filosofos77 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Βασικα το τελευταιο 3μηνο την εχω χρησημοποιησει σε 3 διαφορετικες συσκευες χωρις φορματ, και την αναγνωριζαν κατευθειαν. Θα το δοκιμασω Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά,ειχα μαθει στο προηγούμενο κινητό πάντα όποτε άλλαζα rom την ξεκινούσα πάντα απο αρχή την κάρτα. Οχι τοσο οτι δεν την διαβαζε αλλα γιατι την βοηθουσε να δουλεψει πιο σωστα. Να ξέρεις οτι κάποιες φόρες μερικές rom <ζητούσαν> επιλεκτικό φοτματ της κάρτας για να την δουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Καλημέρα στην παρέα, Μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση το F2 και μια και έχει snapdragon εξέταζα την περίπτωση να βγει Cyanogenmod. Έτσι έπεσα πάνω σε αυτό: http://techpp.com/2014/12/18/micromax-yureka-cyanogenmod-announced-rs-8999/ το οποίο θα κυκλοφορήσει με Cyanogenmod, όπως το one plus one δηλαδή, και για το οποίο γράφει: "Apparently, the Micromax Yureka is nothing but the rebranded version of the Chinese Coolpad F2 4G" Είναι δηλαδή εξαιρετικά πιθανό κάποια στιγμή οι κάτοχοι του F2 να περάσουν σε Cyanogenmod!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Καλημέρα στην παρέα, Μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση το F2 και μια και έχει snapdragon εξέταζα την περίπτωση να βγει Cyanogenmod. Έτσι έπεσα πάνω σε αυτό: http://techpp.com/2014/12/18/micromax-yureka-cyanogenmod-announced-rs-8999/ το οποίο θα κυκλοφορήσει με Cyanogenmod, όπως το one plus one δηλαδή, και για το οποίο γράφει: "Apparently, the Micromax Yureka is nothing but the rebranded version of the Chinese Coolpad F2 4G" Είναι δηλαδή εξαιρετικά πιθανό κάποια στιγμή οι κάτοχοι του F2 να περάσουν σε Cyanogenmod!! Amen... Τελικα με την sd ειναι προβλημα της καρτας. Μαλλον ''καηκε'' βγαζοντας την απο την προηγουμενη συσκευη Οποτε ολα καλα Tελικα πρεπει να εχει gorilla. Δοκιμασα να το χαραξω πιεζοντας κλειδι πανω απο το ακουστικο και δεν αλλιωθηκε το τζαμι. Καλου κακου βεβαια η προστασια οθονης παραμενει EDIT Αυτο που θα κανει και τους τελευταιους δισπιστους να το αποκτησουν ειναι το οτι το κινητο υποστηριζει και GLONASS Δεν το αναφερεται πουθενα και ομως... Edited December 24, 2014 by dalamaidis Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Amen... Τελικα με την sd ειναι προβλημα της καρτας. Μαλλον ''καηκε'' βγαζοντας την απο την προηγουμενη συσκευη Οποτε ολα καλα Tελικα πρεπει να εχει gorilla. Δοκιμασα να το χαραξω πιεζοντας κλειδι πανω απο το ακουστικο και δεν αλλιωθηκε το τζαμι. Καλου κακου βεβαια η προστασια οθονης παραμενει EDIT Αυτο που θα κανει και τους τελευταιους δισπιστους να το αποκτησουν ειναι το οτι το κινητο υποστηριζει και GLONASS Δεν το αναφερεται πουθενα και ομως... Πλάκα κάνεις για το Glonass! Αυτό δεν υπάρχει! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Πρωτη φοαρα ειδα τριγωνα στο gps test και γυαλισε το ματι μου Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πρωτη φοαρα ειδα τριγωνα στο gps test και γυαλισε το ματι μου Χρόνια πολλά και καλά Χτιστούγεννα. Χαχαχα!! Και από ακρίβεια; Φαντάζομαι όλο τρέλα ε;; Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χρόνια πολλά και καλά Χτιστούγεννα. Χαχαχα!! Και από ακρίβεια; Φαντάζομαι όλο τρέλα ε;; Xρονια πολλα! Σε διαδρομη δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το gps test , μεσα στο σπιτι μου βγαζει accuracy 30-40 ποδια (10-13 μετρα). Με το που βγηκα μπαλκονι το εκανε 3 μετρα και τωρα στο google maps με δειχνει με τι κατευθυνση κινουμε μεσα στο σπιτι.... Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Xρονια πολλα! Σε διαδρομη δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το gps test , μεσα στο σπιτι μου βγαζει accuracy 30-40 ποδια (10-13 μετρα). Με το που βγηκα μπαλκονι το εκανε 3 μετρα και τωρα στο google maps με δειχνει με τι κατευθυνση κινουμε μεσα στο σπιτι.... Χρόνια πολλά και από μένα . Με here maps (σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402628 ) σε μια κοντινή διαδρομή όλα γίνανε γρήγορα και με ακρίβεια υπολογισμός διαδρομής, επανυπολογισμός διαδρομής όταν χρειάστηκε . Μου έκανε κι εμένα εντύπωση , όπως λέει και ο φίλος , όπου το βελάκι όταν ήμουν πεζός μου έδειχνε την κατεύθυνση που ακολουθούσα ! Χτές έκανε και αναβάθμιση σε v40.Εμφανής αλλαγή που έγινε στη στη συσκευή είναι ότι άλλαξε το λογότυπο κατά την εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Χρόνια πολλά και από μένα . Με here maps (σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402628 ) σε μια κοντινή διαδρομή όλα γίνανε γρήγορα και με ακρίβεια υπολογισμός διαδρομής, επανυπολογισμός διαδρομής όταν χρειάστηκε . Μου έκανε κι εμένα εντύπωση , όπως λέει και ο φίλος , όπου το βελάκι όταν ήμουν πεζός μου έδειχνε την κατεύθυνση που ακολουθούσα ! Χτές έκανε και αναβάθμιση σε v40.Εμφανής αλλαγή που έγινε στη στη συσκευή είναι ότι άλλαξε το λογότυπο κατά την εκκίνηση. ειδες καμια αλλη διαφορα με v40? Nα κανω update? Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 ειδες καμια αλλη διαφορα με v40? Nα κανω update? Να σου πω την αληθεία μου δεν το έψαξα να δω τι καινουριο μπορεί να έχει , οπόταν ότι και να σου πω μπαρούφα θα είναι :D . Αυτό που με ψιλοθορύβησε ήταν ότι ψιλοκαθυστέρησε να μπουτάρει μετά το update αλλά τελικά όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εκανα κι εγω το update v40 και τωρα καθε φορα που κανω restart το κινητο, σταματανε να δουλευουν τα widgets (power toggles εξαφανιζεται απο τη notification bar, Weather & Clock Widget δεν κανει load κτλπ). Πατωντας πανω τους δεν κανει τιποτα, για να φτιαξουν πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες μια φορα και μετα δουλευουν κανονικα μεχρι να ξανακανω restart. Παρατηρησε κανεις αλλος τιποτα τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 μερικες ερωτησεις επειδη το ψηνω για αγορα εχει gorilla glass? εχει notification led? απο μπαταρια πως το παει? εχει καθαρο android για κατεβασμα και φλασαρισμα εστω καπου? πιστευετε θα παρει lolipop? η φωτογραφικη του καλη? που το βρισκω σε καλη τιμη τωρα? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τα περισσότερα έχουν απαντηθεί λίγες σελίδες πίσω, ρίξε μια ματιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εκανα κι εγω το update v40 και τωρα καθε φορα που κανω restart το κινητο, σταματανε να δουλευουν τα widgets (power toggles εξαφανιζεται απο τη notification bar, Weather & Clock Widget δεν κανει load κτλπ). Πατωντας πανω τους δεν κανει τιποτα, για να φτιαξουν πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες μια φορα και μετα δουλευουν κανονικα μεχρι να ξανακανω restart. Παρατηρησε κανεις αλλος τιποτα τετοιο? Μήπως λέω μήπως χωρίς να έχω τη συσκευή απλά υποθετικά μήπως να έσβηνες και να τα ξαναέβαζες μιάς και υπάρχει μια-κάποια τύπου ασυμβατότητα μετά την αναβάθμιση; Δοκίμασέ το δεν έχεις τπτ να χάσεις... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Μήπως λέω μήπως χωρίς να έχω τη συσκευή απλά υποθετικά μήπως να έσβηνες και να τα ξαναέβαζες μιάς και υπάρχει μια-κάποια τύπου ασυμβατότητα μετά την αναβάθμιση; Δοκίμασέ το δεν έχεις τπτ να χάσεις... Αν εννοεις τα widgets, δεν φτιαχνουν αν τα σβησω και τα ξαναβαλω, πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες πρωτα. Δεν εχω δοκιμασει να σβησω τις εφαρμογες. Αυτο που δοκιμασα ειναι να κανω clear τα data του Launcher, αλλα δεν δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αν εννοεις τα widgets, δεν φτιαχνουν αν τα σβησω και τα ξαναβαλω, πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες πρωτα. Δεν εχω δοκιμασει να σβησω τις εφαρμογες. Αυτο που δοκιμασα ειναι να κανω clear τα data του Launcher, αλλα δεν δουλεψε. Όχι όχι τις εφαρμογές, τα widgets εννοούσα. Οκ. Αφού δεν, τότε δεν ξέρω.... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 με τα ελληνικα τι εχει γινει??ο μονος λογος που με σταματαει απο το να το παραγγειλω για ενα φιλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 με τα ελληνικα τι εχει γινει??ο μονος λογος που με σταματαει απο το να το παραγγειλω για ενα φιλο... Με ένα σύντομο research βρήκα αυτή και εδώ για root και εγκατάσταση cwm. Ότι μπορέσεις να καταλάβεις και με το translate. Δεν είναι αυτό που ρώτησες μιας και δεν έχει ελληνικά όμως καλό είναι να το έχουμε υπ'όψιν καθώς είναι μια custom που αργά ή γρήγορα θα βγεί και μια multi. Αν ξέρει κανείς άλλος κάτι ας το παραθέσει. Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 τεστ απο cpu-z και antutu για τον επεξεργαστη και τους σενσορες που ζητησε φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έφτασε και το δικο μου αεροδρόμιο σήμερα. Αλλα δυστυχώς θα παραλάβω απο βδομάδα μάλλον. Δε μ απασχολει τοσο η δύναμη του επεξεργαστη, οσο το λογισμικο! Σε αναμονη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ιδιο με το yu ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εκανα κι εγω το update v40 και τωρα καθε φορα που κανω restart το κινητο, σταματανε να δουλευουν τα widgets (power toggles εξαφανιζεται απο τη notification bar, Weather & Clock Widget δεν κανει load κτλπ). Πατωντας πανω τους δεν κανει τιποτα, για να φτιαξουν πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες μια φορα και μετα δουλευουν κανονικα μεχρι να ξανακανω restart. Παρατηρησε κανεις αλλος τιποτα τετοιο? Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο και μαντευοντας τι κανει η καθε ρυθμιση στην εφαρμογη Coolmanager, το εφτιαξα. Ηταν τικαρισμενες οι εν λογω εφαρμογες σε ενα σημειο που μαλλον τις εμποδιζε απο το να ξεκινανε μονες τους μετα απο restart του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 τελικα cyanogenmod θα παρει οπως το yu??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 τελικα cyanogenmod θα παρει οπως το yu??? Καλη χρονια.Το ιδιο κινητο ειναι.Φτιαχτηκεαπο την Coolpad για την Micromax και ηCool εβγαλε καγτι παραπανω για πωλησεις στην Κινα νομιζω περιπου 200000.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 απο οτι ειδα το coolpad f1 μαλλον παιρνει lollipop να τολμησω απο pandawill? 143€ βγαινει γενικοτερα οι κατοχοι ειστε ικανοποιημενοι? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts