petrosm4 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σε ευχαριστώ και παλί, Δυστυχώς , μονο ήχο οχι εικόνα. Μετά απο πολλές επανακκινήσεις το κινητό ξεφορίστηκε, τώρα το έβαλα στη φορτιση και ανάβει το κόκκινο λεντάκι, δεν εμφανίζεται η μπαταρία, όπως πριν μονο μαύρη οθόνη, αν κάνω προσπάθεια να το ανοίξω ακούω τον ήχο της Λενόβο, αλλά κια πάλι δεν έχω εικόνα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; ξέρει κανείς αν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή κια να κάνω κάτι από μπας και ανοίξει; καμια ιδέα;; με βλέπω να βγάζω τις σιμ και να το στέλνω πίσω,.αντε να δω αν θα βγάλω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω. Το είδα απο κοντά στο Public Και μου άρεσε πολύ Εϊναι ελαφρύ,λεπτό , ωραία αίσθηση στο χέρι. Έχω τις εξής απορίες που θα ήθελα να με διαφωτίσετε όσοι το έχετε αγοράσει: 1)Πώς τα πάει από μπαταρία? (πόσες ώρες σας κρατάει με τι περίπου χρήση) 2)Παρατήρησα στο public που το χρησιμοποίησα λίγο ότι δεν έχει μενού επι της ουσίας παρα μονο αρχικες οθόνες. Εκτος αν επειδή έχω μεινει 2 χρόνια με το lenovo a660 έχουν αλλαξει πολύ τα πράματα κλπ.. Μπορώ να αλλαξω την εμφάνισή του, δηλαδή να του αλλαξω θεματα, να προσθέσω μενού κεντρικο , να αλλαξω εικονίδια και τέτοια? 3)Πώς πάνε οι κινέζικες εκδόσεις το κινητού με το 4g στην ελλαδα? διαβασα ότι δεν υποστηρίζει μία από τις 3 bands συχνοτήτων που χρησιμοποιούν οι ελληνικοί πάροχοι.. επηρεάζει αυτό κάπως το σήμα? περιμένω τα φώτα σας είμαι στο τελευταίο βήμα πριν το κλικ αγορας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σας παρακαλώ αν ξερει κάποιος και μπορεί να μου εγκαταστήσει την multi rom γιατι εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη ας επικοινώνησει. Ρώτησα σε μαγαζία στο Ηράκλειο αλλά κανείς δεν ξέρει. Εγώ είμαι άσχετος. ρίξε μια ματιά .και στο site που κατέβασες την rom έχει οδηγίες . driver για το pc χρειάζονται και το πρόγραμμα για να περάσεις την rom .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 http://www.minideal.net/lenovo-vibe-x2-4g-lte-mtk6595-2-0ghz-android-4-4-5-0inch-1080p-ram-2gb-rom-32gb-13-0mp-smartphone.html και το μινιντιλ στα $24Ο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Σε ευχαριστώ και παλί, Δυστυχώς , μονο ήχο οχι εικόνα. Μετά απο πολλές επανακκινήσεις το κινητό ξεφορίστηκε, τώρα το έβαλα στη φορτιση και ανάβει το κόκκινο λεντάκι, δεν εμφανίζεται η μπαταρία, όπως πριν μονο μαύρη οθόνη, αν κάνω προσπάθεια να το ανοίξω ακούω τον ήχο της Λενόβο, αλλά κια πάλι δεν έχω εικόνα. Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; ξέρει κανείς αν μπορώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή κια να κάνω κάτι από μπας και ανοίξει; καμια ιδέα;; με βλέπω να βγάζω τις σιμ και να το στέλνω πίσω,.αντε να δω αν θα βγάλω άκρη Θα σου πρότεινα να του φλασάρεις μια ρομ (κατά προτίμησει αυτή που φοράει ήδη) μπας και φτιάξει και γλιτώσεις τα πήγαινε-έλα με Κίνα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω. Το είδα απο κοντά στο Public Και μου άρεσε πολύ Εϊναι ελαφρύ,λεπτό , ωραία αίσθηση στο χέρι. Έχω τις εξής απορίες που θα ήθελα να με διαφωτίσετε όσοι το έχετε αγοράσει: 1)Πώς τα πάει από μπαταρία? (πόσες ώρες σας κρατάει με τι περίπου χρήση) 2)Παρατήρησα στο public που το χρησιμοποίησα λίγο ότι δεν έχει μενού επι της ουσίας παρα μονο αρχικες οθόνες. Εκτος αν επειδή έχω μεινει 2 χρόνια με το lenovo a660 έχουν αλλαξει πολύ τα πράματα κλπ.. Μπορώ να αλλαξω την εμφάνισή του, δηλαδή να του αλλαξω θεματα, να προσθέσω μενού κεντρικο , να αλλαξω εικονίδια και τέτοια? 3)Πώς πάνε οι κινέζικες εκδόσεις το κινητού με το 4g στην ελλαδα? διαβασα ότι δεν υποστηρίζει μία από τις 3 bands συχνοτήτων που χρησιμοποιούν οι ελληνικοί πάροχοι.. επηρεάζει αυτό κάπως το σήμα? περιμένω τα φώτα σας είμαι στο τελευταίο βήμα πριν το κλικ αγορας :p 1)Με όχι εντατική χρήση: καμιά 20αριά λεπτά ομιλία, άλλο τόσο ίντερνετ, ανοιχτά δεδομένα GPS όλη μέρα μου βγάζει άνετα τη μέρα και περισσεύει 20-30% μπαταρία. 2)Είναι απλά θέμα launcher. Κατεβάζεις κάποιον άλλο κι έχεις ότι θες. 3)Έχω wind η οποία δεν έχει ακόμα 4G οπότε δεν έχω προσωπική άποψη αλλά απ' ότι λένε όλοι παίζει κανονικά! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Θα σου πρότεινα να του φλασάρεις μια ρομ (κατά προτίμησει αυτή που φοράει ήδη) μπας και φτιάξει και γλιτώσεις τα πήγαινε-έλα με Κίνα. ! καλημερα και πάλι, δοκιμασα να συνδέσω το κίνητο με ένα καλώδιο από oneplus one, ανάβει το λαμπάκι κοκκινο και συνδέεται κανονικά με τον υπολογιστή. κάνει άνοιγμα και επανεκκίνησεις αλλα καιπάλι μαυρη οθόνη. Μίλησα με τους κινέζους και μου είπαν να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις η να περάσω firmware http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/22/lenovo-vibe-x2-232g-smartphone-latest-firmware-released-20150122/. την κατέβασ στον υπογιστή και έχω δύο αρχεια X2-CU_USR_ST1443_5.5.1_1410241921_MP11V1.9_Lang_EKL και αυτό και αυτό X2_flashtool_20140812(v5.1428.05.000). τελικά τα κατάφερα και το φλάσαρα, αλλά τίποτα, ανοίγει ήχο και μαύρη οθόνη... τους ενημέρωσα να δω τι θα πουν; λέτε να στείλουν καινούριο ή θα κλαίω τα λεφτά μου; Edited February 7, 2015 by petrosm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix717 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σ´ευχαριστω για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 καλημερα και πάλι, δοκιμασα να συνδέσω το κίνητο με ένα καλώδιο από oneplus one, ανάβει το λαμπάκι κοκκινο και συνδέεται κανονικά με τον υπολογιστή. κάνει άνοιγμα και επανεκκίνησεις αλλα καιπάλι μαυρη οθόνη. Μίλησα με τους κινέζους και μου είπαν να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις η να περάσω firmware http://blog.geekbuying.com/index.php/2015/01/22/lenovo-vibe-x2-232g-smartphone-latest-firmware-released-20150122/. την κατέβασ στον υπογιστή και έχω δύο αρχεια X2-CU_USR_ST1443_5.5.1_1410241921_MP11V1.9_Lang_EKL και αυτό και αυτό