Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 730

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατί φίλε, για εξάρτημα της συσκευής μιλάμε, όχι για λειτουργικό.

άσε που είδα πως έχεις ήδη διάλογο για το θέμα, και καλά κάνεις.

αν κάτι μάθεις ενημέρωσε μας. :)

Γιατί εκεί βάζουν την 10TP και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου πει αν ενεργοποιήθηκε όντως το notification led στο 730, αν υπάρχει!

Εκτός αν ενεργοποιηθεί μονο στην official έκδοση! Υπάρχει κι αυτή η εκδοχή.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 647
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περάσει τα 10αρια να μας λύσει την απορία;

Έχω περάσει τα 10. Ακόμα led δεν έχω δει! Λένε ότι έχει led αριστερά από το ηχείο του ακουστικού. Λογικά θα δουλέψει (αν όντως υπάρχει) με την επίσημη έκδοση.

pitcap!

Ρε παιδιά δεν υπάρχει led και στα forum που λέτε το ίδιο λένε και αυτοί. Το θέμα είναι hardware. Λέτε να είχε led και να το κράταγαν μυστικό. Ούτε και τα 950/950XL έχουν κάτι.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει led και στα forum που λέτε το ίδιο λένε και αυτοί. Το θέμα είναι hardware. Λέτε να είχε led και να το κράταγαν μυστικό. Ούτε και τα 950/950XL έχουν κάτι.

Δες εδώ:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κανοντας ερευνα για το κινητο μιλησα με ενα παιδι απ την σχολη μου που το εχει (παρεπιπτωντος σε πρασινο και δειχνει πολυ ωραιο) και γενικα μου ειπε παρα πολυ καλα λογια αλλα για το Gps μου ειπε οτι δεν θα το έλεγε και τέλειο γιατι πολλές φορές πχ αργεί να βρει που είσαι ή σου βγάζει ότι να ναι τοποθεσια.

Επειδη με παρεξενεψε θελω να μαθω αν εχει και καποιος αλλος τετοιο προβλημα ή παιζει να ειναι θεμα hardware και ειναι καλυτερα να παει σε κανα nokia care;

Επισης οι καμερες μπρος και πισω,οθονη και αισθηση κατασκευης μου αρεσαν παρα πολυ.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Προσωπικά μένω στο κέντρο της αθήνας, δλδ σε πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολλές πολυκατοικίες. Το 3G δεν τ αφήνω όλη την ώρα ανοιχτό. Όποτε βγω απ το σπίτι και χρειάζομαι gps, ενεργοποιώ 3G και gps. Ομολογουμένως αργεί να με βρει τις περισσότερες φορές. Αλλά από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα τύχης. Υπάρχουν φορές που αργώ επίτηδες να μπω στο here maps (κανα πεντάλεπτο) και με το που το ανοίγω με βρίσκει απευθείας. Υπάρχουν όμως και φορές που έχω κάνει ολόκληρη διαδρομή και ακόμα με ψάχνει να με εντοπίσει. Γενικότερα θεωρώ πως το gps του δεν είναι το δυνατό του σημείο. Βέβαια πιθανότατα φταίει και η περιοχή μου. Ένα καλό που έχει πάντως, είναι πως αν σε βρει, μετά δε σε χάνει

Προσωπικά μένω στο κέντρο της αθήνας, δλδ σε πυκνοκατοικημένη περιοχή με πολλές πολυκατοικίες. Το 3G δεν τ αφήνω όλη την ώρα ανοιχτό. Όποτε βγω απ το σπίτι και χρειάζομαι gps, ενεργοποιώ 3G και gps. Ομολογουμένως αργεί να με βρει τις περισσότερες φορές. Αλλά από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα τύχης. Υπάρχουν φορές που αργώ επίτηδες να μπω στο here maps (κανα πεντάλεπτο) και με το που το ανοίγω με βρίσκει απευθείας. Υπάρχουν όμως και φορές που έχω κάνει ολόκληρη διαδρομή και ακόμα με ψάχνει να με εντοπίσει. Γενικότερα θεωρώ πως το gps του δεν είναι το δυνατό του σημείο. Βέβαια πιθανότατα φταίει και η περιοχή μου. Ένα καλό που έχει πάντως, είναι πως αν σε βρει, μετά δε σε χάνει

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου φιλε μου.

Εμενα με ενδιαφερει με 3g και gps ανοιχτα σταματημενος με τ αμαξι να με βρισκει μεσα σε ενα λεπτο το πολυ και μετα να μην με χανει και να εχει καλη ακριβεια ωστε να μπορω να το εμπιστευτω και απ τα λεγομενα σου αυτο το κανει αν εχω καταλαβει σωστα.

Σε ευχαριστω ξανα.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Το κάνει συχνά αλλά όχι πάντα. Βέβαια παίζει ρόλο και το αν εκεί που είσαι είναι ανοιχτό μέρος. Πάντως πολλές φορές ίσως και να χρειαστείς αρκετά περισσότερο από 1 λεπτό. Αν βέβαια βρεις wi fi κλειδώνει ακαριαία. Το καλύτερο είναι να κάνεις δοκιμές με το κινητό του φίλου σου ώστε να δεις αν είναι κοντά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Από κει και πέρα σου λέω με σιγουριά πως παρά το ότι έχει περάσει ένας χρόνος απ την αρχική του κυκλοφορία, κινητό που σε αυτά τα λεφτά να προσφέρει περισσότερα δεν έχει βγει. Δε μιλάμε για κινητά από κίνα προφανώς...

Το κάνει συχνά αλλά όχι πάντα. Βέβαια παίζει ρόλο και το αν εκεί που είσαι είναι ανοιχτό μέρος. Πάντως πολλές φορές ίσως και να χρειαστείς αρκετά περισσότερο από 1 λεπτό. Αν βέβαια βρεις wi fi κλειδώνει ακαριαία. Το καλύτερο είναι να κάνεις δοκιμές με το κινητό του φίλου σου ώστε να δεις αν είναι κοντά σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Από κει και πέρα σου λέω με σιγουριά πως παρά το ότι έχει περάσει ένας χρόνος απ την αρχική του κυκλοφορία, κινητό που σε αυτά τα λεφτά να προσφέρει περισσότερα δεν έχει βγει. Δε μιλάμε για κινητά από κίνα προφανώς...

Κατι τετοιο θα κανω.

Απλως ψηνομουν απο καιρο να κανω την αλλαγη απο android σε windows phone (και τωρα εχει ερθει η ωρα) και αυτο που ακουγα απο τους κατοχος των lumia συσκευων ανεξαρτητου κοστους ηταν για τις καλες καμερες σε σχεση με την τιμη και το αριστο gps και τωρα αυτα που ακουσα με παρεξενεψαν και με προβληματισαν λιγο.

Αλλα ναι συμφωνω μαζι σου οτι σαν πακετο το κινητο ειναι το τοπ στην τιμη που βρισκεται στια σκρουτζομαγαζα

Σε αντιθεση με αυτα που λεγαμε ειναι αυτο το review : http://www.notebookcheck.net/Nokia-Lumia-735-Smartphone-Review.136277.0.html

Οπου λεει οτι βρισκει αμεσως τους δορυφορους και στα δυσκολα σημεια ειναι καλυτερο κι απο το επαγγελματικο Garmin eTrex 30.

Ειναι να τρελενεσαι

Edited by niotheros
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Σε αντιθεση με αυτα που λεγαμε ειναι αυτο το review : http://www.notebookcheck.net/Nokia-Lumia-735-Smartphone-Review.136277.0.html

Οπου λεει οτι βρισκει αμεσως τους δορυφορους και στα δυσκολα σημεια ειναι καλυτερο κι απο το επαγγελματικο Garmin eTrex 30.

Ειναι να τρελενεσαι

Εγώ που έχω το 735 κλειδώνει σε δευτερόλεπτα, και χωρίς 3G.

