Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα το τελευταιο 3μηνο την εχω χρησημοποιησει σε 3 διαφορετικες συσκευες χωρις φορματ, και την αναγνωριζαν κατευθειαν.

Θα το δοκιμασω

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά,ειχα μαθει στο προηγούμενο κινητό πάντα όποτε άλλαζα rom την ξεκινούσα πάντα απο αρχή την κάρτα.

Οχι τοσο οτι δεν την διαβαζε αλλα γιατι την βοηθουσε να δουλεψει πιο σωστα.

Να ξέρεις οτι κάποιες φόρες μερικές rom <ζητούσαν> επιλεκτικό φοτματ της κάρτας για να την δουν!!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα στην παρέα,

Μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση το F2 και μια και έχει snapdragon εξέταζα την περίπτωση να βγει Cyanogenmod.

Έτσι έπεσα πάνω σε αυτό: http://techpp.com/2014/12/18/micromax-yureka-cyanogenmod-announced-rs-8999/

το οποίο θα κυκλοφορήσει με Cyanogenmod, όπως το one plus one δηλαδή, και για το οποίο γράφει:

"Apparently, the Micromax Yureka is nothing but the rebranded version of the Chinese Coolpad F2 4G"

Είναι δηλαδή εξαιρετικά πιθανό κάποια στιγμή οι κάτοχοι του F2 να περάσουν σε Cyanogenmod!!

Καλημέρα στην παρέα,

Μου φαίνεται εξαιρετική περίπτωση το F2 και μια και έχει snapdragon εξέταζα την περίπτωση να βγει Cyanogenmod.

Έτσι έπεσα πάνω σε αυτό: http://techpp.com/2014/12/18/micromax-yureka-cyanogenmod-announced-rs-8999/

το οποίο θα κυκλοφορήσει με Cyanogenmod, όπως το one plus one δηλαδή, και για το οποίο γράφει:

"Apparently, the Micromax Yureka is nothing but the rebranded version of the Chinese Coolpad F2 4G"

Είναι δηλαδή εξαιρετικά πιθανό κάποια στιγμή οι κάτοχοι του F2 να περάσουν σε Cyanogenmod!!

Amen...

Τελικα με την sd ειναι προβλημα της καρτας. Μαλλον ''καηκε'' βγαζοντας την απο την προηγουμενη συσκευη

Οποτε ολα καλα

Tελικα πρεπει να εχει gorilla. Δοκιμασα να το χαραξω πιεζοντας κλειδι πανω απο το ακουστικο και δεν αλλιωθηκε το τζαμι.

Καλου κακου βεβαια η προστασια οθονης παραμενει

EDIT

Αυτο που θα κανει και τους τελευταιους δισπιστους να το αποκτησουν ειναι το οτι το κινητο υποστηριζει και GLONASS

Δεν το αναφερεται πουθενα και ομως...

Edited by dalamaidis
:hunter:

Amen...

Τελικα με την sd ειναι προβλημα της καρτας. Μαλλον ''καηκε'' βγαζοντας την απο την προηγουμενη συσκευη

Οποτε ολα καλα

Tελικα πρεπει να εχει gorilla. Δοκιμασα να το χαραξω πιεζοντας κλειδι πανω απο το ακουστικο και δεν αλλιωθηκε το τζαμι.

Καλου κακου βεβαια η προστασια οθονης παραμενει

EDIT

Αυτο που θα κανει και τους τελευταιους δισπιστους να το αποκτησουν ειναι το οτι το κινητο υποστηριζει και GLONASS

Δεν το αναφερεται πουθενα και ομως...

Πλάκα κάνεις για το Glonass! Αυτό δεν υπάρχει!

Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

Πρωτη φοαρα ειδα τριγωνα στο gps test και γυαλισε το ματι μου

Χρόνια πολλά και καλά Χτιστούγεννα. Χαχαχα!! Και από ακρίβεια; Φαντάζομαι όλο τρέλα ε;;

Χρόνια πολλά και καλά Χτιστούγεννα. Χαχαχα!! Και από ακρίβεια; Φαντάζομαι όλο τρέλα ε;;

Xρονια πολλα!

Σε διαδρομη δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το gps test , μεσα στο σπιτι μου βγαζει accuracy 30-40 ποδια (10-13 μετρα).

Με το που βγηκα μπαλκονι το εκανε 3 μετρα και τωρα στο google maps με δειχνει με τι κατευθυνση κινουμε μεσα στο σπιτι....

Xρονια πολλα!

Σε διαδρομη δεν το εχω δοκιμασει, αλλα το gps test , μεσα στο σπιτι μου βγαζει accuracy 30-40 ποδια (10-13 μετρα).

Με το που βγηκα μπαλκονι το εκανε 3 μετρα και τωρα στο google maps με δειχνει με τι κατευθυνση κινουμε μεσα στο σπιτι....

Χρόνια πολλά και από μένα .

Με here maps (σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402628 ) σε μια κοντινή διαδρομή όλα γίνανε γρήγορα και με ακρίβεια υπολογισμός διαδρομής, επανυπολογισμός διαδρομής όταν χρειάστηκε .

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση , όπως λέει και ο φίλος , όπου το βελάκι όταν ήμουν πεζός μου έδειχνε την κατεύθυνση που ακολουθούσα !

Χτές έκανε και αναβάθμιση σε v40.Εμφανής αλλαγή που έγινε στη στη συσκευή είναι ότι άλλαξε το λογότυπο κατά την εκκίνηση.

Χρόνια πολλά και από μένα .

Με here maps (σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402628 ) σε μια κοντινή διαδρομή όλα γίνανε γρήγορα και με ακρίβεια υπολογισμός διαδρομής, επανυπολογισμός διαδρομής όταν χρειάστηκε .

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση , όπως λέει και ο φίλος , όπου το βελάκι όταν ήμουν πεζός μου έδειχνε την κατεύθυνση που ακολουθούσα !

Χτές έκανε και αναβάθμιση σε v40.Εμφανής αλλαγή που έγινε στη στη συσκευή είναι ότι άλλαξε το λογότυπο κατά την εκκίνηση.

ειδες καμια αλλη διαφορα με v40?

Nα κανω update?

ειδες καμια αλλη διαφορα με v40?

Nα κανω update?

Να σου πω την αληθεία μου δεν το έψαξα να δω τι καινουριο μπορεί να έχει , οπόταν ότι και να σου πω μπαρούφα θα είναι :D .

Αυτό που με ψιλοθορύβησε ήταν ότι ψιλοκαθυστέρησε να μπουτάρει μετά το update αλλά τελικά όλα καλά.

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εκανα κι εγω το update v40 και τωρα καθε φορα που κανω restart το κινητο, σταματανε να δουλευουν τα widgets (power toggles εξαφανιζεται απο τη notification bar, Weather & Clock Widget δεν κανει load κτλπ). Πατωντας πανω τους δεν κανει τιποτα, για να φτιαξουν πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες μια φορα και μετα δουλευουν κανονικα μεχρι να ξανακανω restart. Παρατηρησε κανεις αλλος τιποτα τετοιο?

μερικες ερωτησεις επειδη το ψηνω για αγορα

εχει gorilla glass?

εχει notification led?

απο μπαταρια πως το παει?

εχει καθαρο android για κατεβασμα και φλασαρισμα εστω καπου?

πιστευετε θα παρει lolipop?

η φωτογραφικη του καλη?

που το βρισκω σε καλη τιμη τωρα?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εκανα κι εγω το update v40 και τωρα καθε φορα που κανω restart το κινητο, σταματανε να δουλευουν τα widgets (power toggles εξαφανιζεται απο τη notification bar, Weather & Clock Widget δεν κανει load κτλπ). Πατωντας πανω τους δεν κανει τιποτα, για να φτιαξουν πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες μια φορα και μετα δουλευουν κανονικα μεχρι να ξανακανω restart. Παρατηρησε κανεις αλλος τιποτα τετοιο?

Μήπως λέω μήπως χωρίς να έχω τη συσκευή απλά υποθετικά μήπως να έσβηνες και να τα ξαναέβαζες μιάς και υπάρχει μια-κάποια τύπου ασυμβατότητα μετά την αναβάθμιση; Δοκίμασέ το δεν έχεις τπτ να χάσεις...

Μήπως λέω μήπως χωρίς να έχω τη συσκευή απλά υποθετικά μήπως να έσβηνες και να τα ξαναέβαζες μιάς και υπάρχει μια-κάποια τύπου ασυμβατότητα μετά την αναβάθμιση; Δοκίμασέ το δεν έχεις τπτ να χάσεις...

Αν εννοεις τα widgets, δεν φτιαχνουν αν τα σβησω και τα ξαναβαλω, πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες πρωτα. Δεν εχω δοκιμασει να σβησω τις εφαρμογες. Αυτο που δοκιμασα ειναι να κανω clear τα data του Launcher, αλλα δεν δουλεψε.

Αν εννοεις τα widgets, δεν φτιαχνουν αν τα σβησω και τα ξαναβαλω, πρεπει να ανοιξω τις αντιστοιχες εφαρμογες πρωτα. Δεν εχω δοκιμασει να σβησω τις εφαρμογες. Αυτο που δοκιμασα ειναι να κανω clear τα data του Launcher, αλλα δεν δουλεψε.

Όχι όχι τις εφαρμογές, τα widgets εννοούσα. Οκ. Αφού δεν, τότε δεν ξέρω....

με τα ελληνικα τι εχει γινει??ο μονος λογος που με σταματαει απο το να το παραγγειλω για ενα φιλο...

με τα ελληνικα τι εχει γινει??ο μονος λογος που με σταματαει απο το να το παραγγειλω για ενα φιλο...

Με ένα σύντομο research βρήκα αυτή και εδώ για root και εγκατάσταση cwm. Ότι μπορέσεις να καταλάβεις και με το translate. Δεν είναι αυτό που ρώτησες μιας και δεν έχει ελληνικά όμως καλό είναι να το έχουμε υπ'όψιν καθώς είναι μια custom που αργά ή γρήγορα θα βγεί και μια multi. Αν ξέρει κανείς άλλος κάτι ας το παραθέσει.

Έφτασε και το δικο μου αεροδρόμιο σήμερα. Αλλα δυστυχώς θα παραλάβω απο βδομάδα μάλλον. Δε μ απασχολει τοσο η δύναμη του επεξεργαστη, οσο το λογισμικο! Σε αναμονη.....

Τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο και μαντευοντας τι κανει η καθε ρυθμιση στην εφαρμογη Coolmanager, το εφτιαξα. Ηταν τικαρισμενες οι εν λογω εφαρμογες σε ενα σημειο που μαλλον τις εμποδιζε απο το να ξεκινανε μονες τους μετα απο restart του τηλεφωνου.

τελικα cyanogenmod θα παρει οπως το yu???

Καλη χρονια.Το ιδιο κινητο ειναι.Φτιαχτηκεαπο την Coolpad για την Micromax και ηCool εβγαλε καγτι παραπανω για πωλησεις στην Κινα νομιζω περιπου 200000..

απο οτι ειδα το coolpad f1 μαλλον παιρνει lollipop

να τολμησω απο pandawill? 143€ βγαινει

γενικοτερα οι κατοχοι ειστε ικανοποιημενοι?

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com