X2_flashtool_20140812(v5.1428.05.000). τελικά τα κατάφερα και το φλάσαρα, αλλά τίποτα, ανοίγει ήχο και μαύρη οθόνη... τους ενημέρωσα να δω τι θα πουν; λέτε να στείλουν καινούριο ή θα κλαίω τα λεφτά μου; Αν κατάλαβα από geekbuying το έχεις πάρει και πιστεύω να πλήρωσες με paypal οπότε είσαι 99% καλυμμένος! Αφενός το geekbuying (αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ) έχει γενικά καλές κριτικές και άρα πρέπει να είναι αξιόπιστο και άρα πιστεύω θα στο αλλάξει χωρίς πολύ ταλαιπωρία και πρόσθετα έξοδα. Απ' την άλλη αν δεις τίποτα μα-μου-σου-του και υπεκφυγές κάνεις ένα despute στο paypal και τουλάχιστον παίρνεις τα λ7 σου πίσω! Αρκεί βέβαια να μη λήξει η προθεσμία από την αγορά (60 μέρες νομίζω; ). Βέβαια δεν ξεπληρώνεται η απογοήτευση από την όλη ιστορία αλλά σκέψου, ακόμα κι έτσι, πόσα σου έμειναν στην τσέπη ψωνίζοντας από Κίνα. Η τιμή του εδώ είναι κάπου 450€ ;) Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αν κατάλαβα από geekbuying το έχεις πάρει και πιστεύω να πλήρωσες με paypal οπότε είσαι 99% καλυμμένος! Αφενός το geekbuying (αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ) έχει γενικά καλές κριτικές και άρα πρέπει να είναι αξιόπιστο και άρα πιστεύω θα στο αλλάξει χωρίς πολύ ταλαιπωρία και πρόσθετα έξοδα. Απ' την άλλη αν δεις τίποτα μα-μου-σου-του και υπεκφυγές κάνεις ένα despute στο paypal και τουλάχιστον παίρνεις τα λ7 σου πίσω! Αρκεί βέβαια να μη λήξει η προθεσμία από την αγορά (60 μέρες νομίζω; ). Βέβαια δεν ξεπληρώνεται η απογοήτευση από την όλη ιστορία αλλά σκέψου, ακόμα κι έτσι, πόσα σου έμειναν στην τσέπη ψωνίζοντας από Κίνα. Η τιμή του εδώ είναι κάπου 450€ ;) καλησπέρα, ναι απο το geekbuying πήρα, πρώτη φορά. τι να πω ελπίζω είναι αξιόπιστοι και να μου το αλλάξουν. πάντως όταν τους είπα αν μου στείλουν καινούριο και να στείλω το παλιό πίσω, μου είπαν το φλασάρω και να δοκιμάσω ένα άλλο καλώδιο, αλλά τίποτα. να δω τώρα τι θα πουν. ακόμα περιμένω απάντηση. 45 μέρες είναι για το dispute. το θέμα είναι πως τη δευτέρα είναι η τελευταία μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω. θα πέριμένω μέχρι αύριο βράδυ και αν δεν απαντήσουν πάω για dispute. δεν είμαι σίγουρος αν δικαιώθω, αλλα είναι άδικο, μεγάλη απογοήτευση,πάντως μισή μέρα είχα το κινητό στα χέρια μου και ούτε το πείραξα. τι να πω, θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα, Εγώτο περιμένω το κινητακι αυτό από μερα σε μέρα....αλλα με αυτα που διάβασα έχω τρομάξει.. Το έχω παραγγείλει οπως και ο Ιπποκράτης απο το Minideal. Θα πρέπει να κάνω κάτι από την στιγμή που το έχω στα χέρια μου...