Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:!::!::!: OXI παιδιά!!! :!: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! :!: Είναι ΑΠΑΤΗ!!!:!::!::!:

Υπήρχε παρόμοια ''δημοσίευση'' τουλάχιστον από το Γενάρη!

Τίποτα δεν θα κατέβει αφ' ενός, θα υπερχρεωθεί (και όχι μόνο μία φορά) όποιος κάνει το λάθος να δώσει Νο κινητού αφ' ετέρου.

Παρά το παραπλανητικότατο βίντεο κυρίως κινητό ζητάει!

ΥΓ. Μη γίνει καμιά παρεξήγηση, ο φίλος Ιπποκράτης καμιά σχέση δεν έχει που το ανέφερε!

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Όταν πάτησα το link που κατεβάζει το αρχείο (για να δω σε τι μορφή είναι το αρχείο), είναι αρχείο τύπου .exe

Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι firmware. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι virus! :D

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβασα λιγο τις προηγουμενες σελιδες..δεν ειμαι ομως ρουτ..πως θα μπορεσω να περασω την εκδοση που ειχε το κινητο μου πριν κανω αναβαθμιση στην κινεζικη?

Καλησπέρα και από εμένα.

Πέρασα και εγώ την AP Lolipop και όλα καλά.

Να αναφέρω ότι και εμένα όπως και σε κάποιους άλλους δεν έβλεπε την sim.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα. Μόλις έβγαλα την sim και την ξανά έβαλα ενώ το κινητό ήταν ανοικτό την είδε αμέσως.

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά το αναφέρω μήπως βοηθήσει κάποιον...

Δεν πρόλαβα να δω τπτ άλλο προς το παρόν.

Θα το σκαλίσω και τα ξανά λέμε...

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας έδειξαν τον τρόπο να το κάνουμε Lolipop.....:D

Καλημερα...σας παρακαλω απαντηστε μου..μετα απο πολυ ψαξιμο το μονο που βρηκα ειναι αυτο...να το κατεβασω?http://www.mediafire.com/?qy91osl6ucra5id

Καλημερα...σας παρακαλω απαντηστε μου..μετα απο πολυ ψαξιμο το μονο που βρηκα ειναι αυτο...να το κατεβασω?http://www.mediafire.com/?qy91osl6ucra5id

Όπως καταλαβαίνω πρόκειται για αυτήν την έκδοση: http://www.needrom.com/download/x2-cu_usr_st1520_5-28-1-original/ αλλά τροποποιημένη (custom) και ότι είναι σίγουρα android 4.4.2 kitkat στα Κινέζικα. Άγνωστο εάν περιλαμβάνει και άλλες γλώσσες, σίγουρα όμως δεν είναι τόσο σταθερή σαν τις AP ή EU android 5.0 Lollipop εκδόσεις.

Εάν η συσκευή σου είναι έκδοση CU δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την original έκδοση AP. Ακολουθάς τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ στην αρχή του post, διαβάζεις σωστά και την περνάς.

Μπαινω εδωhttp://www.needrom.com/download/lenovo-x2-ap/ αλλα μου λεει πρεπει να εχω συνδεθει για να την κατεβασω..αν θελει ας βοηθησει καποιος γιατι ειμαι τελειως αρχαριος σε τετοια θεματα

Εχει περασει κανεις ΟΤΑ την lollipop αγορασμενο απο καποιο καταστημα στην Ελλαδα το κινητο να μας πει εντυπωσεις.

Εχει περασει κανεις ΟΤΑ την lollipop αγορασμενο απο καποιο καταστημα στην Ελλαδα το κινητο να μας πει εντυπωσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176000#post6176000

#POST 1253

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λειτουργουν και στις δυο οι δυο καρτες σιμ?

Στην CU και στην AP ναι. Δεν λειτουργούν στην EU

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορώ να τρέξω τον nova launcher.... Το κατεβάζω μια χαρά, τον εγκαθιστώ μια χαρά, αλλά δεν τρέχει.

Μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο λέει ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται...

Αν μπορείς να βάλεις και κανα link. Ευχαριστώ...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ κρατάω τα εξής αρχεία...

Για το IMEI : Αρχείο /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001

Για τα δίκτυα WiFi : Αρχείο /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Και για NVRAM Fix : Για να έχω και 5G τα αρχεία : /data/nvram/APCFG/APRDEB/ WIFI και WIFI_CUSTOM

Δεν κρατάω ούτε nvram backup από recovery, ούτε τίποτα.

Κάνω κανονικά format πριν εγκαταστήσω την νέα ROM και τα επαναφέρω αυτά τα αρχεία χειροκίνητα.

Αν μπορείς να βάλεις και κανα link. Ευχαριστώ...

Μολις σημερα παρελαβα το κινητο αγορασμενο απο τον Κωτσοβολο με το που ανοιξα το κινητο μου εβγαλε αναβαθμιση παρολο που παταω αναβαθμιση και την κανει κανονικα οταν παω στις πληροφοριες του κινητου μου βγαζει τις προηγουμενες και οταν παω στην ενημερωση συστηματος μου βγαζει παλι την ιδια αναβαθμιση αυτο το πραγμα το εχω κανει τουλαχιστον πεντε φορες τι συμβαινει εχει τυχει σε κανενα αυτο.Νεωτερο μολις παταω ενημερωση συστηματος οσες φορες και να πατησω μου βγαζει συνεχεια ενημερωσεις ποτε 20mb ποτε 70mb η καμια φορα 111mb τις κανω συνεχεια γινονται και μετα μου βγαζει ξανα παλι το ιδιο ειναι να τρελενεσαι. Edited by chris1974

Μολις σημερα παρελαβα το κινητο αγορασμενο απο τον Κωτσοβολο με το που ανοιξα το κινητο μου εβγαλε αναβαθμιση παρολο που παταω αναβαθμιση και την κανει κανονικα οταν παω στις πληροφοριες του κινητου μου βγαζει τις προηγουμενες και οταν παω στην ενημερωση συστηματος μου βγαζει παλι την ιδια αναβαθμιση αυτο το πραγμα το εχω κανει τουλαχιστον πεντε φορες τι συμβαινει εχει τυχει σε κανενα αυτο.Νεωτερο μολις παταω ενημερωση συστηματος οσες φορες και να πατησω μου βγαζει συνεχεια ενημερωσεις ποτε 20mb ποτε 70mb η καμια φορα 111mb τις κανω συνεχεια γινονται και μετα μου βγαζει ξανα παλι το ιδιο ειναι να τρελενεσαι.
Τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου μου εσπασε τα νευρα με το να βγαζει συνεχεια αναβαθμισεις οπως γραφω και πιο πανω μου εβγαλε την lollipop με το αρχειο να ειναι 1.10G.

Καλημερα σε ολους.Ενω μου εχει περασει κανονικα η lollipop εχω ενα θεματακι με την φωτεινοτητα τις οθονης δηλαδη στις ρυθμισεις εχω βαλει την φωτεινοτητα τις οθονης λιγο πανω απο την μεση κατα διαστηματα σκουραινει ποτε επανερχεται κανονικα δεν ξερω αν συμβαινει σε κανενα αν αντιμετωπιζει το ιδιο υποψιν δεν την εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα εχω θεμα λετε.Παντως το κινητο με εχει απογοητευσει πολυ μια με τις αναβαθμισεις που μου εβγαζε συνεχεια τις ιδιες οπου τελικα τα καταφερα και περασα την lollipop μια τωρα με την οθονη που σκουραινει χωρις οπως γραφω ποιο πανω να εχω βαλει την αυτοματη φωτεινοτητα τη να πω,παντως ειναι αυτο που λενε καλυτερα να παιρνεις κατι ποιο επωνυμο εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σου βγαλει προβληματα.Παντως περιμενω γνωμες με το τι συμβαινει με την οθονη. Edited by chris1974

Γεια σας θελω να περασω την rom του baralajbi μπορω να την φλασαρω με twrp χωρις να κανω την διαδικασια FlashTool.

Καλημερα σε ολους.Ενω μου εχει περασει κανονικα η lollipop εχω ενα θεματακι με την φωτεινοτητα τις οθονης δηλαδη στις ρυθμισεις εχω βαλει την φωτεινοτητα τις οθονης λιγο πανω απο την μεση κατα διαστηματα σκουραινει ποτε επανερχεται κανονικα δεν ξερω αν συμβαινει σε κανενα αν αντιμετωπιζει το ιδιο υποψιν δεν την εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα εχω θεμα λετε.

Ναι και σε μενα το ιδιο κανει.

@panosiq

οχι δεν μπορεις παρα μονο με Flash tool.

Αληθεια γιατι δεν βαζεις την ΑΡ που ειναι μια χαρα χωρις κινεζιες , πληρη Ελληνικα και δουλευουν και οι δυο SIM ?

High End valve amplifiers.....

ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView

@panosiq

Αληθεια γιατι δεν βαζεις την ΑΡ που ειναι μια χαρα χωρις κινεζιες , πληρη Ελληνικα και δουλευουν και οι δυο SIM ?

Το εχεις καιρο το κινητο το εχεις ψαξει μπορει να γινει κατι γιατι εχω απογοητευτει ειναι σαν να το εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα παντω πιστευω οτι το κινητο διαβαζει την αυτοματη και καπου εκει μπερδευται και το κανει αυτο.

@panosiq

Ωραια ευχαριστω για την απαντηση θα την βαλω την AP.

Για την εγκατάσταση της AP ο τούρκος στις βασικές οδηγίες λέει απλά download only, στο flash tool.

Αν προχωρήσετε όμως στη συζήτηση του νήματος στις οδηγίες τους λένε backup πρώτα κάποια αρχεία (imei, wifi, modem), μετά format και επαναφορά των αρχείων αυτών.

Εσείς ποιον δρόμο ακολουθήσατε?

Επανέρχομαι με το πάρα πολύ σοβαρό θέμα (για μένα) του restore από την TWRP.

Αφού τους έχω ζαλίσει μερικές μέρες τώρα, ο φίλος που ανέβασε την ΑΡ Lollipop μου έστειλε αυτή την απάντηση την οποία βέβαια δεν καταλαβαίνω!:O

Όποιος έχει σχετικές γνώσεις ας δώσει τα φώτα του γιατί αν δεν μπορείς να επαναφέρεις ένα ήδη σεταρισμένο κιν μετά από κάποιο σφάλμα, σου δένει τα χέρια!

Όσο για τη ρομ, μετά από τόσες μέρες χρήσης, είναι απείρως ανώτερη από τη CU KK!

Καλημερα σε ολους.Ενω μου εχει περασει κανονικα η lollipop εχω ενα θεματακι με την φωτεινοτητα τις οθονης δηλαδη στις ρυθμισεις εχω βαλει την φωτεινοτητα τις οθονης λιγο πανω απο την μεση κατα διαστηματα σκουραινει ποτε επανερχεται κανονικα δεν ξερω αν συμβαινει σε κανενα αν αντιμετωπιζει το ιδιο υποψιν δεν την εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα εχω θεμα λετε.Παντως το κινητο με εχει απογοητευσει πολυ μια με τις αναβαθμισεις που μου εβγαζε συνεχεια τις ιδιες οπου τελικα τα καταφερα και περασα την lollipop μια τωρα με την οθονη που σκουραινει χωρις οπως γραφω ποιο πανω να εχω βαλει την αυτοματη φωτεινοτητα τη να πω,παντως ειναι αυτο που λενε καλυτερα να παιρνεις κατι ποιο επωνυμο εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σου βγαλει προβληματα.Παντως περιμενω γνωμες με το τι συμβαινει με την οθονη.

Είναι απλά ρύθμιση που ελαττώνει την κατανάλωση ενέργειας!

Πηγαίντε ''ρυθμίσεις/διαχείριση ισχύος/εξοικονόμιση ενέργειας οθόνης και GPU'' και απενεργοποιήστε το!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Επανέρχομαι με το πάρα πολύ σοβαρό θέμα (για μένα) του restore από την TWRP.

Αφού τους έχω ζαλίσει μερικές μέρες τώρα, ο φίλος που ανέβασε την ΑΡ Lollipop μου έστειλε αυτή την απάντηση την οποία βέβαια δεν καταλαβαίνω!:O

Όποιος έχει σχετικές γνώσεις ας δώσει τα φώτα του γιατί αν δεν μπορείς να επαναφέρεις ένα ήδη σεταρισμένο κιν μετά από κάποιο σφάλμα, σου δένει τα χέρια!

Όσο για τη ρομ, μετά από τόσες μέρες χρήσης, είναι απείρως ανώτερη από τη CU KK!

Είναι απλά ρύθμιση που ελαττώνει την κατανάλωση ενέργειας!

Πηγαίντε ''ρυθμίσεις/διαχείριση ισχύος/εξοικονόμιση ενέργειας οθόνης και GPU'' και απενεργοποιήστε το!

Φιλέ ευχαριστώ αυτό που ειπες ηταν:D

@panosiq

Η lollipop ap ειναι και root?

Έχω περάσει την AP-5.0 αλλά δεν μπορώ να την root-αρω με τίποτα. Τί κάνω λάθος. Δοκίμασα Kingroot 4.0 (ch), 4.1 (eng). Με πετάει στο 17% ή στο 26%.

Καμιά λύση...?

Καλημερα σε ολους.Ενω μου εχει περασει κανονικα η lollipop εχω ενα θεματακι με την φωτεινοτητα τις οθονης δηλαδη στις ρυθμισεις εχω βαλει την φωτεινοτητα τις οθονης λιγο πανω απο την μεση κατα διαστηματα σκουραινει ποτε επανερχεται κανονικα δεν ξερω αν συμβαινει σε κανενα αν αντιμετωπιζει το ιδιο υποψιν δεν την εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα εχω θεμα λετε.Παντως το κινητο με εχει απογοητευσει πολυ μια με τις αναβαθμισεις που μου εβγαζε συνεχεια τις ιδιες οπου τελικα τα καταφερα και περασα την lollipop μια τωρα με την οθονη που σκουραινει χωρις οπως γραφω ποιο πανω να εχω βαλει την αυτοματη φωτεινοτητα τη να πω,παντως ειναι αυτο που λενε καλυτερα να παιρνεις κατι ποιο επωνυμο εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σου βγαλει προβληματα.Παντως περιμενω γνωμες με το τι συμβαινει με την οθονη.

Αυτό είναι λογικό γιατί είναι ενεργοποιημένη η "έξυπνη λειτουργία φωτός" στην επιλογή "Εμφάνιση ισορροπίας χρωμάτων" όπου γίνεται μαύρη η ταπετσαρία και έντονα τα γράμματα και λοιπά στοιχεία όταν αισθάνεται έντονο το εξωτερικό φως. Αν εννοείς αυτό...

Αν εννοείς κάτι άλλο πχ την μείωση φωτεινότητας αυτόματα,προτείνω να την έχεις στο μάξιμουμ με τσεκαρισμένο το κουτάκι "αυτόματη"

Η συσκευή είχε όντως κάποια προβλήματα στις αρχικές της εκδόσεις. Μάλλον λόγω βιαστικής παραγωγής τότε. Για το λόγο αυτόν είναι και οι πολλές αναβαθμίσεις και από είδες το στηρίζει η Lenovo διαρκώς μέχρι σήμερα.

Προβλήματα δεν έχει το τηλέφωνο με την Lollipop πλέον. Είναι πάρα πολύ σταθερό σε λειτουργία. Ψάξε τις ρυθμίσεις του, γιατί είναι αρκετές προκειμένου να το φέρεις στα "μέτρα" σου. Αν θες ρίξε μια ματιά σε όλο το θέμα του forum εδώ για βοήθεια.

Ελπίζω να βοήθησα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω περάσει την AP-5.0 αλλά δεν μπορώ να την root-αρω με τίποτα. Τί κάνω λάθος. Δοκίμασα Kingroot 4.0 (ch), 4.1 (eng). Με πετάει στο 17% ή στο 26%.

Καμιά λύση...?

Υπομονή είναι η λύση. Κι εμένα 4-5 φορές συνεχόμενα και μετά το rootαρε.

Πάντα με την κινέζικη έκδοση 4.0 όμως!

Αν αποτύχει πολλές φορές, την απεγκαθιστάς - την ξαναεγκαθιστάς και πάλι από την αρχή. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει... ;)