filosofos77 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παρέλαβα και το tempered glass που είχα κλείσει από AliExpress, αλλά βλέπω το ΣΚ να το βάζω πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Οι κλώνοι στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι εξυπηρετούν καθώς αν βγει CM11 για τον κλώνο θα περάσει και στο original και μπορεί να δούμε και CM12 με το καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 αυτό δεν κάνει για τα δικά μας δίκτυα , για το δικό μας είναι με τον snapdragon 610 ( MSM 8939 ) coolpad F2 8675-w00 Αυτό είναι? Google Play & compass,έχει...? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αυτό είναι? Google Play & compass,έχει...? :ninja: Αν δεν έχει ζητά να στο περάσουν, αν δεν μπορούν το περνάς εύκολα σύμφωνα με τις φώτο-οδηγίες που έχω περάσει μερικές σελίδες πιο πριν,όπως και να το ρουταρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Αν δεν έχει ζητά να στο περάσουν, αν δεν μπορούν το περνάς εύκολα σύμφωνα με τις φώτο-οδηγίες που έχω περάσει μερικές σελίδες πιο πριν,όπως και να το ρουταρεις. Το ψάχνω ακόμα,αν θα το πάρω...thanks...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλημερα, παρελαβα κι εγω και μονο καλα μπορω να πω , μια βοηθεια μονο, πως παιρνει ρυθμισεις APN; Έχω vodafone internet φοιτητικο Ευχαριστω. Settings-> More - >Mobile Networks - > Card που θέλετε 1 ή 2 - >Access Point Names - > add Name: Vodafone, apn: wap.vodafone.gr Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Φοβαμαι απο νεο ετος εγω μεσα στα χριστουγγενα μου εκατσε:(....porosigs3 γιαννιωτης και εσυ :p Παγουρία φουλ Coolpad.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε αντιγραφη απο coolpad f1 , και δουλεψε Username βαλτε user και password 1234 (εχει αστερακια στη φωτο) Edited December 18, 2014 by porosigs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το ψάχνω ακόμα,αν θα το πάρω...thanks...:D Εχει ψηφιακη πυξιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 http://www.gsmarena.com/micromax_announces_yureka_with_cyanogen_os_11_in_india-news-10521.php κατι μου λεει συντομα θα εχουμε και cyano και lollipop....:w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παιδιά τραβήξτε κανενά βίντεο για εμάς τους στερημένους , που μείναμε με τη θήκη :P και περιμένουμε το κινητο ακόμα Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παιδιά τραβήξτε κανενά βίντεο για εμάς τους στερημένους , που μείναμε με τη θήκη :P και περιμένουμε το κινητο ακόμα Γιατί σου καθυστερεί τόσο; εμένα σύνολο από αγορά έως να το πάρω στα χέρια 20 μέρες. Το vickmall δείχνει πολύ γρήγορο. Όσο για βίντεο δε θα βρεις διάφορα αν περάσουμε εμείς κάτι από εκείνα που παίζουν στο διαδίκτυο. Απλά θα ανεβάσω μερικές φωτος όταν λάβω και τη μεταλλική θήκη αφού μου ζητήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γιατί σου καθυστερεί τόσο; εμένα σύνολο από αγορά έως να το πάρω στα χέρια 20 μέρες. Το vickmall δείχνει πολύ γρήγορο. Όσο για βίντεο δε θα βρεις διάφορα αν περάσουμε εμείς κάτι από εκείνα που παίζουν στο διαδίκτυο. Απλά θα ανεβάσω μερικές φωτος όταν λάβω και τη μεταλλική θήκη αφού μου ζητήθηκε. από vickmall πήρα και εγώ αλλά είναι κολλημένο σε despatched to overseas από 27/11 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο σημαντικό απλά από περιέργεια. Τα 3 softkeys κάτω είναι φωτιζόμενα; Αν και κάτι μου λέει ότι η απάντηση είναι όχι... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου αλλά ότι βιντεο υπάρχουν τα έχω δει κάμποσες φορές, κοίτα εδώ πάντως φαίνονται να ανάβουν όταν τα ακουμπας , θα μας πουν και τα παιδιά που έχουν παραλάβει βέβαια Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι, όχι και τόσο σημαντικό απλά από περιέργεια. Τα 3 softkeys κάτω είναι φωτιζόμενα; Αν και κάτι μου λέει ότι η απάντηση είναι όχι... Είναι φωτιζομενα και μέσα από το μενού τα κάνεις όπως θες, είτε να ανάβουν είτε όχι και για ποια διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ρε παιδιά τραβήξτε κανενά βίντεο για εμάς τους στερημένους , που μείναμε με τη θήκη :P και περιμένουμε το κινητο ακόμα Ρε μπαγάσα είμαστε και μακριά να βρισκόμαστε να του 'ριχνες ένα μάτι. Κάνε υπομονή βρε , ο καιρός γαρ εγγύς : P , μάλλον τα ταχυδρομεία στο φυλάνε για χριστουγεννιάτικο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ρε μπαγάσα είμαστε και μακριά να βρισκόμαστε να του 'ριχνες ένα μάτι. Κάνε υπομονή βρε , ο καιρός γαρ εγγύς : P , μάλλον τα ταχυδρομεία στο φυλάνε για χριστουγεννιάτικο δώρο. Ήλπιζα ότι μέχρι σήμερα 19/12 που είναι τα γενέθλια μου θα το είχα :( , τελικά τώρα ελπίζω να μπει κάτω από το δέντρο την Πρωτοχρονιά :p Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Είναι φωτιζομενα και μέσα από το μενού τα κάνεις όπως θες, είτε να ανάβουν είτε όχι και για ποια διάρκεια. Σοβαρά; Δεν το περίμενα! Ωραία ωραία!!! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ήλπιζα ότι μέχρι σήμερα 19/12 που είναι τα γενέθλια μου θα το είχα :( , τελικά τώρα ελπίζω να μπει κάτω από το δέντρο την Πρωτοχρονιά :p Πολύχρονος! :clap: Μην ανησυχείς είμαι σίγουρος όταν έρθει θα σε ικανοποίησε απόλυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αυτό εδώ δεν είναι παιδιά; θα παίζει 3g εδώ κανονικά; http://www.pandawill.com/coolpad-f2-smartphone-4g-lte-android-44-octa-core-2gb-16gb-55-inch-hd-screen-white-p95139.html?qp=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porosigs3 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αυτό εδώ δεν είναι παιδιά; θα παίζει 3g εδώ κανονικά; http://www.pandawill.com/coolpad-f2-smartphone-4g-lte-android-44-octa-core-2gb-16gb-55-inch-hd-screen-white-p95139.html?qp=2 Ναι ,αυτο ειναι. 4g παιζει και παει πιο γρηγορα απο το adsl στο σπιτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω με την ελληνική γλωσσά; Σε όλα τα site που έψαξα είχαν μόνο την αγγλική έκδοση. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρω με την ελληνική γλωσσά; Σε όλα τα site που έψαξα είχαν μόνο την αγγλική έκδοση. Δεν εχει βγει multilanguage rom ακομη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μολις ξεπακεταρα. Απο b2c ηρθε πριν 2 μερες. Tempered glass, power bank, s.p., otg και λοιπα ψιχιψονια στο πακετο. Πριν απο αυτο ειχα το coolpad 7320 και δεν ειχα και τρελες προσδοκιες για διαφορα μεταξυ τους. Με ενθουσιασε στα πρωτα πεντε λεπτα. Ελαφρυ, πολυ καλο πιασιμο. Ηχειο, καμερα, οθονη σουπερ. Vfm στον θεο.. Τα πλαστικα του ανωτερα σε ποιοτητα απο τα 2 hi-end της samsung που ειχα παλιοτερα. Καλα την lenovo την εχω αποριψει απο καιρο. Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts