Jump to content

Lenovo Vibe X2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είναι λογικό γιατί είναι ενεργοποιημένη η "έξυπνη λειτουργία φωτός" στην επιλογή "Εμφάνιση ισορροπίας χρωμάτων" όπου γίνεται μαύρη η ταπετσαρία και έντονα τα γράμματα και λοιπά στοιχεία όταν αισθάνεται έντονο το εξωτερικό φως. Αν εννοείς αυτό...

Αν εννοείς κάτι άλλο πχ την μείωση φωτεινότητας αυτόματα,προτείνω να την έχεις στο μάξιμουμ με τσεκαρισμένο το κουτάκι "αυτόματη"

Η συσκευή είχε όντως κάποια προβλήματα στις αρχικές της εκδόσεις. Μάλλον λόγω βιαστικής παραγωγής τότε. Για το λόγο αυτόν είναι και οι πολλές αναβαθμίσεις και από είδες το στηρίζει η Lenovo διαρκώς μέχρι σήμερα.

Προβλήματα δεν έχει το τηλέφωνο με την Lollipop πλέον. Είναι πάρα πολύ σταθερό σε λειτουργία. Ψάξε τις ρυθμίσεις του, γιατί είναι αρκετές προκειμένου να το φέρεις στα "μέτρα" σου. Αν θες ρίξε μια ματιά σε όλο το θέμα του forum εδώ για βοήθεια.

Ελπίζω να βοήθησα.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπομονή είναι η λύση. Κι εμένα 4-5 φορές συνεχόμενα και μετά το rootαρε.

Πάντα με την κινέζικη έκδοση 4.0 όμως!

Αν αποτύχει πολλές φορές, την απεγκαθιστάς - την ξαναεγκαθιστάς και πάλι από την αρχή. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει... ;)

...και μετά (αν τα καταφέρω) με το modem.img λύνω το πρόβλημά μου με τις sim?

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω περάσει την AP-5.0 αλλά δεν μπορώ να την root-αρω με τίποτα. Τί κάνω λάθος. Δοκίμασα Kingroot 4.0 (ch), 4.1 (eng). Με πετάει στο 17% ή στο 26%.

Καμιά λύση...?

Θα κατεβάσεις αυτό το recovery από εδώ : https://drive.google.com/file/d/0B4QQF-FH51d_S0FocE1GME4xOUU/view

Θα το φλασάρεις με το SP Flash Tool, όπως όταν φλασάρεις ROM, απλά θα τσεκάρεις μόνο το recovery αφού αντικαταστήσεις το recovery.bin του firmware με το custom. Θα πατήσεις download και όλα οκ.

Όταν μετά μπεις στο Recovery, από μόνο το TWRP θα σου ζητήσει να εγκαταστήσει το SuperSU.

Hello moto....!

...και μετά (αν τα καταφέρω) με το modem.img λύνω το πρόβλημά μου με τις sim?

Θα τα καταφέρεις.

Φυσικά και θα λύσεις το πρόβλημα. Σε όλους συμβαίνει και είναι λογικό. Απλά και μόνο να ακολουθήσεις σωστά τον οδηγό! Να αλλάξεις όμως μόνο το modem.img και τίποτε άλλο δεν χρειάζεται.

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

Εγώ δεν άλλαξω το modem της ΑP. Μια χαρά λειτουργεί σαν dual sim με το modem της Lollipop.

Στο SP Flash tool, τί επιλέγεις Format All ή Download Only?

Υπαρχει καποιο λινκ ωστε να κατεβασουμε την ΑΡ κατευθειαν στο κινητο?οπως οταν κανουμε αναβαθμιση...αλλιως αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα εχει χαθει η τελευταια αναβαθμιση συστηματος και υα εχει την πρωτη?

Αυτό είναι λογικό γιατί είναι ενεργοποιημένη η "έξυπνη λειτουργία φωτός" στην επιλογή "Εμφάνιση ισορροπίας χρωμάτων" όπου γίνεται μαύρη η ταπετσαρία και έντονα τα γράμματα και λοιπά στοιχεία όταν αισθάνεται έντονο το εξωτερικό φως. Αν εννοείς αυτό...

Αν εννοείς κάτι άλλο πχ την μείωση φωτεινότητας αυτόματα,προτείνω να την έχεις στο μάξιμουμ με τσεκαρισμένο το κουτάκι "αυτόματη"

Η συσκευή είχε όντως κάποια προβλήματα στις αρχικές της εκδόσεις. Μάλλον λόγω βιαστικής παραγωγής τότε. Για το λόγο αυτόν είναι και οι πολλές αναβαθμίσεις και από είδες το στηρίζει η Lenovo διαρκώς μέχρι σήμερα.

Προβλήματα δεν έχει το τηλέφωνο με την Lollipop πλέον. Είναι πάρα πολύ σταθερό σε λειτουργία. Ψάξε τις ρυθμίσεις του, γιατί είναι αρκετές προκειμένου να το φέρεις στα "μέτρα" σου. Αν θες ρίξε μια ματιά σε όλο το θέμα του forum εδώ για βοήθεια.

Ελπίζω να βοήθησα.

Αν αποτύχει πολλές φορές, την απεγκαθιστάς - την ξαναεγκαθιστάς και πάλι από την αρχή. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει... ;)

Σας ευχαριστω ολους για την λυση με την οθονη:)

Εγώ δεν άλλαξω το modem της ΑP. Μια χαρά λειτουργεί σαν dual sim με το modem της Lollipop.

Αν προσέξεις όμως δεν βλέπει την SIM ανά κάποια δευτερόλεπτα ή λεπτά σε σήμα 4G μόνο. Σε 2G & κάποιες φορές σε 3G δουλεύει μια χαρά. Αν τύχει και βγείς και εκτός Ελλάδος ειδικά δεν βλέπει καν την κάρτα SIM. Ανάλογα τι σύνδεση έχεις...

Το ψάξαμε εδώ και μήνες αυτό το θέμα.

Αν προσέξεις όμως δεν βλέπει την SIM ανά κάποια δευτερόλεπτα ή λεπτά σε σήμα 4G μόνο. Σε 2G & κάποιες φορές σε 3G δουλεύει μια χαρά. Αν τύχει και βγείς και εκτός Ελλάδος ειδικά δεν βλέπει καν την κάρτα SIM. Ανάλογα τι σύνδεση έχεις...

Το ψάξαμε εδώ και μήνες αυτό το θέμα.

Έβαλα και το modem της CU και είχα θέμα, δεν ενεργοποιούνταν με τίποτε η micro sim. Μόνο αφαιρώντας την όταν το κινητό ήταν αναμμένο.

Δεν παρατήρησα αυτό το πρόβλημα στο δικό μου.

Έχω Wind στην Micro και Cosmote στην Nano.

Hello moto....!

Ελπίζω να βοήθησα.

νομίζω πως αν βάλεις πρώτα το kinguser (δεν θυμάμαι αν γίνεται) λειτουργεί μια χαρά το root.

Στην ουσία δεν κολλάει κατά την εγκατάσταση του kingroot, αλλά του kinguser.

νομίζω πως αν βάλεις πρώτα το kinguser (δεν θυμάμαι αν γίνεται) λειτουργεί μια χαρά το root.

Στην ουσία δεν κολλάει κατά την εγκατάσταση του kingroot, αλλά του kinguser.

Έτσι είναι. Το θέμα είναι ότι το kinguser είναι το "παιδί" ου kingroot μετά από επιτυχές root. :p

Έτσι είναι. Το θέμα είναι ότι το kinguser είναι το "παιδί" ου kingroot μετά από επιτυχές root. :p

Άρα καλά δεν θυμόμουν :lol::lol::lol:

Εγώ πάντως το έβγαλα το Kinguser μετά το root γιατί μου δημιουργούσε προβλήματα...

Ήταν και στα κινέζικα και δεν ήξερα τι να πατήσω, οπότε με βόλεψε μια χαρά που το έβγαλα.

Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό... Είτε έχω το προφίλ αθόρυβο είτε δόνηση, όταν με παίρνουν τηλέφωνο μετά από μερικά δευτερόλεπτα ενεργοποιείται ο ήχος κλήσης!!!

Επίσης αν έχω αθόρυβο, όταν με παίρνουν τηλ, γυρνάει αυτόματα στο προφίλ "Δόνηση" και μετά από μερικά δευτερόλεπτα αρχίζει να χτυπάει και ο ήχος κλήσης!!!

Περίεργα πράγματα, αλλά και ενοχλητικά!!! Όταν πρέπει να πάω κάπου που δεν θέλω να χτυπήσει, αναγκάζομαι να βάλω το κινητό σε λειτουργία πτήσης!!!

Έχω τη ROM του Ούγγρου, αλλά το ίδιο μου έκανε και με την μανίσια.

Καμιά βοήθεια;;; Ευχαριστώ!!!

Vamos :w00t:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Εγκατέστησα την AP και είχα το γνωστό θέμα με τις SIM.

Εγκατέστησα kingroot με την τρίτη πέρασε.

Για κάποιο διάστημα με "βάλε-βγάλε τις SIM, δούλεψαν".

Όταν πέρασα από περιοχή χωρίς σήμα, πήγαν στην αρχική τους κατάσταση.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Που μπορώ να βρω αυτό το ριμάδι το modem.img (αν μπορείτε δώστε κανά link);

2. Εκτός πό τα δικαιώματα, θα πρέπει να σταματήσω κάποιο service πρώτα.

3. Η recovery TWRP που μου ανεβάζετε γράφει EU. Θα χάσω την δυνατότητα της δεύτερης sim, αν την περάσω;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Εγκατέστησα την AP και είχα το γνωστό θέμα με τις SIM.

Εγκατέστησα kingroot με την τρίτη πέρασε.

Για κάποιο διάστημα με "βάλε-βγάλε τις SIM, δούλεψαν".

Όταν πέρασα από περιοχή χωρίς σήμα, πήγαν στην αρχική τους κατάσταση.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Που μπορώ να βρω αυτό το ριμάδι το modem.img (αν μπορείτε δώστε κανά link);

2. Εκτός πό τα δικαιώματα, θα πρέπει να σταματήσω κάποιο service πρώτα.

3. Η recovery TWRP που μου ανεβάζετε γράφει EU. Θα χάσω την δυνατότητα της δεύτερης sim, αν την περάσω;

1. Το λίνκ είναι στο πρώτο ποστ.

2. Όχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο από τα permissions

3. Όχι δεν θα χάσεις τίποτα

1. Το λίνκ είναι στο πρώτο ποστ.

2. Όχι δεν χρειάζεται κάτι άλλο από τα permissions

3. Όχι δεν θα χάσεις τίποτα

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, αν και σήμερα δουλεύουν οι καρτες με λίγο πείραγμα απο τις ρυθμίσεις sim όπως περίμενα στο atm. Ε ρε δημιουργικός χρόνος

Υπαρχει περιπτωση να παρουμε μελλοντικα καμια επιπλεον ενημερωση στο κινητο ας πουμε την 5.1.1 η στην 5.0 τελειωσαμε.

Μολις σημερα μου ηρθε το ρημαδι, κουκλι σκετο!

Αργησε πολυ αλλα παλι καλα, αφου πλεον μπλοκαραμε με το paypal και τις καρτες μας.

Δεν προλαβα να παραγγειλω tempered glass, ελεγα μην παραγγειλω πριν παραλαβω και με προλαβαν οι εξελιξεις, ουφ...

Πριν ξηλωσω την ρομ, ειναι ευκολο να μου θυμισετε με απλα λογια τι προβλημα εχουν αυτες που ερχονται απο Κινα?

(Δεν με πειραζουν εφαρμογες και ρουτ, αυτα τα φτιαχνω, σιμς θα βαλω απο βδομαδα)

Ηρθε με

v2.0_11443_5.5.1_ST_X2-CU

και εβγαλε update για

new version found

v2.0_1520_5.28.1_ST_X2-CU

Κανένα πρόβλημα!

Αν κάνεις την αναβάθμιση όμως θα χάσεις ελληνική γλώσσα και gapps.

Πραγματική αναβάθμιση είναι η ΑΡ lollipop για την οποία μιλάμε στις τελευταίες σελίδες που προσωπικά την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Όσο για το tempered glass εκτός του ότι είναι αρκετά παχύ, δεν το χρειάζεσαι! Η οθόνη σε νορμάλ χρήση είναι ανθεκτικότατη!

Καλύτερα μια απλή μεμβράνη για την ιδέα και μόνο!

Και πάνω απ' όλα καλορίζικο και να το χαίρεσαι!!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Νομίζω οτι μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που είδα, πηγαίνοντας από CU KitKat σε AP Lollipop, είναι η τρελή βελτίωση στην απόκριση του touch.

Το smart phone flash tool, με πατημένο το download, δεν δείχνει να κατεβάζει τίποτα. Οι drivers εγκατεστημένοι (τα Windows αναγνωρίζουν το κινητό μόλις συνδεθεί), συνδέω το Vibe X2 μετά το πάτημα του download, αλλά δεν φαίνεται να κατεβαίνει η ROM. Τι κάνω λάθος?
HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Κανένα πρόβλημα!

Αν κάνεις την αναβάθμιση όμως θα χάσεις ελληνική γλώσσα και gapps.

Πραγματική αναβάθμιση είναι η ΑΡ lollipop για την οποία μιλάμε στις τελευταίες σελίδες που προσωπικά την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Όσο για το tempered glass εκτός του ότι είναι αρκετά παχύ, δεν το χρειάζεσαι! Η οθόνη σε νορμάλ χρήση είναι ανθεκτικότατη!

Καλύτερα μια απλή μεμβράνη για την ιδέα και μόνο!

Και πάνω απ' όλα καλορίζικο και να το χαίρεσαι!!

Διπλα Thanks SO69!

AP it is then, την περασα ηδη, twrp, root, ολα οκ και θα περασω εφαρμογες κλπ αργοτερα.

Το smart phone flash tool, με πατημένο το download, δεν δείχνει να κατεβάζει τίποτα. Οι drivers εγκατεστημένοι (τα Windows αναγνωρίζουν το κινητό μόλις συνδεθεί), συνδέω το Vibe X2 μετά το πάτημα του download, αλλά δεν φαίνεται να κατεβαίνει η ROM. Τι κάνω λάθος?

είναι φορτισμένη η συσκευή; εμένα οταν ειν αφόρτιστα δε φλασάρονται αυτά.

είναι φορτισμένη η συσκευή; εμένα οταν ειν αφόρτιστα δε φλασάρονται αυτά.

Κινητό φορτισμένο, ρουταρισμένο, USB debbuging on, τα Windows το βλέπουν...

μετά απο ώρα μηνυμα στο flash tool ''Broom error- time out..'' Τι να 'ναι τούτο?

HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s