Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μηπως ξερει κανεις το εικονιδιο δίπλα στο σημα τι μπορει να σημαινει??[ATTACH]59394[/ATTACH]

Για κάποιο λόγο ενεργοποίησες το hearing aids! πήγαινε στις ρυθμίσεις - call - hearing... και κλείστο.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για κάποιο λόγο ενεργοποίησες το hearing aids! πήγαινε στις ρυθμίσεις - call - hearing... και κλείστο.

Ω,προφανες το εικονιδιο εμοιαζε με...αυτι!Ευχαριστω,Καλη Ανασταση σε ολους κ Καλο Πασχα...

Poco X3 nfc 6/128

Για την κάμερα χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή ή την προεγκατεστημένη?

Προέρχομαι από iphone 5 και δεν είμαι ικανοποιημένος με την κάμερα.

Έχετε να προτείνετε κάτι/κάποια εφαρμογή?

και εγω με βελγικη δεν εχω δει ακομα lollipop

Ομοίως βελγος εδώ!

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Και στο compact και με lolipop και αρκετα χρονια τωρα είναι ακριβως ιδιο σε όλα τα sony....

Μπες στην επεξεργασια της κάθε επαφης,και πατα πανω αριστερα(επανω στην φωτο),και ακολουθησε τις οδηγιες;)

Δοκίμασα και όντως τις βγάζει αν και όχι fullscreen, σε αρκετά μεγάλο πλαίσιο από τη μέση και πάνω και μου κάνει μια χαρά. Αν τώρα μου πεις ότι έχουμε και flip to silence (δηλαδή γυρνάμε ανάποδα τη συσκευή για να σταματήσει να "χτυπάει" η κλήση, θα με απαλλάξεις από μια επιπλέον εφαρμογή και θα είμαι ευγνώμων :)

Δοκίμασα και όντως τις βγάζει αν και όχι fullscreen, σε αρκετά μεγάλο πλαίσιο από τη μέση και πάνω και μου κάνει μια χαρά. Αν τώρα μου πεις ότι έχουμε και flip to silence (δηλαδή γυρνάμε ανάποδα τη συσκευή για να σταματήσει να "χτυπάει" η κλήση, θα με απαλλάξεις από μια επιπλέον εφαρμογή και θα είμαι ευγνώμων :)

Δεν σε βολέυει να πατάς το volume rocker;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειδικά όταν κοιμάσαι είναι πολύ πιο εύκολο να το γυρνάς :-)

Συμφωνώ. Αυτήν την Επιλογή την έχουν Samsung και LG σίγουρα. Όσα Sony είχα δεν το είχαν ποτέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows:

1. Open Settings and go to the Personalization settings

2. Go to Motion settings

3. Tap the "Smart call handling" option and make sure to turn it on

4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down

Για την κάμερα χρησιμοποιείτε κάποια άλλη εφαρμογή ή την προεγκατεστημένη?

Προέρχομαι από iphone 5 και δεν είμαι ικανοποιημένος με την κάμερα.

Έχετε να προτείνετε κάτι/κάποια εφαρμογή?

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που δίνουν λίγο καλύτερο αποτέλεσμα (πχ camera fv-5) αλλά δυστυχώς η sony έχει κλειδωμένο το API της κάμερας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αξιοποίηση της οποία εφαρμογής στο 100%

Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις, δοκίμασε κάποιες εφαρμογές (το a better camera ίσως)

When there is an incoming call, an easy way to turn off the ringing alarm is to turn over the device and face it down. To enable turn to mute Xperia Z3 (and Xperia Z3 compact) when receiving a call, do as follows:

2. Go to Motion settings

4. Now the "Turn to Mute" feature is enabled and you can easily set the ringer off by placing your device face down

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα δοκιμάσω να δω αν.λειτουργεί και σε κλήσεις αλλά και σε ξυπνητήρι. :D

2. Go to Motion settings

Σωστός!

[ATTACH]59402[/ATTACH]

Έχει βγει root για την lollipop?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048045#post6048045

Αν μπορεί ο Κωνσταντίνος να το προσθέσει στην 1η σελίδα

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Καμία καλή δερμάτινη θήκη όπως αυτή του iPhone 6 που είδα και ζήλεψα παίζει για το δικό μας ? Μόνο πλάτης όχι τύπου βιβλίου

Νέο update lollipop 5.0.2

Εγώ έχω central time και δεν έχει έρθει ακόμα ota

http://xperiafirmware.com/8-firmware/66-sony-xperia-z3-d6603

2. Go to Motion settings

Μια χαρά. Το έκανα και είμαι κομπλέ πλέον. Μοναδικό μειονέκτημα που έχει 3 ρυθμίσεις σε ένα "τικ". Τι εννοώ: Θα ήθελα να μην απαντάω στην κλήση πηγαίνοντας το τηλέφωνο στο αυτί μου γιατί πριν πχ που είχα δεύτερη κλήση ενώ μιλούσα στην πρώτη, βγάζω το κινητό από το αυτί να δω ποιος είναι, το ξαναβάζω να συνεχίσω την πρώτη κλήση και είχε απαντήσει στη δεύτερη... :lol:

Τέσπα, συνήθειο. Εκτός αν το αλλάξουν ή αν κάτι δεν έκανα σωστά.

...γιατί πριν πχ που είχα δεύτερη κλήση ενώ μιλούσα στην πρώτη, βγάζω το κινητό από το αυτί να δω ποιος είναι, το ξαναβάζω να συνεχίσω την πρώτη κλήση και είχε απαντήσει στη δεύτερη... :lol:

Τέσπα, συνήθειο. Εκτός αν το αλλάξουν ή αν κάτι δεν έκανα σωστά.

Όντως αυτό είναι λίγο χαζό το παθαίνω κι εγώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6048045#post6048045

Αν μπορεί ο Κωνσταντίνος να το προσθέσει στην 1η σελίδα

Done φίλε Νικόλα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

βγηκε και καινουργιο update gia thn 5.02,,φημες λενε οτι η σονυ περα απο διορθωση καποιων μπαγκς προσθετει αρκετες αχρηστες εφαρμογες,,θα δειξει...

Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτές οι υπηρεσίες Google play που μου έχουν καταναλώσει τόση μπαταρία?http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59449&stc=1&d=1428923202http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59450&stc=1&d=1428923202

Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτές οι υπηρεσίες Google play που μου έχουν καταναλώσει τόση μπαταρία?

Το οτι το λειτουργικο σου εχει τοση καταναλωση? θυμασαι ποτε να ειχε?τα google play services ειναι οι κλασσικες ******** της google ΠΟυ εφερε προσφατα.

το εκανες καθαρη εγκατασταση ή απο πανω?

Δοκιμασε επαναφορα εργοσασιακων αν δεν εκανες καθαρη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3