joe-4 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Ωραία να δεχτώ ότι η ΣΟΝΥ το κάνει αυτό για να μην θάβει τις φωτογραφικές της μηχανες... αλλά η σαμσουνγκ ας πουμε που φτιάχνει και αυτή φωτογραφικές μηχανές γιατί δεν τις θάβει σε αυτό το θέμα; Για να τελειώνει το θεμα με την κάμερα, στο πιο αξιόπιστο test που εχω δει μεχρι τωρα εδω: το Ζ3 βγαίνει δεύτερο και η sumsung έρχεται τριτη και πρωτο ειναι το ιPhone5s, ενω υπήρξαν περιπτώσεις που το Ζ3 καλύτερο ήταν του iphone. Και ολες οι συγκρίσεις εγιναν στο auto mode. Αμα στο τεστ λάμβαναν υπόψιν ολες τις δυνατότητες στο χειροκίνητο σίγουρα το Ζ3 θα ερχόταν πρώτο. Οποτε αν θες καλύτερη κάμερα σε AUTO MODE στα 8 megapixel (και όχι χειροκίνητα), παίρνεις το iphone 5s αλλα με spes συσκευής σε ολους τους υπολοίπους τομείς, πολυ πισω σε σχέση με το Ζ3. Edited October 22, 2014 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ωραία να δεχτώ ότι η ΣΟΝΥ το κάνει αυτό για να μην θάβει τις φωτογραφικές της μηχανες... αλλά η σαμσουνγκ ας πουμε που φτιάχνει και αυτή φωτογραφικές μηχανές γιατί δεν τις θάβει σε αυτό το θέμα; Διαφορετική προςεγγιςη μεταξύ των 2 εταιριών η μια δευτερη λογική μήπως ειναι θέμα ανικανότητας,δηλαδή το τμήμα λογισμικού κάμερας κινητών της Sony εχουν ανεπάρκεια σε γνώσεις/ικανότητες να μπορέσει να εκτελεστεί το φακό στο μέγιστο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Το γράφω εδώ γιατί δεν έχετε σκοπό να μου απαντήσετε στην άλλη ενότητα : (Σόρρυ moderators) Της φίλης μου το Ζ1 έχει ένα μικρό θεματάκι.. το playstore δεν την αφηνει να κατεβάσει εφαρμογή ούτε και να ενημερώσει τις υπάρχουσες. Δηλαδή εκεί που κατεβάζει δείχνει μονίμως πως φορτώνει αλλά μάταια.. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) Για να τελειώνει το θεμα με την κάμερα, στο πιο αξιόπιστο test που εχω δει μεχρι τωρα εδω: το Ζ3 βγαίνει δεύτερο και η sumsung έρχεται τριτη και πρωτο ειναι το ιPhone5s, ενω υπήρξαν περιπτώσεις που το Ζ3 καλύτερο ήταν του iphone. Και ολες οι συγκρίσεις εγιναν στο auto mode. Αμα στο τεστ λάμβαναν υπόψιν ολες τις δυνατότητες στο χειροκίνητο σίγουρα το Ζ3 θα ερχόταν πρώτο. Οποτε αν θες καλύτερη κάμερα σε AUTO MODE στα 8 megapixel (και όχι χειροκίνητα), παίρνεις το iphone 5s αλλα με spes συσκευής σε ολους τους υπολοίπους τομείς, πολυ πισω σε σχέση με το Ζ3. γιατι ειναι αυτο το πιο αξιοπιστο τεστ? δικαιολογησε τε αν θες. z3 compact λεει. για το Ζ3 που εχει ομοιο φακο δες το phonearena http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822 δες και εδω το αντιστοιχο στο gsmarena http://www.gsmarena.com/iphone_6_vs_galaxy_alpha_vs_xperia_z3c-review-1148.php Edited October 22, 2014 by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Eχει δοκιμασει καποιος/α κατι απο αυτα τα δυο http://www.amazon.de/s/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Amagnector+x+f%C3%BCr+sony+xperia&keywords=magnector+x+f%C3%BCr+sony+xperia&ie=UTF8&qid=1413984367 ? Διαβασα στο xda για το Χ-202 οτι ειναι πολυ δυνατο, εχει βαλει καποιος φωτογραφια που κραταει το Χ-202 και σηκωνει το τηλεφωνο χωρις να ξεκολλησει/αποσυνδεθει. Ξερετε αν και το Χ-203 ειναι το ιδιο δυνατο ? Σε μαγνητη, για να μην ανοιγουν καθολου οι θυρες τι προτεινετε προτιματε ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Το γράφω εδώ γιατί δεν έχετε σκοπό να μου απαντήσετε στην άλλη ενότητα : (Σόρρυ moderators) Της φίλης μου το Ζ1 έχει ένα μικρό θεματάκι.. το playstore δεν την αφηνει να κατεβάσει εφαρμογή ούτε και να ενημερώσει τις υπάρχουσες. Δηλαδή εκεί που κατεβάζει δείχνει μονίμως πως φορτώνει αλλά μάταια.. Τι μπορεί να φταίει; Εκανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Για να τελειώνει το θεμα με την κάμερα, στο πιο αξιόπιστο test που εχω δει μεχρι τωρα εδω: το Ζ3 βγαίνει δεύτερο και η sumsung έρχεται τριτη και πρωτο ειναι το ιPhone5s, ενω υπήρξαν περιπτώσεις που το Ζ3 καλύτερο ήταν του iphone. Και ολες οι συγκρίσεις εγιναν στο auto mode. Αμα στο τεστ λάμβαναν υπόψιν ολες τις δυνατότητες στο χειροκίνητο σίγουρα το Ζ3 θα ερχόταν πρώτο. Οποτε αν θες καλύτερη κάμερα σε AUTO MODE στα 8 megapixel (και όχι χειροκίνητα), παίρνεις το iphone 5s αλλα με spes συσκευής σε ολους τους υπολοίπους τομείς, πολυ πισω σε σχέση με το Ζ3. Όπως ρωτάει και ο φίλος πιο πάνω , γιατί να είναι αυτό το πιο αξιόπιστο; Πάντως για μένα πιο αξιόπιστο είναι το μάτι μου που έκανα συγκρίσεις και παρασυγκρίσεις, γιατί ήθελα σα τρελός να το πάρω, αλλά τελικά το Alpha έβγαζε σε Auto σαφώς καλύτερες φωτό, οπότε για αυτό και το προτίμησα και ας ήταν δεύτερο στην αρχή στη προτίμησή μου. Είπαμε φανταστικό το Ζ3 και εξαιρετικό σε όλα του, εκτός της κάμερας σε Auto, μη τα λέμε όλα όπως θα θέλαμε να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Εκανε εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης; Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα αλλά δεν τις το πα. Περίμενα να δω τι θα μου πείτε. Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω!;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 γιατι ειναι αυτο το πιο αξιοπιστο τεστ? δικαιολογησε τε αν θες. z3 compact λεει. για το Ζ3 που εχει ομοιο φακο δες το phonearena http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-Note-4-vs-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Sony-Xperia-Z3-LG-G3-Galaxy-S5-Galaxy-Note-3_id3822 δες και εδω το αντιστοιχο στο gsmarena http://www.gsmarena.com/iphone_6_vs_galaxy_alpha_vs_xperia_z3c-review-1148.php Ναι το Ζ3 Compact λεει αλλά έχουν την ιδια κάμερα απ' οσο ξέρω και ας ειναι μικρότερο σε μέγεθος. Το θεωρώ πιο αξιόπιστο γιατί συγκρίνει τις φωτογραφίες όλων των κινητών με μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και ειναι πιο εμφανείς εκει οι δυνατότητες του κάθε κινητού σε πραγματικές συνθήκες, οπου δεν παρεμβαίνουν διάφοροι αλγόριθμοι που βάζουν στα κινητά για να κάνουν την οικονα πιο ωραία στο μάτι αλλα χωρίς να ανταποκρίνεται στην στο αποτέλεσμα μιας επαγγελματικής φωτογραφικής μηχανής. Στα άρθρα που έβαλες ειδα και γίνεται η σύγκριση μεταξύ τους και οχι με επαγγελματική κάμερα. Οι γνώμες διίστανται αλλά αυτή είναι η δική μου χωρίς να θελω να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 τι εννοεις παρεμβαινουν αλγοριθμοι? και τι εννοεις πραγματικες συνθηκες? ολες οι εταιρείες εχουν ενα αλγοριθμο επεξεργασιας και εκει φαινεται η διαφορα. καλο εινα να βλεπεις τις φωτο οπως στο τεστ του phonearena. εκει φαινεται η φωτο. και με βαση τα στανταρ που κανουν για ολα τα τηλεφωνα. ομοια και στο gsmarena. (δες και το τεστ που εχει το νοτε 3 με μια dslr http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-3-vs-Canon-EOS-5D-Mark-III-video-comparison-results-will-surprise-you_id55754) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 τι εννοεις παρεμβαινουν αλγοριθμοι? και τι εννοεις πραγματικες συνθηκες? ολες οι εταιρείες εχουν ενα αλγοριθμο επεξεργασιας και εκει φαινεται η διαφορα. καλο εινα να βλεπεις τις φωτο οπως στο τεστ του phonearena. εκει φαινεται η φωτο. και με βαση τα στανταρ που κανουν για ολα τα τηλεφωνα. ομοια και στο gsmarena. (δες και το τεστ που εχει το νοτε 3 με μια dslr http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-3-vs-Canon-EOS-5D-Mark-III-video-comparison-results-will-surprise-you_id55754) Δεν σε κόβω για το z3 πάρα μόνο για το Note 4 μίας και σε ενδιαφέρει το μέγιστο στο αυτόματο στις φωτός Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν σε κόβω για το z3 πάρα μόνο για το Note 4 μίας και σε ενδιαφέρει το μέγιστο στο αυτόματο στις φωτός η το Ζ4 μολις ερθει. εγω τις περισσοτερες φωτο στο αυτοματο τις βγαζω η αντε με hdr. αν στο αυτοματο βγαζει καλες εστω και με 8mp ειμαι οκ. διοτι το τηλεφωνο ειναι μπιμπελο μου αρεσει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 η το Ζ4 μολις ερθει. εγω τις περισσοτερες φωτο στο αυτοματο τις βγαζω η αντε με hdr. αν στο αυτοματο βγαζει καλες εστω και με 8mp ειμαι οκ. διοτι το τηλεφωνο ειναι μπιμπελο μου αρεσει πολυ. Αν έχεις διάθεση και υπομονή ένα εξάμηνο έως Απρίλιο που θα κυκλοφορήσει εχει καλώς. Σίγουρο ένα περαιτέρω boost θα πάρει η καμερα σε σχεςη με το z3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Για να τελειώνει το θεμα με την κάμερα, στο πιο αξιόπιστο test που εχω δει μεχρι τωρα εδω: το Ζ3 βγαίνει δεύτερο και η sumsung έρχεται τριτη και πρωτο ειναι το ιPhone5s, ενω υπήρξαν περιπτώσεις που το Ζ3 καλύτερο ήταν του iphone. Και ολες οι συγκρίσεις εγιναν στο auto mode. Αμα στο τεστ λάμβαναν υπόψιν ολες τις δυνατότητες στο χειροκίνητο σίγουρα το Ζ3 θα ερχόταν πρώτο. Οποτε αν θες καλύτερη κάμερα σε AUTO MODE στα 8 megapixel (και όχι χειροκίνητα), παίρνεις το iphone 5s αλλα με spes συσκευής σε ολους τους υπολοίπους τομείς, πολυ πισω σε σχέση με το Ζ3. Σε θέμα αυτονομίας το Ζ3 είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα όπως φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επειδη το S4 επωληθη και το Ζ3 ειναι ο αμεσος στοχος μου..ερωτηση προς τους κατοχους.. Απο θεμα προστασιας τι επιλογες εχετε κανει? Προσωπικα σκεφτομαι την λυση tempered glass αντι καποιας θηκης και στις 2 πλευρες φυσικα. Το εχει κανει καποιος ? Εντυπωσεις κτλ..? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επειδη το S4 επωληθη και το Ζ3 ειναι ο αμεσος στοχος μου..ερωτηση προς τους κατοχους.. Απο θεμα προστασιας τι επιλογες εχετε κανει? Προσωπικα σκεφτομαι την λυση tempered glass αντι καποιας θηκης και στις 2 πλευρες φυσικα. Το εχει κανει καποιος ? Εντυπωσεις κτλ..? Και το εγω το ίδιο σκέφτομαι,δηλαδή μπρος-πιςω μόνο tempered glass. Όλο αναβάλλω την αγορά τους έως παραλάβω τη δευτερη συσκευη μου διοτι την πρωτη θα την επιστρέψω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Και το εγω το ίδιο σκέφτομαι,δηλαδή μπρος-πιςω μόνο tempered glass. Όλο αναβάλλω την αγορά τους έως παραλάβω τη δευτερη συσκευη μου διοτι την πρωτη θα την επιστρέψω. ο λογος της επιστροφης? καποιο ελλατωμα? Εντωμεταξυ χτες το ειδα και στο χαλκινο και στο μαυρο και ενω ημουν σιγουρος για το χαλκινο τελικα ειναι πανεμορφο και στο μαυρο :O Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 τι εννοεις παρεμβαινουν αλγοριθμοι? και τι εννοεις πραγματικες συνθηκες? ολες οι εταιρείες εχουν ενα αλγοριθμο επεξεργασιας και εκει φαινεται η διαφορα. καλο εινα να βλεπεις τις φωτο οπως στο τεστ του phonearena. εκει φαινεται η φωτο. και με βαση τα στανταρ που κανουν για ολα τα τηλεφωνα. ομοια και στο gsmarena. (δες και το τεστ που εχει το νοτε 3 με μια dslr http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-3-vs-Canon-EOS-5D-Mark-III-video-comparison-results-will-surprise-you_id55754) Δεν προκειτε να συμφωνήσουμε τη στιγμή που καθένας εχει αλλες απαιτήσεις. To Note 3 ειναι αρκετα μεγάλο σε μέγεθος για τις απαιτήσεις μου. Αμα ειχε ιδιο μέγεθος με το z3 compact σίγουρα θα του εβγαζα το καπέλο και θα το αγόραζα. Εμενα πάντως με ικανοποιεί το Ζ3c για τις δυνατότητες που εχει για το μέγεθος του. Και οι καινούργιες σειρές Ζ οταν θα βγουν είναι καλύτερες απο τις προηγούμενες σε ποιότητα φωτογραφίας. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε θέμα αυτονομίας το Ζ3 είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα όπως φαίνεται Αυτο είναι το μόνο σίγουρο. Και αμα το βάλεις σε Stamina Mode διπλασιάζεται η αυτονομία του χωρίς να πέφτει η απόδοση του. Σε Ultra Stamina το ειχα 12 ώρες και χωρίς να ανοίξω την οθόνη και δεν μειώθηκε καθόλου η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 ο λογος της επιστροφης? καποιο ελλατωμα? Εντωμεταξυ χτες το ειδα και στο χαλκινο και στο μαυρο και ενω ημουν σιγουρος για το χαλκινο τελικα ειναι πανεμορφο και στο μαυρο :O Με καμένα pixel μου ήρθε. Μετά απο τόσες αγορές σε κινητά πρωτη φορα μου τυχαίνει τέτοιο θέμα(σε κινητά πάντα-την πρωτιά σε pixel την εχει tablet που και αυτο πήρε το δρόμο της επιστροφής στο κατάστημα αγοράς :p) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με καμένα pixel μου ήρθε. Μετά απο τόσες αγορές σε κινητά πρωτη φορα μου τυχαίνει τέτοιο θέμα(σε κινητά πάντα-την πρωτιά σε pixel την εχει tablet που και αυτο πήρε το δρόμο της επιστροφής στο κατάστημα αγοράς :p) Απο που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Επειδη το S4 επωληθη και το Ζ3 ειναι ο αμεσος στοχος μου..ερωτηση προς τους κατοχους.. Απο θεμα προστασιας τι επιλογες εχετε κανει? Προσωπικα σκεφτομαι την λυση tempered glass αντι καποιας θηκης και στις 2 πλευρες φυσικα. Το εχει κανει καποιος ? Εντυπωσεις κτλ..? Για δες http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=&SearchText=tempered+glass+for+sony+xperia+Z3&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=n&isFavorite=y&isRtl=yes&isOnSale=n&isAtmOnline=n&isBigSale=n&similar_style=n&similar_style_id=&CatId=0&initiative_id=SB_20141023043049 http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=&SearchText=back+tempered+glass+for+sony+xperia+Z3&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=n&isFavorite=all&isRtl=yes&isOnSale=n&isAtmOnline=n&isBigSale=n&similar_style=n&similar_style_id=&CatId=0&initiative_id=SB_20141023043930 http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141023044203&SearchText=Case+for+Sony+Xperia+Z3 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τελικα δεν εχει δοκιμασει κανεις τους απο κατω φορτιστες ? Eχει δοκιμασει καποιος/α κατι απο αυτα τα δυο http://www.amazon.de/s/ref=a9_sc_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Amagnector+x+f%C3%BCr+sony+xperia&keywords=magnector+x+f%C3%BCr+sony+xperia&ie=UTF8&qid=1413984367 ? Διαβασα στο xda για το Χ-202 οτι ειναι πολυ δυνατο, εχει βαλει καποιος φωτογραφια που κραταει το Χ-202 και σηκωνει το τηλεφωνο χωρις να ξεκολλησει/αποσυνδεθει. Ξερετε αν και το Χ-203 ειναι το ιδιο δυνατο ? Σε μαγνητη, για να μην ανοιγουν καθολου οι θυρες τι προτεινετε προτιματε ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Δεν προκειτε να συμφωνήσουμε τη στιγμή που καθένας εχει αλλες απαιτήσεις. To Note 3 ειναι αρκετα μεγάλο σε μέγεθος για τις απαιτήσεις μου. Αμα ειχε ιδιο μέγεθος με το z3 compact σίγουρα θα του εβγαζα το καπέλο και θα το αγόραζα. Εμενα πάντως με ικανοποιεί το Ζ3c για τις δυνατότητες που εχει για το μέγεθος του. Και οι καινούργιες σειρές Ζ οταν θα βγουν είναι καλύτερες απο τις προηγούμενες σε ποιότητα φωτογραφίας. εγω δεν σου ειπα να παρεις το νοτε3. δες τα τεστ στα δυο σαιτ που ανεφερα να δεις ακριβως τα πως γινονται τα τεστ. και τι δινουν για το ζ3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 εγω δεν σου ειπα να παρεις το νοτε3. δες τα τεστ στα δυο σαιτ που ανεφερα να δεις ακριβως τα πως γινονται τα τεστ. και τι δινουν για το ζ3. Τα site που ανέφερες τα θεωρω προκατειλημμένα και ειδικά στο phonearena σήμερα διάβασα αυτο και μόνο τα γέλια δεν έβαλα απο το μισος του συντάκτη του άρθρου: http://www.phonearena.com/news/Sony-claims-the-Z3-is-the-best-cameraphone-among-leading-smartphones-heres-why_id61291 Ούτε καν ανέφερε οτι τα test έγιναν απο τη strategy analytics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Με καμένα pixel μου ήρθε. Μετά απο τόσες αγορές σε κινητά πρωτη φορα μου τυχαίνει τέτοιο θέμα(σε κινητά πάντα-την πρωτιά σε pixel την εχει tablet που και αυτο πήρε το δρόμο της επιστροφής στο κατάστημα αγοράς :p) Αλεξ η σονυ εχε παραδοση στα καμμενα πιξελς. Σε 3 ζ, 1 ζ1 και 1 ζ2 όλα καμμενα πιξελς. Εχει την πρωτοκαθεδρια στη σειρα Ζ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glouk7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Και εμένα ως κάτοχος ακόμα με προβληματιζει λίγο η κάμερα στις φώτος χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα.. Με manual το δουλεύω.. Σχετικά με 4κ βίντεο, τράβηξα 4 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα.. Έβγαλε μόνο μια προειδοποιειση αλλά μέχρι εκεί... Ποιότητα βίντεο απίστευτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts