Jump to content

bluesea

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bluesea

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

bluesea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ Administratora σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά και του χρόνου με υγεία και αν σου περισεύει κανένα Fiat 500αρακι δηλώνω συμμετοχή από τώρα ...
  2. Μια απο τα ίδια και εγω μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι... Πάντως αμα πας στην Bora Bora 5-6 ημέρες είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές ή ταξίδι του μέλιτος (έκαστος στο είδος του) για ένα μήνα ...αχ βαχ ... Bora Bora και ξανά μανά Bora Bora :happy: :happy: :happy:
  3. Valeria μάλλον ο vampyre είναι ουσιαστικά η αιτία μιας και αυτός με ξεμυάλισε και μενα με την Bora Bora.
  4. xaxaxaxa όντως ο κυριος Αιματορούφης (κατα κόσμον vampyre) είναι ο πληροφοριοδότης μου :rolleyes: ;) καραλολ ... το καταδύναμην... :p xmmm you never know .... άλλωστε ... "τα πάντα ρει" Πάντως Valeria αν αποφασίσεις να πας στη Bora Bora να μου πεις και μένα τις εντυπώσεις σου για να πάω (κι ας μην είμαι στο ταξίδι του μελιού :) )
  5. Εγώ πάντως έχω αποφασίσει ότι Μήνα - Εβδομαδα κτλ Μέλιτος θέλω να πάω εδώ . Ρίξε μια ματιά και μου λές ;) :whistle:
  6. o Shrek και ο φιλαράκος του ο γαϊδαράκος μιλάμε για τρελή μορφή καρτούν.
  7. Έχει κάτι ενδιαφέρον και εδώ
  8. Thanks για την πληροφορία, μόνο μια διόρθωση να κάνω, δεν είναι αναγκαστικό να πάρω Live λόγω επιδότησης, απλά με το Live η συσκευή είναι λίγο πιο φθηνή από ότι χωρίς live. Πάρε καμιά πληροφορία αν μπορείς από τους συναδέρφους σου για το πότε θα έχουν τα vodafone shops το V600!!!! Ευχαριστώωωωωωω πολύυυυυυυυυ!!!!
  9. Τα νεύρα μου.... τα χάπια μουυυυυυυυ!!!! Σήμερα πήρα τηλέφωνο σχεδόν σε όλα τα Vodafone Shops από Πανόρμου έως και Αγ. Παρασκευή και κανείς δεν έχει το V600 και όχι μόνο δεν το έχουν δεν έχουν και ιδέα πότε θα το φέρουν!!! Μήπως , έτσι κατα λάθος ξέρει κανείς από εσάς κανένα κατάστημα Vodafone που να το έχει; Και ακόμη μία ερώτηση, για να πάρω αυτή τη γ**ω επιδότηση της συσκευής από την Vodafone πρέπει οπωσδήποτε να πάρω τη συσκευή από Vodafone shop ή μπορώ και από αλλού όπως π.χ Γερμανός, Πλαίσιο κτλ; Thanks!!
  10. Αύγουστος (1998) Σκόπελος - Αλόνησος, απίστευτη παρέα, απίστευτη εμπειρία, love love love, πολύ πράσινο, καταπληκτικές παραλίες, απίστευτη ξεγνοιασιά, πολύ μα πάρα πολύ τρέλλα. Αύγουστος (2003) Κρήτη, πολύ γέλιο, απρόσμενες εξελίξεις, love love love, πολύ ταλαιπωρία-γελιο, πολλά δρομολόγια, πολύ χαλάρωση, καλή αναπάντεχη παρέα, έναυσμα για να σχεδιάσουμε τις διακοπές του 2004 :whistle: :whistle: :cool: :cool: :lol: ;) :p Υ.Γ Οι καλύτερς διακοπές είναι αυτές που θα έρθουν (think positively...)
  11. Περιτό να σου πω ότι εσύ τέκνον μου θα πάς μπροστά στο θέμα με τις γυναίκες.... εν ολίγοις έχεις πιάσει το νόημα!!! :whistle: Οι γυναίκες όντως θέλουν πολύ μπλα μπλά (όχι όλεςς αλλά η πλειοψηφία), θέλουν όλη σας την προσοχή αλλά ποτέ μην αφήσετε μια γυναίκα να πιστέψει ότι σας έχει εντελώς του χεριού της διότι πολύ απλά εκεί ξεκινά η διαχωριστική γραμμή που από φοβερός εραστής αρχίζετε να γίνεστε φοβερό παιχνίδι για μια γυναίκα (με άλλα λόγια το πιλαφάκι της)οπότε και κάθε γυναίκα χάνει το ενφιαφέρον της προς εσάς. Δηλαδή Μέτρον Άριστον... Και όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε "Της γυναικας η καρδια, ειναι μια αβυσσοοοος. Ποτε κολασηηη και ποτε ο παραδεισοοοοος....... "
  12. Ερώτηση προς τον akpe Επειδή δεν έχω παίξει ποτέ Paintball και μου αρέσει αρκετά απο αυτά που βλέπω και διαβάζω, θέλω να ρωτήσω αν μια κοπέλα μπορεί να παίξει Paintball και πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι
  13. Η περίπτωση του φοιτητή που δουλεύει κανονικό 8ωρο παράλληλα με τις σπουδές του υποθέτω πως δεν περνάει με τίποτα από το μυαλό σας έτσι; :worry: :worry: :blink: :wacko:
  14. Πως θα οργανώσετε μια ημέρα paintball 1. ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΑ: Αποφασίστε την ημέρα που θέλετε να παίξετε και επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση και θα σας απαντήσουμε αν η ημέρα που ζητάτε είναι διαθέσιμη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα περισσότερα σαββατοκύριακα κλείνονται τουλάχιστον μια ή δύο εβδομάδες νωρίτερα. 2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Μιλήστε με τα μέλη του group σας για την επιβεβαίωση της ημέρας που όλοι θα θέλατε να παίξετε. ΕΠίσης συζητήστε αν θέλετε να παίξετε μόνοι σας ή με άλλους μαζί. 3. PRIVATE GAME: Παιχνίδια για να διεξαχθούν private θα πρέπει να έχουν το minimum 25 άτομα . Σε περίπτωση που είστε κάτω από 25 θα προκαταβάλετε το αντίστοιχο αντίτιμο των 25 ατόμων (375e) 4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Όταν έχετε κάνει ήδη την κράτηση ενημερωθείτε για το πως θα έρθετε (μέσα από το site μας "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ") και φροντίστε να είστε συνεπείς στην άφιξη σας για να έχετε περισσότερο χρόνο παιχνιδιού 5. PRIVATE ΠΙΣΤΕΣ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Ισχύει για 25+ άτομα (βλ. παράγραφο 3). Θα παίζει μόνο το group σας. Αυτό σημαίνει δικές σας πίστες, εξοπλισμό, διαιτητές και σενάρια παιχνιδιού 6. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ (σε ειδικές περιπτώσεις): Πιθανές εκπτώσεις επί των τιμών και κρατήσεων γίνονται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας 7. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ: Οι παίκτες θα πρέπει να είναι το λιγότερο 15 ετών για να παίξουν, διαφορετικά απαιτείται υπεύθυνη δήλωση γονέα και η παρουσία του. 8. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ: Είναι δυνατόν να συμμετάσχουν εφόσον υπάρχει χώρος και εξοπλισμός διαθέσιμος 9. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ: Όλοι οι παίκτες θα πρέπει πριν ξεκινήσουν το παιχνίδι απαραίτητα να συμπληρώσουν κάποια έντυπα που θα τους δοθούν από το προσωπικό του Greek Paintball Park Αθηνών Όσο για τον εξοπλισμο; http://www.evenco.gr/gpp/ath_equip.htm
  15. Λοιπόν, τι θα λέγατε αν κανονίζαμε ένα επίσημο Myphone Paintball Game! Να μαζευτούμε αρκετοί για να γίνουν 2 - 3 ομάδες!! Πιστεύω πως θα γίνει πολύ γέλιο!!! :D :p :p
×
×
  • Create New...