ikariwths Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 καλημερα παιδια ,σκεφτομαι να ξαναπαρω το 730 μετα απο 1 χρονο και εχω δυο ερωτησεις ,α) ξερουμε ποτε θα παρει τα windows 10? β)συνηθίζω στο ανδροιδ να κατεβαζω εκπομπες απο το youtube και να τις βλεπω μεχρι να φτασω στη δουλεια,το προβλημα ηταν οτι το προγραμμα που τις κατεβαζε στο 730 ηταν και αυτο που τις επαιζε με αποτελεσμα να μη κανει resume .εφτιαξε αυτο? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 καλημερα παιδια ,σκεφτομαι να ξαναπαρω το 730 μετα απο 1 χρονο και εχω δυο ερωτησεις ,α) ξερουμε ποτε θα παρει τα windows 10? β)συνηθίζω στο ανδροιδ να κατεβαζω εκπομπες απο το youtube και να τις βλεπω μεχρι να φτασω στη δουλεια,το προβλημα ηταν οτι το προγραμμα που τις κατεβαζε στο 730 ηταν και αυτο που τις επαιζε με αποτελεσμα να μη κανει resume .εφτιαξε αυτο? Τα έχει πάρει τα 10ρια το 730, θα κατεβάσεις με αυτήν την εφαρμογή: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4 Με το myTube κατεβάζεις και μ'αυτό τις παίζεις. Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα πάντως στο 735 με resuming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 νομιζα οτι τα κινητα wp κατω απο 5 ιντσες δεν εχουν τη δυνατοτητα one hand mode αλλα το ανακαλυψα στο 730 πατωντας παρατεταμενα το home button(αυτο το ανεφερα για οποιον δεν το ηξερε για την συσκευη.)επισης ιθελα να ρωτησω στο πανω μερος της συσκευης οταν στο δωματιο ειχε σκοταδι ελαμπε κοκκινο στην αρχη νομιζα οτι ηταν ενας αισθητηρας αλλα μπας και γινει κανα led??σε κανα update λεω τωρα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) μετά την τελευταία αναβάθμιση είμαι με os build 10.0.14332.1001 version 1511, μου παρουσιάζει πρόβλημα στην αποθήκευση φωτογραφιών όταν είναι ενεργοποιημένο το hdr, είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ? έλεγα να αποφύγω το reset γιατί το βαριέμαι και δεν ξέρω και αν θα έχει αποτέλεσμα ο κωδικός σφάλματος ειναι 0xA00F4250 ( 0x80070032 ) Edited May 7, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rev_elli Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μετά την τελευταία αναβάθμιση είμαι με os build 10.0.14332.1001 version 1511, μου παρουσιάζει πρόβλημα στην αποθήκευση φωτογραφιών όταν είναι ενεργοποιημένο το hdr, είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ? έλεγα να αποφύγω το reset γιατί το βαριέμαι και δεν ξέρω και αν θα έχει αποτέλεσμα ο κωδικός σφάλματος ειναι 0xA00F4250 ( 0x80070032 ) Το έχω και γω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Βρε παιδιά μην περνάτε insider builds αφού είναι ακόμα δοκιμαστικές. Εγώ με την επίσημη 10586.218 είμαι μια χαρά. Και ότι προβλήματα έχετε με την insider να το αναφέρετε στο ανάλογο νήμα για να μην μπερδεύονται οι νέοι χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Βρε παιδιά μην περνάτε insider builds αφού είναι ακόμα δοκιμαστικές. Εγώ με την επίσημη 10586.218 είμαι μια χαρά. Και ότι προβλήματα έχετε με την insider να το αναφέρετε στο ανάλογο νήμα για να μην μπερδεύονται οι νέοι χρήστες. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με μια επανεκκίνηση φτιάχνει εσύ έχεις 10αρια επίσημη; Πώς τα πέρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Μπορεί να μοιραστεί κάποιος τις ρυθμίσεις apn cosmote γιατι μετα τα 10αρια διαπίστωσα ότι δεν εχω προσβαση εκτός σπιτιού Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με μια επανεκκίνηση φτιάχνει εσύ έχεις 10αρια επίσημη; Πώς τα πέρασες; Όταν είσαι στα 8.1 κατεβάζεις το upgrade advisor και σου γράφει την διαδικασία να τα κατεβάσεις. Έχει εδώ οδηγίες: https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia730-dual-sim/softwareupdate/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όταν είσαι στα 8.1 κατεβάζεις το upgrade advisor και σου γράφει την διαδικασία να τα κατεβάσεις. Έχει εδώ οδηγίες: https://www.microsoft.com/el-gr/mobile/support/product/lumia730-dual-sim/softwareupdate/ Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα τώρα που έχω 10 με insider θα πρέπει να το γυρίσω σε 8.1 και να κάνω την αναβάθμιση μέσω advisor ή μπορώ και απευθείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα τώρα που έχω 10 με insider θα πρέπει να το γυρίσω σε 8.1 και να κάνω την αναβάθμιση μέσω advisor ή μπορώ και απευθείας Αν είσαι insider και δεν έχεις περάσει τη Redstone δηλ την 14332 έκδοση μπορείς να κάνεις roll out από τις επιλογές της εφαρμογής ή να επιλέξεις το Production ring δηλ την τελευταία επιλογή μετά την Release preview στην εφαρμογή πάντα, και μετά θα παίρνεις μόνο τα επίσημα update των 10. Αλλιώς γυρνάς στα 8.1, και με το upgrade advisor περνάς τα 10ρια. Edited May 9, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Αν είσαι insider και δεν έχεις περάσει τη Redstone δηλ την 14332 έκδοση μπορείς να κάνεις roll out από τις επιλογές της εφαρμογής ή να επιλέξεις το Production ring δηλ την τελευταία επιλογή μετά την Release preview στην εφαρμογή πάντα, και μετά θα παίρνεις μόνο τα επίσημα update των 10. Αλλιώς γυρνάς στα 8.1, και με το upgrade advisor περνάς τα 10ρια. Και αν έχω την 14332 τι γίνετε ? OK γύρισα στα 8.1 σε ευχαριστώ πολύ Edited May 9, 2016 by manolisg10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Πριν λιγο ηρθε και εκανα αναβάθμιση στην 10.0.10586.318 . Ξερουμε τι αλλαγες εχει ? Ξερουμε ποτε θα παρουμε firmware update ? Καλημερες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumex Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα Η αναβάθμιση των win 10 για lumia 730 ds έχει βγεί σε όλους ? Εμένα δεν μου βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση. Τρέχω σύμβουλο αναβάθμισης και μου λέει ότι το κινητό μου υποστηρίζει την αναβάθμιση και θα ειδοποιηθώ μόλις είναι διαθέσιμη. Έτρεξα το win mobile recovery tool, μου βρήκε ενημερωμένη έκδοση για τα win 8.1 την εγκατέστησα, έκανα reset αλλά πάλι τα ίδια... καμία ιδέα ? :( Παράθεση καλοκαιρι ,tequila και μπανακια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα έχεις κατεβάσει το upgrade advisor ; Πρώτα κατεβαζεις το upgrade advisor το τσεκάρεις και μετά από την αναβάθμιση του κινητού θα σου έρθουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jumex Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 σύμβουλος αναβάθμισης = upgrade advisor Το έτρεξα και μου λέει οτι υποστηρίζει και είναι οκ για win 10. Στις ενημερώσεις δεν μου βγάζει το παραμικρό. Τρέχουσα έκδοση : 8.10.14226.359 lumia denim Που είναι τα 10 οεο ? Παράθεση καλοκαιρι ,tequila και μπανακια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 σύμβουλος αναβάθμισης = upgrade advisor Το έτρεξα και μου λέει οτι υποστηρίζει και είναι οκ για win 10. Στις ενημερώσεις δεν μου βγάζει το παραμικρό. Τρέχουσα έκδοση : 8.10.14226.359 lumia denim Που είναι τα 10 οεο ? Μάλλον πρέπει να πει το ΟΚ ο πάροχος πρώτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πριν λιγο ηρθε και εκανα αναβάθμιση στην 10.0.10586.318 . Ξερουμε τι αλλαγες εχει ? Ξερουμε ποτε θα παρουμε firmware update ? Καλημερες :) Καλημέρα. Μόλις πήρα κι εγώ το update. Εδώ το τι διορθώθηκε https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdupdate/announcement-may-cumulative-update-for-windows-10/1b882c65-fd70-47a2-a0f5-bb87e71879b9?auth=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 σύμβουλος αναβάθμισης = upgrade advisor Το έτρεξα και μου λέει οτι υποστηρίζει και είναι οκ για win 10. Στις ενημερώσεις δεν μου βγάζει το παραμικρό. Τρέχουσα έκδοση : 8.10.14226.359 lumia denim Που είναι τα 10 οεο ? Έχεις cosmote? Ένα άλλο workaround είναι να βάλεις το windows insider (να εγγραφείς) και μετά επιλέγεις το slow ring. Εμένα έτσι μου έχει παίξει. Στην αρχή έβαζα το fast ring και μόλις βγήκε η official εκδοσή άλλαξα το ring. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχεις cosmote? Ένα άλλο workaround είναι να βάλεις το windows insider (να εγγραφείς) και μετά επιλέγεις το slow ring. Εμένα έτσι μου έχει παίξει. Στην αρχή έβαζα το fast ring και μόλις βγήκε η official εκδοσή άλλαξα το ring. Καλύτερα να επιλέξει release preview γιατί το fast και slow ring έχω την εντύπωση ότι θα τον περάσουν μετά στην redstone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλύτερα να επιλέξει release preview γιατί το fast και slow ring έχω την εντύπωση ότι θα τον περάσουν μετά στην redstone. Ναι έχεις δίκιο φίλε μου, και εγώ release preview έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είμαι ο μοναδικός με lumia 730 εδώ μέσα που έχω το πρόβλημα που περιγράφω εδώ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είμαι ο μοναδικός με lumia 730 εδώ μέσα που έχω το πρόβλημα που περιγράφω εδώ? :) Μάλλον ναι γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, με windows 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Είμαι ο μοναδικός με lumia 730 εδώ μέσα που έχω το πρόβλημα που περιγράφω εδώ? :)και εμένα το δικό μου λειτουργεί κανονικά, την εφαρμογή "χάρτες" χρησιμοποιείς να υποθέσω, γιατί τα here drive και maps δεν λειτουργούν, εμένα λειτουργεί και στο 730 που ειμαι με insider αλλά και στο 930 που έχω την κανονική έκδοση των 10ριών Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts