Jump to content

dimosd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimosd

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimosd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Nokia Multimedia Converter 2.0 που διατίθεται στο site της Nokia (θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή). Το πρόγραμμα μετατρέπει αρχεία AVI, WAV, MPEG, and MP3 σε standard 3GPP/AMR, H.263. http://www.forum.nokia.com/main/0,,034-63,00.html
  2. Οι συσκευές CDMA, φίλε Cain, δεν λειτουργούν στην Ευρώπη. Είναι για την Αμερική. Το A840 μπορεί να λειτουργήσει και στα δικά μας δίκτυα καθώς είναι dual band GSM (900/1800) και CDMA (800/1900). Φοβάμαι, όμως, πως το V710 είναι μόνο για την Αμερική καθώς στα χαρακτηριστικά του βλέπω ότι είναι "Band: CDMA 1x with a GPS Trimode (800/1900/Analog)"... Κρίμα...
  3. To δοκίμασα και είναι πραγματικά όπως το λες! 'Εχω παρατηρήσει ότι και σε παλαιότερες συσκευές όταν έστελνα μηνύματα με πεζά γράμματα, ο παραλήπτης τα έβλεπε κεφαλαία. Αυτό, το έχω επιβεβαιώσει για μηνύματα τουλάχιστον από Τ68 σε Nokia συσκευές. Προφανώς, στην περίπτωση του V600, οι καθαρά ελληνικοί χαρακτήρες (ς, χ κλπ) "χάνονται" στη μετατροπή από πεζά σε κεφαλαία γράμματα. Δεν είμαι βέβαιος όμως, αν το πρόβλημα οφείλεται στο V600 που δεν "στέλνει" σωστά τους χαρακτήρες αυτούς ή στο κινητό του παραλήπτη του μηνύματος που δεν τους "μεταφράζει" σωστά. 'Οπως και να έχει το πράγμα, το πρόβλημα είναι σοβαρό. Παρακαλώ πολύ τους φίλους που έχουν την τελευταία έκδοση triplets 38R να δοκιμάσουν να στείλουν το ίδιο μήνυμα για να δούμε αν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με αναβάθμιση. Μέχρι τότε, μηνύματα μόνο με κεφαλαία γράμματα!
  4. 'Εχεις δίκιο, το πρόβλημα είναι έντονο και μάλιστα δεν περιορίζεται στην κάτω δεξιά πλευρά αλλά σε μικρότερο βαθμό και στο δεξί και κάτω μέρος της φωτογραφίας. Αν ο φακός σου είναι καθαρός, θα ζητούσα αντικατάσταση της συσκευής. Πήγαινε και τις φωτό στο service για να καταλάβουν το πρόβλημα.
  5. Στέλνω SMS πάντα με πεζά ελληνικά γράμματα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να μας πείς τι παρατήρησες; ('Αν έχεις και εσύ την έκδοση 38R... θα φροντίσω να μην κάνω αναβάθμιση!)
  6. Φίλε Kinitoeidimona, δεν είναι έτσι. Κανονικά θα έπρεπε να κλειδώνει ο φάκελος των φωτογραφιών και χωρίς αλλαγή της κάρτας sim μια και ο χρήστης μπορεί να επιθυμεί να μην έχουν άλλοι πρόσβαση στις φωτογραφίες του όταν βρίσκουν τη συσκευή του ανοικτή... Πάντως, το bug που ανέφερε ο portman δεν το έχω δει στη συσκευή μου. Ο φάκελος των φωτογραφιών κλειδώνει κανονικά (flex: SE442AXXG10E2_1, soft: TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A, DSP: 62E1E000).
  7. Εγώ χρησιμοποιώ το bluetooth dongle της ίδιας της Motorola (69 ευρώ από Vodafone μαζί με την πλήρη έκδοση του Mobile Phone Tools) χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείς, αν θέλεις, να αγοράσεις bluetooth κάποιου τρίτου κατασκευαστή, αλλά για κάποιες επιπλέον λειτουργίες (εκτός από μεταφορά εικόνων, ringtones και java), θα χρειαστεί να πάρεις και την πλήρη έκδοση της σουίτας. 'Αρα, μήπως είναι προτιμότερο να αγοράσεις το ολοκληρωμένο πακέτο της Moto?
  8. Η συσκευή μου έχει ακριβώς τις ίδιες εκδόσεις, αλλά το πρόβλημα που περιγράφεις δεν το έχω αντιμετωπίσει. Υπάρχει νεότερη έκδοση firmware που είναι η TRIPLETS_G_0B.09.35R. Αν επιθυμείς, μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Προσωπικά, είμαι υποστηρικτής του "if it ain't broke, don't... fix it". Με άλλα λόγια, θα κάνω αναβάθμιση μόνο όταν και αν αντιμετωπίσω σοβαρά προβλήματα με τη συσκευή.
  9. Από την προσωπική μου εμπειρία, οι ρυθμίσεις για Vodafone μέσω SMS από το site της Μotorola δεν λειτούργησαν. Τις έλαβα αμέσως, αλλά ΜΜS, για παράδειγμα, δεν μπορούσα να στείλω. Χρειάστηκε να καλέσω τη Vodafone που μου έστειλε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για ΜΜS, GPRS και Live! με email. Για το GPRS, μάλιστα, απαιτείται ενεργοποίηση που συνήθως γίνεται την επόμενη μέρα από την κλήση του ενδιαφερόμενου στην εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone. 'Ετσι, πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να απευθυνόμαστε στη Vodafone για τις ρυθμίσεις του V600.
  10. Απ' ότι γνωρίζω, τo Motorola Radio Stereo Hands Free Kit FM600 δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Υπάρχει όμως το FM100 (περίπου 30 ευρώ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν stand-alone ραδιόφωνο με την δική του ΑΑΑ μπαταρία. Αν τώρα επιμένεις στο ΗF600, μπορείς να το παραγγείλεις από το http://www.mobilefun.co.uk/product/1939.htm αν και η τιμή δεν είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα.
  11. Τι τρέχει με την τιμή του V600? Το αγόρασα 379 ευρώ (ΦΠΑ incl.) από Πλαίσιο. 15 μέρες αργότερα η τιμή ανέβηκε στα 392 ευρώ. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει νέα αύξηση στα 406 ευρώ. Παράξενο....
  12. Σύμφωνα με τη Vodafone ( http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp?action=FutureMobilePhone ), η αναμενόμενη ημερ/νία διαθεσιμότητας του V600 είναι 30/05/04. Εχω την αίσθηση ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι τα Vodafone shops θα διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο την live! έκδοση του κινητού...
  13. Τελικά βρήκα τη λύση: κατέβασα το αρχείο με download manager (όπως το Getright) και του άλλαξα την κατάληξη σε .jar πριν να το κατεβάσω.
  14. Το pc μου το βλέπει σαν compressed folder και όχι .jar αρχείο. Δοκίμασα να αλλάξω την κατάληξη και να βγάλω το κενό από το όνομα χωρίς επιτυχία. Στη μεταφορά το κινητό μου βγάζει μήνυμα "file type not recongnized".
×
×
  • Create New...