γιατι θέλω πραγματικά να χρησιμοποιώ εφαρμογές οπως το cosmote my account κλπ και να μην εχω θεμα. Με το να περιμένω την ROM την επίσημη της Lenovo θα γλιτώσω την διαδικασία με το ρώσικο site? Τι θα με συμβουλευατε να κανω μιας και δεν το κατεχω καλά το αντικείμενο?? Χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια.... Όπως πρόσεξες μου βγήκε εντάξει η συσκευή σε σχέση με κάποιων άλλων που αγόρασαν από αλλού. Στέλνουν το μοντέλο με την ROM CU τροποποιημένη για να λειτουργεί στην Ευρώπη. Κατά τη γνώμη μου όμως θα πρέπει να περάσεις την EU έκδοση που τη δέχεται χωρίς πρόβλημα όπως διάβασες σε προηγούμενα post για να γίνει εντελώς ίδιο με τα εδώ μοντέλα. Το κινητό είναι πολύ καλό πάντως και λειτουργεί σε όλα τα Ελληνικά δίκτυα. Το πρόβλημα που ανέφερα (μετά την εγκατάσταση της EU ROM), είναι μόνο όπου υπάρχει δίκτυο 4G όπου το σήμα του μηδενίζει και επανέρχεται αυτόματα για λίγα δευτερόλεπτα. Σε σημεία που το δίκτυο είναι μέχρι και 3G δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σταθερό και άψογο. Με λίγα λόγια πρόκειται καθαρότατα για θέμα software που αναμένεται να λυθεί με την επόμενη αναβάθμιση που περιμένουμε σε λίγες ημέρες, που είναι και η μεγαλύτερη αναβάθμιση για όλες τις συσκευές Android που συνέβη έως τώρα και θα περιέχει πολλές νέες λειτουργίες! Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Κατά τη γνώμη μου όμως θα πρέπει να περάσεις την EU έκδοση που τη δέχεται χωρίς πρόβλημα όπως διάβασες σε προηγούμενα post για να γίνει εντελώς ίδιο με τα εδώ μοντέλα. H EU έκδοση δεν είναι μόνο για μονόκαρτα; Δεν χάνεται η λειτουργία της δεύτερης sim αν περαστεί στο δίκαρτο; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Παιδια καλησπερα, επειδη δεν εχω παρει ποτε lenovo και επειδη το minideal το εριξε στα 239,99$ λεω να το παρω. Ακουω πολλα ομως....προβληματα, ειναι ετσι? Επειδη ειμαι reseller δεν θελω να μου γυριζει το κινητο πισω λογο προβληματων. Τι λετε? Βασιλη οχι δεν το εχω παρει ακομα το κινητο. Απλα το ψαχνω λιγο για να δω τι μπορει να γινει με ROW ROM ωστε να μπορει να δουλευει το κινητο και με τις δυο καρτες. Φυσικα θελω να δουλευει και σωστα στα δικτυα μας γιατι τους Κινεζους δεν τους πολυ πιστευω οτι ολα πανε καλα. Σε αυτο βεβαια οποιος το εχει με την ROM που του το εχουν στειλει απο Κινα ας μας πει αν ολα δουλευουν σωστα σε 3G/4G. Το κινητο το θελω να εχει σωστη καλυψη λογο δουλειας διοτι μου στελνουν e-mail και πρεπει να μπορω να τα διαβαζω οταν ειμαι πανω στα βουνα και να δινω την απαντηση μου οσο πιο γρηγορα γινεται. Αυτο που κοιταζω γενικα στα Κινεζικα ειναι να καλυπτουν συχνοτητες λειτουργιας 3G 850-900-1800 MHz 4G 800 ή 900-1800-2100 MHz Πανω στα βουνα....4G !!!!! OEO!! Edited February 9, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 H EU έκδοση δεν είναι μόνο για μονόκαρτα; Δεν χάνεται η λειτουργία της δεύτερης sim αν περαστεί στο δίκαρτο; Φυσικά και χάνεται η λειτουργία της 2ης sim. Αλλάζει όλη η συσκευή και γίνεται ολόιδια με αυτήν που πουλιέται εδώ. Δεν έχεις όμως τις κινεζιές και υπάρχει πρόσβαση στα πάντα, όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών. Καλή λύση για συσκευές Cu πρέπει να είναι και η rom από το needrom όπως ακούω, αλλά δεν την δοκίμασα για να έχω άποψη.. . Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα, ναι απο το geekbuying πήρα, πρώτη φορά. τι να πω ελπίζω είναι αξιόπιστοι και να μου το αλλάξουν. πάντως όταν τους είπα αν μου στείλουν καινούριο και να στείλω το παλιό πίσω, μου είπαν το φλασάρω και να δοκιμάσω ένα άλλο καλώδιο, αλλά τίποτα. να δω τώρα τι θα πουν. ακόμα περιμένω απάντηση. 45 μέρες είναι για το dispute. το θέμα είναι πως τη δευτέρα είναι η τελευταία μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω. θα πέριμένω μέχρι αύριο βράδυ και αν δεν απαντήσουν πάω για dispute. δεν είμαι σίγουρος αν δικαιώθω, αλλα είναι άδικο, μεγάλη απογοήτευση,πάντως μισή μέρα είχα το κινητό στα χέρια μου και ούτε το πείραξα. τι να πω, θα δείξει... Καλά δεν παίζονται με τίποτ τους έστειλα 4-5 emails και τίποτα. μόνη λύση το paypal, θέλω μια μικρη βοήθεια, έχω τραβηξει βίντεο με το κινητό, που ακούγεται μονο ήχος και δεν ανοίγει, μετα τι κάνω; κάνω despute claim ή escalate claim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis44 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια μολις παρελαβα το κινητο απο minideal και δεν εχω βαλει sim τι προβλημα λετε να εχω? Επισης το μονο που παρατηρησα ειναι οτι ο φορτιστης φορτιζει πολυ αργα κ το πιο περιεργο ειναι οτι αφου κατεβασα το battery doctor μου δειχνει οτι η συνολικη ισχυς της μπαταριας ειναι 1000 mAh!!! Πως ειναι δυνατον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_nav Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδια μολις παρελαβα το κινητο απο minideal και δεν εχω βαλει sim τι προβλημα λετε να εχω? Επισης το μονο που παρατηρησα ειναι οτι ο φορτιστης φορτιζει πολυ αργα κ το πιο περιεργο ειναι οτι αφου κατεβασα το battery doctor μου δειχνει οτι η συνολικη ισχυς της μπαταριας ειναι 1000 mAh!!! Πως ειναι δυνατον? Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα χωρίς sim.Απλά δε θα έχεις τηλ.Όντως η φόρτιση δεν είναι και η πιο γρήγορη (δεδομένου μπαταρίας 2300ma και φορτιστή 1500 ma.).Μήπως το battery doctor σου δείχνει τα ma που έχει τι στιγμή εκείνη η μπαταρία;Δε ξέρω τι παίζει με το πρόγραμμα,απλά είναι λίγο ''δύσκολο'' να είναι αυτά τα ma της μπαταρίας....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilipoutios Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 καλησπέρα! ξέρει κανεις να μου πει το sar ευ που έχει η συσκευή γιατί δεν το βρίσκω πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis44 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα χωρίς sim.Απλά δε θα έχεις τηλ.Όντως η φόρτιση δεν είναι και η πιο γρήγορη (δεδομένου μπαταρίας 2300ma και φορτιστή 1500 ma.).Μήπως το battery doctor σου δείχνει τα ma που έχει τι στιγμή εκείνη η μπαταρία;Δε ξέρω τι παίζει με το πρόγραμμα,απλά είναι λίγο ''δύσκολο'' να είναι αυτά τα ma της μπαταρίας....!!! Οχι δειχνει τη μεγιστη χωρητικοτητα που ειναι 1000! Το εχω δει κ σε αλλα κινητα κ αναγραφει κανονικα π.χ. 2000. Τωρα σκεφτομαι μηπως το στειλω για replace αν κ εκανε ηδη ενα μηνα να ερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_nav Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Οχι δειχνει τη μεγιστη χωρητικοτητα που ειναι 1000! Το εχω δει κ σε αλλα κινητα κ αναγραφει κανονικα π.χ. 2000. Τωρα σκεφτομαι μηπως το στειλω για replace αν κ εκανε ηδη ενα μηνα να ερθει. Κατέβασα το doctor για να δω και όντως βγάζει 1000 ma.Δεν ξέρω όμως κατα πόσο είναι σωστό αυτό.Το λέω γιατί αν ήταν 1000 ma δε θα κρατούσε τόσες ώρες ( 1 μέρα +-) με παιχνίδια-wifi-bluetooth....Μήπως απλά δε δείχνει σωστά η εφαρμογή;Δε ξέρω.....άν κάποιος γνωρίζει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μην ασχολείστε με το battery doctor, για τα περισσότερα 1000mah λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosterz1996 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ρε παιδια διαβασα ολα τα ποστ αλλα το φοβαμαι πολυ το κινητο..! ειμαι αναμεσα σ αυτο και στο Κ910..! 1)αν το παραγγειλω θα δουλευουν και οι 2 sim? ρωτησα στο AliExpress (εδω) και η απαντηση ηταν αυτη: 3G WCDMA:900/1700/1900/2100MHz 4G LTE FDD:B1/B3 2100/1800MHz please ask your network operators,it's dual sim dual standby. 2)απο αυτονομια και καμερα πως παει; 3)καμια απαντηση στο διλημμα μου; :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ρε παιδια διαβασα ολα τα ποστ αλλα το φοβαμαι πολυ το κινητο..! ειμαι αναμεσα σ αυτο και στο Κ910..! 1)αν το παραγγειλω θα δουλευουν και οι 2 sim? ρωτησα στο AliExpress (εδω) και η απαντηση ηταν αυτη: 3G WCDMA:900/1700/1900/2100MHz 4G LTE FDD:B1/B3 2100/1800MHz please ask your network operators,it's dual sim dual standby. 2)απο αυτονομια και καμερα πως παει; 3)καμια απαντηση στο διλημμα μου; :Ρ Σύμφωνα με όσους το αγόρασαν και έγραψαν σε αυτό το θρέντ δουλεύουν και οι 2 σιμ κανονικά και το 4g.. αν δεις και την απάντηση που σου δώσανε φαίνεται ότι καλύπτονται οι ελληνικές συχνότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 πολυ καλο κινητο και παρα πολυ καλη τιμη αλλα γιατι τοσα λιγα mah ρε lenovo? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosterz1996 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Σύμφωνα με όσους το αγόρασαν και έγραψαν σε αυτό το θρέντ δουλεύουν και οι 2 σιμ κανονικά και το 4g.. αν δεις και την απάντηση που σου δώσανε φαίνεται ότι καλύπτονται οι ελληνικές συχνότητες βλεπω π.χ. το ποστ #188 του ιπποκρατη και ανησυχω..! επισης η καμερα απ οτι ειδα ειναι δεν ειναι και οτι καλυτερο, σιγουρα κατωτερη του Κ910..! το ιδιο και η μπαταρια..! αλλα τα 32GB μνημης και το 4G δυσκολα τα αγνοει κανεις :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Στο ποστ αυτό αναφέρει για την ευρωπαική ρομ. Αν βάλεις αυτή δε θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις τη μία σιμ, αν αφήσεις αυτή που έχει θα μπορεις κανονικα, τέλος υπάρχει και custom rom αλλα δε βλέπω να αναφέρει κανεις εντυπώσεις.. για την κάμερα προσωπικά δε με νοιαζει ιδιαίτερα μιας και μιλάμε για κάμερα κινητού.. άμα ήθελα να βγάζω τέλειες φώτο θα αγόραζα φωτογραφικη μηχανή όχι κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts