GeorgeGK Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πέρα απο το 4G υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω αυτή την συσκευή που απ ότι βλέπω έχει ακόμα θέμα με ROMS κλπ σε σχέση για παράδειγμα με Mi3 της xiaomi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Μάλλον ξεπούλησαν τα CU και κοιτάνε να σπρώξουν όπως όπως ότι έχουν κι έριξαν την τιμή στο πάτωμα! Προσοχή λοιπόν και ζητήστε λεπτομερείς διευκρινήσεις όσοι τολμήσετε την αγορά ώστε να έχετε ένα αποδεικτικό e-mail για την paypal σε περίπτωση που δεν στείλουν τη σωστή έκδοση. Θα εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη απο την έως σήμερα εμπειρία στις αγορές κινητών από κίνα. Αγοράστε το από vickmall ή minideal. Λίγα ευρώ παραπάνω αλλά έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ακόμα και σε περίπτωση προβλήματος αργότερα. Το vickmall δινει και 2 θήκες και ζελατινα. Το pandawill φθηνό βεβαια αλλα περισσότερο απρόσωπο, όπως και το banggood. Επίσης ανακοινώθηκε ότι το Χ2 θα αναβαθμιστεί σε lollipop. Δεν ξερω αν θα ηταν καλό να περιμένουμε. Ας πούνε οι πιο εμπειροι σε αυτό. Edited February 17, 2015 by dimitris2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πέρα απο το 4G υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω αυτή την συσκευή που απ ότι βλέπω έχει ακόμα θέμα με ROMS κλπ σε σχέση για παράδειγμα με Mi3 της xiaomi ? και εγώ είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές συσκευές. ο λόγος που επέλεξα το Lenovo είναι η εμφάνιση (υποκειμενικό) αλλά κυρίως το βάρος και το μέγεθος της συσκευής τα οποία είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το Mi3. τέλος, σημαντικός παράγοντας είναι και το κόστος του Mi3 το οποίο ξεφεύγει γύρω στα 70 ευρώ από το Lenovo Vibe X2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Θα εκφράσω την ταπεινή μου γνώμη απο την έως σήμερα εμπειρία στις αγορές κινητών από κίνα. Αγοράστε το από vickmall ή minideal. Λίγα ευρώ παραπάνω αλλά έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ακόμα και σε περίπτωση προβλήματος αργότερα. Το vickmall δινει και 2 θήκες και ζελατινα. Το pandawill φθηνό βεβαια αλλα περισσότερο απρόσωπο, όπως και το banggood. Επίσης ανακοινώθηκε ότι το Χ2 θα αναβαθμιστεί σε lollipop. Δεν ξερω αν θα ηταν καλό να περιμένουμε. Ας πούνε οι πιο εμπειροι σε αυτό. Αν, όντως υπάρξει συστηματικό πρόβλημα με το Panda, τότε το συζητάμε για να τους ακυρώσουμε. Θα διαφωνήσω ότι είναι απρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι... είτε δουλεύει ο Κινέζος εργάτης στο vickmall είτε στο minideal είτε στο Pandawill είτε....πάντα υπάρχει η πιθανότητα να σου συμβεί η Κινεζιά. Σε γενικές γραμμές, όμως, τα <<γνωστά>> Κινέζικα μαγαζιά στη διεθνή αγορά (όπως τα παραπάνω), σου παρέχουν λίγη παραπάνω σιγουριά. Περιμένω και εγώ από Panda. Θα ενημερώσω σχετικά το forum, αν και μέχρι τώρα δεν είχα προβλήματα μαζί τους. Y.Γ. Ο φίλος intergk έριξε τη βόμβα και εξαφανίστηκε. Τελικά, υπήρξε εξέλιξη από το Panda; Edited February 17, 2015 by apollo_el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα, σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα ήθελα αν μπορούσες να μου δώσεις κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις: Έχει Google account? Δουλεύουν και οι 2 SIM? Την εγκατέστησες με το flashtool_20140812 28v5.1428.05.000 29 που σημαίνει ότι χάνονται όλες οι ρυθμίσεις, επαφές κλπ? Τι γίνεται μετά με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις που ενδεχομένως θα ζητάει να γίνουν? Θα βάζει πάλι καμιά κινέζικη έκδοση με αποτέλεσμα να χάνονται τα ελληνικά και ο Google account?!?! καλησπέρα, δεν μπορω να σου απαντήσω, είχα προβλημα με την οθονη, δεν άνοιγε και μου είπαν ξαναοπεράσω τη rom, το κινητίο και πάλι δεν άνοιξε. το έστειλα πισω και τρέχω να μην χάσω τα λεφτά μου. λογικά σβήνει τα παντα κια αν κάνεις αναβάθμιση σβηνονται τα ελληνικά κια πάλι κινέζικα και αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 φιλαρακι μου το πηρε..απο κινεζικο store.! απο ποιοτητα οκ..πλαστικο καλης ποιοτητα πισω κ οχι αλουμινιο.! ελαφρυα συσκευη. η μπαταρια του δν λεει κ πολλα..επισης το συγκεκριμενο ζεστενεται υπερβολικα. μιλαμε καιει απο πισω.. και φτανω στο ρεζουμε..το τηλεφωνο δουλεψε 10 μερες σωστα και επειτα αρχισε τα κουλα του. εντελως ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη του.. δν μενει ανοιχτη- φωτεινη -παρα μονο οταν ειναι συνδεμενη με το φορτιστη στο ρευμα.! μολις βγαλω το usb αρχιζει παλι και αναβοσνηνει..μονοι τις ολη την ωρα...!! του εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων μηπως κ στρωσει τπτ.. του εβαλα την ιδια ρομ που φορουσε vibe 2.0 11443 απο εδω (http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-cu/) ..και το κινητο δν ανοιξε ξανα..ενω μολις το συνδεω με το pc το αναγνωριζει αλλα η οθονη του δν ανοιγει..! αυριο θα μιλησω με την lenovo hellas .πιστευω να μου το κανουν χωρις παρατραγουδα λογου του οτι ειναι απο κινα.. εσεις τι λετε???? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 και εγώ είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές συσκευές. ο λόγος που επέλεξα το Lenovo είναι η εμφάνιση (υποκειμενικό) αλλά κυρίως το βάρος και το μέγεθος της συσκευής τα οποία είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το Mi3. τέλος, σημαντικός παράγοντας είναι και το κόστος του Mi3 το οποίο ξεφεύγει γύρω στα 70 ευρώ από το Lenovo Vibe X2. Αν η διαφορά ήταν αυτή τότε και εγώ δεν θα το σκεφτόμουν! Όμως η διαφορά είναι στα 11 ευρώ για αυτό το σκέφτομαι! Το κινητό που το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο. Απλά περιμένω και κάποια άποψη απο αυτούς που το έχουν και το έχουν δουλέψει κάποιο καιρό για να δω τα διάφορα θέματα που διαβάζω ότι έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Αν η διαφορά ήταν αυτή τότε και εγώ δεν θα το σκεφτόμουν! Όμως η διαφορά είναι στα 11 ευρώ για αυτό το σκέφτομαι! Το κινητό που το είδα από κοντά είναι πολύ ωραίο. Απλά περιμένω και κάποια άποψη απο αυτούς που το έχουν και το έχουν δουλέψει κάποιο καιρό για να δω τα διάφορα θέματα που διαβάζω ότι έχει! όταν λες 11 ευρώ διαφορά αναφέρεσαι στο Xiaomi Mi3 64GB ή στο 16GB ??? γιατί εγώ αναφέρομαι στην έκδοση με τα 64GB... αν αναφέρεσαι και εσύ στα 64GB δώσε link στον λαό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 φιλαρακι μου το πηρε..απο κινεζικο store.! απο ποιοτητα οκ..πλαστικο καλης ποιοτητα πισω κ οχι αλουμινιο.! ελαφρυα συσκευη. η μπαταρια του δν λεει κ πολλα..επισης το συγκεκριμενο ζεστενεται υπερβολικα. μιλαμε καιει απο πισω.. και φτανω στο ρεζουμε..το τηλεφωνο δουλεψε 10 μερες σωστα και επειτα αρχισε τα κουλα του. εντελως ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη του.. δν μενει ανοιχτη- φωτεινη -παρα μονο οταν ειναι συνδεμενη με το φορτιστη στο ρευμα.! μολις βγαλω το usb αρχιζει παλι και αναβοσνηνει..μονοι τις ολη την ωρα...!! του εκανα επαναφορα εργ.ρυθμισεων μηπως κ στρωσει τπτ.. του εβαλα την ιδια ρομ που φορουσε vibe 2.0 11443 απο εδω (http://www.needrom.com/download/lenovo-x2-cu/) ..και το κινητο δν ανοιξε ξανα..ενω μολις το συνδεω με το pc το αναγνωριζει αλλα η οθονη του δν ανοιγει..! αυριο θα μιλησω με την lenovo hellas .πιστευω να μου το κανουν χωρις παρατραγουδα λογου του οτι ειναι απο κινα.. εσεις τι λετε???? Απο ποιό κινεζομαγαζο το πήρε ο φίλος σου??? Δεν ξέρω αν θα στο φτιάξουν εδώ... αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ καλό για όλους μας... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 όταν λες 11 ευρώ διαφορά αναφέρεσαι στο Xiaomi Mi3 64GB ή στο 16GB ??? γιατί εγώ αναφέρομαι στην έκδοση με τα 64GB... αν αναφέρεσαι και εσύ στα 64GB δώσε link στον λαό :P Ναι ξέχασα να το αναφέρω για τα 16 gb μιλούσα! Αλλά και για τα 64 είναι στα 28 ευρώ η διαφορά όχι στα 70! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ναι ξέχασα να το αναφέρω για τα 16 gb μιλούσα! Αλλά και για τα 64 είναι στα 28 ευρώ η διαφορά όχι στα 70! μπορείς να δώσεις link σε παρακαλώ όπου πουλάνε το Xiaomi Mi3 64GB στα 215 ευρώ? το Lenovo Vibe X2 κοστίζει 185 ευρώ στο Pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Απο ποιό κινεζομαγαζο το πήρε ο φίλος σου??? Δεν ξέρω αν θα στο φτιάξουν εδώ... αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ καλό για όλους μας... Geekbuing..θα τους θερμόπαρά καλέσουμε..χαχαα..η ναυαρχίδα τις lenovo είναι. Η συσκευή εισαγετε κανονικά στην Ελλάδα.. Γιατί να μην. Το κανουν..προτεινετε κάτι άλλο εσείς?? Να το στείλω πίσω Κίνα? Φοβάμαι..θα παει..θαρθει?? Ξέρω γω Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios889 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε τα xtensions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 μπορείς να δώσεις link σε παρακαλώ όπου πουλάνε το Xiaomi Mi3 64GB στα 215 ευρώ? το Lenovo Vibe X2 κοστίζει 185 ευρώ στο Pandawill Εγώ το έχω δει από to2c που το lenovo κοστιζει 200 και το Xiaomi στα 64Gb 28. Γι αυτό είπα ότι είναι αυτή η διαφορά! Το Pandawill είναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Geekbuing..θα τους θερμόπαρά καλέσουμε..χαχαα..η ναυαρχίδα τις lenovo είναι. Η συσκευή εισαγετε κανονικά στην Ελλάδα.. Γιατί να μην. Το κανουν..προτεινετε κάτι άλλο εσείς?? Να το στείλω πίσω Κίνα? Φοβάμαι..θα παει..θαρθει?? Ξέρω γω Η συσκευη που εισαγεται στην ευρωπη/ελλαδα τελειωνει σε EU το serial number της, ενω της δικης σου σε CU, τους εχεις για *******? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Geekbuing..θα τους θερμόπαρά καλέσουμε..χαχαα..η ναυαρχίδα τις lenovo είναι. Η συσκευή εισαγετε κανονικά στην Ελλάδα.. Γιατί να μην. Το κανουν..προτεινετε κάτι άλλο εσείς?? Να το στείλω πίσω Κίνα? Φοβάμαι..θα παει..θαρθει?? Ξέρω γω καλησπέρα, αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα, ένα απόγευμα άντεξε η οθόνη κια μετά μαύρη, μονο ήχος. και εγώ από το geekbuying το πήρα. τους έστειλα μην, μου είπαν να κάνω ότι έκανες και εσύ αλλα τπτ. το έστειλα πίσω και άνοιξα despute στο paypal. το κινητό είναι στο Πεκίνο, δεν ξέρω σε πόσες μέρες θα κάνει μέχρι το Shezhen, για να δω τι θα πουν, είδομεν. ο Θεός βοηθός...ενημέρωσέ μας τι θα σου πει η LenovoHellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Η συσκευη που εισαγεται στην ευρωπη/ελλαδα τελειωνει σε EU το serial number της, ενω της δικης σου σε CU, τους εχεις για *******? Αυτό ακριβώς... και εγώ δε νομίζω να παίζει Service για τους "Κινέζους" εδώ... Θα ηταν πολύ καλό για να είναι αληθινό... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ROM? είναι με πληρωμή η οποία ξεκινάει από 2 USD και πάει όσο θέλετε. από ότι βλέπω έχει ότι ζητάμε και έχει και πολύ καλές κριτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ROM? είναι με πληρωμή η οποία ξεκινάει από 2 USD και πάει όσο θέλετε. από ότι βλέπω έχει ότι ζητάμε και έχει και πολύ καλές κριτικές... σου απαντησαν απο το Παντα ποια εκδοση σου εστειλαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ROM? είναι με πληρωμή η οποία ξεκινάει από 2 USD και πάει όσο θέλετε. από ότι βλέπω έχει ότι ζητάμε και έχει και πολύ καλές κριτικές... Ανακαλώ σχετικά με αυτή τη rom. Αφού άλλαξα τη InCallUI apk με αυτή που έδωσε ένας φίλος από Ελλάδα στο needrom όλα δουλεύουν ΟΚ. Να ξεκαθαρίσω ότι αυτή είναι η δεύτερη έκδοση της επίσημης rom απαλλαγμένη απλώς από τις περισσότερες ''κινεζιές'', με προσθήκη γλωσσών (+ Ελληνικά) και ρουταρισμένη και δέχεται κανονικά τα μελλοντικά OTA updates. Δεν μετάνιωσα για τα $2 :happy: Με αυτή το λειτουργώ σχεδόν όσο το έχω. Μια χαρά όλα αρκεί να αλλάξεις την εφαρμογή των κλίσεων! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) σου απαντησαν απο το Παντα ποια εκδοση σου εστειλαν?? όχι. η Κίνα είναι σε άδεια μέχρι και τις 25 του μήνα. γιορτάζουν το New Chinese Year αν έχω καταλάβει καλά. οπότε την παραγγελία μου καθώς και το ticket μου θα τα δουν μόλις ανοίξουν πάλι. Με αυτή το λειτουργώ σχεδόν όσο το έχω. Μια χαρά όλα αρκεί να αλλάξεις την εφαρμογή των κλίσεων! ωραία καλό αυτό. :) μιας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν θα ακυρώσω την παραγγελία τελικά. εφόσον βέβαια με διαβεβαιώσουν ότι θα μου στείλουν την CU έκδοση. επειδή δεν είδα κάποια σχετικά αναφορά, σε αυτή την custom rom υπάρχει θέμα με το σήμα? ρωτάω γιατί από ότι διάβασα αν βάλεις ROM από άλλη έκδοση της συσκευής (EU, CU, AP) χαλάει το σήμα. σε αυτή την rom δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, σωστά? αναφέρομαι πάντα σε CU συσκευή Edited February 18, 2015 by katsikaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisVibeX2 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 καλησπέρα, δεν μπορω να σου απαντήσω, είχα προβλημα με την οθονη, δεν άνοιγε και μου είπαν ξαναοπεράσω τη rom, το κινητίο και πάλι δεν άνοιξε. το έστειλα πισω και τρέχω να μην χάσω τα λεφτά μου. λογικά σβήνει τα παντα κια αν κάνεις αναβάθμιση σβηνονται τα ελληνικά κια πάλι κινέζικα και αγγλικά. Σ'ευχαριστώ! Λέω να μην το πειράξω και να περιμένω την αναβάθμιση σε Lollipop, αφού για την ώρα δουλεύει άψογα, έστω και με λίγες κινεζιές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 επειδή δεν είδα κάποια σχετικά αναφορά, σε αυτή την custom rom υπάρχει θέμα με το σήμα? ρωτάω γιατί από ότι διάβασα αν βάλεις ROM από άλλη έκδοση της συσκευής (EU, CU, AP) χαλάει το σήμα. σε αυτή την rom δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, σωστά? αναφέρομαι πάντα σε CU συσκευή Κανένα θέμα! Κανονικό σήμα και στις δύο κάρτες! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Τσέκαρα το ηχείο του σε ένα Media Markt... Αυτό που έχω να πώ είναι ότι σε σχέση με το Lg g2 και το Lg g3 που είχα δίπλα.... το ηχείο του lenovo ήταν κλασεις ανώτερο... για μένα πάρα πολύ θετικό αυτό.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητού. Ποιο κινεζικό είναι το πιο αξιόπιστο? Aliexpress? Pandawill?ή κάποιο άλλο που ανέφεραν τα παιδιά σε προηγούμενα μηνύματα? επιβάλλεται να υπάρχει paypal για μεγαλύτερη ασφάλεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts