SpyGlass Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδια μηπως ξερει κανεις το εικονιδιο δίπλα στο σημα τι μπορει να σημαινει??[ATTACH]59394[/ATTACH] Για κάποιο λόγο ενεργοποίησες το hearing aids! πήγαινε στις ρυθμίσεις - call - hearing... και κλείστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για κάποιο λόγο ενεργοποίησες το hearing aids! πήγαινε στις ρυθμίσεις - call - hearing... και κλείστο. Ω,προφανες το εικονιδιο εμοιαζε με...αυτι!Ευχαριστω,Καλη Ανασταση σε ολους κ Καλο Πασχα... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Για την κάμερα χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή ή την προεγκατεστημένη? Προέρχομαι από iphone 5 και δεν είμαι ικανοποιημένος με την κάμερα. Έχετε να προτείνετε κάτι/κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 και εγω με βελγικη δεν εχω δει ακομα lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 και εγω με βελγικη δεν εχω δει ακομα lollipop Ομοίως βελγος εδώ! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και στο compact και με lolipop και αρκετα χρονια τωρα είναι ακριβως ιδιο σε όλα τα sony.... Μπες στην επεξεργασια της κάθε επαφης,και πατα πανω αριστερα(επανω στην φωτο),και ακολουθησε τις οδηγιες;) Δοκίμασα και όντως τις βγάζει αν και όχι fullscreen, σε αρκετά μεγάλο πλαίσιο από τη μέση και πάνω και μου κάνει μια χαρά. Αν τώρα μου πεις ότι έχουμε και flip to silence (δηλαδή γυρνάμε ανάποδα τη συσκευή για να σταματήσει να "χτυπάει" η κλήση, θα με απαλλάξεις από μια επιπλέον εφαρμογή και θα είμαι ευγνώμων :) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Δοκίμασα και όντως τις βγάζει αν και όχι fullscreen, σε αρκετά μεγάλο πλαίσιο από τη μέση και πάνω και μου κάνει μια χαρά. Αν τώρα μου πεις ότι έχουμε και flip to silence (δηλαδή γυρνάμε ανάποδα τη συσκευή για να σταματήσει να "χτυπάει" η κλήση, θα με απαλλάξεις από μια επιπλέον εφαρμογή και θα είμαι ευγνώμων :) Δεν σε βολέυει να πατάς το volume rocker; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ειδικά όταν κοιμάσαι είναι πολύ πιο εύκολο να το γυρνάς :-) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ειδικά όταν κοιμάσαι είναι πολύ πιο εύκολο να το γυρνάς :-) Συμφωνώ. Αυτήν την Επιλογή την έχουν Samsung και LG σίγουρα. Όσα Sony είχα δεν το είχαν ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Δοκίμασα και όντως τις βγάζει αν και όχι fullscreen, σε αρκετά μεγάλο πλαίσιο από τη μέση και πάνω και μου κάνει μια χαρά. Αν τώρα μου πεις ότι έχουμε και flip to silence (δηλαδή γυρνάμε ανάποδα τη συσκευή για να σταματήσει να "χτυπάει" η κλήση, θα με απαλλάξεις από μια επιπλέον εφαρμογή και θα είμαι ευγνώμων :) When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows: 1. Open Settings and go to the Personalization settings 2. Go to Motion settings 3. Tap the "Smart call handling" option and make sure to turn it on 4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ακόμα τίποτα η global...:( Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Για την κάμερα χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή ή την προεγκατεστημένη? Προέρχομαι από iphone 5 και δεν είμαι ικανοποιημένος με την κάμερα. Έχετε να προτείνετε κάτι/κάποια εφαρμογή? Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που δίνουν λίγο καλύτερο αποτέλεσμα (πχ camera fv-5) αλλά δυστυχώς η sony έχει κλειδωμένο το API της κάμερας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αξιοποίηση της οποία εφαρμογής στο 100% Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις, δοκίμασε κάποιες εφαρμογές (το a better camera ίσως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows: 1. Open Settings and go to the Personalization settings 2. Go to Motion settings 3. Tap the "Smart call handling" option and make sure to turn it on 4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα δοκιμάσω να δω αν.λειτουργεί και σε κλήσεις αλλά και σε ξυπνητήρι. :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows: 1. Open Settings and go to the Personalization settings 2. Go to Motion settings 3. Tap the "Smart call handling" option and make sure to turn it on 4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down Σωστός! [ATTACH]59402[/ATTACH] Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχει βγει root για την lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχει βγει root για την lollipop? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048045#post6048045 Αν μπορεί ο Κωνσταντίνος να το προσθέσει στην 1η σελίδα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Καμία καλή δερμάτινη θήκη όπως αυτή του iPhone 6 που είδα και ζήλεψα παίζει για το δικό μας ? Μόνο πλάτης όχι τύπου βιβλίου Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Νέο update lollipop 5.0.2 Εγώ έχω central time και δεν έχει έρθει ακόμα ota http://xperiafirmware.com/8-firmware/66-sony-xperia-z3-d6603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows: 1. Open Settings and go to the Personalization settings 2. Go to Motion settings 3. Tap the "Smart call handling" option and make sure to turn it on 4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down Μια χαρά. Το έκανα και είμαι κομπλέ πλέον. Μοναδικό μειονέκτημα που έχει 3 ρυθμίσεις σε ένα "τικ". Τι εννοώ: Θα ήθελα να μην απαντάω στην κλήση πηγαίνοντας το τηλέφωνο στο αυτί μου γιατί πριν πχ που είχα δεύτερη κλήση ενώ μιλούσα στην πρώτη, βγάζω το κινητό από το αυτί να δω ποιος είναι, το ξαναβάζω να συνεχίσω την πρώτη κλήση και είχε απαντήσει στη δεύτερη... :lol: Τέσπα, συνήθειο. Εκτός αν το αλλάξουν ή αν κάτι δεν έκανα σωστά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 ...γιατί πριν πχ που είχα δεύτερη κλήση ενώ μιλούσα στην πρώτη, βγάζω το κινητό από το αυτί να δω ποιος είναι, το ξαναβάζω να συνεχίσω την πρώτη κλήση και είχε απαντήσει στη δεύτερη... :lol: Τέσπα, συνήθειο. Εκτός αν το αλλάξουν ή αν κάτι δεν έκανα σωστά. Όντως αυτό είναι λίγο χαζό το παθαίνω κι εγώ! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048045#post6048045 Αν μπορεί ο Κωνσταντίνος να το προσθέσει στην 1η σελίδα Done φίλε Νικόλα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Επίσης δε λειτουργεί στο ξυπνητήρι πάρα μόνο στις κλήσεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 βγηκε και καινουργιο update gia thn 5.02,,φημες λενε οτι η σονυ περα απο διορθωση καποιων μπαγκς προσθετει αρκετες αχρηστες εφαρμογες,,θα δειξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτές οι υπηρεσίες Google play που μου έχουν καταναλώσει τόση μπαταρία?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59449&stc=1&d=1428923202http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59450&stc=1&d=1428923202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτές οι υπηρεσίες Google play που μου έχουν καταναλώσει τόση μπαταρία? Το οτι το λειτουργικο σου εχει τοση καταναλωση? θυμασαι ποτε να ειχε?τα google play services ειναι οι κλασσικες ******** της google ΠΟυ εφερε προσφατα. το εκανες καθαρη εγκατασταση ή απο πανω? Δοκιμασε επαναφορα εργοσασιακων αν δεν εκανες καθαρη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts