katsiletra Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μου έχει σπάσει η οθόνη του κρίμα θέλει ένα κατοστάρικο για καινούρια .. Περιμένω καιρό μπας και πέσει η τιμή τις σε λίγο το κινητό ολόκληρο θα είναι πιο φτηνό έλεος Φτάνει ποια με την νοκια Όποιας εταιρείας τηλέφωνο και να είχες, τόσο θα σου κόστιζε. Οπότε δεν είναι πολιτική της Nokia πλέον Microsoft. Είναι τόσο ακριβά γιατί οθόνη και πλακέτα πάνε παρέα δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) Όποιας εταιρείας τηλέφωνο και να είχες, τόσο θα σου κόστιζε. Οπότε δεν είναι πολιτική της Nokia πλέον Microsoft. Είναι τόσο ακριβά γιατί οθόνη και πλακέτα πάνε παρέα δυστυχώς. Ευτυχώς που υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες Ρο άλλο πάλι που σου κατεβάζει το καινούριο health ,με το ζόρι δηλαδή να αγοράσεις το band , προηγουμενος μια χαρά μετρούσε το κινητό μου .. Να φανταστώ τα windows 10 ακόμα κολλάνε ε? Edited January 4, 2016 by mixlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ευτυχώς που υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες Ρο άλλο πάλι που σου κατεβάζει το καινούριο health ,με το ζόρι δηλαδή να αγοράσεις το band , προηγουμενος μια χαρά μετρούσε το κινητό μου .. Να φανταστώ τα windows 10 ακόμα κολλάνε ε? Τα 10ρια καλά ρολάρουν, τα έχω βάλει στο δικό μου. Ούτως ή άλλως είναι ακόμα beta και κάποια μικρό προβλήματα εμφανίζονται. Όταν βγουν επίσημα θα είναι οκ. Για να μετράς βήματα κατέβασε την stepcounter, είναι καλή εφαρμογή. Δεν μας χρειάζονται τα bandια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 οσοι εχουν βαλει τα 10 beta να ρωτησω εχει ενεργοποιηθει το led τησ συσκευης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Όχι δεν έχει ενεργοποιηθεί! Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 οσοι εχουν βαλει τα 10 beta να ρωτησω εχει ενεργοποιηθει το led τησ συσκευης?? Αν ενεργοποιηθεί θα ενεργοποιηθεί στα official μονο, απ' ότι άκουσα! Αν υπάρχει led φυσικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αν ενεργοποιηθεί θα ενεργοποιηθεί στα official μονο, απ' ότι άκουσα! Αν υπάρχει led φυσικά. Ρε παιδιά δεν υπάρχει led , και στο YouTube που υπάρχουν βίντεο είναι ψεύτικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Ρε παιδιά δεν υπάρχει led , και στο YouTube που υπάρχουν βίντεο είναι ψεύτικα. Γι αυτό πρόσθεσα "αν υπάρχει led"... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Με το Windows Device recovery tool είδα ότι έχω παλιό firmware. Έχω το 02040.00021.15063.02003 και υπάρχει λέει νέο το 02040.00021.15235.53004. Όταν ψάχνω για update από το κινητό δε μου βγάζει κάτι. Το κακό είναι ότι αν το κάνω μέσα από την εφαρμογή μου διαγράφει το κινητό και θα πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή και εννοώ τις εφαρμογές και τέτοια. Τοπικά αρχεία δεν έχω. Είμαι σε δίλημμα, να προχωρήσω ή να περιμένω τα Windows 10 μια και καλή? Το έχει βάλει κάποιος άλλος αυτό το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Με το Windows Device recovery tool είδα ότι έχω παλιό firmware. Έχω το 02040.00021.15063.02003 και υπάρχει λέει νέο το 02040.00021.15235.53004. Όταν ψάχνω για update από το κινητό δε μου βγάζει κάτι. Το κακό είναι ότι αν το κάνω μέσα από την εφαρμογή μου διαγράφει το κινητό και θα πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή και εννοώ τις εφαρμογές και τέτοια. Τοπικά αρχεία δεν έχω. Είμαι σε δίλημμα, να προχωρήσω ή να περιμένω τα Windows 10 μια και καλή? Το έχει βάλει κάποιος άλλος αυτό το firmware? Ναι γίνεται και αυτό στον κόσμο της MS με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Lumia 550! Μερικές φορές τα firmware updates είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του WDRT και μετά δίνονται και ΟΤΑ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τι να πω, ψήνομαι να κάνω το update και μετά να βάλω τα windows 10 . Γενικά από ότι ακούω δεν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα παιδιά που τα έχουν βάλει ακόμα και σε preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τι να πω, ψήνομαι να κάνω το update και μετά να βάλω τα windows 10 . Γενικά από ότι ακούω δεν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα παιδιά που τα έχουν βάλει ακόμα και σε preview Εγώ προσωπικά θα το έκανα! Θα ήταν και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει και λίγο η "σαβούρα" που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή! ;) Συνήθως εγκαθιστούμε εφαρμογές που παίζει να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε μια φορά! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panthan Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Με το Windows Device recovery tool είδα ότι έχω παλιό firmware. Έχω το 02040.00021.15063.02003 και υπάρχει λέει νέο το 02040.00021.15235.53004. Όταν ψάχνω για update από το κινητό δε μου βγάζει κάτι. Το κακό είναι ότι αν το κάνω μέσα από την εφαρμογή μου διαγράφει το κινητό και θα πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή και εννοώ τις εφαρμογές και τέτοια. Τοπικά αρχεία δεν έχω. Είμαι σε δίλημμα, να προχωρήσω ή να περιμένω τα Windows 10 μια και καλή? Το έχει βάλει κάποιος άλλος αυτό το firmware? Καλησπέρα.. εν αναμονή για τα win 10 τόσο καιρό δεν μου την έβγαλε και μόλις το έβαλα στο Win rec tool μου πέταξε τo update. Παράθεση Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Εγώ προσωπικά θα το έκανα! Θα ήταν και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει και λίγο η "σαβούρα" που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή! ;) Συνήθως εγκαθιστούμε εφαρμογές που παίζει να μην χρησιμοποιήσουμε ούτε μια φορά! Ναι ρε φίλε δεν έχεις άδικο , απλά βαριέμαι λίγο να το ξανά στήσω , και θα μου κάτσουν όλα καλά; Τώρα μια χαρά μου παίζουν όλα . Για αυτό είμαι λίγο σκεπτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ναι ρε φίλε δεν έχεις άδικο , απλά βαριέμαι λίγο να το ξανά στήσω , και θα μου κάτσουν όλα καλά; Τώρα μια χαρά μου παίζουν όλα . Για αυτό είμαι λίγο σκεπτικός. Όλα μια χαρά θα σου παίζουν και θα έχει καθαριστεί. Όσο για το στήσιμο δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο και γρήγορο. Πας ρυθμίσεις, συγχρονισμός ρυθμίσεων και συγχρονίζεις ότι σου είναι χρήσιμο (πχ ρυθμίσεις εφαρμογών), μετά πας Αντίγραφα ασφαλείας και τα επιλέγεις όλα (ρυθμίσεις+ εφαρμογές, SMS - τις φωτογραφίες και τα βίντεο μπορείς να τις περάσεις και στην SD ή στο PC για μεγαλύτερη ασφάλεια) και είσαι έτοιμος. Μόλις ανοίξει η συσκευή, θα συνδέσεις κατευθείαν τον λογαριασμό του email και θα σου εμφανίσει το back up που έκανες. Θα έχεις ακριβώς ό,τι είχες και πριν: τις εφαρμογές που είχες (και θα ξεκινήσει άμεσα η λήψη τους), τα tiles εκεί που τα έχεις και τώρα και αν έχεις την εικόνα εκκίνησης στην SD, θα σου βάλει ακόμα κι αυτή! Υπόθεση 20 λεπτών (αναλόγως την ταχύτητα λήψης & τις εφαρμογές που έχεις) είναι. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κοίτα αν είναι να το κάνω λέω να το κάνω καλά, να βάλω το firmware και μετά να βάλω και τα windows 10 preview. Εσείς τι λέτε αξίζει το κόπο ή να βάλω τα windows 10 από πάνω κατευθείαν. Αν δε κάνω λάθος το backup που έχω πάρει δε θα παίξει στα 10 και θα πρέπει να ξαναβάλω τις εφαρμογές, αυτό ισχύει? ΄ Επίσης την κάρτα SD που έχει ήδη εφαρμογές θα τις αναγνωρίσει ή θα πρέπει να την φορμάρω μετά το Boot της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δοκιμασα να στειλω εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες στο τηλ στην sd(here drive, here maps,lumia selfie ktlp)ενω ειχε την επιλογη απλα δεν γινοταν, ξερετε αν γινεται αλλιως η δεν γινεται με τπτ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δοκιμασα να στειλω εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες στο τηλ στην sd(here drive, here maps,lumia selfie ktlp)ενω ειχε την επιλογη απλα δεν γινοταν, ξερετε αν γινεται αλλιως η δεν γινεται με τπτ??? Κοίτα εγώ πάω από το Settings->Storage sense μετά πατάς στο phone από εκεί πατάς το apps+games. Βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις να μεταφέρεις πατάς πάνω της και μετά πατάς το κουμπί move to SD. Συγγνώμη για τα αγγλικά αλλά έχω αγγλικά στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 φιλε το δοκιμασα απλα παλι εφαρμογες οπωσ one drive,messenger,here maps δεν μου τισ μεταφερει και θελω να ρωτησω αν ειναι αυτο εφικτο για τισ συγκεκριμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Πέρασα τα windows 10 preview στο κινητό μου και όλα μια χαρά. Δε το περίμενα ότι θα πήγαιναν καλά. Λες και είναι η τελική έκδοση. Firmware δε πέρασα το νέο. Άστο μόλις κλείσω ένα χρόνο από τότε που το πήρα :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Μετά από αρκετή σκέψη για το ποιο θα είναι το νέο μου κινητό, μετά το 620, κατέληξα στο 730. Είπα να αφήσω το 620 μιας και τα 512ΜΒ της RAM δεν θα επαρκούσαν (πρακτικά) για το επερχόμενα WP10 όπως και για να έχω καλύτερη αυτονομία. Σε λιγότερο από εβδομάδα που το έχω λοιπόν έχω να απαντήσω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την μπαταρία: 2 μέρες και 10 ώρες και η μπαταρία στο 23% για την δεύτερη φόρτιση του κινητού. Πραγματικά εντυπωσιακό. Το έχω κυρίως για τηλέφωνα (άπειρες ώρες-που λέει ο λόγος- το πρόγραμμα -επαγγελματικό πακέτο-). Το data το ανοίγω μόνο για να μπω νετ. Η χρήση WiFi με data αυτές τις 2 μέρες που προανέφερα ήταν λίγο περισσότερη από 8 ώρες. Επίσης ευχαριστημένος από την κάμερα, μιας και ο φακός/σένσορας της zeiss είναι αρκετά ποιοτικός. Και επίσης απόλυτα ευχαριστημένος από την αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι το εν λόγω κινητό, τόσο από αίσθηση υφής όσο και από αίσθημα σιγουριάς ότι "κολλάει" στο χέρι. Και η οθόνη των 4.7 ιντσών νομίζω ότι είναι αυτό που πρέπει, μιας και θεωρώ τα κινητά με 5ιντσες οθόνες και πάνω, παντόφλες (οι παλιότεροι/ες βέβαια θα θυμούνται κάποια αλκατελ και νοκια, πραγματικές παντόφλες :lol: ) Τώρα κάποιος/α θα με ρωτήσει, γιατί όχι το 735 με LTE, θα απαντήσω, μα τι να το κάνω το 4G.. Και με τις ταχύτητες του 3G είμαι καλυμμένος. Όσον αφορά τα WP , περιμένω τα 10αρια να βγουν τα universal apps(που θα είναι σίγουρα καλύτερα γραμμένα και θα υποστηρίζονται πιο συχνά) μιας και αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχουν να πάρουν update αρκετό καιρό. Έως τώρα που έχω αλλάξει αρκετά κινητά, είναι σίγουρα το πιο value for money που έχω αγοράσει :) Edited February 8, 2016 by dsx83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μετά από αρκετή σκέψη για το ποιο θα είναι το νέο μου κινητό, μετά το 620, κατέληξα στο 730. Είπα να αφήσω το 620 μιας και τα 512ΜΒ της RAM δεν θα επαρκούσαν (πρακτικά) για το επερχόμενα WP10 όπως και για να έχω καλύτερη αυτονομία. Σε λιγότερο από εβδομάδα που το έχω λοιπόν έχω να απαντήσω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από την μπαταρία: 2 μέρες και 10 ώρες και η μπαταρία στο 23% για την δεύτερη φόρτιση του κινητού. Πραγματικά εντυπωσιακό. Το έχω κυρίως για τηλέφωνα (άπειρες ώρες-που λέει ο λόγος- το πρόγραμμα -επαγγελματικό πακέτο-). Το data το ανοίγω μόνο για να μπω νετ. Η χρήση WiFi με data αυτές τις 2 μέρες που προανέφερα ήταν λίγο περισσότερη από 8 ώρες. Επίσης ευχαριστημένος από την κάμερα, μιας και ο φακός/σένσορας της zeiss είναι αρκετά ποιοτικός. Και επίσης απόλυτα ευχαριστημένος από την αίσθηση που σου αφήνει στο χέρι το εν λόγω κινητό, τόσο από αίσθηση υφής όσο και από αίσθημα σιγουριάς ότι "κολλάει" στο χέρι. Και η οθόνη των 4.7 ιντσών νομίζω ότι είναι αυτό που πρέπει, μιας και θεωρώ τα κινητά με 5ιντσες οθόνες και πάνω, παντόφλες (οι παλιότεροι/ες βέβαια θα θυμούνται κάποια αλκατελ και νοκια, πραγματικές παντόφλες :lol: ) Τώρα κάποιος/α θα με ρωτήσει, γιατί όχι το 735 με LTE, θα απαντήσω, μα τι να το κάνω το 4G.. Και με τις ταχύτητες του 3G είμαι καλυμμένος. Όσον αφορά τα WP , περιμένω τα 10αρια να βγουν τα universal apps(που θα είναι σίγουρα καλύτερα γραμμένα και θα υποστηρίζονται πιο συχνά) μιας και αρκετές εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχουν να πάρουν update αρκετό καιρό. Έως τώρα που έχω αλλάξει αρκετά κινητά, είναι σίγουρα το πιο value for money που έχω αγοράσει :) Επισης, είναι και το... μοναδικό Nokia με μπροστινή κάμερα στα 5mp!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ενα χρονο κ χρησης κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος κ εγω απο το τηλεφωνο η πλατφορμα μας τα χαλαει μονο ,αιντε επιτελους να ρημαδοδωσουν τα 10ρια να ησυχασουμε Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ερώτηση: όταν καλώ κάποιον ακούγεται 2 φορές ο τόνος κλήσης: μια ο κανονικός και μια στο βάθος.. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMlo Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ισχύει. Και σε μένα το κάνει τις περισσότερες φορές. Παρόλα αυτά δεν είναι ενοχλητικό. Ίσως να ναι καμια τεχνική μείωσης θορύβου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts