Jump to content

Cain

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Cain

  1. Έφταιγε η καρτα τελικά, δεν ξέρω αν ο pavlidisc πήρε διαφορετική απο μένα(ίδια μάρκα αλλά πιο μεγάλη ταχύτητα κλπ) αλλα δοκίμασα μια trancend 1 gb ενός φίλου μου και δούλευε μια χαρά. Πήρα λοιπόν μια και εγώ και δουλεύει κανονικά, περίεργο, αλλα το προβλημα λύθηκε!Για το κινητό, θα χρειαστώ antivirus? Στο προηγούμενο μου(3220) είχα, αλλα πολλοί(στο μαγαζάκι :Ρ ) λένε ότι symbian 9 δε χρειάζεται προς το παρόν και γενικά δεν έχω καταφέρει να βρω ένα εκεί(που να υπάρχει και εύκολη πρόσβαση στις ενημερώσειις του, έχει ενα σωρό virus definitions για kaspersky, αλλα το kaspersky το ίδιο πουθενα..
  2. Όχι, δεν έκανα διαμόρφωση, έτσι όπως ήταν μέσα στο κουτί την έβαλα απ ευθείας! Λες να φταίει κάτι τέτοιο?? Αν τραβάω μικρότερα βίντεο, τα αποθηκεύει μια χαρα στην κάρτα μνήμης(λιγότερα από 15 sec), όπως επίσης και με φωτογραφίες, στη μέγιστη ανάλυση, τις αποθηκεύει κατ ευθείαν στην κάρτα χωρίς πρόβλημα.Γενικά, αν εξεραίσουμε αυτό με τα βίντεο, η κάρτα φαινεται να λειτουργεί κανονικά, γι' αυτο και μου φαίνεται τόσο περίεργο. Firmware έχω το 4.21, το τελευταίο είναι νομίζω, δεν έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα με εμένα?
  3. Πήρα το κινητάκι σήμερα και γενικά μου φαίνεται φανταστικό, έχει την τελευταία έκδοση firmware, και του πήρα και μια kingston 1 gb. Γενικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλα αν πάω να τραβήξω βίντεο στη μεγάλη αναλυση, που να αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης, από τα 15 sec περίπου και μετά, αν πάω να το αποθηκεύσω το κινητό κολλάει και η μόνη λύση είναι να βγάλω την μπαταρία και να το ανοίξω ξανά. Αν πάλι το βάλω να σώζετε στη μνήμη του κινητού δεν το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν από εσάς? Είναι πρόβλημα του firmware, ή λέτε να φταίει η κάρτα;(θα προσπαθήσω να βρω καμιά αλλη να το δοκιμάσω) Υπάρχει περίπτωση να φταίει το κινητό(ελπίζω πως όχι!! lol) :blink:
  4. Γειά σας!Πήρα το 3250 χθες, και επειδή το manual του δεν εγραφε τίποτα για 10ωρο φόρτισμα το άφησα να φορτήσει γύρω στις 2μιση ώρες πριν το χρισημοποιήσω, η μπαταρία έγραφε ότι είχε φορτίσει πλήρως τότε..Ένας φίλος μου όμως μου έλεγε ότι έπρεπε να το αφήσω 10 ώρεσ, και ότι αυτό που έκανα ήταν κακό για τη διάρκεια της μπαταρίας κλπ.. Αληθεύει αυτό?Εγώ νόμιζα ότι ετσι ήταν για τις παλιότερες μπαταρίες μονο..Πείτε μου παιδιά γιατί εχω ανησυχήσει.. :(
  5. Γεια!Μου θυμίζει κάποιος πώς κάνουμε format στο κινητό?Ευχαριστώ!!
  6. Ξέρει κανείς αν πρόκειται να βγει και για το 3250??Γιατί θα προτιμούσα αν γίνεται να αποφύγω να το πάω στο club nokia μετά από κάτι ιστορίες που έχω ακούσει, αλλά και απο δικές μου εμπειρίες.. :( (ποδόσφαιρο παίζουν με τα κινητά εκεί???)
  7. Ξέρει κανείς κάποιο σάιτ που να βλέπουμε ποιό είναι το πιό καινούριο firmware για το 3230; Ή τουλάχιστον να μου πει πιό είναι το πιο καινούριο firmware τώρα..
  8. Στο cr@*%ed mobiluck, αφού ενεργοποιήσω με τον κωδικό που μου βγάζει αυτόματα, λειτουργεί κανονικά.. Όταν όμως το κλείσω, περάσει κάποιο διάστημα και το ξαναανοίξω, είναι πάλι απενεργοποιημένο και θέλει παλι να βαλω τον κωδικό, μου τον δίνει μεν, κάνει παρα πολύ ώρα να τον δεχτει δε , και αυτό είναι κάπως εκνευριστικό να γίνεται κάθε φορά!!! Αυτό μου συμβαίνει σε όλες τις εκδόσει που έχω δοκιμάσει, αυτή τη στιγμη έχω την 3,6 . Μήπως το έχει κάποιος χωρίς αυτό το πρόβλημα, ή ακόμα καλύτερα έχει κeygen γι'αυτό;; Έχω ψάξει σχεδόν παντού και δεν έχω βρει τίποτα!!! Α, και αυριο μάλλον θα το πάω για αναβάθμιση firmware, έχει βγει καινούριο, έτσι δεν είναι; Ελπίζω με το καινούριο να λειτουργεί κανονικά η δόνηση και να σταματήσει επιτέλους να ακούγεται αυτό το "μπλιπ" κάθε φορά που σου στέλνουν μήνυμα, ή σε παιρνουν τηλέφωνο, ακομα και στο αθόρυβο να είναι!!! Πολύ ενοχλητικο..........
  9. Ευχαριστώ, αλλά εκεί με τις επιλογές για την κατάσταση αναμονής, δεν έχει ρυθμίσεις ούτε για το joystick, ούτε για τις συντομεύσεις, μόνο για τα 2 softkeys.. Για να αλλάξω τις συντομεύσεις χρησιμοποιώ το appman, τώρα για το joystick δεν ξέρω τι να κάνω!! Αυτό με τον ήχο συνομηλίας μπορείς να το κάνεις όταν μιλάς μόνο, ε; Θα το δοκιμάσω.. Τώρα για το e-mail, θα κοιτάξω και στο σάιτ της κοσμοτέ, και αν δε βρω τίποτα θα το πάω να μου το ρυθμίσουν αυτοί μάλλον... Ξέρει κανείς αν έχει βγει καινούριο firmware και ποιό είναι; Τι αλλαγές έχει; :worry:
  10. Έχω μια απορία... Υπάρχει επιλογή από το μενού του κινητού για να βάλεις τι λειτουργείς θα έχει το joystick όταν δεν είσαι μέσα σε μενού; Πχ που όταν πατάς πάνω σου βγάζει κάμερα.. Αν δεν υπάρχει κανονικά μέσα στο κινητό, μπορεί κάποιος να μου πει κανένα πρόγραμμα που να το κάνει; 2η απορία: έχει βρει κανείς κάποιον ασφαλή τρόπο για να αποθηκεύονται τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης; Και η τελευταία απορία μου για τώρα: Από που επιλέγουμε την ένταση του ήχου κατά τη διάρκεια της συνομιλίας;;; Δεν έχω βρει κάποια επιλογή από τα μενού του κινητού, και μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση αυτό.. Θα ήθελα να τον δυναμώσω λίγο, χωρίς όμως να δυναμώσω και το κουδούνισμα μαζι! Καλά, μάλλον έχω κι άλλες απορίες! Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για ημερολογιο; Αυτό που έχει το κινητό από μόνο του είναι ψιλοαπαράδεκτο.. :( Σε μένα ο nokia multimedia player/converter, δε λειτουργεί! Και έχω κατεβάσει την τελευταία εκδοσή του! Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Και κάτι τελευταίο..(μάλλον!!!) Πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το e-mail στο κινητό; Τα e-mail που έχουμε στο ίντερνετ δεν μπορόυν να χρησιμοποιηθούν εκεί; Και αν ναι, πώς;;; :worry: Καιρό είχα να έχω τόσες απορίες μαζί!!! :O
  11. Δεν υπάρχει όριο 10ΜΒ.. Δεν στέλνεις μήνυμα, χρησιμοποιείς αυτό το πρόγραμμα για να κάνεις τον λογαριασμό του Gmail να συμπεριφέρεται σαν αποθηκευτικό μέσο! Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το μήνυμα, ακόμα ανεβάζω προγράμματα (ναι για το 3230 είναι, και εκεί τα έχω δοκιμάσει).. Θα ήταν καλή ιδέα πάντως, να βάλουμε μερικοί στις υπογραφές μας, πληροφορίες σχετικά με αυτό, έτσι ώστε να δαδοθεί πιο εύκολα, γιατί αν πρέπει κάποιος να δει το αρχικό post για να μάθει γι'αυτό, μπορεί να ξεχαστεί και είναι κριμα..... ;) Lol, γράψε λάθος, πράγματι υπάρχει αυτός ο περιορισμός!!! Ε, αν θέλει κανείς να ανεβάσει μεγάλα αρχεια, τότε μπορεί να τα κάνει αρχικά zip και μετα να τα κόψει σε κομμάτια με κανένα πρόγραμμα σαν το chainsaw, ή καλύτερα το zipgenious που τα κάνει όλα! Γμτ, κάτι έγινε και μου γράφει ότι εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα και δε μπορώ να τα ανεβάσω όλα τώρα.. Ανέβασα γύρω στα 11 MB τώρα.. Τα υπόλοιπα αργότερα..
  12. Καλή η πρωτοβουλία σου!! Έχω αρχίσει να κάνω upload διάφορα δοκιμασμένα προγράμματα και themes, συνολικά γύρω στα 16mb! Αργότερα θα βάλω κι άλλα, ελπίζω να τον γεμίσουμε τον λογαριασμο!!! Οκ, αυτά για τώρα!! :)
  13. Ήμουν σίγουρος ότι από εκεί το είχα κατεβάσει... Τέλος πάντων, μάλλον έκανα λάθος! Ε, τώρα μπορείς να το κατεβάσεις από το λινκ του akismei. Τώρα για εφαρμογή που διαβάζει pdf μπορείς να κατεβάσεις και από το σάιτ της adobe, αυτό που λες δεν το έχω κατεβάσει, ίσως και να υπάρχει στο i-phone,βασικά εκεί άμα κάνεις search, μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα..Αλλά θα πρέπει να γίνεις μέλος πρώτα, αλλιώς δεν σου δείχνει καν τα αρχεία! ;)
  14. Αν βρεις το quickoffice premier *****ed, θα μπορείς και να επεξεργαστείς αρχεια. Το lifeblog μπορείς να το κατεβάσεις από το σάιτ της νόκια, για τα κινητά είναι δωρεάν, για τον υπολογιστή όμως πρέπει να το αγοράσεις για να το αξιοποιήσεις πλήρως.. Υπάρχουν βέβαια και γι'αυτό διάφορα *****, αλλά εγώ έχω βρεί μόνο μέχρι για τιν 1,5 έκδοσή του, και όχι για την 1,6 που είναι και η νεότερη..Για να κάνεις αυτό που λες με τις εφαρμογές της άλλης κάρτας, θα πρέπει να βρεις κάποιο πρόγραμμα που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι όλα τα αρχεία του κινητού μέσω Bluetooth, ή καλωδίου.. Υπάρχουν τέτοια, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει, προτιμώ την ευκολία και ταχύτητα του card reader..Ψάξε στο i-phone, εκεί θα βρεις όλα αυτά που σου λέω.. ;)
  15. Αυτό με το quickoffice τώρα το είδα και εγώ!!! Ποιός ξέρει, άμα ψάξουμε στο support site της νόκια μπορεί να βρούμε και άλλα πράγματα για το κινητό μας που είναι "και καλά" αποκλειστικά για κάποια άλλα ακριβότερα!! Στο 6681 έχει και κάτι παραπάνω ηχητικά και οπτικά εφέ για τον video editor. Εγώ πάντως θα κοιτάξω για όλα τα series 60, να δω τι άλλο έχει βάλει σε άλλα κινητά... :shifty:
  16. Και εγώ! Όσο καιρό το έχω rs mmc 256άρα χρησιμοποιώ!!! δεν ήξερα κάν ότι η νόκια έλεγε ότι θέλει dual voltage!!!Και από το πλαίσιο που το είχα πάρει, όταν ζήτησα κάρτα μνήμης για το κινητό, rs mmc μου έδωσαν! Της trancend.
  17. Γ@μώτο...Ελπίζω να βγει γρήγορα... Και εγώ εχω το 3230 τώρα, αλλά..Όλο κατι προβλήματα μου έχει, και δυστυχώς είναι και απαίσια η ποιότητα ήχου του.....Δε θέλω να πάρω το 6680 όμως, αφού 3G υπηρεσίες δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω, και το 6681 είναι και κάπως πιο ωραίο εμφανισιακά!!Το κακό είναι ότι το 6681 δεν έχει ραδιόφωνο΄αλλά δε νομίζω να το χρησιμοποιούσα ούτως ή αλλως, έχω το mp3 player γι'αυτή τη δουειά, δε θέλω να χαλάω έτσι τη μπαταρια του κινητού! Η RS MMC που παίρνει το 3230 θα είναι συμβατή με το 6681, ή θα χρειαστεί να μπώ και σε άλλα εξοδα???
  18. Τι έγινε ρε παιδιά, κάνα νέο για το πότε θα βγει το κινητό; Μπορεί να πήρα το 3230, αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα!! Έχει ανακοινωθεί τίποτα;
  19. Έχει ανακοινωθεί για το 2ο τρίμηνο του 2005, τώρα πότε ακριβώς... Ρε παιδιά, έχει κανείς ακριβείς πληροφορίες για την τιμή του;Διάβασα πιο πάνω για 500 περίπου, αλλά τόσο κανει σχεδόν και το 6680, και το 6681, υποτίθεται ότι είναι η πιο "ελαφριά" εκδοσή του. Στο preview του στο myphone είχα διαβάσει ότι θα έκανε περίπου 450.....
  20. Εμένα μου παίζει αρκετά.. Να σου πω αυτά που έχω δοκιμάσει και τα παίζει κανονικά, χωρίς προβλήματα: :) Puzzle Bobble VS Puyo Pop Bomberman Sonik N Moto GP Red Faction Αυτά βασικά θυμάμαι τώρα... Τα είχα κατεβάσει όλα από το i Phone ;) .. Και εμένα πάντως μερικά δε μου παίζουν! Το Sims Bustin' Out, Asphalt Urbat GT(γ@μώτο!!), Elder Scrolls Travels(10 φορές γ@μώτο!!!! :mad: )...
  21. Χμμμ...Αυτή την έκδοση έχω κι εγώ, και δεν το εχω πάει καθόλου για αναβάθμιση..Υπάρχει κάποιο site που να λέει για τις καινουριες εκδόσεις; Πότε βγαίνουν τουλάχιστον, για να ξέρω πότε να το πάω για αναβάθμιση!
  22. Ρε παιδιά.. Ξέρει κανείς τι γίνεται με το firmware??Βγήκε καινουριο??
  23. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!! Θα το δοκιμάσω όταν θα θέλω να ξαναπεράσω πολλά προγράμματα! Ο file manager που χρησιμοποιώ εγώ, είναι ο SeleQ 1.70 . Τι έγινε; Βγήκε καινούριο firmware;; Άμα έχει βγει, θα το πάω για αναβάθμιση τη Δευτέρα κιόλας, γι'αυτό πείτε μου!!!
  24. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε αρχεία sis κατ'θειαν σε κάποιο σημείο της κάρτας μνήμης με έναν card reader και μετά να να εγκαταστήσουμε κατ'ευθειαν από εκεί;;Ή θα πρέπει να τα περάσουμε στη μνήμη του κινητού;; Είναι πολύ κουραστική διαδικασία, ειδικά αν θέλεις να περάσεις πολλά προγράμματα.. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει σε ποιό directory να τα βάλω στην κάρτα μνήμης για να μπορέσω να τα εγκαταστήσω από εκεί, χωρίς να χρειάζεται να τα μεταφέρω στη μνήμη του κινητου, θα είμαι πραγματικά ευγνώμον...
  25. Αρκετές φορές, όταν πάω να κάνω restart ή να κλείσω τη συσκευή, μου βγάζει κάτι χρώματα στην οθόνη αντι να έχει μόνο άσπρο.. Αυτό με ανήσυχεί κάπως, επειδή, μια φορά που έτρεχα ένα παιχνίδι, το έκανε αυτό( έδειχνε μια άσπρη οθόνη με διάφορα χρώματα σε αρκετά σημεία της, ενώ το παιχνίδι συνέχιζε να τρέχει, οι ήχοι ακούγονταν κανονικά.. Μετά από λίγο επανήλθε ). Από τότε δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά μου κάνει αυτό που είπα πριν στο ρεσέτ και στο κλείσιμο... Το κανει σε κανέναν άλλο από εσάς;; Μήπως έχει πρόβλημα; Βασικά όταν θα βγει καινούριο firmware που θα πάω στη νόκια να μου το βάλει, θα τους πω να το κοιτάξουν και αυτό, αλλά αν ξέρει κάποιος από εσας τίποτα, ας μου το πει.. Πείτε μου τουλάχιστον αν σας κάνει το ίδιο.
×
×
  • Create New...