Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον αν δειτε στο 5.58' - 6.00' θα δείτε την έκδοση λογισμικού ότι είναι πιο πρόσφατη. Είναι η 23.0.Α.2.105 και ο κερνελ και αυτός πιο πρόσφατος με ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου ενώ το δικό μου είναι Αυγούστου.

Και εγώ για πουγκί έλεγα. Ποιο πήρες ??

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον αν δειτε στο 5.58' - 6.00' θα δείτε την έκδοση λογισμικού ότι είναι πιο πρόσφατη. Είναι η 23.0.Α.2.105 και ο κερνελ και αυτός πιο πρόσφατος με ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου ενώ το δικό μου είναι Αυγούστου.

Τη σωστή έχεις. Την ίδια έχω και γω στο δικό μου. Η 105 είναι για branded εκδόσεις στην Αγγλία (Ο2 & Generic)

http://forum.xda-developers.com/z3/general/ftf-stock-firmwares-xperia-z3-models-t2886061

:)

Παιδιά δείξτε αυτό στους οπαδούς του Note 4 :lol:

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3x_gets_benchmarked_sporting_snapdragon_810-news-9812.php

6.2 ιντσες. πολυ μεγαλο.

Με λίγη προσοχή δεν θα έχεις κανένα θέμα με τις γρατζουνιες. Οι μόνιμες θήκες και τα καλύματα, καταστρέφουν όλη την αίσθηση της συσκευής...

Έχω το μαύρο χωρίς κανένα θέμα για την ώρα, μόνο με μια θήκη "πουγκί" για τη μεταφορά σου σε καμιά τσάντα κλπ

Ποιο πουγκί πήρες ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Το έχεις και λες δεν νομίζεις ?? Επειδή είναι αδιάβροχο δηλ δεν γρατσουνιέται ?? Δεν θέλω θήκη γιατί θα χαθεί όλη η ομορφιά του. Καποιος έλεγε για κάτι που κολλάνε στο πλαισιο γύρω γύρω....αν θυμαμαι καλα.

Δεν ξέρω αν έχουν βγει τα αυτοκόλλητα πού καλύπτουν περιμετρικά την συσκευή.αλλά μην φανταστείς,χτύπα ξύλο αν πέσει εκεί θα δεις κλάμα.

Γνώμη μου,μία ultra slim case και ένα temperated glass στην οθόνη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ξέρει κανείς γι'αυτο που ρώτησα για την λειτουργια εξυπνου οπίσθιου φωτισμού όταν το κραταμε στο χερι?? Πως λειτουργεί?

ξέρει κανείς γι'αυτο που ρώτησα για την λειτουργια εξυπνου οπίσθιου φωτισμού όταν το κραταμε στο χερι?? Πως λειτουργεί?

Σου απάντησα στο post #574 επίσης. :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σου απάντησα στο post #574 επίσης. :)

Sorry μου διέφυγε το ποστ σου. :)

Αλλά για το πως απεγκαθιστω το myxperia δεν μου απάντησε κανείς.

Edited by geornirv

Άφαντο το z3 ούτε εχθές παρέλαβα,μίλησα με Amazon και μου στέλνουν εκ νέου αλλο κομμάτι.

Τόλμη και γοητεία έχει γίνει αυτό το κινητό :lol:

Και αν μου έρθει κάποια στιγμή,θα κρατήσω το νεότερο και θα διώξω το δεύτερο πίσω.

Τους έκραξα βεβαια και τους ζήτησα να μου το στείλουν με άλλη μεταφορική,αλλα χλωμό το κόβω άρα ένα 15μερο χαλαρά θα το έχουμε :(

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άφαντο το z3 ούτε εχθές παρέλαβα,μίλησα με Amazon και μου στέλνουν εκ νέου αλλο κομμάτι.

Τόλμη και γοητεία έχει γίνει αυτό το κινητό :lol:

Και αν μου έρθει κάποια στιγμή,θα κρατήσω το νεότερο και θα διώξω το δεύτερο πίσω.

Τους έκραξα βεβαια και τους ζήτησα να μου το στείλουν με άλλη μεταφορική,αλλα χλωμό το κόβω άρα ένα 15μερο χαλαρά θα το έχουμε :(

καθε αγορα εχει και τα μειονεκτηματα της φιλε αλεξ..εγω πχ ψωνιζω απο σκρουτζ και για doa εκαναν 5 μερες..τωρα αν πεσω σε περιεργη βλαβη και μπλεξω με αρβατο ειναι θεμα, αλλα μεχρι στιγμης το προτιμω γιατι παντα οταν χρειαστηκε ελυσα τα προβλημα μου.Υπομονη λοιπον, το κινητο αξιζει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Υπομονη λοιπον, το κινητο αξιζει..

+1.000 ;) λογικά ΑΝ μεταβώ κάποια στιγμη από το Ζ σε Sony πάλι,το Ζ3 θα επιλέξω

Konakis.

Πηρα τηλεφωνο στο sony σερβις στη Πατρα για να ρωτησω για καποια θεματακια.

Στο κουτι του στην εξω πλευρα γραφει sweden και μεσα εχω καποια χαζα της t-mobile = branded.

Τους ειπα το Imei και μου ειπαν οτι ειναι Πολωνικο.

Τους ρωτησα: αν φλασαρω την global και το φερω με τη global στο σερβις παραμενω εντος εγγυησης ? και μου απαντησαν : θα φαινετε οτι εχεις αλλαξει rom. Για την εγγυηση δεν πηρα σαφη απαντηση..... επεμεναν οτι θα φαινετε οτι αλλαξα Rom κλπ.

Μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να το παω σε αυτους και να μου βαλουν/περασου τη rom που εχουν αυτοι στο/α ελληνικο/α σερβις σαν update και οτι ετσι θα ειμαι παντα εντος εγγυησης με αυτη τη rom.

Τα σχολια δικα σας.....

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Είναι κριμα πραγματικά πάνω που ο Alex αγόρασε τη κινηταρα και θέλει να τη χαρεί, να του κάνει το κατάστημα τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο. Υπομονή ρε φίλε δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.

Πηρα τηλεφωνο στο sony σερβις στη Πατρα για να ρωτησω για καποια θεματακια.

Στο κουτι του στην εξω πλευρα γραφει sweden και μεσα εχω καποια χαζα της t-mobile = branded.

Τους ειπα το Imei και μου ειπαν οτι ειναι Πολωνικο.

Τους ρωτησα: αν φλασαρω την global και το φερω με τη global στο σερβις παραμενω εντος εγγυησης ? και μου απαντησαν : θα φαινετε οτι εχεις αλλαξει rom. Για την εγγυηση δεν πηρα σαφη απαντηση..... επεμεναν οτι θα φαινετε οτι αλλαξα Rom κλπ.

Μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να το παω σε αυτους και να μου βαλουν/περασου τη rom που εχουν αυτοι στο/α ελληνικο/α σερβις σαν update και οτι ετσι θα ειμαι παντα εντος εγγυησης με αυτη τη rom.

Τα σχολια δικα σας.....

Πάρε τη Sony mobile στην Αθήνα. Εδώ (Σέρρες) το service centre μου έλεγε ότι χωρίς απόδειξη δεν έχω εγγύηση και μετα πήρα την Sony και μου είπε ότι δεν χάνω την εγγύηση απλά μετράει η εγγύηση απο την ημερομηνία παραγωγής του τηλεφώνου. Παρε στην Sony να σου πουν.

Η ερωτηση μου προς το sony σερβις ηταν καθαρα για τη rom, αν βαλω αλλη επισημη κλπ.

Εχω αποδειξη αγορας και γραφει και το imei επανω κανονικα :)

Η ερωτηση μου προς το sony σερβις ηταν καθαρα για τη rom, αν βαλω αλλη επισημη κλπ.

Εχω αποδειξη αγορας και γραφει και το imei επανω κανονικα :)

Και εγώ αυτό σου εξηγώ απλά με άλλο παραδειγμα. Ότι τα sony service centers είναι ότι ναναι. Πάρε την Σονυ και ρωτα αυτο που θες.

Και εγω εχω αποδειξη με το ΙΜΕΙ . :) Απλά υποθετικά τους ρωτησα αν την χασω τι γίνεται ??

Γραφτείτε στο My support (http://mysupport.sonymobile.com/gr/#/support) και καταχωρίστε τη συσκευή σας με το ΙΜΕΙ της και θα σας βγάλει ακριβώς μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση.

Γραφτείτε στο My support (http://mysupport.sonymobile.com/gr/#/support) και καταχωρίστε τη συσκευή σας με το ΙΜΕΙ της και θα σας βγάλει ακριβώς μέχρι πότε ισχύει η εγγύηση.

To έκανα και γω αλλά πως είναι δυνατόν να δίνει παραπάνω απο 2 χρόνια εγγύηση ???:confused::confused:

To έκανα και γω αλλά πως είναι δυνατόν να δίνει παραπάνω απο 2 χρόνια εγγύηση ???:confused::confused:

Χμ δεν ξέρω! Εκτός και αν αυτή η ημερομηνία είναι η λήξη της υποστήριξης γενικότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο!

Κάτι άλλο τώρα. Σε αυτο το βιντεο

στο 10.24' και μετά όπως και στο 14.26 - 14.27 και σε άλλα σημεια κάνει χειρονομίες και αλλάζει σελίδες . Πως το κάνει αυτό ??

• The title was changed to Sony Xperia Z3