Jump to content

[Επίσημο] Motorola V600

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest powerulez
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cain ( 3 Μάι. 2004 , 01:35)

Μονο το πακετο vodalive εχει BT handsfree?Εγω το πηρα σκετο και δεν ειχε μεσα στο πακετο ΒΤ.Δεν πιστευω να παιχτηκε καμια μ*****α στο καταστημα που το πηρα!

den pistevo na alithevi afto pedia etsi?

sta non live kinita den iparxei to bt handsfree? :(

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia oxi sto non-live den exei vgei auto to paketo me to BT akoma!! BT handsfree mono sta LIVE an 8elete xtipiste ena :lol::lol:

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Εστειλα λοιπον VIEW στο 1651,μου ηρθε ενα μηνυμα που ελεγε οτι μεσα σε 24 ωρες θα ενεργοποιηθει το mycosmosview,μετα απο κατι ωρες μου ηρθε και ενα αλλο που επιβεβαιωνε την εγγραφη μου στο mycosmosview,αλλα δε θα επρεπε να μου ερθουν και δυο μηνυματα με τις ρυθμισεις?Εγω δεν παρατηρησα καμια απολυτως αλλαγη στο κινητο.. :blink: Τι ακριβως εγινε??Ακομα κατι αλλο ασχετο,μπορει καποιος με συνδεση cosmote να μου γραψει τις ρυθμισεις του για wap αν γινεται?Εβαλα κατι για μοτο που βρηκα στο site της κοσμοτε, αλλα δε μου φανηκε να δουλευουν(ισως να μην ηταν για το V600,παιζει ρολο αυτο?) :confused:
The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't.

Ακουστε τι μου εκανε χτες το τηλεφωνο.

Προχτες το βραδυ πριν κοιμηθω το αφησα στην φωρτηση. Το πρωι χτες λοιπον στη βιασυνη μου κρατησα το Τ610 με την καρτα ΤΙΜ αντι να το αλλαξω και να παρω το V600 και εφυγα για το γραφειο αφου πρωτα εβγαλα το Μοτορολα απο την πριζα και το αφησα στο κομοδινο.

Το απογευμα λοιπον αφηνω το χωρις ρευμα Τ610 για να παρω το ωραιο μου και γεματο φωρτηση V600. Παω το βαλω μπρος και τι να δω... η οθονη αναβε για ενα δευτερολεπτο και γινοταν γκρι και μετα εσβηνε.

Στην αρχη σκεφτηκα οτι εφταιγε το λογισμικο και η αλλαγη καρτας ματαξυ Q και ΤΙΜ. Τιποτα ομως δεν ηθελε να αναψει τι και αν εβγαλα την μπαταρια τι και αν εβαλα πισω τι καρτα τι και αν προσπαθησα να το αναψω διχως καρτα.

Τελικα το βαζω στη φορτηση, τιποτα, και μετα απο ενα λεπτο απελπισιας κανει εκκινηση απο μονο του. Απ' οτι καταλαβα ηταν διχως μπαταρια.

Τα πηρα στο κρανιο. :mad: Το αφηνω διοτι ειχα ραντεβου και μετα πο 3 ωρες γυρναω. Κοιταω και τι βλεπω...ο δεικτης φωρτησης ηταν στο ιδιο απελπιστικο επιπεδο που τον ειχα αφησει. Το βγαζω και η φορτηση εμοιαζε να ειναι πληρης. Το ξανα εβαλα και το αφησα για λιγο αρχισε παλι τα γνωστα. Μαλιστα καποια στιγμη (ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει) κανει ενα black out και προχαρα σε επανεκινηση,ενω για δυο δευτερολεπτα γραφει No Service αλλα μετα επανερχεται...αλλες φορες παλι μου εχει γραψει unable To charge οταν το βαζω στη φορτηση.

Τι να σας πω...αυτα ειναι πολυ βασικα πραγματα και δεν πρεπει να συμβαινουν. Ειναι το τριτο Μοτορολα που πιανω στα χερια μου διοτι τα clamshell που βγαζει ειναι απο τα ποιο κομψα τηλεφωνα στην αγορα αλλα δυστυχως και τα τρια μου βγηκανε απαισια. Και παλι κριμα διοτι αυτο ειχε ολα τα χαρακτηριστικα να ειναι τηλεφωνο βομβα, αλλα για αλλη μια φορα ηταν απογοητευση σκετη. Λυπαμαι αλλα δεν αγοραζω ξανα μοτορολα τριτωσε το κακο. :(

Μην απελπίζεσαι Quicksilver!!!!!

Εχω νιώσει κι εγώ πολλές φορές έτσι για κινητό... Αφού είσαι Αθήνα, πήγαινε μια βόλτα από τη Motorola που είναι στην άρχή της Αλίμου. Δεν ξέρω αν μένεις εδώ κοντά, αλλα εχθές που πήγα εγώ για αναβάθμιση στο v600 και στο v525 της καλής μου, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ γρήγοροι και πολύ εξυπηρετικοί! Κάναν ακόμα και backup για να μη χαθούν τα τηλέφωνα και οι φωτογραφίες!!!!!!!

Και οι τεχνικοί είναι πολύ συζητήσιμοι! Εμείς είχαμε ένα πρόβλημα στο 525 και μας το έφτιαξαν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε (κι ας ήταν από λάθος χειρισμό!). Πολύ καλύτερο το service από άλλες εταιρίες!

Δε νομίζω να σου το κρατήσουν πάνω από 3-4 ώρες!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Παιδες το κινητακι μου που ηταν Vodafon live(το πηρα με επιδοτηση εταιρικης συνδεσης),δεν ειναι πια Vodafon live η διαφορα ειναι μεγαλη.

1.Μεγαλυτερη μνημη κατα 1MB

2.Δυνατοτερη ενταση στο ηχειο

3.Στο μενου προστεθηκαν και οι σημειωσεις που δεν υπαρχουν στο Vodafon Live

4.Πολυ πιο ευχαριστο μενου,με μεγαλυτερα εικονιδια

Τωρα δεν το αλλαζω με τιποτα! ! ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow ( 4 Μάι. 2004 , 16:19)

Μην απελπίζεσαι Quicksilver!!!!!

Εχω νιώσει κι εγώ πολλές φορές έτσι για κινητό... Αφού είσαι Αθήνα, πήγαινε μια βόλτα από τη Motorola που είναι στην άρχή της Αλίμου. Δεν ξέρω αν μένεις εδώ κοντά, αλλα εχθές που πήγα εγώ για αναβάθμιση στο v600 και στο v525 της καλής μου, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολύ γρήγοροι και πολύ εξυπηρετικοί! Κάναν ακόμα και backup για να μη χαθούν τα τηλέφωνα και οι φωτογραφίες!!!!!!!

Και οι τεχνικοί είναι πολύ συζητήσιμοι! Εμείς είχαμε ένα πρόβλημα στο 525 και μας το έφτιαξαν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε (κι ας ήταν από λάθος χειρισμό!). Πολύ καλύτερο το service από άλλες εταιρίες!

Δε νομίζω να σου το κρατήσουν πάνω από 3-4 ώρες!

Φιλε μου μηπως μπορεις να μου δωσεις και το τηλ τους?Που ακριβως ειναι ? Εγω δουλεβω Αγ. Αναργυρους και μενω Περιστερι...πρεπει να δω και ποσο χρονο χρειαζομαι για να παω σε δαυτους...εκτος και αν εχουν στο περιστερι κανα Service.

Motorola 210 8172000 yparxh kai ena sto marousi pisteuw einai poio konta sou apo oti na trexhs alimou

Motorola

Κηφισίας 32

Μαρούσι

15125

Αθήνα

Ελλάς

pantos kai emena mou to exei kanei mia fora auto me to unable charging alla fteei to vismataki an to valeis kai to ksanavaleis einai ok! parte kai ena sun8ima pou olous ma ennonei :lol: :lol:

DE KSENERW...... KSENWRWNOUME ...POTE POTE EMEIS H MOTOROLAKIDES

Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quicksilver ( 4 Μάι. 2004 , 17:00)

Φιλε μου μηπως μπορεις να μου δωσεις και το τηλ τους?Που ακριβως ειναι ? Εγω δουλεβω Αγ. Αναργυρους και μενω Περιστερι...πρεπει να δω και ποσο χρονο χρειαζομαι για να παω σε δαυτους...εκτος και αν εχουν στο περιστερι κανα Service.

Λοιπόν το τηλέφωνο του συγκεκριμένου είναι: 210-9952742 και είναι Αλιμου 123Γ.

Αλλά θα χάσεις μια ολόκληρη μέρα απ' ότι φαντάζομαι...Μάλλον σε βολεύει καλύτερα να πας σε αυτό που σου έγραψε ο cableguy! Ελπίζω να είναι το ίδιο εξυπηρετικοί και εκει!

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Τα νεύρα μου.... τα χάπια μουυυυυυυυ!!!! Σήμερα πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλα τα Vodafone Shops από Πανόρμου έως και Αγ. Παρασκευή και κανείς δεν έχει το V600 και όχι μόνο δεν το έχουν δεν έχουν και ιδέα πότε θα το φέρουν!!!

Μήπως , έτσι κατα λάθος ξέρει κανείς από εσάς κανένα κατάστημα Vodafone που να το έχει;

Και ακόμη μία ερώτηση, για να πάρω αυτή τη γ**ω επιδότηση της συσκευής από την Vodafone πρέπει οπωσδήποτε να πάρω τη συσκευή από Vodafone shop ή μπορώ και από αλλού όπως π.χ Γερμανός, Πλαίσιο κτλ;

Thanks!!

.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea ( 4 Μάι. 2004 , 21:10)

Τα νεύρα μου.... τα χάπια μουυυυυυυυ!!!! Σήμερα πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλα τα Vodafone Shops από Πανόρμου έως και Αγ. Παρασκευή και κανείς δεν έχει το V600 και όχι μόνο δεν το έχουν δεν έχουν και ιδέα πότε θα το φέρουν!!!

Μήπως , έτσι κατα λάθος ξέρει κανείς από εσάς κανένα κατάστημα Vodafone που να το έχει;

Και ακόμη μία ερώτηση, για να πάρω αυτή τη γ**ω επιδότηση της συσκευής από την Vodafone πρέπει οπωσδήποτε να πάρω τη συσκευή από Vodafone shop ή μπορώ και από αλλού όπως π.χ Γερμανός, Πλαίσιο κτλ;

Thanks!!

Eφόσον την σύνδεση της Βόνταφον δεν την έχεις κάνει στο Γερμανό,δεν μπορείς,παρά μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματά της!!Θα ρωτήσω συναδέλφους και άν μάθω κάτι θα...σε πώ ;) :) Κρίμα μόνο που αναγκαστικά θα την πάρεις live λόγω επιδότησης!!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Σε βολεύει να πας ΧΑΙΔΑΡΙ.Εκεί είναι η πιο εξοπλισμένη αντιπροσωπεία-σέρβις.Smartec-Φειδιπίδου7,τηλέφωνο 2105820000.

Πολύδωρε ΠΟΥ το έβγαλες τελικά το live??Βρήκες κανα γνωστό σε Μοτορόλα?

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Μήπως γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις για Vodafone GPRS & MMS γιατί... υπάρχει πρόβλημα!

Επίσης καμία σελιδούλα με "καλούδια" για τη συσκευή; (εκτός από την επίσημη της Motorola)

Ευχαριστώ!

all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNSighT ( 4 Μάι. 2004 , 22:27)

Μήπως γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις για Vodafone GPRS & MMS γιατί... υπάρχει πρόβλημα!

Επίσης καμία σελιδούλα με "καλούδια" για τη συσκευή; (εκτός από την επίσημη της Motorola)

Ευχαριστώ!

filarako gia tis ri8mis pigene http://www.motorola.gr

kai gia kaloudia pare me selidoula http://www.motclub.com alla kai sto threat tou altus gia to V525 exei polles ekei.

Γεια παιδια,λοιπον τελικα γινεται αποριψη κλισης οπως ειχε πει ενας φιλος ,με μικρο ανοιγμα και κλεισιμο το κινητου(καλη φαση).

Μετα να ρωτησω για ενα προβλημα που μου εχει παρουσιαστει το πρωι οταν ξυπναω,αν το κινητο ειναι κλειστο για περισοτερο απο 8 ωρες,ειναι αναμενη η εξωτερικη οθονη,το μπλε φως της, και το κινητο δεν ανοιγει πατωντας το κουμπι για να ανοιξει,ειναι κολιμενο,με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να βγαζω την μπαταρια να την ξαναβαζω για να ξεκολισει :( !!!!

Επιση η μπαταρια κραταει το πολυ 2 μερες και η ενδειξη της διαρκειας της στην οθονη ειναι της πλακας!

Τελος να ρωτησω κατι για usb καλωδιο να παω πλαισιο εχει??η να παω σε κανενα ΤΙΜ μαγαζι??γερμανο δεν λεω γιατι οταν ρωτησα πηγαν και εμενα να μου δωσουν καλωδιο για υπερυθρες! :p :p !!!

Τα λεμε!! :alien:

Μετά από μια ολόκληρη μέρα που έχω το κινητό με την νέα έκδοση λογισμικού, παρατήρησα το πρώτο νεο bug!

Όταν η μνήμη της κάρτας γεμίσει από μηνύματα, το κινητό συνεχίζει να δέχεται μηνύματα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ για την άφιξή τους!!!! Απίστευτο έτσι;;;;;

Εδώ λοιπόν, έχουμε ένα καλό και ένα κακό. Μπορούμε να έχουμε περισσότερα μηνύματα ΑΛΛΑ πέραν αυτών που θα μπουν στη SIM τα υπόλοιπα θα έρθουν στα "κρυφά"!!! Δεν θα ακούσουμε κανεναν ήχο άφιξης! Μόνο όταν μπούμε μέσα στα εισερχόμενα θα τα δούμε, που και πάλι εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται γιατί το φακελάκι στα αριστερά το δείχνει ανοιγμένο σαν να το έχουμε διαβάσει!!!!!!

Κατά τ' άλλα, η νέα έκδοση είναι πολύ καλή! Η μπαταρία κάνει αισθητή τη βελτίωση που έχει υποστεί! Εδώ και 24 ώρες δεν έχει πέσει καμία γραμμή και του κάνω την ίδια χρήση που έκανα. Τώρα θα έπρεπε να έχει μείνει με 2 γραμμές.

Και φυσικά το μενού είναι πολύ πιο γρήγορο!!!!!

Αυτά προς ώρας.

ΥΓ

Όλα αυτά για την έκδοση 38R

xairomai pou arxhzh kai dior8wnetai h katastash BRAVO stin moto!! ante kai h kainourgia ektwsh ka8olou Bugs ;) :lol: :lol:

:!: eeeeeee ;) ;) den parathrhsate allagh shmera ginomai 23 :cool: perimenw xronia polla :o :whistle:

Γειά σας και από μένα. Παρακολουθώ το thread αρκετό καιρό και μόλις χθές παρέλαβα το V600. :cool:

Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του. Πήρα και ένα usb-bluetooth dongle της Level One από Mutlirama με 42,50 ευρώ το οποίο συνεργάζεται άψογα με τους drivers της Widcomm αλλά και με το mobilePhoneTools.

Χάρη στις οδηγίες του φίλου ALTUS πέρασα mp3, games, icons και έκανα συγχρονισμό με το Outlook. :up:

Η version του τηλεφώνου είναι :

Flex : SE6442AXXG10E2_1

Software : _G_OB.08.A5R.A

DSP : 62E1E000

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cableguy ( 5 Μάι. 2004 , 03:57)

:!: eeeeeee ;) ;) den parathrhsate allagh shmera ginomai 23 :cool: perimenw xronia polla :o :whistle:

Χρονια Πολλα καλωδιανθρωπε..... :lol:

:tease:

anthrwpoi ...

egw irtha apo motoservice (tis Alimou) tin proigoumeni bdomada gia to gnosto provlima tou alarm.

den nomizw pws emeina eyharistimenos.

ektes mou to xanaevgale to bug kai xanaargisa stin douleia...

ase pou rwtisa kana dyo pragmatakia to texniko kai eipe na ton eparw apo bdomada gia na rwtisei sta kentrika...

...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 5 Μάι. 2004 , 11:55)

Χρονια Πολλα καλωδιανθρωπε..... :lol:

Euxaristw polu AGNOSTOS kai esu oti epi8umhs :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsopanoskylo ( 5 Μάι. 2004 , 13:05)

anthrwpoi ...

egw irtha apo motoservice (tis Alimou) tin proigoumeni bdomada gia to gnosto provlima tou alarm.

den nomizw pws emeina eyharistimenos.

ektes mou to xanaevgale to bug kai xanaargisa stin douleia...

ase pou rwtisa kana dyo pragmatakia to texniko kai eipe na ton eparw apo bdomada gia na rwtisei sta kentrika...

Emena pantos mia xara xtipane ta ksipnitiria mou sto kinitouli!! tsopanoskilo malon prepei na pareis ena real time ksipnitiri :P gia ti den se vlepw gia polu akoma stin douleia.... an kai mou fenetai periorgo na min sto ftiaksane. Giati den to pas gia ena update logismikou??

Ρε παιδιά μήπως έχει κανένας το worms και να δουλεύει για το κινητό; Αν ναι μπορεί να το στείλει ή να το συνάψει σε ένα μήνυμα;

You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas ( 4 Μάι. 2004 , 21:35)

Eφόσον την σύνδεση της Βόνταφον δεν την έχεις κάνει στο Γερμανό,δεν μπορείς,παρά μόνο στα συγκεκριμένα καταστήματά της!!Θα ρωτήσω συναδέλφους και άν μάθω κάτι θα...σε πώ ;) :) Κρίμα μόνο που αναγκαστικά θα την πάρεις live λόγω επιδότησης!!

Thanks για την πληροφορία, μόνο μια διόρθωση να κάνω, δεν είναι αναγκαστικό να πάρω Live λόγω επιδότησης, απλά με το Live η συσκευή είναι λίγο πιο φθηνή από ότι χωρίς live.

Πάρε καμιά πληροφορία αν μπορείς από τους συναδέρφους σου για το πότε θα έχουν τα vodafone shops το V600!!!!

Ευχαριστώωωωωωω πολύυυυυυυυυ!!!!

.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bluesea ( 5 Μάι. 2004 , 16:50)

Πάρε καμιά πληροφορία αν μπορείς από τους συναδέρφους σου για το πότε θα έχουν τα vodafone shops το V600!!!!

Σύμφωνα με τη Vodafone ( http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone ), η αναμενόμενη ημερ/νία διαθεσιμότητας του V600 είναι 30/05/04. Εχω την αίσθηση ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι τα Vodafone shops θα διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο την live! έκδοση του κινητού...