παιδια παρηγγειλα και εγω το κινητο και το περιμενω αυριο....ηθελα να ρωτησω ΚΑΙ οι δυο σιμ ειναι νανο σιμ η μονο η μια;;επισησ επειδη ερχομαι

απο ανδροιδ θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να προσεξω κατι...!για καρτα μνημησ για αυτο το κινητο μου ειπαν οτι καλυτερη επιλογη ειναι μια class 10 οποτε πηρα ειδη μια

Edited by niotheros
Απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS

παιδια παρηγγειλα και εγω το κινητο και το περιμενω αυριο....ηθελα να ρωτησω ΚΑΙ οι δυο σιμ ειναι νανο σιμ η μονο η μια;;επισησ επειδη ερχομαι

απο ανδροιδ θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να προσεξω κατι...!για καρτα μνημησ για αυτο το κινητο μου ειπαν οτι καλυτερη επιλογη ειναι μια class 10 οποτε πηρα ειδη μια

micro sim δέχεται και στις δυο υποδοχές.

Edited by niotheros
Διόρθωση γραφής SMS από παράθεση

φιλε ευχαριστω απλα ειχα δει ενα βιντεο που ελεγε για το 735 οτι εχει νανο και νομιζα οτι το ιδιο ισχυει και εδω...με εσωσες απο την χαζομαρα μου γιατι σκεφτομουν να κοψω την σιμ μου σε νανο Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

φιλε ευχαριστω απλα ειχα δει ενα βιντεο που ελεγε για το 735 οτι εχει νανο και νομιζα οτι το ιδιο ισχυει και εδω...με εσωσες απο την χαζομαρα μου γιατι σκεφτομουν να κοψω την σιμ μου σε νανο

Καλύτερα να μην χρησιμοποιείς κομμένες κάρτες SIM γιατί μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα όπως για παράδειγμα επανεκκινήσεις στη συσκευή ακόμα και βλάβες στην πλακέτα (κατά την προσπάθεια αφαίρεσης της κάρτας SIM) με το κόστος επισκευής στην τελευτάια περίπτωση να είναι ανάλογο με την αγορά καινούριας συσκευής. Για αυτό καλύτερα δώσε 5 ευρώ να πάρεις καινούρια κάρτα, παρά να το ριψοκινδυνεύσεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ναι εχεισ δικιο ειχα διαβασει πιο πριν οτι αμα κοψεις μονο σου τη σιμ υπαρχει κινδυνος οποτε σε μαγαζι θα παω να την κοψω

ναι εχεισ δικιο ειχα διαβασει πιο πριν οτι αμα κοψεις μονο σου τη σιμ υπαρχει κινδυνος οποτε σε μαγαζι θα παω να την κοψω

Γενικότερα το κόψιμο είναι κάπως επικίνδυνο είτε είναι σε κατάστημα, είτε μόνος σου, καλύτερα να αγοράσεις μια άλλη κάρτα.

φιλε δυστυχωσ χρειαζομαι την σιμ και δεν ειναι ευκολο να την αλλαξω..αμα στο μαγαζι δεν μου κοψουν καλα την σιμ υπαρχει κινδυνοσ να παθει κατι η συσκευη;;;

Τι εννοείς την χρειάζεσαι? Θα σου μεταφέρουν τα πάντα μέσα στην καινούρια... Δεν θα αλλάξει κάτι...

Με κομμένη SIM μπορεί ακόμα και να σου δημιουργηθεί πρόβλημα στην υποδοχή της συσκευής και τότε αστα να πάνε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

μπορω να κρατησω και τον ιδιο αριθμο που εχω??

Φίλε δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα

Μην αγχώνεσαι

Απλά θα είναι η ίδια ακριβώς κάρτα σε ποιο μικρό μέγεθος

5 ευρώ κόστος έχει απ όσο ξέρω

Επίσης σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα ώστε να μην βγούμε εκτός θέματος για κάτι που θέλω να σε ρωτήσω.

Οπότε μπορείς απαντα.

ευχαριστω πολυ παιδια με εχετε βοηθησει απειρα...:)εχω ψαξει παρα πολυ για κινητο και το lumia 730 ειναι πολύ καλο!! οποτε με το καλο να το χαρω

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή τύπου SMS