bak2 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μόλις παρέλαβα από ταχυδρομείο. Πολύ σύντομα. Παραγγελία από Vickmall 23.12.2014, 13.01.2015 ήταν αεροδρόμιο Αθήνα και σήμερα επαρχία. Σε πρώτη φάση φαίνεται αρκετά ποιοτική κατασκευή (για 170 ευρώ) και το μέγεθός του αποδεκτό (όχι υπερβολικό σε σχέση με το 5ιντσο xperia z που είχα). Ακουστικά-hands free δεν είχε μέσα, μόνο το φορτιστή με αντάπτορα και δώρο μια διάφανη θήκη και screen protector. Βράδυ θα έχω χρόνο να το ανοίξω και θα επανέλθω με reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικά άκρη με τα 4ψήφια μηνύματα βγάλαμε γιατι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικά άκρη με τα 4ψήφια μηνύματα βγάλαμε γιατι έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα Aπο wind , έχοντας f2g μου έρχονται κανονικά τα διάφορα μυνήματα για ανανέωση και τα ρέστα. Επίσης έχω λάβει και από κάποιο άλλο τετραψήφιο νούμερο κανονικά sms . Θυμάμαι όταν το πρωτοπήρα "βάζοντας" μονάδες δεν έλαβα κανένα μήνυμα ,πηγαίνοντας στο τοπικό υποκατάστημα της wind μια πιτσιρίκα που δούλευε εκεί , κάτι σκάλισε στις ρυθμίσεις των sms (γ@μωτο δεν θυμάμαι τι :O ) και όλα μετά ρολόι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Aπο wind , έχοντας f2g μου έρχονται κανονικά τα διάφορα μυνήματα για ανανέωση και τα ρέστα. Επίσης έχω λάβει και από κάποιο άλλο τετραψήφιο νούμερο κανονικά sms . Θυμάμαι όταν το πρωτοπήρα "βάζοντας" μονάδες δεν έλαβα κανένα μήνυμα ,πηγαίνοντας στο τοπικό υποκατάστημα της wind μια πιτσιρίκα που δούλευε εκεί , κάτι σκάλισε στις ρυθμίσεις των sms (γ@μωτο δεν θυμάμαι τι :O ) και όλα μετά ρολόι . Ελα αδερφε μου και σε ψαχναμε! Φτιαξε μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Aπο wind , έχοντας f2g μου έρχονται κανονικά τα διάφορα μυνήματα για ανανέωση και τα ρέστα. Επίσης έχω λάβει και από κάποιο άλλο τετραψήφιο νούμερο κανονικά sms . Θυμάμαι όταν το πρωτοπήρα "βάζοντας" μονάδες δεν έλαβα κανένα μήνυμα ,πηγαίνοντας στο τοπικό υποκατάστημα της wind μια πιτσιρίκα που δούλευε εκεί , κάτι σκάλισε στις ρυθμίσεις των sms (γ@μωτο δεν θυμάμαι τι :O ) και όλα μετά ρολόι . μήπως να πας πάλι να ρωτήσεις τι έκανε και να μας πεις ; ;);) Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) μήπως να πας πάλι να ρωτήσεις τι έκανε και να μας πεις ; ;);) Πας στα sms κάτω αριστερά έχει τρείς τελίτσες ,πας στο settings και βλέπεις τα ακόλουθα , για τσεκάρισε αυτά. [ATTACH]55707[/ATTACH] [ATTACH]55708[/ATTACH] [ATTACH]55709[/ATTACH] Στο τρίτο screenshot μπαίνεις πατώντας στο sms settings . Για πάμε με αυτά κι αν δε , θα πεταχτώ μια στην μικρή :D ΥΓ Είναι προφανές ότι στο τρίτο screenshot στο message center το νούμερο θα είναι αυτό της εκάστοτε εταιρείας τηλεφωνίας που έχει ο καθένας . Edited January 19, 2015 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 τα έχω πειράξει αυτά πάρα πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα :cry::cry: Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 τα έχω πειράξει αυτά πάρα πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα :cry::cry: Κάποιο παιδι είχε γράψει οτι πρέπει ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων να περαστει σε μορφή pdu κι όχι σε smsc. Αλλα δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Κάποιο παιδι είχε γράψει οτι πρέπει ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων να περαστει σε μορφή pdu κι όχι σε smsc. Αλλα δεν εχω ιδέα πως γίνεται αυτό Δηλαδή να μετατρέψεις το smsc σε pdu ; Αν είναι έτσι νομίζω αυτό http://www.twit88.com/home/utility/sms-pdu-encode-decode κάνει convert .Και οι οδηγίες : Enter your full SMSC number (including the + and with no spaces) Leave Receiver and message box blank Select Alphabet 7 Hit Convert Αναμένουμε αποτελέσματα !!! Edited January 19, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτό με την pdu κωδικοποίηση το δοκίμασα, και με 16 χαρακτήρες, και με 11 που έλεγε άλλος, και μέσα σε εισαγωγικά, και χωρίς εισαγωγικά, τίποτα όμως... Βρήκα τι σημαίνουν πάντως τα 145 και 129 που βγάζει στο SMSC... Το πρώτο δηλώνει διεθνή αριθμό και το δεύτερο τοπικό... (εγκυκλοπαιδικά)... Το πρόβλημα πάντως, έχω την εντύπωση ό,τι το δημιουργεί ο CoolManager... Κάποια παράμετρος από εκεί δεν επιτρέπει αυτού του τύπου τα SMS... Το κακό είναι, ό,τι όλα είναι στα κινέζικα... Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το θέμα πρέπει να είναι με την cosmote, κάπου διάβασα ότι μερικές συσκευές δέχονται διαφορετικό νούμερο αλλά δε βρήκα κάτι. Πάντως χθες που δοκίμασα να βάλω και την δεύτερη κάρτα της Vodafone αυτή τη φορά επερνα κανονικά μήνυμα ενημέρωσης χωρίς κάτι να πειράξω, το άσχημο ότι δεν έπαιζε 3g και έτσι ξανά την έβγαλα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 εγώ πάντως και από cosmote και από Q δεν λαμβάνω τα 4 ψήφια Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μήπως να πεταχτούμε σε κανά μαγαζί τους μπας και βοηθήσουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 αυτό με το *#*#4636#*#* γιατί δεν μου δουλεύει εμένα ? Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Αυτές δεν μας κάνουν ; http://www.romzj.com/list/coolpad_8675.htm Πάντως απ ότι διάβασα , έχουν malware οι stock roms .... Οπότε μακάρι να πάρουμε CM όσο το γρηγορότερο δυνατόν. Και γω το ειχα διαβασει https://www.paloaltonetworks.com/content/dam/paloaltonetworks-com/en_US/assets/pdf/reports/Unit_42/unit42-cool-reaper.pdf . Ψαχνομαι οταν το παραλαβω να του περασω τη yureka. Αν δεν κανει θα το παλεψω για port εκτος και αν με γλιτωσει κανενας αλλος. Ψαχνοντας τα αρχεια χτυπησε το antivirus για το αρχειο libgmsframework.so γνωστο ως trojan android (trojan agent aj). Το βρηκα κοιταζοντας τα αρχεια της v39_v2_xancin αλλα προφανως τα αρχεια ειναι της coolpad της προεγκατεστημενης. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τολμησα εγώ φίλε μου αλλά δεν τον δέχεται διότι έχει διαφορετικό bootloader το coolpad από το yureka και δεν δέχεται κανένα άλλο αυτό από το δικό του προς στιγμή απλά αναμένουμε να βρεθεί λύση.. Πως το δοκιμασες; Εχει 2 αρχεια σε .img το "boot.img" και το "recovery.img". Επισης το system εχει εξαχθει. Το μετετρεψες σε img και εκανες μεσω fastboot η αντικατεστησες τα αρχεια του συστηματος στην ρομ coolpad?.Φλασαρες το boot και recovery που ειχε to dump? Ρωταω μολις παραλαβω να δοκιμασω κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουν δοκιμαστει. Ευχαριστω Edited January 20, 2015 by parisp82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και γω το ειχα διαβασει https://www.paloaltonetworks.com/content/dam/paloaltonetworks-com/en_US/assets/pdf/reports/Unit_42/unit42-cool-reaper.pdf . Ψαχνομαι οταν το παραλαβω να του περασω τη yureka. Αν δεν κανει θα το παλεψω για port εκτος και αν με γλιτωσει κανενας αλλος. Ψαχνοντας τα αρχεια χτυπησε το antivirus για το αρχειο libgmsframework.so γνωστο ως trojan android (trojan agent aj). Το βρηκα κοιταζοντας τα αρχεια της v39_v2_xancin αλλα προφανως τα αρχεια ειναι της coolpad της προεγκατεστημενης. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως το δοκιμασες; Εχει 2 αρχεια σε .img το "boot.img" και το "recovery.img". Επισης το system εχει εξαχθει. Το μετετρεψες σε img και εκανες μεσω fastboot η αντικατεστησες τα αρχεια του συστηματος στην ρομ coolpad?.Φλασαρες το boot και recovery που ειχε to dump? Ρωταω μολις παραλαβω να δοκιμασω κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουν δοκιμαστει. Ευχαριστω Εδω http://www.movilesdualsim.com/tema/pre-alpha-cm11-coolpad.91852/page-3 ο Ισπανός ηδη παλεύει με miui και cm11 για οποιον ενδιαφερεται. Εγω δεν εχω περάσει καν custom recovery ακόμη μιας και δεν εχω βρει σαφείς οδηγιες στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58293201&postcount=6 και εδώ μια άλλη ρομ από ινδία απ ότι κατάλαβα :P 8ο ποστ https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=zh-CN&tl=el&u=http%3A%2F%2Fbbs.ydss.cn%2Fthread-515082-1-1.html Edited January 20, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κατι ξαναεβγαλαν παλι οι Κινέζοι σημερα..το πολεμανε... http://www.coolpad.cn/product/download/downloadInfo/downloadInfo.html?downloadInfoBO.downloadInfo.mobileType=%E5%A4%A7%E7%A5%9EF2%E8%81%94%E9%80%9A%E7%89%88(8675-W00)#downListUL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Κατι ξαναεβγαλαν παλι οι Κινέζοι σημερα..το πολεμανε... http://www.coolpad.cn/product/download/downloadInfo/downloadInfo.html?downloadInfoBO.downloadInfo.mobileType=%E5%A4%A7%E7%A5%9EF2%E8%81%94%E9%80%9A%E7%89%88(8675-W00)#downListUL Αυτα χρειαζονται σε περιπτωση brick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το παρελαβα σημερα,απο οτι βλεπω μεχρι τωρα καλο....θελει ομως αλλαγη rom. Το συνδεω με τον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει,ξερει κανεις τι θελει? ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το παρελαβα σημερα,απο οτι βλεπω μεχρι τωρα καλο....θελει ομως αλλαγη rom. Το συνδεω με τον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει,ξερει κανεις τι θελει? ολα οκ ηταν το καλωδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Με Wifi όλα ok. Και έχει πολύ δυνατή λήψη. Mε δεδομένα όμως δεν κατάφερα να συνδεθώ ακόμα. Κάποια ρύθμιση θέλει που δεν την έχω βρει. Το GPS επίσης δυνατό. Οθόνη πολύ καλή, ανεπαίσθητη διαφορά με την FHD στις 5,5''. Κάμερες δυνατές, ιδιαίτερα η μπροστινή 5MP παίζει ωραία στο skype. Με την μπαταρία αναμενόμενα τα πράγματα αφού είναι μόνο 2.500μΑ. Φαίνεται να βγάζει τη μέρα, θα χρειαστεί πάντως το power bank. Οι ''Κινεζιές'' που υπάρχουν είναι ένα θέμα. Πετάγονται κάποια μηνύματα και άντε να καταλάβεις σε αυτή τη γλώσσα ποιο είναι το ναι και ποιο το όχι για να πατήσεις. Αναμένουμε rom που θα το εξευρωπαΐσει... Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την αγορά. Πριν κάποιους μήνες για να κράταγε κάποιος αυτή τη συσκευή στα χέρια του θα πρεπε να είχε δώσει τουλάχιστον τα 2πλάσια χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Η πρώτη επιλογη είναι το όχι κι η δεύτερη το ναι. Οσο για τα δεδομένα θα χρειαστεί να περάσεις χειροκίνητα τα apn κλπ. Για κοσμοτε έχει αναφερθει σε προηγούμενο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Thanks. Και όταν έχει 3 επιλογές που στην τρίτη (δεξιά) μετράει χρόνος αντίστροφα τι σημαίνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ειχα πατήσει τη τριτη επιλογη μια φορα όταν κατεβασα μια εφαρμογή και την ετρεξα για πρώτη φορα αλλά η εφαρμογη δεν επαιξε. Αρα άκυρο. Π. Χ. Οταν σου βγαζει οτι η μπαταρία επεσε στο 30‰ σε ρωταει αν θες να κλεισεις wifi κλπ., σν πατήσεις τη πρώτη επιλογη συνεχίζει οπως ηταν αν πατήσεις τη δεύτερη (ναι) τα κλεινει! Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ειχα πατήσει τη τριτη επιλογη μια φορα όταν κατεβασα μια εφαρμογή και την ετρεξα για πρώτη φορα αλλά η εφαρμογη δεν επαιξε. Αρα άκυρο. Π. Χ. Οταν σου βγαζει οτι η μπαταρία επεσε στο 30‰ σε ρωταει αν θες να κλεισεις wifi κλπ., σν πατήσεις τη πρώτη επιλογη συνεχίζει οπως ηταν αν πατήσεις τη δεύτερη (ναι) τα κλεινει! Ελπίζω να βοήθησα... Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε μαθήματα κινεζικων. Τα αγγλικά είναι ξεπερασμένα πια....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts