετική αντιμετώπιση που είχα από το Public. Κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι που με κάνουν να χαίρομαι που πήρα συσκευή από την Ελλάδα και όχι από κάποιο online shop του εξωτερικού με τις όποιες πιθανές καθυστερήσεις και μπερδέματα με mails, couriers κλπ...

Σημειωτέον ότι το ΙΜΕΙ της νέας συσκευής είναι μεγαλύτερος αύξων αριθμός (490ΧΧΧΧ αντί για 459ΧΧΧΧ), αλλά και αυτή η συσκευή είναι 14W40.

Σε ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με το κενό από την στιγμή που δεν έχω light leak δεν θα ασχοληθώ. Διάβασα και σε ξένα forum ότι μια πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ των 2 πλευρών του πλαισίου είναι ανεκτή, τα περισσότερα έχουν.

ευτυχως σε εμενα ειναι ερμητικα κλειστο σε αυτα τα σημεια

Εγώ σε Dual το έχω μια χαρά.

Το μόνο που μου παίζει είναι το chomp sms αλλά δεν μου γράφει σε ποια sim ήρθε το μνμ. Δοκίμασα και το sms kk αλλά δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες. Το Go sms pro δεν μου αναγνωρίζει το dual (τους εχω στείλει και email)

Νέος μέλος και νέος ιδιοκτήτης του Ζ3 dual. Το αγόρασα πριν ένα μήνα περίπου από το Kaizer μετά από πολλές συστάσεις από φίλους μου που ήταν ευχαριστημένοι με το εν λόγω κατάστημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη χώρα που προοριζόταν. Από τις γλώσσες στην ετικέτα του κουτιού και μετά από ένα γρήγορο googlαρισμα, εικάζω πως προοριζόταν για Πολωνία ή Σλοβακία. Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να μάθω;

Διαβάζω κι εδώ και σε άλλα site ότι μέσα στη Μεγάλη βδομάδα, η Sony έβγαλε το Lollipop και για το Z3 dual. Στο Companion όμως μου λέει ότι το λογισμικό μου είναι up-to-date ενώ πλησιάζουμε τις 2 βδομάδες μετά. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Ρε παιδια να ρωτησω κατι, ενας φιλος θελει νεο κινητο και ερχεται απο iphone 4s.

Ειναι μεταξυ LG G3, Xperia Z2 και Xperia Z3.

Εγω του λεω να μην παει G3 αλλα του προτεινω επισης να παει Z2 και οχι Z3, εσεις τι λετε αξιζει να πληρωσει παραπανω για Z3?

Υπάρχει κατηγορία για αναζήτηση νέας συσκευής. Καλύτερα την ερώτηση να την κανείς εκεί. Απο κει και πέρα πρέπει να ξέρουμε και τα κριτήρια του και τι ζητάει από μία συσκευή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα σε ένα κατάστημα το Ζ3 με lollipop. Τα εικονίδια μου φάνηκαν κάπως πιο μεγάλα από το συνηθισμένο. Είναι όντως έτσι με το lollipop ή είχαν χαρχαλέψει τη συσκευή;
Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Ρε παιδια να ρωτησω κατι, ενας φιλος θελει νεο κινητο και ερχεται απο iphone 4s.

Εγω του λεω να μην παει G3 αλλα του προτεινω επισης να παει Z2 και οχι Z3, εσεις τι λετε αξιζει να πληρωσει παραπανω για Z3?

εννοειται να προτιμησει το Ζ3 απο το Ζ2

οι διαφορες τους δεν ειναι μεγαλες..αλλα αν μπορει να το παρει, ειναι σιγουρα ενα καλυτερο τηλεφωνο, με πιο ωραιο σχεδιο και υλικα, που για μενα μετραει πολυ, και ισως καλυτερη καμερα και επιδοσεις. Σιγουρα ομως το Ζ2 ειναι ενα εξαιρετικο τηλεφωνο που αν του αρεσει, αξιζει τα λεφτα του..

Οπως εχω ξανα πει, 2 φιλοι μου,αδερφια..ο ενας πηρε το Ζ2 και ο αλλος το Ζ3, μιας και ο πρωτος προτιμησε να δωσει λιγοτερα και να αναβαθμιστει συντομα ενω ο αλλος να παρει το Ζ3 και οσο του βγαλει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3