lagouko Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 η σονυ στο προβλημα του μηντια σερβερ λεει οτι το προβλημα στην καταναλωση ειναι γιατι προσπαθει να διαβασει κατεστραμενα αρχεια που εχει περασει στο τηλεφωνο η στην καρτα,,δεν χρειαζεται ναι κλεισει βασικες λειτουργιες και εφαρμογες του τηλεφωνου,δεν εχει προβλημα το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 και επειδή πρέπει να αναγνωρίζουμε και τα καλά ευχαριστώ το πλαίσιο για την άμεση αλλαγή (σε 15 λεπτά) του προβληματικού Ζ3 με καινούριο και μάλιστα για την ταλαιπωρία μου με ένα ρολόι δώρο.Τελικά μάλλον σε καλό μου βγήκε το πρόβλημα:p Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 To media server δεν είναι βασική λειτουργία γι αυτό κι είναι απενεργοποιημένη default ,την ενεργοποιείς μόνο αν θέλεις μοίρασμα αρχείων π.χ ταινίες μουσική σε τοπικό δίκτυο κτλ .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 To media server δεν είναι βασική λειτουργία γι αυτό κι είναι απενεργοποιημένη default ,την ενεργοποιείς μόνο αν θέλεις μοίρασμα αρχείων π.χ ταινίες μουσική σε τοπικό δίκτυο κτλ .. συμφωνοι,,εγω λεω δεν χρειαζεται να κλεισει εφαρμογες και λειτουργιες που προτεινουν για να το αποφυγει,αν θελει κλεινει το μηντια σερβερ η αν το χρειαζετε ,ψαχνει τα κατεστραμενα αρχεια που εχει περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 συμφωνοι,,εγω λεω δεν χρειαζεται να κλεισει εφαρμογες και λειτουργιες που προτεινουν για να το αποφυγει,αν θελει κλεινει το μηντια σερβερ η αν το χρειαζετε ,ψαχνει τα κατεστραμενα αρχεια που εχει περασει Ακριβώς ,συμφωνώ :) Καλή Ανάσταση σε όλους ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Το Walkman είναι εξαιρετικός music player και το προτιμώ παρ ολο που έχω αγορασμένους εξαιρετικούς player. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Κι εγώ έχω αφήσει το Walkman,εξαιρετική εφαρμογή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ευχαριστω ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια σας,Καλο Πασχα κ Καλη Ανασταση σε ολους! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 To media server δεν είναι βασική λειτουργία γι αυτό κι είναι απενεργοποιημένη default ,την ενεργοποιείς μόνο αν θέλεις μοίρασμα αρχείων π.χ ταινίες μουσική σε τοπικό δίκτυο κτλ .. O media server ΕΊΝΑΙ μέρος του λειτουργικού! και εκτός από λειτουργίες όπως mirrorcast - sharing, γίνεται χρήση και από εφαρμογές! όπως ας πούμε το walkman, youtube, poweramp (όχι μόνο από google δηλαδη) δυστυχώς η google την είδε apple και σε κάθε upgrade από το android 3 έχει ενοποιημένα διάφορα apps με το google service και δυστυχώς το google music player τρέχει στο παρασκήνιο, όσες φορές και αν κάνεις clear cache - data, πάντα θα βλέπεις αυξημένη κατανάλωση το media server!!! (πάντα θα υπάρχει κατανάλωση! αλλά, άλλο 1-2% άλλο 45!!!) Καλή ανάσταση σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Εγώ πάντως δεν έχω απενεργοποιήσει καμία Google υπηρεσία ακόμα και αν δεν την χρησιμοποιώ διότι δεν μου κάνει καμία ζημια έως τώρα. Και πιθανότερο το disable να δημιουργήσει μεγαλύτερη αστάθεια και πιθανά confict που να επηρεάσουν με τον έναν η άλλο τρόπο από λίγες έως πολλές λειτουργίες της συσκευής προς το χειρότερο και όχι πάντα προς το καλύτερο. ΥΓ:Καλο Πάσχα καλή ανάσταση σε όλους. Edited April 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αν κανεις επεγεργασια στην επαφη,θα δεις ότι εχει να κανεις και στην φοτο επεγεργασια,μετα από αυτό θα σου βγαζει την φοτο σε ολοκληρη την οθονη....;) Μήπως είναι στο Z3 και όχι στο compact που έχω εγώ αυτή η ρύθμιση που λες? (Με lolipop είμαι) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) O media server ΕΊΝΑΙ μέρος του λειτουργικού! και εκτός από λειτουργίες όπως mirrorcast - sharing, γίνεται χρήση και από εφαρμογές! όπως ας πούμε το walkman, youtube, poweramp (όχι μόνο από google δηλαδη) δυστυχώς η google την είδε apple και σε κάθε upgrade από το android 3 έχει ενοποιημένα διάφορα apps με το google service και δυστυχώς το google music player τρέχει στο παρασκήνιο, όσες φορές και αν κάνεις clear cache - data, πάντα θα βλέπεις αυξημένη κατανάλωση το media server!!! (πάντα θα υπάρχει κατανάλωση! αλλά, άλλο 1-2% άλλο 45!!!) Καλή ανάσταση σε όλους. Τεσπα κουβέντα να γίνεται ..κι αφού είναι Μέρος του λειτουργικού γιατί είναι από default απενεργοποιημένη ?? και τι δουλειά έχει το youtube με το mediaserver ?? Απενεργοποιήστε την άφοβα αν είναι on ,δεν χρειάζεται να είναι on άσκοπα Edited April 11, 2015 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Μήπως είναι στο Z3 και όχι στο compact που έχω εγώ αυτή η ρύθμιση που λες? (Με lolipop είμαι) Και στο compact και με lolipop και αρκετα χρονια τωρα είναι ακριβως ιδιο σε όλα τα sony.... Μπες στην επεξεργασια της κάθε επαφης,και πατα πανω αριστερα(επανω στην φωτο),και ακολουθησε τις οδηγιες;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Σχεδόν αμέσως μόλις το πήρα έβαλα την Λολιποπ και η μπαταρία κρατάει περίπου μία μέρα. Δεν έχω δει την εντυπωσιακή αυτονομία που όλοι έλεγαν και σκέφτομαι μήπως πρέπει να την περάσω ξανά. Έχω ανοικτό το wifi σχεδόν συνέχεια αλλά δεν κάνω πολλές κλήσεις, μόνο FB, Twitter . Μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που δεν έχει λάβει την αναβάθμιση σε λολιποπ ή μόνος μου απορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Σχεδόν αμέσως μόλις το πήρα έβαλα την Λολιποπ και η μπαταρία κρατάει περίπου μία μέρα. Δεν έχω δει την εντυπωσιακή αυτονομία που όλοι έλεγαν και σκέφτομαι μήπως πρέπει να την περάσω ξανά. Έχω ανοικτό το wifi σχεδόν συνέχεια αλλά δεν κάνω πολλές κλήσεις, μόνο FB, Twitter . Μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Το μια μέρα είναι σχετικό στον καθένα! Βάλε ένα screenshot με την κατανάλωση και την ώρα οθόνης που έχεις πχ εγώ είμαι με κιτ κατ 2 μέρες εδώ (με μιάμιση ώρα κλήσεις χωρίς παιχνίδια και με WiFi συνέχεια ανοιχτό χωρίς 3g ) [ATTACH]59380[/ATTACH][ATTACH]59381[/ATTACH] Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση. Σχεδόν αμέσως μόλις το πήρα έβαλα την Λολιποπ και η μπαταρία κρατάει περίπου μία μέρα. Δεν έχω δει την εντυπωσιακή αυτονομία που όλοι έλεγαν και σκέφτομαι μήπως πρέπει να την περάσω ξανά. Έχω ανοικτό το wifi σχεδόν συνέχεια αλλά δεν κάνω πολλές κλήσεις, μόνο FB, Twitter . Μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Fb&Tw προφανώς καταναλώνουν πολύ κι ακούγεται λογικό ,αυτά περί επαναφοράς μετά την αναβάθμιση & καθαρής εγκατάστασης κλπ είναι μύθοι των φόρουμ ,μπλα μπλα.. Προσπάθησε στην αρχή τουλάχιστον να κάνεις πλήρεις φορτίσεις από -20%-100% ,και βασικά να το χαρείς χωρίς να μετράς και να σκέφτεσαι :) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Και στο compact και με lolipop και αρκετα χρονια τωρα είναι ακριβως ιδιο σε όλα τα sony.... Μπες στην επεξεργασια της κάθε επαφης,και πατα πανω αριστερα(επανω στην φωτο),και ακολουθησε τις οδηγιες;) Όντως αν το κάνεις όπως λέει ο φίλος, περάσει δηλαδή ξανά μέσα από το τηλέφωνο φωτογραφία σε μια επαφή (που ενδεχομένως έχει ήδη φωτό), η φωτογραφία της επαφής εμφανίζεται μεγάλη. Αν ωστόσο κάνεις συγχρονισμό με τις επαφές στο gmail, και δεν ξαναπεράσεις τις φωτό μέσα από το τηλέφωνο, τότε εμφανίζονται μικρές. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό απλώς θα ήθελα να δω αν κάτι δεν πάει καλά με την 5.0.2.και να το διορθώσω τώρα που είμαι στην αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό απλώς θα ήθελα να δω αν κάτι δεν πάει καλά με την 5.0.2.και να το διορθώσω τώρα που είμαι στην αρχή... ναι μου συνεβει εμενα,,περασα την σκανδιναβικη χωρις κλιν ινστολ και εχασα απο την μπαταρια το 25 τις εκατο,εντονη διαφορα,,,μετα εκανα κλιν ινστολ με φλαστουλ και περασα την γαλλικη,η μπαταρια επανηλθε..επειδη ολα ειναι υποκειμενικα θα σου ελεγα απλα να τηρησεις το κλιν ινστολ οταν περνας μια σχετικα μεγαλη αναβαθμιση οπως αυτη,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αυτό που έκανα ήταν αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή και μετά επαναφορά εργοστσιακών ρυθμίσεων. Ίσως πρέπει να κάνω τώρα επισκευή ή όπως αλλιώς το λέει από τον υπολογιστή και μετά στήσιμο από την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Αυτό που έκανα ήταν αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή και μετά επαναφορά εργοστσιακών ρυθμίσεων. Ίσως πρέπει να κάνω τώρα επισκευή ή όπως αλλιώς το λέει από τον υπολογιστή και μετά στήσιμο από την αρχή.. σβησε τα παντα ολα με φορματ η κλην ινσταλ η οπως αλλιως λεγεται και μετα περνα την,,,οταν στο καινουργιο ξαναβαλεις το ιδιο εμεηλ σου θα γυρισουν αυτα που ειχες λογω μπακ απ που κανει το τηλεφωνο,,προσεξε οτι εφαρμογη δεν θελεις να σου ξανα περασει,να την εχεις σβησει πριν κανεις τον καθαρισμο,γιατι αλλιως θα στην ξαναπερασει. Edited April 11, 2015 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που δεν έχει λάβει την αναβάθμιση σε λολιποπ ή μόνος μου απορώ? ειναι αρκετες χωρες που δεν εχουν λαβει λολιποπ.εγω φλασαρα την σκανδιναβικη αλλα η επισημη μου που ειναι η πολωνικη t mobile δεν εχει βγει ακομα. υποθετω μεσα στην αλλη βδομαδα θα βγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς άλλος που δεν έχει λάβει την αναβάθμιση σε λολιποπ ή μόνος μου απορώ? Κι εδω ακομα περιμενω αγγλικο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Παιδια μηπως ξερει κανεις το εικονιδιο δίπλα στο σημα τι μπορει να σημαινει??[ATTACH]59394[/ATTACH] Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts